Ми рекомендуємо

  • Рис з креветками і ананасом.

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    1. Креветки розморозити і залити окропом на хвилинку. Очистити і обсушити. 2. Овочі почистити. Помити і обсушити. Нашаткувати дуже тонко цибулю уздовж цибулини, перець нарізати куточками, селера тонко, часникові стрілки -по 3 см, імбир дуже дрібно порубати, ананасам дати стекти. 3. Рис промити пару раз -досить цілком - і залити окропом в ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • «Ледачі манти» в томатно-овочевий заливці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тісто: сіль розчинити в кип'яченій воді. У чашку насипати борошна, зробити лунку і вилити підсолену воду. Замісити тісто. Залишити відпочивати під чашкою. Начинка: гарбуз, цибуля, картопля порізати маленькими кубиками. Додати фарш, перемішати грунтовно. Посолити, влити трохи рослинного масла. Хто любить гостріше, додайте чорного перцю ...
    Читати далі

  • плетінка з фаршем (hackkordeln)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    робимо тісто, переписувати не буду, взяла звідси http://smach.pp.ua/recipe/view/72281 (спасибі елена_110), можете взяти своє улюблене тісто для піци цибулю очистити, порізати і обсмажити в злив. олії до прозорості, додати томат. пасту, трохи прогріти і остудити. часник подрібнити і додати у фарш разом з розмоченою булочкою, яйцем, ...
    Читати далі

  • Тефтелі в томатному Соус з помідорами чері

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    М'ясо подрібнити у фарш в місці з цибулею, часником, петрушкою і розм'якшений в молоці хлібом. Посолити, поперчити за смаком і перемішати. З фаршу сформувати кульки завбільшки з помідори черрі. Розігріти масло і обсмажити тефтелі при постійному перевертанні, до золотистої скоринки. Соус-Цибулю і часник подрібнити. Помідори дрібно нарізати. Розігріти ...
    Читати далі

  • Рулет "Святковий" з яловичини і курячого філе

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Яловичину промити, обсушити. Зробити ножем поздовжній надріз посередині шматка і розсовуючи м'ясо руками зробити надрізи всередині пласта м'яса праворуч і ліворуч, не доходячи до краю. Розкрити шматок м'яса як книгу і відбити молоточком. Куряче філе відбити через плівку. М'ясо злегка посолити. Лук очистити, дрібно порізати. Гриби очистити, порізати і обсмажити ...
    Читати далі

  • Плотва фарширована, запечена в вершках.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Рибку почистити, випатрати, посолити не сильно, присмачити перцем і поставити в холодильник. Поки рибка відпочиває, готуємо начинку. Відварити яйця, остудити і дрібно нарізати. Як можна дрібніше нарізуєте солоний огірочок і грибочки. У мене не було грибів, я додала ложечку грибної борошна, яку приготувала з сухих грибів. Перемішайте начинку, можна ...
    Читати далі

  • Картопляні "гнізда" з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зварити картоплю, гарячим розім'яти Картоплем'ялки, додати вершкове масло, сметану, коріандр, мускатний горіх, сіль, перець. Кріп дрібно нарубати (кропу не шкодувати) і змішати з картопляною масою. Гриби у мене заморожені, заздалегідь відварені (природно підійдуть будь-які гриби), обсмажити з рубаним ріпчастою цибулею на оливковій олії Курячу ...
    Читати далі

  • Цибулевий пиріг для Людмили Mil @ Mil @ в День народження, зі словами подяки Світлані Swet1

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Тісто розморозити, розкачати злегка за розміром форму, зверху висипати горох і запекти в духовці 10-12мінут, при 200град. Сир натерти на тертці, змішати з яйцями, сметаною і дрібно рубаною зеленню, трохи присолити і додати свіже мелений перець. Цибулю почистити, тонко порізати півкільцями і обсмажити на олії до прозорості, з додаванням ...
    Читати далі

  • Телятина під соусом

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Телятину порізати на порційні шматки і обсмажити на раст. маслі. Готове м'ясо викласти на вогнетривке блюдо, в якому будете подавати м'ясо на стіл, залити грибним соусом, посипати тертим сиром і поставити на 15 хв в духовку, поки не розплавиться сир. Перед подачею прикрасити маслинами і зеленню. СОУС: гриби обсмажити з цибулею, додати борошно, бульйон, ...
    Читати далі

  • Яєчний суп

    Перші страви  /  Інші супи

    1. поставити варитися м'ясо 2. окремо відварювати яйця 3. коли звариться м'ясо кидаємо картоплю 4. робимо зажарку порізати цибулю і моркву (обсмажувати до золотистої скоринки) 5. режим яйця квадратиками і в зажарку (трохи обсмажуємо з цибулею та морквою) 6. коли зваритися картопля кидаємо зажарку 7. сіль перець за смаком 8. зелень ... 9. дуже просто і смачно ...
    Читати далі

