Ми рекомендуємо

  • Персиковий пиріг на сметані

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Персиковий пиріг

    Маргарин збити з 200 г цукру і ванільним цукром. По одному ввести яйця не припиняючи збивати. Просіяти борошно з содою, сіллю і розпушувачем. По черзі ввести 1/3 сметани і 1/3 борошна. Все вимісити. Додати ще по 1/3 частини і т д. Добре все перемішати. Тісто готове. Форму змастити маслом. Вилити половину тіста і розрівняти. Шкірку персиків ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • ДО-Машна РЕ-цепт МІ-лій ФА-СІЛЬ-ки ...

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Обсмажити курку з цибулею і морквою, додати квасолю з невеликою кількістю відвару, згасити разом 5 хв. Додати зелень, викласти зверху гриби, накрити кришкою -Дати грибам пропаритися, щоб стали м'якими, посолити, поперчити, додати часник, добре перемішати і тушкувати ще 5 хвилин.
    Читати далі

  • Суп із зеленої квасолі

    Перші страви  /  Інші супи

    Обсмажуємо м'ясо з цибулею і морквою. Додаємо томатну пасту-розведену предворительно в невеликому кол-ве води. Потім кип'ячену воду. Закипить кладемо картопельку-коли картопля буде напівготова кидаємо квасоля-варимо до готовності. В кінці додаємо кріп і лавровий лист-натираємо часничок і готово.
    Читати далі

  • Куряче філе, запечене під цукіні

    Закуски  /  М'ясні

    У посуд для запікання налити оливкову олію Укласти кубиками порізане філе Посипати часником Взболтать яйце і вершки, полити курку. Покласти зверху помідори, посипати цибулею Зверху покласти Цукіні, нарізані кружальцями Посипати сиром і запікати в духовці
    Читати далі

  • Салат з печінкою тріски

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    На дно салатниці викладаємо консервований зелений горошок, на нього кладемо крупно порізану печінка тріски, скроплюємо маслом, в якому печінку перебувала, але злегка. Потім, кладемо порізані круто відварені яйця, все заливаємо майонезом Зверху посипаємо колечками різаним цибулею -порееем і укропчиком. Класти в тарілку як торт, т. К. Салат пошаровий. Приємного ...
    Читати далі

  • Чебуреки "ОРИГІНАЛ"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Із зазначених продуктів замісити тісто. Розділити на 14 кульок. Філе курки пропустити через м'ясорубку разом з цибулею. Посолити і поперчити. Додати воду або сметану, щоб фарш став ріденьким. Сулугуні потерти на тертці. Кульки тіста тонко розкачати. Покласти спочатку фарш, розрівняти ложечкою. Посипати тертим сиром. Виделкою защипнути краю. Обсмажити ...
    Читати далі

  • Цепелінай

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сиру картоплю очищають, подрібнюють на тертці і віджимають, варений очищають і протирають. Сирий і варену картоплю з'єднують, солять і перемішують. Отриману масу обробляють на круглі коржі, всередину їх кладуть м'ясний фарш, після чого формують довгасті кульки і відварюють їх у підсоленій воді протягом 20-25 хв. Фарш готують так: відварне ...
    Читати далі

  • Котлети з курячих потрошки

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з манкою

    Суб. продукти промити, якщо необхідно очистити від пленочки з сердечок і шлунків. Пропустити через м'ясорубку з очищеним сирою картоплею і цибулею. В отриману масу додати яйця, манку, сіль і перець. Розмішати і залишити на 20 хвилин (для розбухання манки). У сковороді нагріти масло, зменшити вогонь і смажити з 2-х сторін як оладки. Подавати ...
    Читати далі

  • Суп "Бабусин"

    Перші страви  /  Інші супи

    У воду кинути кубик і овочі. Варити після закипання хвилин 15-20. У цей час обсмажити цибулю і ковбаску. Заправити суп ковбасою та цибулею, варити ще хвилин 5. Швидко і смачно. Смачного!
    Читати далі

  • Гречана каша з горщика з печерицями та м'ясом на шпажках

    Другі страви  /  З круп

    Гречана каша з грибами-це дуже смачно) Див. Покрокові фото.
    Читати далі

  • БЕФСТРОГАНОВ

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Нарізати м'ясо прямокутниками 1? 2 см. Смажити на олії на повільному вогні. Коли м'ясо дасть сік, злити його в каструлю. Продовжувати зливати сік до тих пір, поки він не перестане утворюватися. Покласти до м'яса порізану цибулю, обсмажити. Викласти м'ясо з цибулею в каструлю з соком. Долити окропом, щоб м'ясо закрилося. Покласти сіль, ...
    Читати далі

