Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Рибна паста для бутербродів

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Філе мойви пропустити через м'ясорубку разом з вареними яйцями. Добре розмішати. М'яке вершкове масло збити в пишну масу і після вже додати рибну масу, перець. Добре розмішати, прибрати в холодильник хвилин на 10-15. для подачі можна з хліба чаркою зробити кругляши, змастити товстим шаром пасти, зверху присипати рубаним зеленою цибулею ....
    Читати далі

  • Кабачковий пиріг ... ще один

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Порізати на дрібні шматочки кабачок, ковбасу, цибулю Обсмажити на рослинному маслі кілька хвилин З яєць, кефіру, соди і борошна замісити тісто У тісто додати пережарений кабачок з цибулею і ковбасою Перемішати, помістити в намащували форму Випікати в гарячій духовці За 10 хвилин до готовності , вийняти з духовки Укласти зверху нарізані кружальцями ...
    Читати далі

  • Запеканочку з ГАРБУЗА (з м'ясним фаршем)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Лук очистити, вимити, дрібно порізати М'ясний фарш з'єднати з цибулею, перемішати, викласти на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажити, постійно помішуючи, протягом 5-7 хвилин. М'якоть гарбуза натерти на крупній тертці і ретельно віджати. Половину гарбузової маси викласти у жароміцних форму, змащену олією, посолити ....
    Читати далі

  • Голландський омлет

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Ріжемо свинину тонкими скибочками, смажимо, витаплівая якомога більше сала. На ньому смажимо порізаний тонкими скибочками картоплю. Поперед готовністю посипаємо його дрібно нарізаною цибулею. Всі посипаємо натертим сиром і заливаємо яйцями, збовтаними зі спеціями. Закриваємо кришкою, доводимо до готовності.
    Читати далі

  • Бублики з фаршем

    Інші  /  Інші рецепти

    1. М'ясо перекрутити на м'ясорубці. 2. Обсмажити, на соняшниковій олії, дрібно нарізану цибулю та гриби. 3. З'єднати фарш з грабами і цибулею і додати спеції. 4. Бублики замочити в молоці, що трохи розмокнув верхній шар (5-10 хвилин в залежності від якості бублика). 5. Заповнюємо дірочку від бублика фаршем, присипаємо тертим сиром і поливаємо майонезом ....
    Читати далі

  • гріллірованние помідори

    Закуски  /  З овочів і грибів

    помідори порізати кружальцями. на гріллевой сковороді в оливковій олії обсмажити помідори змішати бальзамічний оцет з чорним перцем, сіллю і оливковою олією з сковороди. хліб підсмажити в тостері (у мене була включена духовка і я поклала їх на решітку, трохи запекла.) на хліб викласти помдори, полити бальзамічним оцтом з перцем, посипати ...
    Читати далі

  • Оселедцева шуба

    Салати  /  Інші салати

    Відварити яйце, картоплю, буряк (окремо) і моркву. Порізати на кубики, яйце на тертці. Дрібно нашаткувати цибулю і на 1 хв опустити в окріп. Промити холодною водою і просушити серветкою. Оселедець порізати на тонкі смужки і змішати з цибулею. У каструльку вилити воду з желатином. Дати постояти 1 хвилину і поставити на вогонь для повного розчинення ....
    Читати далі

  • пиріг ніжність

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    тісто брала готове. розділила на 2 частини, одну частину виклала на дно форми, потім начинка а зверху іншу частину тіста. для начинки - варені яйця дрібно порізала. цибулю дрібно порізати - обсмажити і змішати з яйцем. 1 шар - консерви (1 банку) розім'яти виделкою і викласти рівним шаром. 2 шар - майонез (не багато) 3 шар - яйця з цибулею 4 шар - консерви ...
    Читати далі

  • Тушкована стручкова квасоля (шпарагівка)

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Цибулю подрібнити. Моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити все на рослинному маслі (або оливковому). Стручкову квасоля помити, обрізати кінці і розрезать на троє. Кладемо в каструльку з цибулею та морквою. Заливаємо водою (щоб було покрито), посолити. Тушкувати до готовності. В кінці додати натертий на дрібній тертці часник, подрібнену зелень, сметану, ...
    Читати далі

  • перловка з грибами

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Кашу варити до загустіння. Гриби очистити і промити, дрібно нарізати, посмажити з цибулею, соеденить з перловою кашею, змішати, накрити кришкою і помістити в духовку на 1:00 ... Готову кашу подавати полив слив. маслом. Посипати кропом.
    Читати далі

  • Салатик з брокколі і курки.

