Ми рекомендуємо

  • Вишневий рахат-лукум.

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    1. Желатин залити 4-ма ч. Ложками води, дати набрякнути. 2. Вишню помити, обсушити, видалити кісточки і розім'яти в пюре. Доливаємо воду, щоб вийшло 300мл. вишні з м'якоттю. 3. Всипаємо цукровий пісок і ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і проварюємо на мінімальному кипінні хвилин 10-15. 4. Всипаємо половину крохмалю, розмішуємо, доводимо до кипіння ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Начинка з капустою для пиріжків і пирогів (пісні дріжджові "цеглинки" - рулетики з капустою)

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пісний пиріг з капустою

    Дуже легка начинка (і у виконанні і за смаком). Просто її Малова-то для цього кол-ва тіста. Капусту покришити і почати обсмажувати в невеликому кол-ве масла на сковороді. Коли капуста стане м'якше, трохи посолити, додати пів-склянки води і тушкувати до "майже-готовності". Яблука почистити від шкірки і насіння, спочатку порізати на 8 часточок, ...
    Читати далі

  • Чебуреки

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Це мій звіт по чебуреками kapitoshka. Слідувала точно рецептом, тільки смажила у фритюрі. Отже. Заварне тісто: 2 склянки борошна висипала в миску 2 ложки масла влила туди ж додала дрібку солі влила стакан крутого окропу і швиденько перемішала ложкою трошки охололо, замісила руками накрила серветкою і дала постояти, до повного охолодження ....
    Читати далі

  • куряче філе з баклажанами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розрізаємо філе на 6 шматків. Мед змішуємо з соєю (я дала на око, зробіть за смаком) і часником (часник ріжемо пластинками). Цим соусом заливаємо філе і відправляємо на 1:00 в холодильник. Дуже важливо взяти запашний мед, від цього залежить смак соусу. Поки м'ясо маринується, ріжемо баклажан на 6 шматків, гарненько солимо і чекаємо, поки "піде" гіркоту (5-10 ...
    Читати далі

  • Овочі в горщиках "Простіше простого"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Всі овочі, які потрібно, чистимо, ріжемо. Капустки білокачанну, порізану мереживними пластівцями злегка присолюємо і приминає руками, щоб дала сік і менше місця потім займала :)))) У горщики укладаємо шарами: картоплю, ріпу, боби, квасоля, горошок, цибуля, морква, капустку. Тепер соус. Ось тут я вирішила поекспериментувати. Змішуємо ...
    Читати далі

  • Пахлава - вкуснейшее східне ласощі / дуель

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Рецепт дуже простий! Для тіста змішаємо 3 жовтки, 200 гр. м'якого маргарину і 500 гр. сметани (будь-якої жирності), в якій погасимо соду. Потім поступово почнемо додавати просіяне борошно. Тісто має вийти дуже м'яким і приємним на дотик :) Тепер дамо йому трохи відпочити, а тим часом приготуємо начинку. Для цього горішки порубаємо ...
    Читати далі

  • Солодкий пиріг трояндочками від Паскаль Перець «Із золотої колекції тітки Машиних рецептів»

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Вітаю, дорогі друзі! Це вже другий рецепт із золотої колекції нашої знаменитої і всіма улюбленої Міріам, тітки махай. Сьогодні це рецепт від кулінара Паскаль Перець. Будемо готувати дуже цікавий, своєрідний і нескладний у приготуванні солодкий пиріг, який обов'язково вдасться всім без винятку. Інструкції від тітки махай гранично ...
    Читати далі

  • Індичка по-лицарськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Індичку обробляють, відокремлюють кістки і біле м'ясо. Кістки, м'ясо (Виключаючи грудку), тельбухи кладуть у каструлю разом з тушкованими білими грибами, дрібно нарізаними морквою, цибулею, коренем селери і петрушки, лавром і чорним перцем горошком, заливають водою і сухим білим вогнем, доводять до кипіння і варять на слабкому вогні 40-50 хв. Отриманий бульйон ...
    Читати далі

  • Фаршировані яйця (Варіант на вечерю)

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Для початку треба пофарбувати варені очищені яйця, для цього треба зварити яйця і почистити їх. Натерти сирий буряк на тертку, пом'яти, щоб вона дала багато соку і покласти в буряк яйця, щоб вони не торкалися один до одного, а то яйця пофарбували не рівномірно. Зачекайте годинку, або ще краще їх залишити на ніч. Готові червоні яйця розрізаємо ...
    Читати далі

  • Токаш або коржик по-казахському. Хлібний ФМ.

