Ми рекомендуємо

  • Морквяний рулет з найніжнішим кремом з манки

    Вироби з тіста  /  Рулети

    Моркву відварити до готовності і пюрировать блендером. Збити яєчні білки з дрібкою солі в міцну піну. Окремо жовтки розтерти з цукром, додати борошно, розпушувач і морквяне пюре, все ретельно вимісити. Акуратно вмішати в тісто білки. Викласти тісто на деко покритий якісної папером для випічки (у мене з силіконовим покриттям) ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Курка в шампанському

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Курка розрізати. Частина масла розігріти на сковороді обсмажити на ньому курку, по 15хв з кожного боку. Поперчити. Залишилося масло розігріти в кострюле і підрум'янити в ньому борошно. Залити 250мл курячого бульйону, сильно помішуючи. Варити 3хв. на середньому вогні. Цибулю дрібно нарізати, і обсмажити, залити шампанським Сливки змішати з борошняної ...
    Читати далі

  • Котлети м'ясні парові.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У готовий котлетний фарш додати натертий на дрібній тертці цибулю, розчин солі. Змоченими у воді руками обробити фарш на котлети, покласти їх на решітку, під грати налити воду, накрити каструлю кришкою. Коли вода закипить, зменшити вогонь, щоб не було бурхливого кипіння. При подачі полити олією. М'ясні зрази можна фарширувати гречаної розсипчастою ...
    Читати далі

  • Овочі, фаршировані курячими шлунками.

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Розчиніть 2 ст. л солі в 2 л води. Розріжте баклажани уздовж навпіл, покладіть у велику миску і залийте холодним розсолом на 1:00. Шлунки промийте, покладіть в каструлю, залийте приблизно 1.5 л киплячої води, доведіть до кипіння, зніміть піну, додайте лавровий лист і перець горошком, варіть на невеликому вогні до абсолютної м'якості, від 40-до 1 ч.10мінут. Вийміть ...
    Читати далі

  • Курка, запечена з рокфором, паштетом з печінки, родзинками і рожевим вином

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Спочатку приготуємо паштет. Печінка відварити, злити воду, обсушити. Пюріровать в блендері з вином і вершками. Гриби порізати і обсмажити в часниковому маслі. Нарізану цибулю обсмажити в оливковій олії. Гриби подрібнити у блендері, але не дуже дрібно-так, щоб траплялися шматочки. Точно також подрібнюємо цибулю. З'єднуємо пюре з печінки з грибами та цибулею. Додаємо ...
    Читати далі

  • ліниві голубці

    Інші  /  Інші рецепти

    відварити капусту як на голубці, розібрати на листя, м'ясний фарш обсмажити з цибулею ,. Розігріти духовку до 220-250С викладати у форму або в сковорідку почергово капусту і фарш, змішати в блендері майонез, молоко, яйце і томат-пасту, посолити поперчити і залити ліниві голубці сумішшю. Запікати 15 хвилин. дістати, розрізати на порції. Смачного!...
    Читати далі

  • Човники з кабачків фаршировані

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Розрізаємо кабачки на човники, виймаємо серединку. Серединку кабачків ріжемо на кубики і пережарюють з цибулею + аджика. В охолоджену начинку додаємо, натертий на крупній тертці сир, сметану, зелень і яйце. Все перемішуємо. Укладаємо в човники начинку з гіркою. Запікаються в духовці хвилин 20. Кабачки повинні бути хрусткими, а начинка таятьво ...
    Читати далі

  • Окрошка по-литовськи

    Перші страви  /  Інші супи

    М'ясний фарш обсмажте в малій кількості жиру. Цибулину натріть на тертці і викладіть в м'ясо під час обсмажування. Коли фарш охолоне, змішайте його з дрібно порізаними огірками, яйцями і зеленою цибулею. Розкладіть по тарілках, залийте охолодженим квасом. Часник порубаєте й змішайте з майонезом. У кожну тарілку слід класти не більше 1 ст. л. такий ...
    Читати далі

  • Курка по-китайськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Курку порубати на шматочки. У глибокій сковороді розпустити цукор до золотистого кольору. Відразу викласти шматки курки і, постійно помішуючи, смажимо до коричневого кольору. У 500-600гр. води розвести оцет, сіль, різні сухі приправи, соєвий соус і заливаємо курку з доданими до неї крупно порізаною цибулею та морквою кружечками. Накрити кришкойі ...
    Читати далі

  • Сяртчінянь (пиріжки)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Сиру брукву дрібно рубають, солять і змішують з перлової або гречаною кашею, шкварками, смаженою цибулею. Прісне тісто, замішане, як для перепечу, розкочують в круглі коржі. На одну половину кожної кладуть фарш, виріб складають навпіл і краї защипують. Змастивши сметаною, пиріжки випікають, потім змащують маслом, укладають в суху посуд, ...
    Читати далі

