Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Мигдальне печиво

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    М'яке масло розтерти з цукровою пудрою. Я розмолола цукор Містраль до стану цукрової пудри. Ввести 2 маленьких яйця. Мигдаль очистити від шкірки і подрібнити в пудру. Додати в яєчно-масляну масу. В останню чергу ввести розпушувач і борошно. Замісити м'яке, еластичне тісто. Для зручності тісто поділити на 3 частини. Кожну частьраскатать ...
    Читати далі

Ви шукали: тайський рис

  • Као Пад (тайський смажений рис)

    Другі страви  /  З круп

    Отже, наливаємо масло, обсмажуємо курки, розбиваємо яйце, помішує і ще раз все обсмажуємо. Додаємо відварений рис, соуси, перець, цибулю готуємо ще 2-5 хвилини, весь час перемішуючи. Наостанок томатна паста, помідори дрібно порізані і зелена цибуля. Готово! Сервіруємо все свіжим огірком і часточкою лайма. Смачно і корисно! Якщо хочете приготувати ...
    Читати далі

  • Кау пат (тайський смажений рис)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Відварюємо рис (краще за день до) і в холодильник. Філе курки нарізати невеликими смужками, додати трохи соєвого соусу, роздавлений часник і маринуватися в холодильник (години 2-3) Збиваємо яйця, підсмажуємо їх в воке і відкладаємо вбік (подрібнивши на дрібні шматочки) Гарненько прогріваємо масло в воке (до легкого димку) і обсмажуємо пару хвилин ...
    Читати далі

  • Тайський рис з кокосовим соусом і манго

    Другі страви  /  З круп

    Доброї ночі, всім, хто ще не спить :))) Скучила по вам жахливо, але минулий місяць був божевільний, спати лягала в 3-4 ночі, все тортики ліпила, у найближчі 3 тижні у мене перерва від тортів і планую виставити кілька рецептів . Так мені хотілося спробувати приготувати щось цікаве з рисом, але все часу не було, а зараз я поспішаю ...
    Читати далі

  • Као Пад Гай - тайський рис з куркою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рис відварити за інструкцією на упаковці. Не солити! Ріпчасту цибулю і часник очистити. Ріпчасту цибулю нарізати кубиками. Часник подрібнити. У вимитого і обсушеного перцю видалити плодоніжки. Нарізати кубиками. У товстостінній сковороді (краще в воке) розігріти олію і обсмажити на сильному вогні ріпчасту цибулю. Додати перець і часник. Обсмажити ...
    Читати далі

  • Тайський рис з креветками запечений в ананасі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Див. Покрокові фото
    Читати далі

  • Пряний ТАЙСЬКА рис з овочами. ШВИДКИЙ ВЕЧЕРЯ ЗА 20 ХВИЛИН

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спосіб приготування 1Ріс промити і зварить до готовності. 2) Цибулю почистити, дрібно нарубати. Моркву почистити, помити і нарізати дрібними кубиками. Честок і імбир почистити. Перець почистити від насіння і дрібно нарізати. У каструлі розігріти олію, обсмажити кумін протягом 1 хвилини, додати цибулю, обсмажити до легкого золотистого відтінку. Викласти моркву ...
    Читати далі

  • Тайський смажений рис з креветками (Khao phad kung)

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Рис Індіка відварити до готовності. У Таїланді використовують "вчорашній" рис. Червоний і зелений перець нарізати кубиками. Часник нарізати кружальцями. У глибокій сковороді протягом 2 хв. обсмажити в олії червону або зелену пасту каррі і часник. Вибір каррі залежить від бажаної гостроти страви - якщо Ви хочете, щоб тайський смажений рис вийшов ...
    Читати далі

  • Азербайджанського плов

    Другі страви  /  Плов  /  Азербайджанський плов

    1. Рис беремо довгозерний, в ідеалі - басматі. У мене жасмин, що теж підійде. 2. Переважно спочатку замочити рис, з промиваючи, приблизно хвилин на 10. Потім промити і замочити в підсоленій воді приблизно на годину ... Взагалі, чим довше рис у воді, тим швидше звариться. 3. Баранину ріжемо на середні шматочки (приблизно 20 см) і відварюємо майже ...
    Читати далі

  • Ніжна рисова запіканка

    Другі страви  /  З круп

    Ріпчасту цибулю покришити і обсмажити до золотистого в невеликому кол-ве масла. Лук з маслом, в якому смажився, з'єднати з рисом. Фарш обсмажити до напівготовності, злити виділився сік. Кріп і зелена цибуля покришити. Усе з'єднати, посолити і поперчити, додати паприку і куркуму по щіпці (для кольору), вбити яйця, ще раз добре вимішати. Форму ...
    Читати далі

