Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Пісний суп з морозивом горошком

    Перші страви  /  Інші супи

    У каструлі з товстим дном розігріти олію і підсмажити дрібно нарізану цибулю, натерту на великій тертці моркву і часник. Картоплю почистити, на різати на 4 частини в довжину і накришити по діагоналі (як для смаження.) Додати картоплю в каструлю і смажити разом з цибулею і морквою пару хвилин. Посолити, поперчити і додати лаврушку. Залити окропом ....
    Читати далі

  • рулет "Телячі ніжності"

    Закуски  /  М'ясні

    Телятину розрізати вздовж шматка і розгорнути книжкою, злегка відбийте, посоліть, поперчіть. Змішати сметану з часником (подрібненим через Часничниці) і обмазати шматок телятини, нехай маринується. Сало і м'ясний фарш пропустіть через м'ясорубку. Додайте петрушку, червоний і жовтий болгарський перець порезаний на кубики, я ще додала гриби (лисички), попередньо ...
    Читати далі

  • Кавовий філе-міньйон з віскі-соусом

    Другі страви  /  Стейк  /  Стейк з телятини

    Медальйони кімнатної температури скропити вустерський соусом, посипати з млинки сумішшю перців, втерти перець з усіх боків в кожен шматок. Змішати мелену каву, корицю і коріандр. Кожен стейк обмазати оливковою олією і запанірувати в кавової суміші. Обсмажувати стейки на розпеченій сковороді по 2,5 хв. з кожного боку. В кінці готування ...
    Читати далі

  • Картоплю і курочка, запечені в духовці.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячі ніжки натерти сіллю і паприкою, покласти на деко. Картоплю очистити і порізати на великі шматки, розмістити між м'ясом, посолити, посипати паприкою. Шматочки магаріна покласти на картоплю. Головку часнику помити, і не очищаючи розрізати навпіл. Лавровий лист і часник покласти між катофелем, налити води і відправити в гарячу ...
    Читати далі

  • Курник (варіант)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Курячі грудки відварити, остудити і дрібно нарізати. Варені яйця нарізати кубиками і з'єднати з дрібно нарізаною зеленою цибулею і зеленню. Посолити, поперчити. Цибулю нарізати кубиками, пасерувати в вершковому маслі. Додати дрібно нарізані печериці, посолити, поперчити і обсмажити 10-15 хвилин. За улюбленим рецептом спекти млинці. Круглу форму змастити ...
    Читати далі

  • Фарширований перчик (так люблять мої малюки)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Рис попередньо відварити до напівготовності. Перець очистити від насіння і трохи пропарити в пароварці, хвилин 10. М'ясо подрібнити в комбайні, посолити, поперчити, додати по-смаку базилік. Цибулю порізати дрібно, посолити, підсмажити з морквою яку натерти на крупній тертці. Змішати рис з м'ясом і смаженою цибулею та морквою, додати яйце, ...
    Читати далі

  • Фаршировані сосиски

    Інші  /  Інші рецепти

    Акуратненько розрізаємо сосиску, щоб низ залишився недоторканим. Усередині змащуємо горчічкой, кладемо огірочок, нарізаний тоненькою соломкою, посипаємо дрібно нарізаною ріпчастою цибулею. Зверху кладемо нарізаний тонкими брусочками сир. Поливаємо цю красу майонезом, посипаємо зеленню і відправляємо в мікрохвильову піч (духовку) на пару хвилин.
    Читати далі

  • "Рибай в духовці"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Беремо два красивих шматка Рибай без кістки, товщиною приблизно 4 - 5см., Вирізаємо з центру шматка жир і стягуємо м'ясо шпагатом! Змішуємо: Сіль морську, чилі перець, паприку, чорний перець, часник сухий! Натираємо шматки м'яса приготованим складом спецій і скроплюємо маслом авокадо, даємо полежати хвилин 30 при кімнатній температурі! Чистимо і крупно ...
    Читати далі

  • кролик у сметані

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Приготування маринаду: Воду змішати з оцтом, сіллю, цукром, перцем, лавровим листом і прокип'ятити. Обробити кролика, змішати м'ясо з нарізаною цибулею, подрібненим часником і залити маринадом на 12:00-добу. Мариноване м'ясо нашпигувати салом і обсмажити на розпеченій сковороді в маслі, підсипаючи борошно для утворення рум'яної скоринки ....
    Читати далі

  • Фаршировані цукіні по-марокканські

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Цукіні вимити, обрізати хвостики і розрізати уздовж навпіл. Чайною ложкою акуратно витягнути м'якоть, сформувавши човники. М'ясний фарш змішати з дрібно нарізаною цибулею, яєчним жовтком, чебрецем, порошком паприки, корицею, лимонною цедрою, мигдалем, сіллю і перцем. Отриманим фаршем нафарширувати половинки цукіні, потім з'єднати їх надавши форму ...
    Читати далі

