Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Гарячий салат з баклажанів і баранини

    Закуски  /  М'ясні

    Провернути баранину через м'ясорубку з цибулею і часником, посолити, поперчити, додати мелений коріандр і гострий червоний перець, добре перемішати. Кабачок і баклажан нарізати кружечками і обсмажити на олії, після чого викласти на серветку, щоб видалити зайве масло. Баранячий фарш обсмажити на олії до готовності постійно ...
    Читати далі

  • Печінковий торт.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Печінка вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку разом з цибулею або протерти за допомогою блендера. До печінки додати яйця, молоко, борошно, сіль і перець, щоб вийшло тісто по консистенції, як на оладки. Можна менше молока влити (треба дивитися). Смажити печінкові млинці на розігрітій, змащеній маслом, сковороді з двох сторін до готовності ....
    Читати далі

  • Салака в маринаді (варіант)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Салаку почистити, помити, посолити, поперчити, посипати приправою для риб,, полити соком лимона, дати набагато постояти. Рибу обваляти в борошні, на сковороді обсмажити. Форму для запіканок викласти нарізаною морквою, і нарізаною цибулею (у мене червона цибуля), сюди ж направляємо нашу обсмажену салаку. Все це заливаємо маринадом і відправляємо ...
    Читати далі

  • "Стомлене М'ясо"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Беремо хороший, красивий і не дуже жирний шматок м'яса, з не великою кісточкою! Кладемо м'ясо в каструлю для тривалого приготування на низьких температурах (Slow Cooker)! Перчимо м'ясо чорним з червоним перцями, так-же солимо і перемішуємо з порізаною цибулею! Заливаємо м'ясо пивом, додаємо кетчуп і вустерширський соус, накриваємо кришкою! Готуємо мясо8 ...
    Читати далі

  • Грибний суп "Після дощику в четвер"

    Перші страви  /  Інші супи

    Печериці вимити і почистити, потім кожен гриб порізати на 8 частин (крупно). На сковороду покласти 50 гр. вершкового масла і гриби, протушкувати на маленькому вогні хвилин 10. У каструлю набираємо води (у мене 4 літра) і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, викласти туди гриби, посолити і варити 15 хвилин. Картоплю порізати брусочками. Цибулю дрібно, морква ...
    Читати далі

  • Котлети по турецьки

    Закуски  /  М'ясні

    Картоплю і цибулю очистити і пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері. Хліб замочити у воді або молоці. Часник очистити, подрібнити і з'єднати з 2 ст. лошками підсолити. масла. Бринзу порізати на невеликі пластиночки і змастити сумішшю часнику, дати трохи постояти. Фарш з'єднати з цибулею, картоплею, подрібненим вичавленим хлібом, посолити, поперчити ...
    Читати далі

  • Кабачковий рулет

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кабачки і цибулю натерти на крупній тертці (кабачки віджати від зайвої рідини). заважати, додати жовтки, розпушувач, кріп, борошно і добре змішати. Білки збити в круту піну, додати поступово в тісто, перемішуючи в одну сторону. На протвинь покласти папір для випічки, змастити маслом, викласти тісто. Випікати при температурі 200 градусів ...
    Читати далі

  • Сермелуце молдовенешть (Голубці по-молдавськи)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Свинину, пропущену через м'ясорубку, змішують з відвареним рисом, пасеровані корінням і цибулею, сіллю, перцем. Отриманий фарш загортають у ошпарені виноградні або капустяне листя, голубці кладуть на деко, заливають соусом із сметани і томату-пюре і запікають. Гарнірують мамалигою.
    Читати далі

  • російська

    Салати  /  Інші салати

    Відварити 1 курячу грудку, розділити м'ясо на волокна, Нарізати салатний цибулю півкільцями і замаринувати в слабкому розчині оцту на 30-40 інут. Змішати м'ясо кури з маринованою цибулею, додати зелені, солі перцю за смаком. Все залити майонезом.
    Читати далі

  • Тімбаль з грибною начинкою

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Для приготування цієї страви потрібна напівсферична куполоподібна форма, яку можна поставити в духовку. Я використовувала для цього металеву миску з нержавіючої сталі. Макарони відварити у великій колічествеве підсоленої води до повної готовності Обполоснути макарони в холодній воді і розкласти на рушник, зверху промокнути рушником ....
    Читати далі

  • Млинці з колесо до воза до пива

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Сардини разом з маслом і водою подрібнити блендером до стану пасти. Додати розтоплене вершкове масло, збиті яйця, все збити поступово додаючи крохмаль і борошно, також додати мелений перець. = = = = = = = = = = = = = Цибулю нарізати дрібними кубиками, додати оцет, залити окропом, через пару хвилин воду злити, цибулю гарненько віджати ....
    Читати далі

  • Яєчня-глазунья в китайському стилі (з капустою кимчи і устричний-соєвим соусом)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    У невеликій мисці змішати устричний соус і соєвий соус, відкласти поки в сторону. У сковороді розігріти олію, розбити туди два яйця. На білки яєць викласти нарізану капусту кимчи. Через 1 хвилину зменшити вогонь до середнього, і смажити ще 2-3 хвилини до потрібного рівня готовності. Можна дерев'яної вилочкою ткнути в декількох місцях ...
    Читати далі

  • М'ясо з опеньками в сметані і з сиром.

