Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Пиріжки з грибами

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з грибами

    Молоко підігріти, покласти в нього дріжджі і 1-2 ст. л цукру, розмішати і дати трохи постояти. Маргарин розтопити, трохи остудити і додати в молоко з дріжджами, потім додати всі інгредієнти і замісити тесть. Готове тісто накрити рушником і поставити в тепле помста. Будьте уважні, із за того, що ми підігріли молоко, тісто буде швидко ...
    Читати далі

  • Качка з овочами, майже в азіатському стилі.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Овочі миємо, морквину чистимо, перець розрізаємо навпіл і вирізаємо насінні коробки. Нарізаємо все соломкою. Лук тонкими довгими пір'ям. Гриби чистимо (акуратно знімаємо верхню плівку, і протираємо вологою серветкою) Чи не моєму, так як вони наберуть занадто багато води. Нарізаємо тонкими пластинками. Качку звільняємо від шкіри про кісток - філе нарізаємо ...
    Читати далі

  • М'ясний рулет з морквою

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Цибулю і моркву очистити. Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на шатківниці. Обсмажити овочі на рослинному маслі, потім потомить. Відкласти одну третину суміші моркви та цибулі для сервіровки. До іншої частини додати фарш, проготовіть наполовину. Поставити закипати воду в пароварці. Замісити тісто майже як на пельмені, збивши трохи яйця з сіллю, ...
    Читати далі

  • Міні-Піта :)

    Закуски  /  Бутерброди

    в замесочное блюдо влити теплу воду додати сіль і дріжджі і перемішати всипаємо порціями просіяне борошно і замішуємо густе тісто поставити в тепле місце (я поставила на включену кави машину) і прикрити тісто мокрим рушником, т. к. дріжджі ооооочень люблять вологу :) у мене тісто стояло годину підійшло ВЕЛИКОЛЕПНО !!! розкачати тісто завтовшки ...
    Читати далі

  • Свіжий Тунець з огірками та помідорами! ! !

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Обробляємо тільки-що Пойманов тунця на філе, або купуємо заморожене філе хорошої якості! Ріжемо філе верхньої частини риби на шматочки, приблизно 2х2см.! Чистимо огірок і дрібно ріжемо, так-же дрібно ріжемо помідор і цибуля ріпчаста! Цибуля зелена 4 стеблинки ріжемо тонкими кільцями, що залишилися 2 стеблинки ріжемо соломкою для сервірування! Змішуємо з рибою: ...
    Читати далі

  • Фарширована індичка

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розрізаємо м'ясо на шматочки розміром з долоню або поменше. Кожен шматочок ріжемо навпіл по ширині, щоб вийшов кишеню. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо перець, поливаємо шматки всередині і зовні. Ріжемо грудинку на 10 смужок, решта кубиками. Ріжемо цибулю, смажимо з кубиками грудинки. Печінка ріжемо на тонкі смужки, смажимо з цибулею і беконом, ...
    Читати далі

  • салат з куркою

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з вареною куркою

    Філе порізати кубиками, туди ж кубиками Селера (можна свіжий огірочок, якого у мене не було) Але ідея з Селера мені дуже сподобалася, соковито, корисно і хрумкает .... яйця кубиками (можна натерти). Я обжарила цибулю до середньої золотистости і додала натерту моркву. Як охололо додати до курки, перемішати! Все залишилася квасоля (з темною було ...
    Читати далі

  • Фрикадельки з кабачків в вершково-томатному соусі

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    Цукіні натерти на тертці разом з цибулею. Трохи пом'яти. Сік не зливати, він допоможе формувати масу. Змішати з іншими компонентами і зліпити кульки. Можна додати ще борошна. Обсмажити на олії. Для соусу - цибулю з імбиром і часником пюрировать в комбайні, викласти на сковорідку з нагрітим маслом і трохи протушкувати, додати спеції, томат-пасту, ...
    Читати далі

  • Салат "Російський" закусочний.

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Відварити картоплю в мундирі, моркву і яйця до готовності. Оселедець очистити від кісточок і нарізати кубиками. Овочі та яйця остудити в холодній воді і очистити. Білки відокремити від жовтків. Яблуко очистити від шкірки і серцевини. Всі овочі, яєчний білок, яблуко і маринований огірок ріжемо кубиками в різний посуд. Зелену цибулю теж дрібно нарізати ....
    Читати далі

  • Заварний житньо булочки - смачна закуска з Вашою улюбленою начинкою

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    У кухлик налити воду і масло, додати цукор і сіль і довести до кипіння. У міксер (насадка гачок) висипати борошно, включити середню швидкість і влити обережно киплячу воду. Заважаємо, поки маса не стане однорідною. Не вимикаючи міксер, додаємо по одному яйця, ретельно щораз вмішуючи до однорідності. Я взяла силіконові формочки і виклала ...
    Читати далі