  • Горбуша по-тайськи

    Другі страви  /  Страви з риби

    Беремо склянку рису і склянку води, поміщаємо в скляну ємність. Ставимо на середній вогонь в каструлі склянку води, швидко доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до слабкого. Розміщуємо скляну ємність з рисом на вставку для приготування на пару і закриваємо кришкою. Рис готується приблизно протягом 15 хвилин, посолити за смаком. У той час як готується ...
    Читати далі

  • Тайський каррі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо та овочі ріжемо шматочками. У розігріте в глибокій сковороді олію кладемо пасту каррі. Даємо їй злегка розкритися, до легкого аромату. (максимум хвилини, а то згорить) Вливаємо кокосове молоко. Заважаємо до повного розчинення пасти в молоці. Хвилини 2-3 прогріваємо отриманий соус, додаємо цукор. Завантажуємо в сковороду м'ясо і овочевий наповнювач. (якщо ...
    Читати далі

  • Злакова каша з овочами, грибами І соусом з печеного перцю і томатів.

    Другі страви  /  З круп

    Помити і почистити цибулю, моркву, гриби. За допомогою насадки VeggieLove на середній тертці натираємо моркву. Міняємо диск-терку на диск-шинкування, робочою поверхнею для крупного шинкування (дотримуємося техніку безпеки!). Шаткуємо гриби і цибулю. Крупу промиваємо. У казан кладемо овочі, гриби, крупу, при необхідності солимо, заливаємо водою і ставимо ...
    Читати далі

  • Каша "Чука" - традиційний тайський сніданок

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Сьогодні будемо снідати по-тайськи !!! Рис заливаємо водою і ставимо на вогонь. Помішуємо. Даємо закипіти і зменшуємо вогонь до мінімуму. Накриваємо неповністю кришкою і залишаємо розварюватися рис до кашоподібного стану. З рисом Індіка цей поцесс буде у вас довгим. :) Поки рис розварюється - займемося фаршем. Додамо в нього 2 стіл ложки устричного ...
    Читати далі

  • Смажений рис по-тайськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Таїландський смажений рис придбав свій унікальний смак завдяки поєднанню рибного і соєвого соусу, перцю чилі і лайма 1. Розігріти глибоку сковороду або каструлю з нержавійки з рослинним маслом до стану, коли масло почне диміти. 2. викласти не крупно порізану свинину або курятину, перемішувати, поки м'ясо не стане світлим (1-2хв) ....
    Читати далі

  • КИСЛИЙ КАРРИ Каенг СОМ

    Другі страви  /  Страви з риби

    Сьогодні ми з вами будемо ласувати черговим тайським блюдом, приготованим в рамках нашого чудового конкурсу. За сформованою традицією збираємо інгредієнти в крокової доступності від себе і починаємо ... Починаємо перегляд покрокових фото рецепта. :)
    Читати далі

  • Курочка по-тайськи в пряному соєво-медовому соусі з рисом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Рис Індіка відварити до готовності. 2. Філе курки вимити, нарізати смужками. 3. Обсмажити філе на олії до напівготовності. Перекласти в тарілку. 4. Солодкий перець вимити, очистити від насіння, нарізати смужками. 5. Приготувати соус. Часник подрібнити. У мисці з'єднати соєвий соус, часник, мед, каррі, мелений перець чилі і 2 чайні ложки ...
    Читати далі

  • BUA LOI (ПЛАВУЧИЙ ЛОТОС) - рисові кульки У кокосовому молоці з яйцем-пашот

    Десерти  /  Інші десерти

    Сьогодні я хочу познайомити вас з незвичайним рисовим десертом. Такий десерт зустрічається в ресторанах при готелях. Рис Індіка подрібнити у блендері, щоб вийшла рисове борошно. Для десерту необхідно приготувати різнокольорові рисові кульки. Для цього попередньо виготовимо барвники. Так уже повелося, що, незважаючи на дешевизну і доступність ...
    Читати далі

  • Као Ньюгейте Ма Муанг

    Десерти  /  Інші десерти

    Приготування 1) Рис замочити у воді на ніч. 2) Відварити на пару протягом 30 хвилин 3) У готовий рис додати цукор, кокосове молоко і сіль. Перемішати і залишити на 30 хвилин. 4) Манго вимити, очистити від шкірки, видалити кісточку і нарізати скибочками. 5) Сформувати з рису подовжені батончики викласти на тарілку разом з манго. Полити ...
    Читати далі