Ми рекомендуємо

  • Рисові кульки з вишнею

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Рис всипати в каструлю, влити 1,5 склянки холодної води, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Накрити кришкою, варити 5 хв. Зменшити вогонь і варити, поки вода повністю не вбереться. Зняти з вогню і залишити під кришкою на 10-15 хв. Розвести в 50 мл води 2 ст. л. цукру і 1 ст. л. лимонного соку. Заправити цією сумішшю рис, перемішати, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Котлетки з риби

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з минтая

    Філе нарізаємо дрібними шматочками, змішуємо з усім. Додати цибулю дрібно порізаний (іноді я люблю з цибулею, іноді ні). Можна додати зелень, я люблю селеру. Постояти замаринуватися. Засипаємо борошно, щоб не жидко і негусто. Викладаємо ложкою на розігріту сковорідку, масла побільше. Виходять як риба в клярі, тільки більше і смачніше! ...
    Читати далі

  • Чебуреки з фасолевой начинкою (в пост)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    З борошна, води газованої, масла і оцту і горілки замісити еластичне тісто. Муки може знадобитися трохи більше або менше. Регулюйте по ходу дії. Залишити його під чашкою на хвилин 40-50. Почистити і нашаткувати цибулю. Обсмажити його в олії до прозорого стану. Додати до нього потовчений коріандр. З квасолі слітьжідкость ...
    Читати далі

  • Форель запечена під шубою з грибів, гарбуза і горошку

    Другі страви  /  Страви з риби

    Стейки форелі посолити, посипати спеціями, скропити соком лимона і припустити на сковороді під кришкою (5 хв.). Викласти на тарілку і акуратно лопаткою розділити шматки навпіл, кістки видалити. Гриби обсмажити з цибулею. Гарбуз нарізати брусками і обсмажити на олії. Коли вона трохи зарум'яниться висипати до неї свіжий зелений горошок ...
    Читати далі

  • Яловичина з родзинками в хлібному соусі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Підготувати хліб - відрізати скориночки і накришити дрібно м'якуш. Родзинки промити. Яловичину нарізати середніми шматочками і обсмажити. Додати нарізаний півкільцями цибулю, сіль, перець і ще обсмажити. Перекласти м'ясо з цибулею в глибоку каструлю, залити розведеною томат-пастою, довести до кипіння і зменшити вогонь. Варимо до напівготовності, після чого додаємо ...
    Читати далі

  • Тефтелі з опеньками у вершковому соусі

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Яловичину разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку з дрібними гратами. Додати спеції і дуже добре перемішати. З фаршу вологими рукам формувати кульки і обваляти в сухарях. На розігрітій олії обсмажити тефтелі з усіх боків. У глибокій сковорідці розтопити сл. масла і обсмажити нарізану цибулю до прозорості. Додати ...
    Читати далі

  • Картопляний салат з помідорами і сиром.

    Салати  /  Салат з овочів

    1. Картоплю відварити в мундирі. Остудити в холодній воді і очистити. Порізати невеликими кубиками. 2. Помідор обдати окропом, зняти шкіру, видалити насіння і порізати невеликими кубиками. Цибулю нарізати. 3. Для соусу змішати гірчицю і оцет, посолити, поперчити. По-немногу влити олію, добре збовтати виделкою. Додати пармезан, натертий на дрібній ...
    Читати далі

  • Салат "Мій Фірмовий"

    Салати  /  Інші салати

    Ось вирішила поділитися з Вами своїм фірмовим і найулюбленішим чоловікових салатиком. :-) Очищаємо курячу грудку від шкіри і ріжемо на маленькі шматочки, з кукурудзи зливаємо рідину і додаємо до курки, дрібно ріжемо цибулю і на невеликій кількості рослинного масла тужимо його до золотистого кольору , потім додаємо до нього шампіньйони, рідина з баночки ...
    Читати далі

  • Телятина в кабачкової шубці

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Для шубки натерти кабачки і сир. Змішати з майонезом, яйцями, борошном і травами. Деко застелити папером, змастити маслом. Викласти кабачкову масу. Запікати 10-15хв. при 180 градусах. Злегка охолодити. Для фаршу пропустити телятину з луком через м'ясорубку, додати сметану, гірчицю, приправи. Вимісити. Намазати рівномірно на кабачковийкорж ...
    Читати далі

  • Солена риба

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Горбушу розморозити наполовину, відрізати голову і хвіст, почистити і помити, нарізати шматочки 1,5 см. Укласти шматочки в ємність і залити холодним готовим розсолом. Так, я завжди цю процедуру роблю ввечері перед сном. Отже, заливаю на ніч, щоб вранці встати, злити розсіл з риби. Потім: цибулю - півкільцями, і наші слабосолоні шматочки укладаємо ...
    Читати далі