  • Скумбрія під майонезом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю і моркву подрібнити і підсмажити на олії. Філе скумбрії порізати на шматочки (як для гуляшу), посолити, змішати з майонезом. Викласти в сковороду з цибулею і морквою суміш рибних шматочків і майонезу. Долити води (приблизно 1/2 склянки). Зверху змастити майонезом і відправити в духовку. Готовність визначити за смаком.
    Читати далі

  • Пікантні булочки "Асорті" на один зубок

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Змішати всі інгредієнти для тіста з теплим молоком, замісити гладке тісто і залишити підходити десь на годину-півтори, не забувши в процесі бродіння разок обмять тісто. Поки піднімається тісто приготувати наповнювачі до булочкам. Цибулю дрібно нарізати і на невеликій кількості вершкового масла підсмажити до золотистого кольору. Оливки і зелень подрібнити ....
    Читати далі

  • Бюджетний пиріг з куркою (або майже бюджетний))

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з куркою і картоплею

    Чи не дрібно ріжемо цибулю. Збризгуємо оцтом, додаємо дрібку цукру і відставляємо в сторону. Тонко ріжемо картоплю, змішуємо з сіллю / перцем і ставимо поряд з Мариною цибулею. Дрібно ріжемо курку, перемішуємо з яйцем. Солимо / перчимо (головне при цьому пам'ятати, що картопля ми теж солили). Ріжемо зелену цибулю, тремо на крупній тертці сир. Розкачуємо ...
    Читати далі

  • Фаляфіль (котлетки з нуту)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Хуммус замочити в холодній воді на ніч, воду злити. Пропустити хуммус 2-3 рази через м'ясорубку разом з цибулею, часником, зеленню, фарш повинен бути дрібним і однорідним. Додати спеції, пекарський порошок і борошно при неоходимости. Добре все вимішати до однорідної маси. Змочуючи руки у воді, сформувати котлетки, якщо багато рідини, при форміровкі ...
    Читати далі

  • Суп з індички по китайським мотивами (варіант)

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    Філе нарізати тонкими пластинами. Часник подрібнити. У глибокій мисочці перемішати м'ясо з часником, імбиром і соєвим соусом і поставити в холодильник на 15 хвилин. Дрібно нашаткувати цибулю та гриби, морква-тонкою соломкою. Перекладаємо овочі до індички, перемішуємо і залишаємо ще на 5-7 хвилин. Розжарити сковороду, і смажити нашу заготовку на сильному ...
    Читати далі

  • Генуезький суп

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    У 3-х літровій каструлі в підсоленій воді відварюємо картоплю, нарізану кубиками і промитий рис. Білі гриби промити і перевірити на Червивий. Навіть покупні заморожені гриби бувають червивими. Баклажан очистити повністю або частково. Нарізати кубиками. Злегка обсмажити баклажани з цибулею на рослинному маслі. Додати до баклажанів гриби ...
    Читати далі

  • курячі гомілки з картоплею в горщику

    Другі страви  /  Інші основні страви

    гомілки моєму, смажимо на сковороді з додаванням олії до напівготовності, цибуля чистимо ріжемо кубиком, обсмажуємо на іншій сковороді, чистимо картоплю, ріжемо кубиком великим, морква чистимо трьом на крупній тертці, змішуємо з картоплею і цибулею смаженою, курку відокремлюємо від кісток, горщик змащуємо маслом кладемо суміш картоплі, моркви, цибулі половину від усього ...
    Читати далі

  • Латкес з цукіні з козячим сиром

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Лук очистити, подрібнити. Цукіні вимити, очистити від шкірки (з молодих кабачків можна не знімати), натерти на крупній тертці. Змішати цибулю з цукіні, перекласти друшляк, помістити його над каструлею і залишити на 20 хвилин. За цей час зайва рідина стече. Овочі перекласти в миску. Кріп і м'яту вимити, обсушити, дрібно порубати. У миску з цукіні ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з печінкою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рецепт приготування печінкових котлет ТУТ http://smach.pp.ua/recipe/view/43196 Зварити картоплю. Приготувати пюре. Пюре має вийти не дуже м'яким інакше запіканка буде розвалюватися. Дрібно нарізаємо печінкові котлети. Чистимо ріпчаста цибуля, дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Потім сюди ж додаємо ...
    Читати далі

  • М'ясо з грибами запечене у фользі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо посолити, поперчити і обсмажити на розпеченому рослинному маслі буквально по 1 хвилині з обох сторін. Покласти обсмажене м'ясо на фольгу ... Гриби помити і порізати, обсмажити на сковорідці з цибулею хвилини 2-3, потім додати 2 ложки сметани і тушкувати хвилин 5 на повільному вогні. Картоплю порізати пластами, посолити і обсмажити з двох сторін ...
    Читати далі

  • ЛАПША З курячих потрошки в азіатському стилі (варіант)

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    1. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, чилі і часник тонкою соломкою. Імбир натираємо на дрібній тертці (вийшло 1.5ст. Л.) 2. Розігріваємо вок (або важкий сотейник) - у воке продукти готуються швидко - краще нарізати заздалегідь - наливаємо олію 3. Починаємо обсмажувати - спочатку цибулю - 5 хв, додаємо часник і чилі - 2 хв, імбир -...
    Читати далі