Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Капуста червонокачанна квашена

    Інші  /  Інші рецепти

    Тверді і кислі яблука розрізати, видалити шкірку і серцевину, нарізати соломкою. Лук очистити і нарізати смужками. Капусту нашаткувати, руками перетерти з сіллю і змішати з яблуками, цибулею, кмином або кропом. Укласти в посуд, ущільнюючи. Далі надходити, як з білокачанної капустою (Див. Рецепт "Капуста білокачанна квашена").
    Читати далі

  • Рулька а-ля "печене вепрево коліно"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Рульку намочити-поскоблить шкурку ретельно від зайвої вовни, обмити, обсушити. Приготуємо маринад: змішати-гірчицю, олив. масло, листя з гілочки чебрецю, лимонний сік, чорний перець і подрібнений лавровий лист (можна поламати руками). Відставити в сторону. Цибуля ріпчаста одну головку нашаткувати півкільцями. Рульку добре натерти сіллю (але не ...
    Читати далі

  • Ледачі кнедлики з грибним рагу.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    КНЕДЛИКИ. Ріпчасту цибулю подрібніть кубиками і обсмажте на вершковому маслі до легкого золотистого відтінку. З чебрецю обірвіть листочки (гілочки в їжу не йдуть). Яйця збийте з борошном до однорідної маси. Змішайте хліб з обсмаженою цибулею, чебрецем і дрібно накришених Рокфором. Залийте хліб молоком, перемішайте і відставте на 10 хвилин. Добавьтек ...
    Читати далі

  • "Новорічні поросята" з кальмарів

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тушки кальмарів очистити не розриваючи їх, видалити нутрощі (простіше взяти чищення, свіжоморожені). Варити протягом 5 хвилин з моменту закипання. Відварити яйця. Обсмажити в рослинному маслі цибулю. Відварити гриби в підсоленій воді протягом 25 хвилин. (Не варю, а відразу обсмажую) Потім обсмажити в рослинному маслі, що залишився від лука. Зробити фарш: яйце ...
    Читати далі

  • *** Котлети в листковому плетінці ***

    Другі страви  /  Котлети  /  Печінкові котлети

    Починаємо з начинки. Печінка вимочену в молоці режим на тонкі пластини і обсмажуємо з цибулею на олії. Остиглу провертаємо на м'ясорубці. Приготувати фарш. Білий хліб (батон) порізати на шматочки і залити теплою водою (молоком). Пропустити курячий фарш через м'ясорубку (я завжди покупної фарш пропускаю через м'ясорубку), далі цибуля, часник, вимочений ...
    Читати далі

  • Котлети по-дніпропетровськи

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Фарш змішати з подрібненим в процесорі цибулею (цибулі не шкодуйте, котлетки будуть тільки духмяний і соковитіше), сіллю і перцем. Фарш треба ретельно вимісити, до гладкої еластичної маси. Фарш розділити на 12 рівних частин. Сформувати плоскі коржі. Вершкове масло повинно бути добре охолодженим. Масло нарізати на невеликі брусочки. На кожну ...
    Читати далі

  • піца "Три кухарчуком"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    У мисочку насипаємо просіяне борошно, в центрі робимо поглиблення, вливаємо воду, додаємо масло і дріжджі. Гарненько заважаємо ложкою. Солимо в кінці. Викладаємо тісто на робочу поверхню, трохи пріпиленний борошном. Вимішуємо наше тісто руками до тих пір, поки воно не стане м'яким і еластичним. Перекладаємо тісто назад в мисочку, накриваємо рушничком ...
    Читати далі

  • Зрази капустяні з грибами

    Другі страви  /  Котлети  /  Капустяні котлети

    Капусту потрібно нарізати великими шматками і відварити по напівготовності, дати стекти. Можна нашаткувати і згасити в молоці, будь-який спосіб прийнятний. У мене не було молока, я отварила. Черешки селери так само відваріть. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте кубиками, обсмажте на олії. Частина обсмаженої моркви з цибулею відкладіть для начинки ....
    Читати далі

  • Колобок і компанія

    Інші  /  Інші рецепти

    Відварити яйця і картоплю. З картоплі зробити пюре, посолити, додати молочка і 1/3 плавленого сирка, натертого на тертці. Пюре не повинно бути рідким! Яйця очистити. У одного - зрізати тупий кінець, щоб вийшов полуовал. Акуратно витягнути жовток (я робила за допомогою ножа) і зрізати занадто товстий білок на стінках. З другого яйця тожеудаліть ...
    Читати далі

  • Шашлик швидкий

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Знімаємо ми зараз приватний дім у Підмосков'ї. Відповідно і друзі в гості заїжджають частіше. А де приватний дім, там і шашлики на природі. Але не будемо ж ми вживати невідомо ким зроблений "готовий шашлик" з магазину! Хто його знає що за м'ясо там і що за оцет .. Тому коли до мене їдуть гості і запитують що привезти, то я прошу тільки ...
    Читати далі