  • Похідний бутерброд

    Закуски  /  Бутерброди

    1. М'ясо обсмажити, посолити, поперчити 2. Гриби обсмажити з цибулею, і в кінці додати сметану. Посолити, поперчити. 3. У булочок зрізати не до кінця верхівку і вийняти м'якуш. 4. Укласти в отвори м'ясо, змастити гірчицею, у мене дижонская. 5. Зверху укласти гриби, закрити кришечкою. 6. Загорнути в пергамент, а потім у фольгу. 7. Покласти під прес, ...
    Читати далі

  • Салат з квасолею і кінзою "Ювілейний"

    Салати  /  Салат з шинкою  /  Салат з яйцем і шинкою

    Моркву і ріпчасту цибулю очистити. Цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на крупній тертці. У сковороді розігріти олію і спасерувати моркву і цибулю. Остудити. Перець вимити, обсушити, очистити від насіння і нарізати кубиками. Яйця відварити круто, остудити, очистити і нарізати кубиками. Шинку також нарізати кубиками. Вимиту і обсушену ...
    Читати далі

  • Салат "Мовчання ягнят"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Цибулю нарізати дрібним кубиком, печериці дрібною соломкою. У сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати в сковороду печериці і смажити до готовності. Остудити. Мови нарізати дрібною соломкою. Яйця і сир натерти на дрібній тертці. У великій мисці з'єднати мови, обсмажені з цибулею шампіньйони і яйця, перемішати ....
    Читати далі

  • З того що було ...

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Відварити картоплю. Додати кип'ячене молоко, 1 яйце сире, 2 ст. л. вершкового масла і збити щільне пюре. На сковороді обсмажити в олії гриби з цибулею. Начинку поперчити, посолити і додати спеції за смаком і своїм буженинам. Деко змастити добре маслом і за допомогою ложки викрадати картопляну масу ввиде човники, в неї по середині викласти ...
    Читати далі

  • Картопляники

    Десерти  /  Пиріжки  /  Картопляні пиріжки з м'ясом

    замісити тісто з картопляного пюре, яєць, молока, борошна, солі і перцю. приготуємо фарш, кому який подобається: гриби смажені, капуста тушкована, курка смажена, м'ясний фарш. У мене обсмажений з цибулею м'ясний фраш. Тепер беремо шматочок картопляного тіста і розминаємо його в коржик. У центр коржі кладемо фарш і акуратно заліпити (як пиріжки), ...
    Читати далі

  • Макарони з овочами

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Порізати цибулю і спасерувати на оливковій олії Морквину нарізати кружечками і додати в цибулю. Обсмажити разом з цибулею Капусту нарізати квадратиками 3х3 см і відварити протягом 5-7 хв. Воду злити через друшляк. Капусту ввести в суміш підсмаженої цибулі і моркви. Більше не тушкувати. Паралельно відварити макарони, промити. Макарони змішати з цибулею, ...
    Читати далі

  • Торт-салат з креккеров "Ніжність"

    Салати  /  Інші салати

    Майонез змішати зі сметаною (соус). Рибу розім'яти і перемішати з дрібно порізаною цибулею. Викладаємо шари 1сл. крекери, змастити соусом. 2сл. натерті на тертці білки, промазати соусом. 3СЛ. крекери, соус. 4сл. риба з цибулею, соус. 5сл. крекери, соус. 6сл. сир на тертці, соус. 7сл. крекери, соус. 8сл. яблуко на терці, соус. 9сл. крекери, соус ....
    Читати далі

  • Люля кебаб. Аерогриль.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Фарш змішати з дрібно-порізаною цибулею. Додати сухарі, спеції, рідкий дим, сіль, перець і все перемішати. Сформувати з фаршу витягнуті котлетки і насадити їх на шпажки. Скропити олією. Трохи рідкого диму на дно аерогрилю. Ставимо високу решітку зі шпажками в аерогриль і готуємо 20-30 хв. при темп. 350 гр.
    Читати далі

  • Сендвіч з печінкою і смородиновим желе

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Це варіація на тему, так би мовити оновлена версія з урахуванням мінливих смаків. На сковороду наливаємо масло, обсмажуємо печінку, потім додаємо цибулю. Кидаємо масло вершкове, тушкуємо, потім додаємо вино, солимо, додаємо спеції і тушкуємо до м'якості. Охолоджуємо. Протираємо через сито весь вміст сковороди (разом з цибулею, соусом). Обрізати ...
    Читати далі

  • Сосиски У картопляному пюре

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Картоплю очистити, промити, відварити в несолоної воді. Гарячий картопля розім'яти, додати масло, яйце, сіль, борошно і перемішати. 2. Сформувати з картопляної маси коржі. У кожну корж покласти по сосисці, краї з'єднати. 3. Деко змастити жиром, викласти картопляні коржі з сосисками, змастити сметаною. Запекти в помірній духовці. Посипати ...
    Читати далі

  • Бурітто

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Лаваш ділимо на 2 половинки Перець і цибулю ріжемо кубиками Обсмажуємо фарш з перцем і цибулею, Остуджуємо, змішуємо з кетчупом Кладемо на лист лаваша, загортаємо рулетиком На одну сторону рулету кладемо тертий сир Укладаємо у форму, відправляємо в розігріту духовку, щоб сир трохи Поплава
    Читати далі