Ми рекомендуємо

  • Зелений рис з соусом каррі і яйцем всмятку.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Відміряємо, потрібну кількість рису, заливаємо його киплячою водою у співвідношенні 1: 2, додаємо шпинат, не розморожуючи! Ставимо каструлю на вогонь, присаливаем воду, доводимо до кипіння, пару раз рис перемішати, щоб він не прилип до дна каструлі. Накриваємо кришкою і варимо при мінімальному кипінні 7мінут. 2. Знімаємо каструлю з вогню, додаємо в зелений ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Квасоля стручкова зелена експромтом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Доброю квасолі не було! Такий, щоб зняти і виставити на стенді фотовиставки - неа, не знаходилося. Типова ситуація - те, що лежить в холодильнику, не підходить для художньої зйомки, а зготувати і з'їсти його можна і потрібно, тому, що іншого немає. Вирішив діяти і знімати без прикрас, перед очима були пара рецептів, але керувався ...
    Читати далі

  • Сьомга із соусом бер руж і картоплею, фаршированим копченим лососем.

    Другі страви  /  Страви з риби

    Довести до кипіння вермут, цибулю і оцет, зменшити вогонь і уварити рідину до 2 ст. л., приблизно 5 хв. Зняти з вогню і накрити. Розігріти духовку до 180С. Покласти картоплю на деко, застелене фольгою, посипати сіллю, акуратно закрити фольгою зверху і запікати 1:00. Зняти фольгу і охолодити приблизно 20 хв. розрізати уздовж навпіл, ...
    Читати далі

  • Шашлички з телячої печінки, бекону і грибів з грілованнимі овочами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Добрий день! Багато овочів з хрустінкой і теляча печінка в беконе- це так смачно і корисно, спробуйте! .... Печінка промиваємо, зачищаємо і нарізаємо смужками 2,5-3 см., Цибулю нарізаємо великими шматками, складаємо цибулю, гриби і печінку в ємність , додаємо оливкова олія, сік лимона, роздавлений запашний перець і майоран, приправляємо, перемішуємо і ...
    Читати далі

  • біляші неправильні

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Відразу обмовлюся-перевіряла-рецепти беляшей є, але у мене зовсім інший фарш ... Спочатку трохи лірики-дорогі Кулінари, які мене вже трошки знають напевно іноді думають-яка вона легковажна-ця Мімі-й чоловік першим у неї, і другий, і третій з половиною ... Я ж вважаю за краще думати, що у мене всього лише обтяжена спадковість-мій тато ...
    Читати далі

  • Курячий рулет

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Замочити сухофрукти албухару не було, натомість сушена алича темна, Прокрутити через м'ясорубку грудинки з цибулею, сіль, перець. Окремо цибулю дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі, сухофрукти, горіхи волоські пропустити через м'ясорубку, і додати до цибулі, обсмажити хв-3-4 додати пастилу, можна замінити на ткемалі, але щоб була з кисло-солодких сортів ...
    Читати далі

  • Яловичина в соусі "Бородінський"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    У скибочок хліба зрізати скоринки, розім'яти м'якуш руками до стану крихти. Цибулю дрібно нарізати. Яловичину розрізати на скибочки товщиною 1 см., Відбити, посолити, поперчити. Відбиті скибочки повинні бути розміром з долоньку або трохи менше. На дно керамічного горщика покласти лавровий лист, листочки-голочки розмарину, хлібні скоринки. Кожен ...
    Читати далі

  • Коржики з креветками і соусом

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    креветки розморозити, порізати і обсмажити з 1 дрібно порізаною цибулею і 2 з. часнику 2 хв, додати спеції. Масло злити, дати охолонути тісто магазинне або зробити самим на 1 ст теплої води-8 гр сухих дріжджів, 1 ч. Л. солі, 1 ч. л. цукру, ростить. масло 3-4 ст. л, борошно скільки візьме Тісто має бути еластичним і не прилипати до рук. Дати підійти, розділити ...
    Читати далі

  • Губад з м'ясом

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Приготування тіста: У велику миску розбити яйця, влити вершки, розтоплене масло, всипати сіль, цукор. Перемішати до однорідності, поступово всипати борошно. Вимісити, щоб до рук не липло. Вийшло тісто накрити кришкою і залишити в спокої на час приготування начинки. Крихітка: Вершкове масло і борошно перетираються руками до утворення ...
    Читати далі

  • Млинці для олійних посиденьок !!!

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці з яблуками

    Розбити в миску яйця, додати сіль і цукор, збити віночком, поступово влити молоко, всипати борошно, вимішувати, що б не було грудочок, додати раст. масло, якщо тісто дуже густе додати ще молока. Тісто перемішати, дати постояти. Приготувати начинку: Цибулю очистити і дрібно нарізати. У глибокій сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити цибулю ...
    Читати далі

  • Рибні тефтелі в соусі Каррі

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе пропустіть через м'ясорубку. Цибулю наріжте дрібними кубиками, часник подрібніть і обсмажте до золотистого кольору на вершковому маслі. При обсмажуванні додайте трохи приправи "Манго і каррі". Остудіть небагато, додайте в рибний фарш. Булочку залийте вершками або молоком, подрібніть і так само додайте до фаршу. Посоліть фарш, добре вибийте його, ...
    Читати далі

  • Сонячний перчик, фарширований овочами і грибами.