    Салати  /  Інші салати

    Відварюємо курку і брокколі. Змішуємо сметану з майонезом і з зеленою цибулею. Перемішуємо курку, брокколі і соус. Сіль додавати можна при варінні продуктів, а можна тоді, коли всі змішуєте. Можна покласти просто майонез і не солити взагалі.
    Читати далі

  • биточки з кальмарів

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Тушки кальмарів двічі пропустити через м'ясорубку разом зі свининою, цибулею і попередньо замоченим у воді хлібом. Посолити, поперчити. З приготовленої маси зробити биточки, запанірувати їх у сухарях, обсмажити на маслі і довести до готовності в духовці.
    Читати далі

  • Закуска "Ікра червона"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Оселедець очистити, видалити кісточки, філе пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. Нагріти олію і томатний соус, засипати манну крупу і поварити, помішуючи, до м'якості. Остудити, змішати охолоджену суміш з оселедцева фаршем.
    Читати далі

  • Закритий пиріг з фаршем і овочами

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    З названих складових замісити тісто, воно повинно вийти еластичне і м'яке. Тісто розділити на дві нерівні частини, приблизно 2/1. Більшу частину викласти у форму, і руками розподілити його по ній, зробивши бортики. На тісто викласти фарш, змішаний з цибулею, зверху цукіні, порізані соломкою, і огірочки нарізані кружальцями. Накритькришкой ...
    Читати далі

  • Шейки і ребра в поєднанні

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Ребра, шийки помити, почистити, шиї курячі (без шкірки) посолити, ребра порізати. посолити, поперчити, укласти в посуд, в якій будемо тушкувати. Зверху посипати каррі, цибулею, і натертої (на тертці) морквиною. Приготувати суміш (масло + олия + соєвий соус + базилік + сіль), Залити м'ясо і поставити в духовку на 50 хв на 230 С. Смак виходить оболденний, кісточки ...
    Читати далі

  • Рисові млинці з начинкою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Приготувати начинку обсмажити печериці до цибулею морквою і змельчённимі відвареного курячого шлунками посолити у воді кімнатної температури розмочити рисові млинчики (розмокають швидко) начинку укладати в центр млинця і загортати (я завертала трикутником) обжарітвать з двох боків до рум'яна скоринки От і все .... )))) !!!!!
    Читати далі

  • Салат з кислого граната та цибулі

    Салати  /  Інші салати

    Дрібно нашатковану цибулю два-три рази промити в гарячій воді і злегка посолити. Очистити від шкірки гранат сорту "кайнанор" (кислий), з частини зерен вичавити сік і полити їм цибулю, решта зерна перемішати з цибулею і покласти в салатницю. Для прикраси з білого цибулі вирізати розетки і Напонім їх зернами граната.
    Читати далі

  • Салат "Делікатесний"

    Салати  /  Інші салати

    Картоплю відварити в мундирі, почистити. Огірок очистити від шкірки. Майонез перемішати з гірчицею і хріном. Гриби і цибулю дрібно порізати і обсмажити. Всі продукти нарізати дрібним кубиком, перемішати з грибами та цибулею. Заправити майонезом.
    Читати далі

  • Ікряні млинчики

    Інші  /  Інші рецепти

    Це просто додаток до попереднього рецептом. Залишилася ікра після оброблення риби, тому вийшло ще одне блюдо. Ікру промити, зняти плівку. Я швидко збила все в блендері (можна виделкою) і посмажила маленькі млинчики. швидко і смачно. якщо ікри багато, таким же чином можна зробити великі млинці (як на печінковий торт), які змастити підсмаженим ...
    Читати далі

  • Хобз біз-Зейт, «hobz biz-zejt» - хліб з маслом. Великий мальтійський бутерброд для мого друга Міріам

    Закуски  /  Бутерброди

    Розрізати батон хліба вздовж і добре просочити обидві його половини оливковою олією. Свіжий помідор хрестоподібно надрізати, витримати деякий час в окропі, облити холодною водою, звільнити від шкірки і подрібнити на довільні невеликі часточки. Покрити половину хліба подрібненим помідором, оливками, каперсами, порізаною цибулею, натертим ...
    Читати далі