Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • "Гнізда" з локшини

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зварити локшину в трохи підсоленій воді. Згорнути з неї "гнізда", викласти їх на змащений жиром деко. Начинка: підсмажити до золотистого кольору мяco, потім додати дрібно порізану цибулю і смажити вcё до готовності. У центр покласти начинку: куряче філе з цибулею, помідори, потертий сир. Запікати в дуxoвке при 200 градуcаx. Коли охолоне небагато, посипати ...
    Читати далі

  • Картопляний каррі-суп

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Картопля, цибуля, селера і часник нарізати дрібним кубиком. Одну картоплю залишити і нарізати тонкими скибочками. У каструлі розігріти 1 ст л оливкового масла і обсмажити нарізані овочі 5 хвилин. У сковороді розігріти 1 ст л оливкового масла і обсмажити скибочки картоплі до золотистого кольору, викласти на паперовий рушник, посолити. Обсмажені ...
    Читати далі

  • Зрази по- болгарськи

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Зварити круто 4 яйця. Цибуля, часник порубати і згасити на рослинному маслі. Петрушку подрібнити і перемішати з цибулею і часником. Фарш вимішати з 2 сирими яйцями, сухарями, солодким перцем, половиною тушкованого цибулі з часником. Приправити спеціями, посолити, розділити на 4 порції Варені яйця очистити і обліпити фаршем. Обсмажити зрази в рослинному ...
    Читати далі

  • Грибний суп з вершками. (варіант№1)

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Гриби перебрати, вимити й обсушити. Почистити цибулю і картоплю. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на суміші двох масел рослинного і вершкового, до золотистого кольору. Гриби дрібно порізати і додати до цибулі, перемішати і обсмажувати поки не випарується рідина, хвилин п'ять. Картоплю порізати, залити водою і поставити на газ, як закипить зняти піну, додати ...
    Читати далі

  • Круглі фаршировані кабачки і Кабачкова шакшука із серії "Відходи - в доходи"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Шакшуку варто робити в день фаршировані кабачків. Так виходить смачний сніданок і обід одним помахом руки і по безвідходної технології. У кабачків відрізати кришечку, вийняти круглої ложечкою серединку. Наповнити начинкою. Для начинки - фарш змішати з рисом, відвареним протягом декількох хвилин. Додати цибулю, дрібно нарізаний, зелень, спеції ...
    Читати далі

  • Суп з баклажанів від Галини для Лариси

    Перші страви  /  М'ясні

    Як зварити м'ясний бульйон, всі знають. Але якщо немає, можна подивитися тут. http://smach.pp.ua/recipe/view/78316. Варимо з яловичини. Я люблю, щоб м'ясо в супі БУЛО, тому беру хороший шматок на пів-кіло + кісточка. Зварили. Вийняли, порізали м'ясо, кісточку обгризли і викинули, а м'ясо повернули в каструлю. Закидаємо картоплю-кубиками, варимо доготовности ....
    Читати далі

  • Салат з червонокачанної капусти з картоплею.

    Салати  /  Інші салати

    Капусту дрібно наріжте, залийте окропом і через 15 хвилин відкиньте на друшляк. Злегка посоліть збризніть лимонним соком і полийте олією. Зварений у мундирі картопля очистіть від шкірки, наріжте невеликими кубиками, потім посоліть і заправте рослинним маслом. Цибулю дрібно нарубати, огірок наріжте кубиками. Картопля змішайте ...
    Читати далі

  • Тарталетки з ОСЕЛЕДЦЕМ

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Картоплю відварити, дрібно порізати, змішати з дрібно порізаними зеленою цибулею і зеленню. Порізати перець, але шматочки перцю повинні бути за розміром менше, ніж шматочки картоплі, в іншому випадку смак перцю буде перебивати смак інших продуктів. Заправити салат сумішшю з майонезу і гірчиці. На дно тарталетки покласти шматочок салату, на нього ...
    Читати далі

  • Іспанські сандвічі

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Наріж колечками лук і перець, потушкуй в рослинному маслі, додавши невелику кількість води, до м'якості. Потім приготуй маринад із соку лимона, кетчупу, цукру, солі і перцю. Змішай з приготованою цибулею з перцем і постав на ніч у холодильник. Незадовго перед подачею на стіл обсмаж скибочки білого хліба і розклади приготовлену мпссу. Зверху ...
    Читати далі

  • Запіканка з брокколі з лососем

    Другі страви  /  Страви з риби

    Відварюємо брокколі. Дрібно ріжемо. Шаткуємо цибулю. Додаємо до брокколі. Збиваємо білки, сік лимона і молоко. Додаємо спеції. На дно змащеної форми викладаємо нарізану рибку, потім капусту з цибулею. Заливаємо яєчної суміш і посипаємо сиром. Ставимо в духовку На 40 хв. при 180С. Смачного!
    Читати далі