  • паштет курячий

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Курячу печінку промити і обсмажити разом з цибулею і морквою на олії хвилин 15-20. Все посолити поперчити на свій смак. Остиглу курячу масу скласти в блендер і збити разом з вершковим маслом. Поставити в холодильник. Можна подавть на стіл у маленьких тарталетках (як для ікри), можна в салатнику (кому як зручно) посипавши ...
    Читати далі

  • Огіркова ікра

    Закуски  /  Інші заготовки

    Огірки очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Помідори прокрутити через м'ясорубку. Перець очистити від насіння і нарізати кубиками. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на крупній тертці і обсмажити з цибулею на раст. маслі. Всі овочі з'єднати, посолити і тушкувати 40 хв. Гарячу ікру розкласти в стериліза. банки і закатати.
    Читати далі

  • Суп грибний з геркулес

    Перші страви  /  Інші супи

    Зварити бульйон з сушених білих грибів. Коли гриби будуть м'якими, вийняти їх з бульйону, дрібно нарізати і разом з подрібненими корінням і ріпчастою цибулею злегка обсмажити на олії, після чого покласти в киплячий бульйон і, заправивши його за смаком сіллю, варити 15 хвилин. Потім всипати геркулес і довести до готовності. У цей суп замість геркулесу ...
    Читати далі

  • бамия

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    зварити м'ясо порізане кубиками 2х2 см (або як подобатися) цибулину дрібно порізати і обсмажити в олії до золотого кольору пропустити помідори через блендер і потім процідити через сито, покласти туди сіль перець (багато перцю) змішати з цибулею обсмаженою в маслі на сковорідці або сотейнику відразу ж покласти м'ясо і прокип'ятити морожену бамию ...
    Читати далі

  • Китайські пельмені з рибно-грибний начинкою, смажені у фрітюте

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Давно придивлялася до рецептів з тіста філо, нарешті зважилася. Купила в азіатській лавці невелику упаковочку. І ось виставляю на ваш суд першу пробу. Такі пельмені я часто пробувала в китайському ресторані. Правда, фарш в них був завжди м'ясний, а мені хотілося спробувати рибний. Так як тісто вже готове, треба було відкрити лише упаковку, ...
    Читати далі

  • Рибні рулетики в вершково-гірчичному соусі

    Другі страви  /  Страви з риби

    З лимона зняти цедру за допомогою дрібної терки. Мелісу обполоснути і дрібно порізати. Змішати в мисці всі інгредієнти для маринаду і збити занурювальним віночком до однорідної маси. Натерти філе маринадом з двох сторін, покласти в глибоку миску, накрити і прибрати в холод на 30 хвилин. Дати їй постояти ще 30 хвилин на столі. Покласти в киплячу підсолену ...
    Читати далі

  • Фаршировані яйця в сухарях

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Приготувати соус: молоко закип'ятити. Оливкова олія розігріти в каструлі, обсмажити на ньому борошно. Частинами додавати в каструлю гаряче молоко, збиваючи суміш віночком і даючи їй закипіти. За консистенцією соус повинен бути схожим на рідку сметану. Готовий соус посолити, додати мускатний горіх за смаком. Ковбасу дрібно нарізати, змішати з соусомв ...
    Читати далі

  • Суп місо з рибними кульками Камабоко

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Для початку зваримо бульйон Ітабаі даши. 1 жменю сухої морської капусти (це водорості Комбу) і шматок хребта лосося довжиною 10-15 см залити водою, довести до кипіння і варити 5 хвилин. Процідити. Можна і потрібно використовувати стружку тунця і будь лососеві обрізки, аж до плавників і шкурки. Подрібнити філе риби за допомогою блендера, додати ...
    Читати далі

  • горбуша запечена з картоплею в каррі

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. горбушу порізати на порційні шматочки і залити соєвим соусом що б злегка плавала. залишити маринуватися. 2. тим часом порізати картоплю кружечками (не дуже товсто але й не дуже тонко) 3. порізати цибулю півкільцями 4. деко змазати маслом. розкласти картоплю рівним шаром, з горбуші злити соус який риба не ввібрала і полити їм картоплю. засипати ...
    Читати далі

  • Свинячий сальтисон

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Варіант 1. Спочатку м'ясо -свіная голова, ніжки і інші частини свині варити як на холодець. Варити до тих пір, поки кістки не стануть відділятися, мінімум 6:00. Готове м'ясо дістати з бульйону, видалити кістки, не різати, посипати перцем, видавити часник і в що-небудь плотненько загорнути і помістити під вантаж. Коли охолоне вийде товста ...
    Читати далі

  • Курочка з грибами і ананасами

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Окремо на сковороді готуємо цибулю та гриби. Підсмажуємо цибулю до золотистого кольору і додаємо нарізування гриби смажимо на сковороді до напівготовності (якщо робимо з пастеризованими грибами то їх обсмажувати не треба, тільки цибуля). Беремо курячі стегенця солимо, перчимо до смаку. Викладаємо на деко (можна у велику сковорідку) курку і покриваємо ...
    Читати далі