Ми рекомендуємо

  • Каша з пшона з куркою і овочами.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Пшоняну крупу промити, воду злити (потрібно відзначити, що крупи фірми "Містраль" добірні і дуже чисті, так, що промити можна один раз). У каструлю з пшоном налити 4 з половиною склянки крутого окропу і поставити варити кашу на повільний вогонь, періодично помішуючи. Цибулю і моркву очистити, цибулю нарізати кубиками, моркву-соломкою. У глибокій сковороді ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Кебаб

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1. М'ясо пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. Посолити, поперчити додати барбарис, яйця, перемішати. 2. З фаршу сформуйте невеликі ковбаски. Запаніруйте в сухарях і обсмажуйте на олії до золотистої скоринки. Потім залийте водою на половину висоти кебаба і тушкуйте 10-15 хвилин. 3. Готові ковбаски одягаємо на шпажки і подаємо прикрасивши улюбленими ...
    Читати далі

  • пиріг з сьомгою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    На вершковому маслі обсмажити цибулю до золотистого кольору додати шматочки філе сьомги. Тісто: 2 яйця збити з сіллю додати рослинне масло і молоко і запашний перець. Потім додати борошно і дріжджі. Тісто вийде як на оладки доавіть сьомгу з цибулею і акуратно перемішати і випікати в духовці послет невеликого расстоя.
    Читати далі

  • Салат "Улюблений"

    Салати  /  Інші салати

    Картопля, грудку і яйця зварити, Гриби, цибулю дрібно порізати, перемішати. Куряче м'ясо і картоплю нарізати кубиками. Яйця розім'яти виделкою. Горіхи подрібнити. Яблуко і сир натерти на крупній тертці. Салат викладати в глибоке бдюдо шарами: -картопля -куріца -яйца -яблоко -сир -гріби з цибулею Кожен шар промазати майонезом. Зверху посипати горіхами.
    Читати далі

  • Суп з пастою Фузилли і вешенками

    Перші страви  /  Інші супи

    1. Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву кружечками або квіточкою, гриби тонкою соломкою. 2. Обсмажити спочатку моркву з цибулею до золотистого кольору. Перекласти на тарілку. Потім обсмажити в цій же сковороді гриби. 3. Закип'ятити бульйон, додати до нього обсмажені овочі. Варити 10 хвилин, посолити і вимкнути вогонь. 4. В окремій кастрюлеотваріть ...
    Читати далі

  • Риба на свято

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу трохи відбити, скропити соком лимона, викласти в неглибокий деко. На рибу викласти припущені солоні огірки, пасеровані гриби з цибулею, свіжі помідори порізані кружальцями, посипати тертим сиром і промазати майонезом. Запікати в духовці при середній температурі до напівготовності. Потім взяти яйце, відокремити білок від жовтка. Вбелок ...
    Читати далі

  • Суп-салат з креветками, припущеними яблуками і чорним кунжутом

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Романо, шпинат, базилік і м'яту пробиваємо через блендер з водою, вершками до однорідної маси. солимо, перчимо. Прогріваємо до закипання, Остуджуємо. Яблука нарізаємо пластинами, кладемо у воду з цукром, корицею і бадьяном і припускаємо 3-4 хвилини, охолоджуємо. Креветки обсмажуємо на оливковій олії, солимо, перчимо. Чорний кунжут обсмажуємо на тефлоновій ...
    Читати далі

  • Піца Chili con carne

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    На сковороді розігріти олію, викласти фарш, трохи підсмажити, потім додати дрібно порубаний лук, часник, перець чилі, все разом добре пережарити. До обсмаженому фаршу додати помідори для піци, квасоля чилі і кукурудзу, посолити, поперчити і тушкувати все разом хвилин 10. Що залишився лук нарізати тонкими півкільцями. Тісто розділити на 2 частини, кожну ...
    Читати далі

  • Молода картопля, запечений по-французьки

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Добрий день! Надивилася на величезну кількість страв з молодої картоплі на нашому сайті і теж вирішила відзначитися .... Чудесне блюдо до чарки сухого вина .... Картопля намивав гарненько, щільно загортаємо у фольгу і печемо в розігрітій до 220 ° духовці близько години. Тим часом кладемо листочки шпинату і цибулю в розігріте оливкове масло, Томім ...
    Читати далі

  • Вірменський газарів перець - закуска з моркви

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Ріпчасту цибулю і моркву очистити. Морква нарізати кубиками (я це робила за допомогою подарунка сина - комбайна). Лук ізмелчіть. У сковороді розігріти олію, викласти цибулю і моркву і готувати помішуючи приблизно 25 хвилин до прозорості цибулі. Перець вимити, видалити насінну коробочку. Болгарський перець нарізати кубиками, чилі - кільцями ....
    Читати далі