  • Лінгвіні з рибними фрикадельками в томатному соусі

    Другі страви  /  Фрикадельки  /  Фрикадельки в томатному соусі

    Одну цибулину дрібно нарізати і обсмажити до прозорості на раст. маслі. Філе риби пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею. Додати в рибний фарш яйце, сіль і перець і вимішати. Сформувати фрикадельки завбільшки з волоський горіх і обсмажити їх на раст. маслі. У глибоку сковороду налити трохи оливкового масла, покласти анчоуси і потомить ...
    Читати далі

  • "Самса по киргизьких"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Замішуємо тісто, (воно має бути не сильно круте) Залишаємо на пів години відлежатися. Робимо фарш: баранину ріжемо дрібними шматочками, змішуємо з дрібно порізаною цибулею. Додаємо сіль, перець (червоний, чорний) за смаком. Можна додати кинзу. Тісто ділимо на невеликі шматочки, з яких розкочуємо лепешечки. У середину укладаємо начинку. Зверху ...
    Читати далі

  • Закуска із запеченої форелі з яйцем.

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    1. Рибу відокремити від кісток і розім'яти виделкою 2. Яйця нарізати кубиком. 3. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору на топленому маслі. 4. Додати до риби лук, яйця, сметану, перемішати. Посолити. поперчити за смаком. 5. Подавати за буженинам. Я подавала на скибочках помідора, посипавши нарізаною зеленою цибулею. Смачного!
    Читати далі

  • Жульєн з баклажанів

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Лук нашаткувати (як більше подобається) у мене був півкільцями, обсмажити на олії (масла не багато - 1ст. Ложка) до появи золотинок)). Баклажан нарізати соломкою, посолити, пом'яти до появи соку і обсмажити разом з цибулею до злегка золотистого кольору. Вершки перемішати з борошном, посолити, поперчити і влити в баклажани, слегкапрогреть ...
    Читати далі

  • Закуска з перців по-нашому

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Цибулю і часник почистити і дрібно порізати. Зелень дрібно посікти. Сухі трави перетерти руками. Перці помити, але не чистити, хвостики обрізати - і обсушити полотенечком. Перці запікаємо в духовці, змастивши їх маслом. Але можна обсмажити і на сковороді, при цьому дотримуючись заходів безпеки - під кришкою! Отже, обсмажити і скласти в яку-небудь ...
    Читати далі

  • Роли з цибулі порею

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Зелену частину цибулі порею розібрати на окремі стебла, помити і опустивши в киплячу підсолену воду, проварити близько п'яти хвилин, щоб листя стали м'якими і слухняними. Рис відварити до повної готовності у великій кількості води, відкинути на друшляк, але не промивати. Рис повинен бути в'язким. Залишити остигати, коли охолоне змішати з хріном, ...
    Читати далі

  • салат з курки з ананасами

    Салати  /  Інші салати

    курку очистити від шкірки, кісток і дрібно покришити, покласти ананаси (попередньо злити сироп). Посмажити гриби з цибулею (злити зайвий жир). Всі інгредієнти перемішати. заправити майонезом. Смачного. P.S. можна додати трохи тертого сиру.
    Читати далі

  • Картопляні кнедлики з печерицями.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в мундирі, почистити і натерти на тертці. Гриби порізати дрібно, цибуля теж порізати дрібним кубиком. У сотейник налила оливкової олії ITLV 1 ст л і позолотила цибулю, виклала гриби. Чи не обсмажувала, більше притомленим під кришкою. Гриби з цибулею відправила до картоплі. Туди ж додала яйце і борошно 1 ст л. Добре все вимісити. Тісто густе ...
    Читати далі

  • Яловичина по - архангелегородскі

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо нарізати порційними шматками (нетовстими !!!). Посолити. Поперчити. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати півкільцями. У ємність скласти м'ясо, перемішати з цибулею, покласти лавровий лист і залити квасом. Поставити в холодильник на 3 ч (у мене стояло 4 год). М'ясо віджати трохи, обсмажити (я цей етап пропустила) в розігрітому рослинному маслі ...
    Читати далі

  • Порося начинені гречкою та грибами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Порося добре зачистити, якщо потрібно обпалити, потім зачистити. Натерти сіллю, перцем. Гречку відварити до напівготовності, відкинути на друшляк, гриби відварити, обсмажити з цибулею. Змішати гречку з грибами, посолити злегка. Всі помістити всередину черевця, зашити міцною ниткою. Обмазати сметаною. Духовку нагріти до 170 градусів. П'ятачок, вуха і хвіст ...
    Читати далі