Ми рекомендуємо

  • Кошички закусочні з квасоляним кремом.

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Квасоля промити, замочити в холодній воді і прибрати в холодильник на 6-8 годин, для набухання. Кошички. Холодне масло порубати з борошном, сіллю і перетерти в жирну крихту. Додати воду і швидко замісити пластичне тісто. Дуже зручно проробити це все в процесорі. Розділити тісто на однакові за вагою шматочки залежно від розміру ваших ...
    Читати далі

Ви шукали: маффіни

  • Гарбузове пюре

    Інші  /  Інші рецепти

    Це пюре - інгредієнт для використання у випічці з гарбузом (маффіни, кекси, печиво і т. П.) На заміну консервованої гарбузі. Свіжоприготовлене пюре володіє більш свіжим натуральним смаком, без консервантів, воно - яскравіше і світліше за кольором. Його можна заморозити. Нагріти духовку до 350F (180C). Гарбуз розрізати навпіл, очистити від насіння іволокон ....
    Читати далі

  • ШОКОЛАДНІ КОРЗИНКИ

    Десерти  /  Інші десерти

    шоколад розтопити в мікрохвильовці або на пару. манжетікі поставити в формочки для маффин, покласти 1ст. л шоколаду і тильною стороною ложки розподілити повсему манжетіку, поставити в холодильник застигати. пудинг змішати з молоком, поставити на гарячу плиту і заважати до загусання, остудити. шоколадні формочки витягнути з холодильника і відокремити ...
    Читати далі

  • Берлінський кекс "Столичний чепурун"

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Масло розтерти з цукром. Додати яйце, збити міксером до однорідного стану. Просіяти борошно, змішане з розпушувачем. Додати полуничний сік і розмішати. Потім по ходу експерименту я вирішила додати какао і корицю з імбиром. Далі жменю смородини (ягоди не розморожувати) Акуратно перемішати, викласти в силіконову формочку. Випекатьв ...
    Читати далі

  • Divine Pumpkin Muffins!

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    1. Нарізаємо гарбуз на кубики і варимо до м'якості. 2. Маргарин розтираємо з цукром. 3. Додаємо яйця і перемішуємо. 4. Робимо з гарбуза пюре за допомогою виделки і додаємо до решти маси, перемішуємо. 5. Все збиваємо міксером, щоб вийшла однорідна маса. 6. Додаємо борошно, прянощі і соду (погашену лимонним соком!), Добре перемішуємо. 7. Разлажіваніем ...
    Читати далі

  • Яйця БЕНЕДИКТ

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Чи є хто-небудь хто не закінчується слиною при масла про це блюдо? М'які, соковиті, злегка підсмажені маффіни, хрусткий бекон і яйця зварені у воді (без шкаралупи), жовток яких лопнув, обвалаківают вершкове Голландський соус. Це дійсно один з найкращих рецептів у світі. Хоча спочатку він подавався на сніданок або ланч (і досих ...
    Читати далі

  • Бельгійський сніданок (домашні вафлі з гарячим шоколадом)

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Для вафель: підігріти молоко, розчинити в ньому дріжджі. Збити яйця. Додати половину розм'якшеного масла до молочної суміші. Розмішати. Додати в молочно-дріжджову суміш борошно, сіль, пиво, цукор, збиті яйця і ретельно розмішати. Поставити тісто на 30 хвилин у тепле місце. Розігріти вафельницю згідно інструкції, змастити залишилися розтопленим ...
    Читати далі

  • Епі, багет-колосок

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Рецепт, звичайно, народний, - зрозуміло, французького народу рецепт ... Пекла за рецептом з книги Рішара Бертіно. до речі, за його книжками і вчилася хліб пекти. Так-так, колись я зовсім не вміла це робити! Дісталася мені буква "Е", скажімо так: вибір невеликий, енсаімадас я вже пекла - і рецепт тут, залишилася коржик, але хотілося все ж хліб ......
    Читати далі

  • Листкові тістечка з цитрусовим кремом

    Десерти  /  Тістечко

    У антипригарний ківш розбити яйця, збити віночком, додати цукрову пудру, цедру лимона, лимонний сік, м'яке вершкове масло порезаное дрібними кубиками, перемішати, додати крохмаль і знову перемішати, поставити на газ, на середньому вогні постійно помішуючи віночком варити 7-9 хвилин, після вогонь зменшити, додати есенцію і варити до загустіння крему, після ...
    Читати далі

  • шоколадні кошики

    Десерти  /  Інші десерти

    Шоколад з маслом розтопити на водяній бані, перекласти в целофановий пакет, з одного кінця зробити отвір і видавити масу на формочки обмотание фольгою, не в середині, а зовні. Поставити в морозилку до повного застигання. Потім обережно зняти формочку і легенько витягнути фольгу. Начинити кошики чим завгодно - у мене мусом. Отже, підігріти ...
    Читати далі

  • Breakfast Muffins

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Розігрійте плиту до 400Ф (200Ц). Змастіть маслом форму для випічки (я використовую паперові формочки, маслом не змащую). 2. Змішайте борошно, розпушувач, корицю і сіль у великій мисці. 3. У чашці середнього розміру змішайте масло, ваніль, цукру, молоко і яйце. Ввести масляну суміш в борошняну, премешать. Не треба заважати довго. Постарайтеся зробити ...
    Читати далі

  • Філо-стаканчики з курячим філе, манго і зеленою цибулею

    Закуски  /  М'ясні

    Квадратики тіста змастити пензликом оливковою олією (по черзі, поміряв виготовлення стаканчиків), якщо використовувати тісто філо, то для одного стаканчика 3 квадратика тіста, якщо використовувати тісто юфка, то для одного стаканчика два квадратики тіста Змащені квадратики укласти один на одного, трохи зміщуючи, щоб вийшла як би зірочка ...
    Читати далі

  • ШОКОЛАДНИЙ бісквіт "Розум можна от'есть". Для ВСІХ дівчат нашого сайту.

    Десерти  /  Торти

    Дотримання технологічного процесу ОБОВ'ЯЗКОВО !!!!! Готуємо суміші. Перша - вершкове масло і шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі при невеликій потужності, ретельно перемішати і дати злегка охолонути. Друга - борошно, какао, сода і розпушувач. Відміряти потрібну кількість, перемішати і залишити в невеликому ситі. Третя - відміряти ...
    Читати далі