Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Толмен .... ЛІТНЯ

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    . з помідор, баклажан, болг. перцю, картоплі (очищ. від шкірки) відрізати головки і вийняти серцевину (зручно чай. лож.). головки не викидати коли все буде готове ними закриємо овочі. окремо з залишків помідор зробити соус. окремо .. дрібно нарізати залишки картоплі і баклажан. фарш заправити дуже дрібно рубаною зеленню і цибулею (пікантніше і легко), водою, рисом ...
    Читати далі

  • Пельмені рибні

    Інші  /  Інші рецепти

    Замісити круте тісто для пельменів, розкачати тонко і вирізати склянкою кружечки. Цибулю нарізати і підсмажити на олії. Фарш приготувати з сирої риби, змішати зі смаженою цибулею, додати сіль, перець, трохи рибного бульйону і зробити пельмені, варити в киплячій воді.
    Читати далі

  • королівський салат

    Салати  /  Інші салати

    картоплю відварити, потерти на крупній тертці, скласти в салатницю, змастити майонезом. сир потретов на крупній тертці, змастити майонезом. курку відварити, порізати шматочками, змастити майонезом. гриби відварити, посмажити з цибулею, змастити майонезом. зверху посипати кропом. остудити і подавати до столу.
    Читати далі

  • Курячі рулети «In love pair»

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Промиваємо, зачищаємо і відбиваємо два курячі грудки товщиною 0,5 см, змащуємо маслом (заправленим сіллю і карим)! Робимо дві начинки! (1) Збиваємо яйце з сіллю і дрібно різаною зеленню, додаємо різаний соломкою карбонат. Робимо омлет. Сир і омлет режим кубиком і змішуємо. (2) Дрібним кубиком режим цибулю, гриби. Обсмажуємо до готовності. Остужаем, ...
    Читати далі

  • Шумів очерет .....

    Закуски  /  М'ясні

    1. Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо або перекручуємо на м'ясорубці. Моркву натираємо на (дрібної) тертці. Хліб розмочуємо в молоці. 2. У фарш додаємо цибулю, моркву, яйце, хліб, сіль, перець і все добре перемішуємо. 3. З приготованого фаршу Формуємо котлетки довгастої форми, обвалюють їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо в маслі з усіх боків до ...
    Читати далі

  • Форель річкова по-рибальських

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу випатрати, але не чистити, промити. У каструлю насипати річкові камінці, залити водою трохи вище камінчиків, насипати сіль, викласти рибу в 1-2 ряди і поставити на сильний вогонь на 20 хвилин. Подавати відразу з зеленою цибулею і естрагоном
    Читати далі

  • Найлегший пиріг з куркою.

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з куркою

    Сир натерти на дрібній тертці, цибулю порізати. Курячу грудку звільнити від шкіри, кісток і нарізати. Обсмажити філе з цибулею на вершковому маслі майже до готовності. У процесі смаження посолити, посипати мускатним горіхом і додати натертий на дрібній тертці корінь імбиру. Остудити. Тісто розморозити і розгорнути на посипаній борошном поверхні (Не рахую ...
    Читати далі

  • Буженина шпигована

    Закуски  /  М'ясні

    Свинину замочити в терріякі на ніч. Зробити поздовжні розрізи або проколи по всій довжині м'яса і нашпигувати морквою та цибулею-пореєм Зробити невеликі надрезікі по всій поверхні і нашпигувати часником Обсипати приправою для гриля, покласти в пакет для запікання і запікати від 1,5 до 3:00 в залежності від розміру шматка при невеликій температурі ...
    Читати далі

  • Хінкалі (грузинська кухня)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо разом з цибулею пропустити через м'ясорубку, розвести бульйоном, додати сіль, перець, зелень і перемішати. З борошна, солі й води замісити тісто більш круте, ніж для пельменів, розкачати його кружками діаметром 10 см, товщиною 2 мм. Приготований фарш покласти на середину кожного кружка і, зібравши краю, надати виробу грушоподібної форми ....
    Читати далі

  • Пряне картопляне рагу з курячими сердечками в кокосовому молоці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    На рослинному маслі посмажити курячі сердечка, смажити до випаровування рідини при закритій кришці 20 хвилин, як рідина випарується, (якщо рідини мало, додати трохи води), додати дрібно рубаний лук, часник, селера, протертий на дрібній тертці імбир, спеції, сіль, все разом посмажити, після додати води, як закипить додати картоплю порезаний ...
    Читати далі