    Інші  /  Низькокалорійні страви

    Болгарський перець вимити, відрізати верхню частину, очистити від насіння. Капусту нашаткувати. Цибулю порізати кубиком. Печериці обсмажити на оливковій олії з різаним часником, додати сіль. Загасити капусту і цибулю до напівготовності з додаванням оливкової олії, томату і томатної пасти. Посолити і поперчити. Начинити перець шарами: капустою ...
    Читати далі

  • суп-пюре з брокколі і цвітної капусти

    Перші страви  /  Супи-пюре

    1. Цвітну капусту і брокколі заливаємо водою і відварюємо 5-7 хвилин, солимо. 2. Цибулю і часник дрібно ріжемо і смажимо до золотистого кольору на рослинній олії 3. Картоплю дрібно ріжемо і кладемо в лук, наливаємо трохи води в якій варилася капуста, тушкуємо до готовності картоплі 4. Капусту і картоплю з цибулею збиваємо блендером, викладаємо в каструлю ...
    Читати далі

  • ПЕЧЕНЬушкі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Печінка промити, нарізати довгими смужками, посолити і обсмажити на олії разом з цибулею. Потім укласти у формочки (будь-які, у мене є у вигляді вушок, тому й називаються ПЕЧЕНЬушкі), залити сметаною (якщо хочеться ніжного смаку, а якщо любите погостріше, то додайте майонез). Зверху посипте тертим сиром і запікайте в духовці до появи золотистої ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет з вареним яйцем. Варіант на тему яйця по-шотландськи (scotch eggs).

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Яловичий фарш змішати з манкою і бульйоном (водою), з цибулею, натертим на тертці, дрібно рубаними часником і зеленню, плюс соєвий соус, гірчиця і кетчуп. Вимішуємо руками до гладкості і однорідності, даємо настоятися хвилин 30. 2. На робочій поверхні формуємо з фаршу коржик, в ряд викладаємо очищені курячі яйця, згортаємо рулет, обжимаємо ...
    Читати далі

  • Вечеря "шматочок літа"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Фарш змушують з одним нарізаною цибулею, одним часником, булкою, і жовтками. Посолити і поперчити за смаком. Другу цибулину і другий зубчик часнику нарізати і обсмажити з печерицями і болгарським перцем. У форму для випічки викласти рис, перемішати з смаженими овочами і селерою, залити бульйоном, поперчити, посолити, покласти порошок чилі ...
    Читати далі

  • Баклажан фарширований рисом

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Розігрійте духовку до температури 230 ° С. Витягніть чайною ложкою м'якоть з баклажана, по всій довжині. М'якоть дрібно наріжте. Налийте трохи оливкового масла на сковороду і обсмажте м'якоть разом з цибулею, часником, зернами коріандру, трохи перчика чилі, розмарину і помідорів. З помідорів зніміть шкірку. Посоліть і поперчіть. Можна додати ...
    Читати далі

  • Лобіо

    Салати  /  Інші салати

    Лук потрібно порізати кубиками і злегка обсмажуємо на повільному вогні поки не стане прозорим. Поки обсмажується цибуля, чистимо часник і ріжемо на маленькі кубики. Потім потрібно подрібнити горіхи я клала їх у целофановий пакет і трохи стукала по них молотком для відбивних плоскою стороною. Порізаний часник і подрібнені горіхи кладемо в салатник ....
    Читати далі

  • Картопелька під "м'ясним ковдрою"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рульку помити, обсушити. Відокремити м'ясо від кістки, робимо поздовжній розріз і обережно, гострим ножем, по колу, відрізаємо від кістки, так щоб вийшов прямокутний "клапоть" м'яса. М'ясо покласти в глибоку ємність і залити молоком, залишити в прохолодному місці на 2:00. Картопля і гриби помити, обсушити (я брала молодий, тому не чистила, залишила ...
    Читати далі

  • Плов з перцем

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Промитий рис перемішують з пасеровані томатом, цибулею і солодким перцем, нарізаною кільцями, солять, заливають водою і варять до готовності. Плов можна подавати в гарячому і холодному вигляді.
    Читати далі

  • Капусние мішечки. Варіант №2.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Листя капусти обсмажуємо на сковорідці з двох сторін. Філе сьомги нарізаємо смужками, ікру чистимо від пленочки і збиваємо міксером, солимо, перчимо і поливаємо лимонним соком. У розігріту сковорідку, наливаємо невелику кількість олії оливкової і тушкуємо філе з ікрою (приблизно 5 хвилин не більше). На листя капусти висипаємо нашу масу і робимо ...
    Читати далі