  • рибний пиріг з креветками

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    робимо тісто з борошна масла пива і солі і залишаємо на 2:00 сьомгу обсмажуємо на оливковій олії з цибулею і додаємо 50 гр коньяку потім після готовності розминаємо її виделкою тісто поділяємо на 3 однакових кулі форму змащуємо маргарином викладаємо шар тіста і додаємо сьомгу потім закриваємо 2 шаром тіста відварюємо 4 яйця подрібнюємо змішуємо ...
    Читати далі

  • Картопля відварна по-литовськи

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Очищену картоплю відварюють у підсоленій воді з лавровим листом і цибулею. Воду зливають, лавр і цибулю видаляють, картопля підсушують і подають, посипавши перцем або зеленню кропу.
    Читати далі

  • Картопля "Єралаш"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в мундирі з додаванням лавр. аркуша, остудити і нарізати кільцями. Гриби обсмажити разом з цибулею, стегенце відварити до готовності в підсолений. воді - відокремити м'ясо від кісток, нарізати або порвати руками. На деко, змащене раст. маслом укласти весь картоплю, нарізану кружечками, трохи посолити, далі м'ясо курки + гриби ...
    Читати далі

  • Яловичина "післясвятковий"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Яловичину нарізати як на Бет-Строганов. Цибулю нарізати подрібніше і змішувати з м'ясом. Ретельно пом'яти руками, додати суміш перців, сіль і залишити на 30 хв "відпочити". У каструлі розігріти "до серпанок" рослинне масло і обсмажити м'ясо з цибулею. Як тільки з'явитися запах смаженого м'яса, перемішуємо добре, ще даємо обсмажитися 2-3 хв, додаємо ...
    Читати далі

  • салат "футбольний м'яч"

    Салати  /  Інші салати

    і так варіантів цього салату багато, я як завжди підробляла, під свої смаки: змішуємо майонез, сметану і здрібніння часник. беремо блюдо і викладаємо шарами: 1-варений рис, соус з майонезу та сметани. 2-охолоджена смажена печінка з цибулею, помідори порізані кубиками, майонезний соус. 3-потертий сир з жовтками і майонезний соус. 4-режим дрібно оливки ...
    Читати далі

  • Мантон з дайконом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. М'ясо нарізати дрібними кубиками-як пишуть в старих книгах - "солов'їними язичками". Лук так само нашаткувати дрібними кубиками. Пом'яти м'ясо з цибулею, потім полити соусами, перемішати і прибрати на пару годин в холодильник. 2. Замісити круте тісто на яйці, трохи м'якше пельменного. Дати відлежатися. 3. Дайкон і зелена цибуля нашаткувати дрібно, змішати ...
    Читати далі

  • Зрази з начинкою з курячого м'яса з сиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Куряче філе дрібно нарізати. Зелень вимити, обсушити, подрібнити. Сир натерти на тертці. У сковороді розігріти половину вершкового масла з невеликим додаванням рослинної, і обсмажити курку 3мінути. Додати зелень і сир. Перемішати і відразу ж зняти з вогню, (за буженинам можна приправити перцем). Дати охолонути. Хліб (без скоринки) натерти натерке ....
    Читати далі

  • Голубці в бурякових листках

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Листя звільнити від твердого стебла і помістити на 1 хвилину в мікрохвильовку, щоб стали м'якшими. (Я перетримала і вони на кінчиках потемніли). Гриби пережарити з цибулею, тертої морквою і подрібненим перчиком. Змішати фарш, пересмажені овоши, додати натерту сиру картоплину, посолити, поперчити, перемішати і загорнути в листя. Викласти на деко ...
    Читати далі

  • Дієтичний паштет з курячої печінки за 5 хвилин

    Закуски  /  Бутерброди

    Курячу печінку промити, обсушити паперовими рушниками. Викласти в чашу блендера разом з порізаним на частини цибулею. Змолоти в однорідну масу. Вилити вміст чаші в миску, додати ложку борошна і куряче яйце, приправити мускатним горіхом, сіллю і свіжо чорним перцем, збити віночком. У порційні силіконові формочки викласти підвіс ...
    Читати далі

  • Риба "Орлі"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Рибне філе нарізати на однакові шматки Обризнута лимонним соком посолити поперчити і витримати деякий час. Приготувати тісто по консистенції близько до оладьевое, змішавши яйця молоко борошно і сіль. Філе риби вмочити в рідке тісто і обсмажити на розігрітій олії до золотистого кольору. Приготування соусу: натерти на на крупній ...
    Читати далі