  • Ніжні котлетки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. М'якоть очистити від жиру (якщо є), нарізати як можна самими дрібними кубиками, залити майонезом, посипати нарізаною цибулею, приправою, посолити, поперчити, вбити яйце. 2. Все ретельно перемішати і поставити маринуватися в холодильник на 2:00. 3. Обваляти в борошні. Смажити як оладки, викладаючи ст. ложкою на сковороду. 4. До столу можна подавати з ...
    Читати далі

  • куряче філе в сметані

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    філе порізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, обваляти в борошні і смажити на подсолн. мпсле з 2-х сторін. Цибулю порізати півкільцями і підсмажити до золотистого кольору. Філе перемішати з цибулею, влити сметану і тушкувати на маленькому вогні під закритою кришкою до готовності.
    Читати далі

  • Солянка м'ясна збірна

    Перші страви  /  Солянка  /  Солянка збірна

    Зварити бульйон з яловичої грудинки, м'ясо викласти на тарілку, бульйон профільтрувати. М'ясний бульйон знову поставити на вогонь і відварити в ньому копчені ребра і копчену свинячу грудинку - хвилин 40, дістати копченості з бульйону, все відварне м'ясо звільнити від кісток і дрібно нарізати. Лук очистити і нарізати тонкими кільцями або півкільцями ....
    Читати далі

  • Японський суп по-моєму

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Розморожуємо креветки, чистимо їх, якщо вони не очищені. Режим моркву і цибулю кубиками, потім обсмажуємо їх на сковороді з вершковим маслом. У киплячу воду (4-5 літра) додаємо кріп (можна сухий) потім додаємо моркву з цибулею, даємо закипіти. Додаємо очищених креветок і даємо покипіти супу хв. 10. Картопля трьом на тертці досить дрібної ...
    Читати далі

  • Галета з грибами і картоплею

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Борошно просіяти з розпушувачем і сіллю. Змішати масло і окріп, всипати борошно, швидко замісити тісто (спочатку ложкою, потім руками - воно буде гарячим, але не палючим). Тісто має вийти м'яким, але не липким. Залишити на півгодини відпочити. Гриби порізати скибочками, цибулю - півкільцями, картоплю - тонкими поперечними скибочками. Пасерувати ...
    Читати далі

  • Закуска з сиром Фета

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Беремо сир, викладаємо його в мисочку, розминаємо вилочкою, кладемо в нього майонез і добре перемішуємо, сир розм'якшиться і стане як паста. Шинку і редиску нарізаємо тоненькою соломкою і викладає в мисочку з сиром, все добре перемішуємо, далі перчимо і додаємо часник продавлений через прес для часнику. Знову все перемішуємо. Беремо ...
    Читати далі

  • сирний рулет (варіант)

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Сирки натерти на тертці Яйця збити в процесорі або блендері добре збити яйця, сирки і майонез Викласти на деко, застелене папером для випічки, добре промазати рослинним маслом Випікати при 180С до приємного золотисто-корічнегого кольору Філе попустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею Рулет вийняти і трохи остудити ...
    Читати далі

  • Капустяне листя з рисом і грибами. (Дуель)

    Інші  /  Інші рецепти

    На Русі в давні часи дуже строго дотримували пост. Капустяне листя з рисом і грибами - просте і дуже смачна страва. Спочатку взяти капустяне листя, покласти в каструлю, залити окропом, накрити кришкою і залишити до повного охолодження - до готовності капусти. У цей час займемося начинкою. Взяти рис, відварити до готовності в підсоленій ...
    Читати далі

  • М'ясна солянка

    Перші страви  /  Інші супи

    Якщо огірки великі з твердою кожіцец, то її потрібно зняти. Цибулю і огірки нарізати квадратиками. Лук смажити майже до готовності, додати томатну пасту і тушкувати ще 10 хв. Огірки скласти в каструлю, налити трішки води (близько склянки), накрити кришкою і поставити тушкується на 10-15 хв. Перемішати з цибулею. У мене така велика кількість, тому ...
    Читати далі

  • Фаршировані курячі крила

    Закуски  /  М'ясні

    Нарізаємо дрібно гриби і обсмажуємо з цибулею, сіль перець за смаком. Дати охолонути Відокремлюємо акуратно м'ясо від кісток, не пошкодивши шкіру, фото погано не зробив. все що не рівно залишається скраю обрізати ... Дрібно посікти і обсмажити з часником, сіль перець за смаком. Дати охолонути. Ось такі "мізинчик"))) так знайомі їх прозвали у мене вийшли, посипати приправою ... дати ...
    Читати далі