Ми рекомендуємо

  • Торт «Полуничка». Соковитий смак літа!

    Десерти  /  Торти

    1. Нам потрібно 2 бісквіта (відповідно кол-во інгредієнтів, зазначених у рецепті збільшуємо в 2 рази) готувала тісто в 2 заходу, спочатку спекла бісквіт з 3 яєць з горішками, а після заново приготувала тісто і спекла друга бісквіт вже без горіхів . 2. Збиваємо яйця з коричневим і ванільним цукром до побіління, хвилин 7-10, акуратно втручаємося ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Салат "Соняшник"

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з чіпсами і куркою

    Куряче філе відварити в підсоленій воді, дрібно порізати і обсмажити з нашинкованнимцибулею (півтори цибулини). Викласти на блюдо, залити майонезом. Печериці порізати, відварити в підсоленій воді. Потім пережарити з цибулею (півтори цибулини). Викласти другим шаром на блюдо, залити майонезом. Моркву відварити, дрібно натерти і викласти третім шаром. Зверху ...
    Читати далі

  • Риба в томаті (варіант)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Цибулю почистити і нарізати а моркву натерти на тертці. Рибу вимити, Удол голову і хвіст, випатрати і нарізати на шматочки. Потім посолити, обваляти в борошні і злегка обсмажити на раст. маслі. Викласти в каструлю, посипати морквою та цибулею, залити томатним соком і майонезом, додати лавр. лист, зелень, поперчити і трохи посолити. Тушкувати 20 хвилин.
    Читати далі

  • Яйця фаршировані з грибами.

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Гриби промити і почистити, натерти на крупній тертці. Цибулю порізати дрібно і обсмажити з грибами. Яйця відварити, Остудити. Розрізати на половинки, жовтки перетерти з грибами, цибулею і майонезом. Заповнити половинки яєць готовим фаршем. Прикрасити кропом.
    Читати далі

  • ОГІРКИ ФАРШИРОВАНІ (гості на порозі)

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    1. Кріп дрібно порізати. 2. Сир протерти через сито або перемолоти в блендері. 3. З'єднати сир, кріп, посолити і заправити сметаною. 4. З огірків спеціальною виїмкою, вийняти средінку і укласти в центр тарілки. 5. Огірки нафарширувати сумішшю сиру з кропом і сметани. 6. Прикрасити зеленою цибулею і смородиною, нічого іншого ...
    Читати далі

  • БІЛІ ГРИБИ, запечений зі сметаною (ВАРІАНТ)

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Гриби очистити, вимити, великі гриби порізати. Лук очистити, порізати четвертькольцами. Загасити гриби з цибулею і з маслом, посолити, (можна по-буженинам додати чорний мелений перець). Коли вода випарується, трохи обсмажити. Гриби з цибулею перекласти у форму для запікання. Сметану розмішати з борошном, злегка посолити і залити нею гриби. Посипати тертим сиром ....
    Читати далі

  • М'ясні "пальчики" фаршировані

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо (я брала свинячий балик) порізати на шматки шириною 1 см. Потім його добре відбити, як на відбивні. Посолити, поперчити. Окремо на сковороді обсмажити гриби з цибулею. У кожен шматок відбитого м'ясо покласти гриби з цибулею (можна іншу начинку), шматочок вершкового масла, щільно загорнути і обмотати ниткою. Для надання більш красивого виду, перед ...
    Читати далі

  • Каліфорнійське спекотне від Тіни Тернер

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Яловичину нарізати кубиками і тушкувати до готовності на маленькому вогні близько години. Лук нашаткувати і обсмажити у вершковому маслі Очищений гарбуз нарізати тонкими скибочками У змащену маслом глибоку вузьку форму (я беру форму діаметром 18 см) викласти шарами: * м'ясо змішане з цибулею і рисом * гарбуз * м'ясо з цибулею і рисом * гарбуз і т. П . Останній ...
    Читати далі

  • салат "Лисяча шуба"

    Салати  /  Інші салати

    Відварити картоплю і моркву Обсмажити гриби з цибулею Зробити з фольги формувальне кільце і зібрати салат на тарілці в наступному порядку: шар оселедця, порізаної дрібними кубиками шар Посмажені грибів ковбасний сир потертий на тертці, змастити майонезом картопля порізаний дрібними кубиками, теж змастити майонезом останній шар морква на тертку, поверх ...
    Читати далі

  • Канапе з оселедцем по-ірландськи

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Хліб без кірок нарізати квадратиками. Обсмажити на оливковій олії. Приготувати соус: оливкова олія збити виделкою із зерновою гірчицею, влити вершки, перемішати. На кожен квадратик хліба викласти гурток відвареної картоплі, гурток яйця, шматочок оселедця. Канапе полити соусом, прикрасити зеленою цибулею.
    Читати далі

  • Жюльєн ПО- ФРАНЦУЗСКИ

    Закуски  /  З овочів і грибів

    1. З курячого м'яса зварити бульйон. 2. гриби відварити в бульйоні до напівготовності, дрібно порізати і обсмажити з цибулею. 3. Куряче м'ясо й окіст дрібненько порізати. 4. Приготувати 6 кокотниц і розкласти в них продукти. У кожну додати сметану, перемішати долити бульйоном. Зверху покрити скибочками сиру. 5. Запікати в духовці, 200 *, до легкого зарум'янювання ....
    Читати далі