  • Цвітна капуста з гарбузовим насінням і горішками

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Качанчик свіжої цвітної капусти розібрати на суцвіття, вимити й відварити в киплячій підсоленій воді (4-5 хв.). Відкинути на друшляк і відставити. Очищений ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Розігріти в сковороді олію, покласти цибулю, обсмажити на невеликому вогні до м'якості. Потім додати насіння і горішки, перемішати і готувати ще 2 хв., Потім ...
    Читати далі

  • М'ЯСНІ КОТЛЕТИ З СИРОМ

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з сиром

    М'ясо двічі пропустити на м'ясорубці з цибулею і часником. Додати яйце, сіль, перець і тертий сир. Добре перемішати. Вимішуючи фарш, поступово розводити його вершками. Чим більше вершків увійде в фарш, тим ніжніше будуть котлети. Мокрими руками сформувати котлети, викласти на сковорідку і залити водою, щоб котлети були покриті наполовину. Готувати ...
    Читати далі

  • Макаронні маффіни з салямі і зеленим горошком

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Макарони відваріть до готовності в підсоленій воді. У підсоленій воді окремо відваріть зелений горошок. Злийте макарони і горошок. Наріжте зелений лук. Кубиками наріжте салямі. Сир натріть. Перемішайте макарони з цибулею, горошком і грибами. У форму для маффінів укладаємо макаронну суміш і ущільнюємо її. Збийте молоко з яйцями, приправте ...
    Читати далі

  • Млинці з різними начинками

    Інші  /  Інші рецепти

    Завести тісто на млинці, спекти Приготувати начинки: начинка 1 - натерти на тертці варену ковбасу і відварене яйце, заправити майонезом начинка 2 - подрібнити щупальця Кольмара, яйце натерти на тертці, заправити майонезом начинка 3 - натерти сир і часник на тертці, додати печериці, заправити майонезом начинка 4 - замаринувати цибулю в оцті ...
    Читати далі

  • помідори в горіхово-часниковому соусі.

    Салати  /  Інші салати

    зробити Орехово- часникову масу змішавши в блендері. різати помідори тонкими кільцями. укласти помідори + сіль перець + горіхово-часникову масу + знову шар помідор сол, перець горіхово-часникова маса і так кілька шарів. Останній шар густо посипати цибулею нарізаною кільцями полити олією і в холодильник нехай ...
    Читати далі

  • Рагу баранина з овочами

    Другі страви  /  Рагу  /  Рагу з баранини

    Порізати помідори, закласти в сковорідку і томити до утворення соку. Порізати рук кільцями, закласти в казан попередньо розігрів в ньому оливкове масло. Порізавши на середні шматки баранину закласти в казан з цибулею і засмажити до золотистого кольору. Крупно порізати марковь і закласти в казан додати трохи спецій. Підготувати для закладки ...
    Читати далі

  • Гречана каша з білими грибами. Тест Драйв

    Другі страви  /  Каші  /  Гречана каша

    От і в мене з'явилася нова помічниця - мультиварка VITEK VT-+4205 BK. Перша страва, яку я приготувала в ній - гречана каша з грибами. Сушені білі гриби попередньо замочити в теплій кип'яченій воді, порізати. Очистити і порізати цибулька шалот. У чашу мультиварки покласти гриби, цибуля, вершкове масло. Включити програму "прожарювання" ...
    Читати далі

  • Закусочний салат "Віола"

    Салати  /  Салат з куркою  /  Салат з оливками і куркою

    1. запечене куряче м'ясо порізати соломкою. Горіхи подрібнити в крихту. Яйця очистити, натерти на крупній тертці. 2. печериці вимити, нарізати пластинами. цибулю очистити, подрібнити, обсмажити з грибами. 3. Салат викласти на плоске блюдо шарами, промазуючи кожен шар майонезом в наступному порядку: куряче м'ясо-волоські горіхи-печериці з цибулею-яйця-морковь ...
    Читати далі

  • гострий салат ,, КАЛЬМАР ''

    Салати  /  Інші салати

    кальмари промити холодною водою, нарізати тонкими кільцями, відварити до готовності, через 5 хв. варіння посолити. відкинути на дуршлак, промити холодною водою. моркву очистити нарізати (можна на спеціальній тертці для моркви) цибулю нарізати півкільцями. з'єднати моркву з цибулею, додати приправу, перець добре перемішуємо, можна трохи пом'яти, додаємо ...
    Читати далі

  • Новорічний лосось у вершковому соусі

    Другі страви  /  Страви з риби

    Філе лосося має бути достатньо широке і тонке, щоб зручно було загортати. У мене був свіжомороженої лосось, але якщо є можливість свіжого, то це було б набагато краще і філе акуратніше. Крем-чіз розім'яти разом з цибулею, спеціями. Кілька листочків базиліка нарізати разом зі шпинатом Крем-чіз покласти на філе зверху шпінатс ...
    Читати далі