  • Морквяно-апельсиновий суп-крем з сочевицею

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Моркву і картоплю почистити і порізати кубиками. Лук і імбир після очищення дрібно порубати. Порей нарізати тонкою соломкою. У каструлі, де буде варитися суп, нагріти оливкове масло і злегка обсмажити на ньому овочі. Влити до овочів бульйон, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити хвилин 20-25, поки овочі не стануть м'якими. Поки варяться овочі ...
    Читати далі

  • Холодний грибний капучино

    Перші страви  /  Холодні

    Печериці обтерти вологим кухонним рушником і нарізати томнкімі пластинами. Пару печериць нарізати дрібно і відкласти в сторону для сервіровки. Вершкове масло розтопити на сковороді і додати подрібнений часник, обсмажити його до золотистого кольору, всипати на сковороду печериці і смажити до золотистого кольору. Печериці залити овочевим ...
    Читати далі

  • Шашлик з сома.

    Другі страви  /  Шашлик  /  Шашлик із сома

    Рибу (якщо треба, випатрати) помити, нарізати шматочками, і скласти все в чашку. У чашку з рибою додати всі спеції, сіль, червоний перець (чорний чомусь, не рекомендують, але я б все-таки наступного разу додала), вичавити лимонний сік, додати оливкової олії, ріпчаста цибуля (нарізаний кільцями), перемішати, і залишити маринуватися на 20-25 ...
    Читати далі

  • ПІЦА (тісто на пиві)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Взяти борошно, додати сіль і пиво. Добре перемішати. Рослинна олія збити з жовтком і цю суміш додати в тісто, знову добре вимішати. Білок збити в піну, ввести в тісто. І знову вимісити, тісто має бути крутим. Накрити рушником і залишити відпочити на 20 хвилин. Тісто для піци готово. Помідори очистити від шкірки, порізати, придушити ...
    Читати далі

  • Кабачковий рулет з сирним кремом (мої варіант)

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Кабачки, цибулину (очистити) вимити, і натерти на крупній тертці (кабачки не чистити), сир натерти на дрібній тертці, кабачки змішати з цибулею, додати жовтки, сіль, розпушувач і борошно. Добре тісто перемішати, білки збити окремо в міцну піну і додати в тісто, ще раз добре перемішати. На деко постелити папір для випічки. добре змастити ...
    Читати далі

  • Якиторі Тебасакі або Курячі крильця з ананасовим соусом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Курячі крила вимити, обсушити і розрізати по суглобам на три частини. При бажанні з самої товстої частини (плеча) видалити кісточку. Я ніколи не видаляю - не хочу позбавляти чоловіка якогось "священнодійства". Ананаси, імбир, часник перець подрібнити в процесорі. У сотейнику змішати інші інгредієнти для соусу, додати подрібнені ананаси і імбир ...
    Читати далі

  • Пиріг рибний

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Розкачати частину тіста і видавити формочкою для печива зірочки (квіточки або що вам завгодно!) Обрізки тіста з'єднати з рештою тістом. Розкачуємо на деко решту тіста, філе риби ріжемо кубиками і посипаємо смаженою цибулею, посолити, поперчити. Посипати паприкою порізаної на смужки і помідорами порізаними кубиками, посипати ...
    Читати далі

  • Канапе з креветками і грейпфрутом з кисло-солодким соусом

    Закуски  /  Канапе  /  Канапе з креветками

    Для приготування соусу вичавити сік з апельсина і лимона, змішати з мелконарезанним цибулею, додати яблучний оцет, соєвий соус і перець. Довести до кипіння і варити, зменшивши вогонь, поки соус не випарується вдвічі. Протерти соус через сито. У невеликій кількості води розвести крохмаль, додати в соус, перемішати і зняти з вогню. Остудити. Розморожені ...
    Читати далі

  • Цибулевий киш з грудинкою.

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Начинка. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Грудинку наріжте дрібними кубиками. Обсмажте грудинку на топленому маслі до золотистої скоринки. Обсмажену грудинку викладіть в підходящий посуд. У що залишився від грудинки жирі приблизно 13 хвилин обсмажуйте цибулю на середньому вогні. Зніміть сковороду з цибулею і додайте грудинку (одну столову ...
    Читати далі

  • Рис з квасолею по-кубинськи

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Підготовлений розсипчастий рис змішати з відвареної квасолею, підсмаженим ріпчастою цибулею, маринованим перцем і посипати часником. Подати як самостійне блюдо або на гарнір.
    Читати далі

  • Шніцель римський із сиру

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Скиби сиру панірують у яйці і сухарях, обсмажують з обох боків. Подають, посипавши рубаним зеленим луком і обклавши бордюром з скибочок помідорів і відвареної картоплі.
    Читати далі