  • Бутербродний торт з оселедцем

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Обробити оселедець на чисте філе, дрібно подрібнити (порубати або пропустити через м'ясорубку). До подрібненої оселедця додати розм'якшене масло, перець і збити. Для гостроти до оселедця можна додати гірчицю або інші спеції за смаком. З хліба зрізати кірки. Просочити коржі бульйоном. Змастити їх оселедцевої масою і укложіть один на одного. Верхній ...
    Читати далі

  • Салат "Біла берізка"

    Салати  /  Салат листковий  /  Салат берізка

    чорнослив замочити в гарячій кип'яченій воді протягом 20 хв, висушити на серветці опеньки обсмажити з цибулею на вершковому маслі яловичину відварити, подрібнити салат укладати такими шарами 1 шар-чорнослив, нарізаний соломкою 2 шар-гриби з цибулею 3 шар-яловичина змастити майонезом 4 шар -огурец, нарізаний дрібною соломкою 5 шар-сир, натертий ...
    Читати далі

  • Закусочний сирно-грибний тортик

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Гриби дрібно ріжемо, подсаливаем і тушкуємо під кришкою з 1ст. л. слив. масла на медл. вогні до виділення соку. (У мене вийшло 200мл. Соку) Сік зливаємо в окремий посуд, а гриби підсмажуємо з рештою маслом і цибулею до легкої рум'яності. Остужаем. До грибів з цибулею додаємо борошно, молоко, яйця, сіль, розпушувач і половину грибного соку, замішуємо ...
    Читати далі

  • Салат "Гранатовий Їжачок"

    Салати  /  Інші салати

    Курячі грудки відварити в підсоленій воді, дрібно порізати. Чорнослив замочити в курячому бульйоні хвилин на 15-20, потім дрібно порізати. Лук-порей (білу частину) порізати, злегка обсмажити в раст. маслі, додати порізані печериці, обсмажувати до випаровування рідини, посолити. Огірочки порізати дрібним кубиком. Курячі яйця відварити, потерти на ...
    Читати далі

  • Пиріг "Руденький"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Все змішати, вимісити тісто. Воно виходить слухняним і еластичним. Готове - за смаком нагадує пісочне. А колір у нього оранжевенькій. Краще з цього тіста робити несолодкі пироги. У мене була начинка з цибулею і яйцем. Дуже смачно з м'ясним фаршем. Начинку бязательно посолити, т. К. Тісто не солимо.
    Читати далі

  • Картопля з фішштебхеномі (рибні палочькі)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    На дно форми для запікання укадиваем фішштебхі. Посипаємо їх порезаной цибулею і нетeртой морквиною. Картоплю режим пластинками солимо, перчимо і перімешіваем зі сметаною і маінезім. Укладаємо зверху на морквину. І засипаємо сиром. Запікаємо в духовці хвилин 50 приблизно. Готово.
    Читати далі

  • Котлети - "мухоморчик"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо пропустити через м'ясорубку з цибулею і хлібом. Змішати з яйцем. майонезом, гірчицею. Сіль, перець за смаком. Дуже добре вимішати. М'ясо пропустити через м'ясорубку з цибулею і хлібом. Змішати з яйцем. майонезом, гірчицею. Сіль, перець за смаком. Дуже добре вимішати. Змастити форму для маффінів. Мокрими руками сформувати овальну котлету іузкім ...
    Читати далі

  • Канапе "Їжачки"

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    формочками вирізати шматочки батона. Трохи намазати майонезом, обваляти в дрібно покришений кропі. Цибулю дрібно порізати і обдати окропом, охолодити. Шпроти розім'яти виделкою і з'єднати з цибулею. Сформувати їжачків. Увіткнути насіння-голки. Ніс-журавлинка. Мухомор - яйце з капелюшком помідором. Зробити сірником крапочки майонезні
    Читати далі

  • Риба під вершково-яєчним соусом

    Другі страви  /  Страви з риби

    Добрий вечір! Приготуємо рибу по-швидкому. Розігріємо духовку до 200 °. Філе промиємо, обсушити, посолити, поперчити і сбризгніте соком лимона, викладемо у форму для запікання. Свеху посипаємо порізаним зеленим луком, викладаємо кружальця помидорок. У ємності приготуємо соус: з'єднаємо вершки, яйце, хрін і суш. травички, збиваємо і заливаємо їм рибу. Зверху посипаємо ...
    Читати далі

  • Біляші по-моєму

    Вироби з тіста  /  Біляші  /  Біляші з м'ясом

    Дріжджі залити теплою водою з цукром, тим часом прокрутити м'ясо з цибулею через м'ясорубку. Фарш посолити, поперчити. У піднялися дріжджі додати борошно, сіль, масло і замісити тісто. Хвилин через 30 можна приступити до ліплення - сформувати з тіста невеликі кульки, розкачати їх в коржики і викласти начинку. Краї защипнути, залишивши невеликий ...
    Читати далі