Ми рекомендуємо

Ви шукали: хінкалі

  • Форель запечена з ароматними травами по-абхазьки і соус з кінзи

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибу випатрати, помити, обсушити, скропити соком лимона. За допомогою пензлика змастити олією, посолити, поперчити, приправити меленим коріандром, посипати пластівцями гострого стручкового перцю. Кінзу, тархун і цибулю дуже дрібно порубати, вкласти кожної рибі в черевце по 1-2 ст. л. рубаної зелені. Залишити маринуватися хвилин на 30. Деко ...
    Читати далі

  • Хинкал чабанський

    Перші страви  /  Інші супи

    Спосіб приготування: М'ясо вичистити, промити, розрубати на шматки, залити холодною водою, поставити на великий вогонь, швидко довести до кипіння, зняти піну і варити на повільному вогні. Поки м'ясо вариться, просіяти, змішати бобову і пшеничне борошно, викласти на стіл гіркою, додати сіль, гарячу воду і замісити тісто. Тісто розкачати у вигляді ...
    Читати далі

  • Хинкал листковий

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Тісто: з'єднати яйце, молоко, сіль, борошно і раст. масло. Замісити еластичне тісто, загорнути в плівку і залишити на 30 хвилин. 2. Начинка: у фарш ізмелчіть зелень, потім покласти пропущений через прес часник, 1 цибулину дрібними кубиками і спеції. Добре перемішати. 3. Піджарка: моркву натерти на крупній тертці. Що залишився лук нарізати ...
    Читати далі

  • Рулет м'ясний з баранячої брюшінкі

    Закуски  /  М'ясні

    1. Очеревину помити, осушити, розкласти на обробній дошці, посипати сіллю, хмелі-сунелі і перцем. Зелень і часник дрібно порізати, покласти на широку частину очеревини. Очеревину скласти спочатку конвертиком (див. Фото) а потім згорнути рулетиком, перев'язати добре ниткою і залишити на ніч у холодильнику. 2. Розсіл разом з усіма інгредієнтами довести ...
    Читати далі

  • Фарби Літа

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Відбити філе молотком. Кожен шматок філе посолити, посипати нарізаною зеленню (петрушка, базелік), видавити часник (зовсім чуть чуть, для аромату) і зробити з нього рулетик. Щоб рулет не розвалився можна його зачепити зубочисткою. 2. У заморозку додати моркву і помідори, нарізані кубиками, нашатковану зелень петрушки, все перемішати ...
    Читати далі

  • Хинкал

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Баранину на кістки заливаємо холодною водою, ставимо на вогонь. Коли почне закипати, знімаємо піну. Далі додаємо в бульйон корінці зелені, перев'язані ниткою, морква, половинку лука в лушпинні. І на маленькому вогні під кришкою варимо близько години, час залежить від м'яса. 2. Робимо тісто для хінкалі. У борошні робимо воронку, солимо, додаємо соду, ...
    Читати далі