Ми рекомендуємо

Ви шукали: Берлінер

  • Берлінер

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Для Берлінер свіжі дріжджі розводять в теплому молоці, а сухі змішуються з борошном. Всі компоненти змішати і замісити тісто. Тісто збити міксером до тих пір, поки воно не почне отстовать від стінок посуду, що не прилипаючи до них, в крайньому випадку додати ще борошна. Тісто має вийти крутим. Потім накрити його рушником і поставити в тепле місце ...
    Читати далі

  • Берлінер

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    У чашці розчинити дріжджі в молоці з 1 ч лож цукру, прикрити і поставити в тепле місце підходити на 15 хвилин. Потім додати в опару інші продукти і добре вимісити тісто, накрити поставити підніматися ~ на 1:00 (в теплій духовці тісто дуже швидко піднімається) Викласти тісто на посипаний борошном стіл, ще раз добре вимісити і розділити ...
    Читати далі

  • Берлінер або Krapfen

    Вироби з тіста  /  Пончики  /  Пончики з начинкою

    Отже, Берлінер. Можна впевнено стверджувати, що це найпопулярніші і улюблені булочки у населення Німеччини. До речі, зовсім не даремно, вони дійсно дуже повітряні і смачні. Їх ще називають Крапф. Але в наших Боннсько-Кельнської-Дюссельдорфських краях це все ж Берлінер. Класична начинка для них- полуничний джем, але я буду не я, есліне ...
    Читати далі

  • "Берлінер" або пончики з варенням

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1ч. л. цукру змішати стёплим молоком і дріжджами, залишити на 10 хвилин, суміш повинна увелічеть в об'ємі. Потім замісити тісто і поставити в тепле місце поки не підніметься. Потім розділити на рівні частини, покласти в всередину варення і смажити в маслі, викладати готові на серветку що б скло масло, посипати цукровою пудрою. Можна смажити без варення, потім ...
    Читати далі

  • Берлінер або немeцкіе пончики з нaчінкой

    Вироби з тіста  /  Пончики  /  Пончики з повидлом

    Розтопити масло і змішати його зі злегка підігрітим молоком. Борошно змішати з сухими дріжджами, всипати ванілін, сіль, вбити яйця, влити олійно-молочну суміш і замісити тісто. Поставити його в тепле місце підходити, коли воно помітно збільшиться в об'ємі, обмять і сформувати 16 кульок, дуже важливо щоб кульки були без видимих тріщин, інакше ...
    Читати далі

  • Берлінер

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Розчинити дріжджі в теплому молоці. Збити яйця з цукром, додати розтоплене сл. масло, просіяне борошно, посолити. Вимісити тісто. Тісто має вийде липке і дуже м'яке. Покласти його в ємність, трохи змастити зверху маслом, накрити і залишити підніматися. Потім викласти тісто на стіл, посипаний борошном, розділити на кульки. Дати кулькам подойтіеще ...
    Читати далі

  • Пончики до карнавалу (Berliner або Krapfen)

    Вироби з тіста  /  Пончики  /  Пончики з повидлом

    Масло розтопити з молоком в каструлі і трохи остудити. Змішуємо борошно, дріжджі, цукор, ваніль, мигдалеву есенцію, сіль і яйця. Заливаємо молоком з маслом і замішуємо тісто. Ставимо в тепле місце, хвилин на 40 (тісто термоядерна, підійде миттю) Жир розігріваємо до 180 градусів. Перевірити це дуже просто, припустимо сунути палець і рахувати секунди ...
    Читати далі