    Інші  /  Інші рецепти

    М'ясо нарізаємо соломкою проти волокон, обсмажуємо на сковороді на раст. олії, додаємо цибулю, порізану півкільцями, а хто не любить можна порізати подрібніше. Так як у мене гриби солоненьке, то я їх пару раз промила у воді, а потім залишила у воді хвилин на 15-20. Коли масо підсмажиться з цибулею, додати трохи води і протушкувати під кришкоймінут ...
    Читати далі

  • Стейки сьомги "Лимонні" -запечение (мій варіант)

    Другі страви  /  Стейк  /  Стейк з сьомги

    Стейки сьомги промити, обсушити, обмазати перцем, приправою для риби лимонної, сіллю (обережно, в приправі є сіль), укласти на блюдо і рівномірно вичавити на рибу сік лимона (розрізати лимон навпіл і віджати рукою, щоб краще вижімался- м'якоть потикати виделкою) , залишити маринуватися на 30-40 хв .. Протвино обмазати размягшую вершковим маслом, ...
    Читати далі

  • Бараняча корейка запечена з овочами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Баранячу корейку вимити, розрізати на окремі реберця, обмазати соусом ткемалі (слива, часник, зелень перець пекучий), я додала яблучний сік і кілька листочків чорної смородини для аромату, скласти в глибокий посуд, накрити і залишити маринуватися в холодному місці на добу. Викласти корейку у форму для запікання разом з листочками, прикрити ...
    Читати далі

  • Курячо-грибний паштет

    Закуски  /  М'ясні

    Порей миємо, нарізаємо тонкими кільцями. Печериці чистимо, миємо, дрібно нарізаємо. На добре розігрітій сковороді розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо порей з грибами, до м'якості, періодично помішуючи, знімаємо з вогню Курячі ніжки смажимо-варимо-паримо, загалом піддаємо будь тепловій обробці, даємо охолонути, видаляємо шкіру та кістки, а м'ясо ...
    Читати далі

  • салат "Зевс"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. м'ясо порізати дрібними кубиками і замаринувати у вині. потім обсмажити до готовності (можна відварити) 2. цибулю порізати тонкими кільцями, обваляти в борошні і посмажити у фритюрі до золотистого кольору 3. баклажани порізати кружальцями і обсмажити на сковороді (грилі) 4. порізати кубиками фету, помідор (я в листкові салати використовую тільки стінки помідорів ...
    Читати далі

  • Грибочки з перепелиних яєць на шпажках

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Відваріть перепелині яйця до готовності. Помідори черрі промийте і наріжте на половинки. Зелену цибулю промийте і викладіть на плоске блюдо у вигляді сітки. На шпажки нанизайте по 3 перепелиних яйця, чергуючи з 3 половинками черрі, аби зібрати грибочки. Прикрасьте капелюшки грибів крапочками з майонезу, ніжки грибів-листочками петрушки. Викладіть готові ...
    Читати далі

  • реберця, тушковані з горохом

    Інші  /  Інші рецепти

    Зараз, правда, в таку спеку не особливо хочеться такого ситного страви. АЛЕ ... Відварити до напівготовності горох. Свинячі реберця обсмажити на салі з цибулею, морквою і спеціями У каструлю скласти, чергую, шар реберець, шар гороху, шар реберець, шар гороху і так далі, поки всі продукти не закінчаться. Тушкувати заливши бульйоном до готовності ....
    Читати далі

  • Шашлик з маринованої норвезької сьомги з овочевим гарніром

    Другі страви  /  Шашлик  /  Шашлик із сьомги

    Шашлик: Посипати норвезьку сьомгу сіллю і цукром і витримати 20 хвилин. Насадити на шпажки упереміш з цибулею, грибами, помідорами. Маринад: Зелень нашаткувати, змішати з оливковою олією і лимонним соком. В отриманій суміші замаринувати шашлик з норвезької сьомги на 30 хвилин. Овочевий гарнір: Всі інгредієнти нарізати і змішати з оливковою олією, ...
    Читати далі