Ми рекомендуємо

  • Карамельні льодяники - ялинкові іграшки

    Інші  /  Інші рецепти

    На суху сковороду або в каструльку з товстим дном насипати цукор і додати воду (3 частини цукру і 1 частина води), додати ароматизують есенцію (у мене зі смаком лимонаду). Перемішати, щоб цукор рівномірно змочити, але не розчинився. Поставити цукор на середній вогонь і, весь час помішуючи, нагрівати, поки цукор не розтопиться і буде ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • лосось з макаронами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо лосося (без шкіри) режим кубиками, очищену моркви режим кружечками. На розігріту сковороду наливаємо оливкова олія, на ньому трохи обсмажуємо морква, туди ж додаємо розмарин і каперси (каперси попередньо режим на дрібні шматочки) - все смажимо 1-ну хвилину. Туди ж, додаємо шматочки лососини і прожарюємо ще 2-3 хвилини, в кінці ...
    Читати далі

  • Кабачки з овочами і фаршем

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Кабачки порізати кубиками побільше, помидорки кубиками подрібніше, морквину натерти на крупній тертці, все посолити, перемішати і викласти на деко. Посипати овочі дрібно порубаним луком. Фарш посолити, поперчити, додати дрібно нарізану цибулину і пару ст. ложок води, перемішати. Сформувати з фаршу плоскі котлетки і укласти ...
    Читати далі

  • Скумбрія з морквою

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Скумбрію випатрати, відрізати голову, хвіст, плавники, центральну і дрібні кісточки. Посолити, поперчити всередині, присипати желатином. Моркву натерти на тертці, цибулю нарізати. Обсмажити на раст. маслі моркву з цибулею. Укласти начинку в середину рибки, щільно загорнути в харч. плівку, обматать нитками (за буженинам). Варити 30 хвилин, після укладаємо ...
    Читати далі

  • буряковий крупяннік

    Перші страви  /  Інші супи

    Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками і викласти в каструлю з киплячою водою (1 літр) і спеціями. Добавать добре промитої гречаної крупи і варити приблизно 10-20 хв. Все залежить від того, чи любите ви розварену картоплю (я ось люблю! Тому виходить густий супчик). Буряк обсмажити на олії і скропити або лимонним ...
    Читати далі

  • Печінковий торт

    Закуски  /  М'ясні

    Сиру яловичу печінку (0,5 кг) прокрутити через м'ясорубку. Додати 6 яєць, 4 ст. л. просіяного борошна, 2 ст. л. соняшникової олії, 1.5 склянки молока, 0.5 ч. л. солі. Гарненько перемішати. З отриманої суміші випікати млинці на розігрітій з соняшниковою олією сковороді. Млинці викладати один на одного, промащуючи "кремом". Для "крему": на ...
    Читати далі

  • Гребінці на Планше з картоплі з трюфельним маслом

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Гребінці обсмажуємо з двох сторін на оливковій олії з чебрецем. солимо. перчимо. Окремо відварюємо картоплю і протираємо через сито, додаємо цедру лимона, тертий сир пармезан і вершкове масло, солимо. перчимо. Руколу і помідори черрі злегка прогріваємо на оливковій олії. Через кільце на тарілку викладаємо картопляне пюре, на нього симетрично ...
    Читати далі

  • котлети Пожарські

    Другі страви  /  Котлети  /  Пожарські котлети

    1. Скибочки хліба замочити в молоці. Грудку двічі пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, додати розмочений хліб, посолити, перемішати. Фарш розділити на 12 коржів, в центр кожної покласти шматочок вершкового масла і сформувати котлети. 2 Котлети вмочити в яйця, збиті з молоком, що залишилося, і потім обваляти в панірувальних сухарях. Топлене ...
    Читати далі

  • Запіканка "Три сири"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Картоплю чистимо, миємо і вирізаємо внутрішність. Відварюємо приблизно 5 хвилин. (нутрощі відварюємо окремо, і робимо пюре - я робила картопляні кульки з мигдалем, викладу потім) Фарш перемішуємо з нарізаною цибулею, яблуком і часником. Солимо і перчимо до смаку. Картопля укладаємо в фомрі, посипаємо меленим чилі і кладемо по немногу бринзи ...
    Читати далі

  • Салат "Морквина" або "Від вухатих"

    Салати  /  Інші салати

    Я завжди заправляю салати майонезом, змішаним зі сметаною і збитий з якою-небудь зеленню. Цього разу я взяла чисто майонез СЛОБОДА і збила його з кінзою (аж надто я її люблю), але без фанатизму. Гриби порізати і обсмажити разом з дрібно нарізаною цибулею з невеликою кількістю масла. Салатик укладаємо шарами і надаємо форму моркви: 1. картопля (натертий ...
    Читати далі

  • «Пташка»

    Інші  /  Інші рецепти

    Потроха промити, нарізати дрібними кубиками, обсмажити з цибулею, посолити, поперчити. Додати більшу частину тертого сиру, 2 подрібнених варених яйця, томатну пасту, сметану і прокип'ятити. Викласти все в змащену маслом форму (сковороду) або порційні формочки. Залити 1 яйцем, збитим з 1-2 ст. ложками сметани або майонезу, присипати залишилися ...
    Читати далі