  • Печеня з грибами

    Другі страви  /  Печеня  /  Печеня з грибами

    Гриби промити, при необхідності почистити, і порізати невеликими скибочками. Цибулю порізати невеликими кубиками. Гриби обсмажити з цибулею в казанчіке на вершковому маслі, посолити і поперчити. Додати нарізаний соломкою картоплю, долити води стільки, щоб покрити картоплю (краще доливати гарячої води, заздалегідь закип'ятити близько 1 літра). Досолити до смаку ...
    Читати далі

  • курка у вині

    Другі страви  /  Інші основні страви

    курку разрезат на 8 частин. натерти перцем, сіллю і обваляти в борошні. обсмажити в топленому маслі, зняти з вогню. сало розтопити, перемішати з маслом, додати цибулинки, гриби і згасити. зняти з вогню. обсмажене м'ясо, лавровий лист, чебрець і ізмльченний часник, червоне вино і бульйон тушкувати під кришкою 1год до уваркі бульйону на половину. курку ...
    Читати далі

  • Млинці з маслятами, смаженої капустою і з сиром.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Млинці: Молоко розбавила водою, додала цукор, сіль, і яйця. Перемішала все віночком, додала масло. Борошно змішати з розпушувачем і потроху втрутитися в молоко. Тісто має бути рідке. Дала постояти 30 хвилин. Випікала на підмазати сковороді з обох боків на великому вогні. Обсмажила капусту з цибулею на сковороді, отварила маслюки, порізала і додала ...
    Читати далі

  • Салат з оселедцем по-цёбліцкі. Присвячується любителям оселедця і німецької кухни !!!

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Якщо оселедець занадто солона, попередньо вимочити її. Зварити овочевий бульйон, якщо такого немає в наявності. Склад овочів для бульйону довільний, кому що гляне. Мені глянулся вищенаведений склад. Картоплю відварити в мундирі, остудити, очистити, порізати скибочками. Яблуко почистити, видалити серцевину. Яблуко і огірок нарізати ...
    Читати далі

  • Томатний суп-пюре з квасолею а la Cilli con Carne

    Перші страви  /  Супи-пюре

    У нас цей супчик відразу назвали а la Cilli con Carne. Напевно, тому що містить основні компоненти цієї страви, але Чилі кон Корне все-таки не суп. Для супу можна використовувати як звичайну суху квасолю, на приготування якої потрібно певний час, так і квасоля з баночки. І так, приступимо. Я готувала з квасолею з баночки, тим ...
    Читати далі

  • Самбуса бараки (пиріжки листкові) таджицькі

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    З борошна, яєць, солі, води приготувати круте тісто, витримати його 30-40 хвилин. Потім розкачати у великі коржики товщиною 1 мм, змастити маслом, скрутити у вигляді рулету, нарізати невеликими шматочками і знову розкачати. На розкачане тісто укласти фарш і надати пиріжкам форму трикутника, прямокутника або півмісяця. Випікати самбуса можна ...
    Читати далі

  • Кальмари фаршировані

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Відібрати 6-8 найкрупніших тушок кальмарів відкласти, інші дрібно порізати. Змішати подрібнені кальмари з рубленими маслинами, печерицями, цибулею, петрушкою, додати частину масла, сухарі і соєвий соус. Заповнити їм кальмари, краю зашити Для соусу: часник порізати і обсмажити на ост-ся маслі. Додати туди помідори порізані часточками і смажити ще ...
    Читати далі

  • БРІВАТ, марокканські м'ясні "сигари" (майже)

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з фаршем

    Насамперед нам потрібно розморозити тісто філо. Це тісто вимагає дбайливого розморожування, спочатку, витягнувши його з морозилки, непогано б кілька годин потримати його в холодильній камері. А вже потім пару годин при кімнатній температурі, у жодному разі не розкривати упаковку до розморожування !!! Цибулю дрібно нарізати. Зелень подрібнити. Яйцавзбіть ...
    Читати далі

  • солоні муффіни з сирно-сметанним паштетом

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Змішайте остигле пюре, яйця і розтоплене масло. Додайте суміш сухих інгредієнтів, сіль і цибулю, порізану дрібними кубиками салямі і подрібнені оливки. Замісити тісто, додайте в нього песто. Викладіть тісто у форму 2,4 л або в маленькі формочки не заповнюючи до країв, тісто в духовці підніметься, і випікайте при 175 ° близько години, якщо робите ...
    Читати далі

  • Домашня локшина з куркою.

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    ЛАПША; 2 ст. борошна насипати на стіл, в центрі гірки зробити поглиблення. Туди влити воду, яйце і сіль, все перемішати виделкою. Потім акуратно і поступово вмішувати все з борошном. І замішуючи тісто, додаючи якомога більше борошна, щоб тісто було твердим. приступимо до розкочування; стіл посипаємо борошном, тісто розгортаємо якомога тонше, постійно ...
    Читати далі