  • рулет закусочний

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    лаваш намазати майонезом + яйце на дрібну тертку + курку обсмажену з цибулею і грибочками + перець дрібно порізаний + дрібно рубана зелень + майонез + 2лаваш + майонез + сир на дрібну тертку + крабове м'ясо + рубаний зелений цибулька. Згорнути рулетик ковбаскою краю підігнути дати просочитися в холодильнику 1 чі Смачного !!! 9 цей рулет делаюмужу ...
    Читати далі

  • Рибка «Багатий улов»

    Другі страви  /  Страви з риби

    Картоплю натерти на крупній тертці, залити окропом. Залишити на 10 хвилин. Воду злити. Картопля змішати з тертим сиром, дрібно порізаними цибулею та сметаною. Рибу почистити, відокремити від кісток і розрізати. Згорнути рибу шкірою всередину. Картопляну суміш викласти на стейки. Стейки викласти на деко і запікати в духовці 30 хвилин на середньому ...
    Читати далі

  • М'ясні оладки з гарбузом

    Інші  /  Інші рецепти

    мову відварити (близько години), перемолоти на м'ясорубці, разом з цибулею і часником. Додати терту гарбуз, яйце і борошно. Ложкою викладати в гарячий жир і смажити як котлети. Смачного!
    Читати далі

  • салат Виноградинка

    Салати  /  Салат з м'ясом

    1 шар м'ясо 2 шар капуста 3слоя сир на тертку 4слой яйця на тертку дрібну змішаним із зеленою цибулею кожен шар змастити майонезом зверху викласти половинки винограду
    Читати далі

  • Фламінго, або гість на порозі

    Салати  /  Салат з квасолею  /  Салат з червоною квасолею

    Печериці порізати, обсмажити злегка разом з нарізаною дрібно цибулею (в рослинному маслі). Банку квасолі викласти зверху разом з рідиною. Тушкувати до тих пір, поки рідина не випарується. Посипати кінзою і заправити ложкою майонезу.
    Читати далі

  • Котлети "Економні"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Макарони відварити в підсоленій воді до готовності і перекрутити через м'ясорубку разом з цибулею. Додати яйце і перемішати. Добре вимісити фарш з м'яса і макаронів. Зробити котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити з двох сторін в маслі. Для дитини я такі котлетки запекла в духовці. Дуже соковиті і смачні! Фарш можна сделатьсамім, ...
    Читати далі

  • фаршировані картопляні човники, але не в духовці :)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    так: розрізати картофелькі навпіл і вискобліть седцевінкі в "човники" вкласти фарш, (фарш + приправки + лучёк) на дно кострюльку викладаємо частину потертій морковочкі і лучёк викладаємо наші човники і посипаємо морквиною, цибулею і чилі і так викладаємо шарами зверху все посипаємо рештою овочами , додаємо лаврушку, розводимо бульйон з солькойв ...
    Читати далі

  • Свинина з журавлиною запечена в рукаві

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Нарізати свинину великими шматками, скласти в посуд і замаринувати: пересипати сіллю, перцем, цибулею і шматочками лимона, закрити посуд кришкою і дати настоятися при кімнатній температурі 5:00. У рукав для запікання викласти свинину разом з соком і шматочками лимона, додати журавлину, апельсин, нарізаний кружечками. Покласти рукав в посуд ...
    Читати далі

  • Грибний крем-суп під шапкою з вершків і пармезану

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Вершки збити, змішати зі сметаною, пармезаном і цибулею-резанцем. Поставити на годину-півтори в холодильник. Для супу суміш цибулі обсмажити на суміші вершкового і соняшникової олії. Додати моркву, гриби, бульйон. Проварити. Пюріровать блендером. Додати вершки і приправити за смаком. Подавати з вершково-сметанною "шапкою"
    Читати далі

  • Окунь з апельсином

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу очистити від луски, випатрати, натерти сіллю, перцем і приправами. Апельсини очистити від шкірки, змолоти в блендер або прокрутити через м'ясорубку. Отриману суміш з'єднати з майонезом, вином, борошном і добре перемішати. Форму для запікання обкласти алюмінієвою фольгою, викласти тушки риби, зверху присипати порізаною цибулею і залити ...
    Читати далі