  • Салат "Нежинка"

    Інші  /  Інші рецепти

    Салат укладається в глибоку посудину для мікрохвильової печі. 1-й шар: порезаное кубиками філе з цибулею обсмажити і укласти на дно посудини. 2-й шар: викласти сухарі. Третій шар: викласти порізані кубиками яблука. 4-й шар: викласти кукурудзу. 5-й шар: потерти сир і викласти його. Полити майонезом.
    Читати далі

  • Салат з печінки "Королівський" (варіант)

    Салати  /  Інші салати

    1. Підготувати продукти. 2. Порізати печінку і гриби, моркву на крупній тертці, цибулю півкільцями. 3. Окремо обсмажити печінку, гриби (не забудьте посолити за смаком), а цибулю і моркву разом. 4. Викладати в глибокий салатник шарами, промазуючи майонезом. Печінка-моркву з цибулею-гріби.5. Зверху промазати майонезом, в середину жовток натерти, по краях ...
    Читати далі

  • Курячі котлетки з сиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куряче філе прокручуємо через м'ясорубку з сирим луком і замоченим у молоці або воді і віджатим хлібом, додаємо яйце, сіль, перець, зелень (у мене була сушена петрушка). Все добре перемішуємо і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин. Охолоджений фарш ділимо на частини (з цієї порції у мене вийшло 5 котлет), кожну частину разравніваемв ...
    Читати далі

  • Фарфалле з песто, запечені з овочами під соусом бешамель

    Другі страви  /  Паста

    Блюдо з розряду все в одному. Зварити фарфалле у великій кількості води до стану альденте, злити воду і змішати їх з песто. Тим часом заморожені овочі викласти на сковороду з вершковим маслом і помішуючи прогріти їх, не смажити. Овочі викласти на дно вогнетривкої форми, зверху помістити фарфалле з песто, накрити підсмаженою цибулею ...
    Читати далі

  • А ми тут, знаєте, пляшками балуемся ...

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Тісто: молоко і маргарин трохи підігріваємо, чекаємо, коли маргарин повністю розтопиться, додаємо сіль, цукор, дріжджі, борошно і яйця і ретельно вимішуємо. Тісто має вийти крутовато консистенції (не розповзається особливо). Залишаємо тісто на 2,5 - 3:00 (два рази обминають). Начинка: Гриби відварюємо в невеликій кількості підсоленої ...
    Читати далі

  • Гасконський салат

    Салати  /  Інші салати

    Ставимо невелику каструльку з водою на вогонь, чекаємо, коли вода закипить Робимо хрестоподібний надріз на помідорах і кладемо їх на хвилинку в киплячу воду Виймаємо помідори, знімаємо шкірку, відкладаємо на час в сторонку Куряче м'ясо відокремлюємо від кісток і ріжемо смужками Ріжемо гриби Ріжемо дрібними кубиками цибулю Нагріваємо на сковорідці оливкову олію ...
    Читати далі

  • Пісні голубці з гречкою, грибами і картоплею.

    Другі страви  /  Голубці  /  Голубці пісні

    Вага овочів вказаний в очищеному вигляді. Гриби (краще лісові, але можна і гливи або шампіньйони), відварити в напівлітрі води з додаванням солі і перцю горошком, процідити, відвар зберегти. У грибному відварі проварити 2 хвилини гречку - відкинути на сито, відвар зберегти. Обсмажити моркву, натерту на крупній тертці і половину дрібно нарізаної цибулі на ...
    Читати далі

  • Лінивий Брізоль

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    У блендер викладаємо фарш, яйця, молоко, сіль, перець і яку ч л ростить масла. Перемішуємо до однорідності Виливаємо суміш на сковороду з невеликою кількістю ростить масла. Смажимо під кришкою кілька хвилин, на середньо-маленькому вогні. Потім перевертаємо, смажимо ще хвилину-другу. А поки смажиться, ріжемо печериці і трохи їх обсмажуємо. Викладаємо ...
    Читати далі

  • відбивні по царськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    З філе посмажити відбивні 1. варіант Обсмажити гриби з цибулею, викласти на відбивні посипати сиром і в духовку поки не розплавитися сир. 2. варіант Ананаси порізати, викласти на відбивні посипати сиром і в духовку поки поки не розплавиться сир. 3. варіант Солодкий перець (червоний) на відбивні посипати сиром і в духовку поки не розплавиться сир Можна ...
    Читати далі

  • ЛЯНБАНЬ Саньса.

    Салати  /  Інші салати

    Сушену морську капусту залити окропом на 2:00, промити, нарізати соломкою. Свинину нарізати соломкою і обшпарити окропом. Вермішель обсмажити на сковороді з маслом, цибулею та імбиром, остудити. Часник подрібнити. Морську капут і свинину окремо покласти в глибоку тарілку, вермішель укласти гіркою в центрі тарілки. Полити соєвим соусом ...
    Читати далі