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    1. Просіяти борошно в миску, додати сіль, всипати дріжджі, перемішати. 2. Потихеньку вливаючи воду, замісити м'яке тісто. Гарненько вимісити його і пром'яти, трохи змастивши руки маслом і не додаючи борошна- щоб тісто залишалося м'яким і ніжним. Накрити мискою і дати підійти в два рази. 3. Обробити підійшло тісто на 2 або 3 шматки, злегка обваляти ...
    Читати далі

  • ОБІД ЗА ПІВГОДИНИ

    Інші  /  Інші рецепти

    Купила готовий курячий фарш. Додала замочені в теплому молоці панірувальні сухарі, яйце, сіль, перець, приправу до курки. Добре вимішати і відбила фарш до однорідної маси. Руки змочую водою, що б фарш не прилипав. Роблю котлетки сирітські (з 1кг вийшло 14штучек). У сковороду на розігріте рослинне масло викладаю котлетки. Смажу ...
    Читати далі

  • СМАЖЕНА ФАРШИРОВАНА КАЧКА

    Другі страви  /  Страви з птиці

    На прохання муженька купила нарешті качку. Звичайно треба було дочистити, епіліровать- вирвали всі «волосся». Помила. Витерла трохи від води і посолила, поборщіла всередині і зовні. Дала їй релаксануть після шокуючого стресу. Мені самій захотілося, але взяла себе в руки і приготувала фарш- помила ретельно рис, нарізала на дрібні кубики ...
    Читати далі

  • Шоарма за рецептом голландської студентки, яка приїхала вчитися зі Східної Європи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Вихідний рецепт опублікувала для своєї знайомої на одному інтернет-форумі студентка зі Східної Європи, яка навчається в Голландії. Так в тих кораблебудівних краях з часів Петра I роблять shoarma, тобто шоарму, так що сьогодні мені теж вдалося по-новому приготувати цю страву. У підсумку воно полюбилася ще більше. В інгредієнтах кількості ...
    Читати далі

  • Курячі крила глазуровані під соусом ДИКАЯ БРУСНИЦЯ D "ARBO.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курячі крила вимити й обсушити серветками, щоб соус не стікав. Змішати соуси і мед, додати кайенский перець, вийде трохи в'язка суміш. Нанести на крила. Соус прекрасно обволікає крила і не стікає. Я дала постояти крилам приблизно годину. Потім насадила на шампура. Включила духовку в режим "гриль" і поставила крила на 45 хвилин, ...
    Читати далі

  • Стегенця в пікантному соусі

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Стегенця помила, посолила-поперчити і поклала у форму, змащену маслом. Відправила в духовку з середнім вогнем. Лук почистила, покришила і зробила золотисту зажарку в невеликому кол-ве масла. Огірок натерла на крупній тертці і відправила тушкуватися до цибулі. У сковороду же додала кетчуп (кол-во ДУЖЕ зразкову, тк видавила залишки 2-х упаковок), ...
    Читати далі

  • Печиво "Фарандола"

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    1. Подрібнити ожину в блендері. У мене була попередньо Розморожена, через це вона дала багато соку! 2. Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукровим піском. 3. У масло додати мак, борошно з крохмалем, ожину і лікер, все перемішати і замісити пружне тісто. Муки може знадобитися трохи більше заявленого. 4. З тіста скрутити ковбаску, ...
    Читати далі

  • СОРБЕТ з чорної смородини

    Десерти  /  Інші десерти

    Вивчати вміст морозилки все-таки корисно, це раз. Нав'язлива ідея почати харчуватися правильно, але смачно, це два. Вітаміни взимку першорядні, це три. Ось всі основні причини, які спонукали мене на це звершення. Зазвичай з мороженої з літа смородини ми нічого, крім пирога і компоту не робили ... Але я дуже полюбила сорбет, просто ...
    Читати далі

  • смажена картопля. поради, щоб він не злипався

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Після очищення картоплі, нарізати великою соломкою. Після чого занурити в холодну воду, і міняти її протягом 30 хвилин. Після обсушити на рушнику смажити у великій кількості олії посоліть наприкінці смаження щоб вонане дала сік
    Читати далі

  • Гуляш по-Альфельдського

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо промити, обсушити рушником і нарізати невеликими кубиками. Цибулю дрібно посікти. Копчене сало обсмажити на сковороді, щоб виступив жир. Додати цибулю, підрум'янити його до золотистого кольору на салі. Додати м'ясо, посолити і швидко обсмажити. Підлити води, накрити кришкою і тушкувати до м'якості 20 хвилин на помірному вогні. Викласти м'ясо в каструлю ...
    Читати далі

  • Заготівля для долми (без води)

    Закуски  /  Інші заготовки

    Зірвати молоді виноградне листя. Потрібно збирати їх у суху погоду. У рецепті їх мити не радили, але я хоч і збирала в суху погоду, листочки були курні. Я їх увечері помила і поклала сушитися на балкон на простиральці. За ніч вони висохли. Скласти листя по 10 штук один на одного і згорнути їх у трубочку. Трубочки вкласти в банки 0,7 ...
    Читати далі