Ми рекомендуємо

  • Фарширована капуста.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    1. У капусти вирізати качан, бланшувати в підсоленій воді 2-3 хвилини. Остудити, розібрати. Зрізати товсту частину черешка. 2. Фарш з'єднати з рисом, посолити, поперчити. 3. У сковороді розігріти олію. Цибулю нарізати, моркву натерти на крупній тертці. Лук обсмажити до прозорості, додати моркву, обсмажувати до золотистого кольору, додати ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • дієта краси

    Інші  /  Інші рецепти

    1 день Вранці: Пластівці з кефіром і фруктами. Півсклянки нежирного кефіру (кислого, йогурту) збити з соком половинки грейпфрута і змішати з 8 ст. лож. кукурудзяних пластівців або паличок (можна мюслі без цукру), 2 ст. лож. будь-яких ягід (можна заморожених) і половинкою невеликого банана. Опівдні: Картопляні оладки з грибами. 150 гр. картоплі, 100гр ....
    Читати далі

  • Грузинські закуски

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Розпочну з найпростішої, пхали, вперше готувала її навесні, коли у нас на ринку пішла молода буряк, а бадилля жінки складали в мішки свиням. Не треба тільки відразу думати погано про мене. Зараз бадилля теж є в магазинах, називається модним словом мангольд. Хоч ці всі салати, зелень і т д вітчизняні, але зараз для цієї страви використовувати невигідно, а ...
    Читати далі

  • айнтопф з перловою крупою по шотландськи

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    курку промити зовні і всередині. якщо є серце і шлунок, то їх також промити. все покласти в каструлю. залити водою, щоб вона покрила курку. круто посолити, додати супову зелень і горошини перцю. закип'ятити і один раз зняти піну. курку томити 90-100 хв в закритій каструлі. потім вийняти і остудити. бульйон, якщо потрібно, знежирити і процідити через ...
    Читати далі

  • Вечеря для коханого

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    КОТЛЕТИ: 1. Фарш поділяємо на дві частини, викладаємо на борошно і лопаткою розчавлює до коржі товщиною приблизно 0,5-0,7 см. Коржик обвалюють з двох сторін борошном. 2. Цибулю ріжемо дуже дрібно, АЛЕ НЕ ДО КАШІ !!! (я користувалася блендером), змішуємо зі збитим яйцем, сіллю і чорним перцем (суміш повинна бути як оч. густа каша) 3. Коржик ізфарша ...
    Читати далі

  • Бешбармак

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    150 гр маргарину 2 цибулини 1 кг м'яса (баранина, яловичина) але можна і свинину кістки для бульйону. М'ясо дрібно порізати, розтопити на сковороді маргарин, покласти туди м'ясо і порезаний цибулю посолити, поперчити і перемішати, накрити кришкою і дати потомитися на маленькому вогні 2:00. В цей же час поставити вариться бульйон на кістках, посолити (у ...
    Читати далі

  • Лазанья

    Другі страви  /  Паста

    Цибулю, моркву і часник очистити від шкіри. Лк дрібно порізати. Часник натерти на тертці. Обсмажити на рослинному маслі. Моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити разом з цибулею. З помідор зняти шкіру і дрібно порізати, також можна подрібнити їх у блендері або натерти на тертці. Додати в цибулю. Додати фарш. Посолити, поперчити за смаком, добре ...
    Читати далі

  • сирно-вершкова запіканка зі шпинатом і лисичками

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Очистити картоплю і зварити до повної готовності, злити воду, потовкти, поступово додаючи підігріте молоко і відвар, щоб пюре вийшло консистенції сметани. Поки вариться пюре: 2. гриби промити, порізати не надто дрібно, обсмажити на сковороді разом з рослинним маслом і дрібно-порізаною цибулею. 3. сир натерти на дрібній тертці, додати ...
    Читати далі

  • Рагу з баранини

    Інші  /  Інші рецепти

    Обмити баранину (грудинку або лопатку), видалити трубчасті кістки, розрубати її на шматки, посипати сіллю і обсмажити на сковороді. Перед самим закінченням смаження баранину посипати борошном (1 ст. Ложка). Після цього баранину скласти в каструлю; додати томат-пюре, залити 2 - 3 склянками гарячого бульйону або води і поставити тушкувати на слабкому вогні ....
    Читати далі

  • паштейгі з тріски

    Другі страви  /  Страви з риби

    Відваріть окремо тріску і картоплю в мундирі. Відіжміть рибу в чистій сухій марлі від зайвої вологи, очистіть картоплю і пропустіть їх через м'ясорубку разом з часником і цибулею. У фарш додайте дрібно нарізану петрушку і збиті яйця. Добре перемішайте, посоліть, покладіть перець. Далі робіть так, як би ви готували кнелі: на ложку ...
    Читати далі

  • Фарширований короп

    Другі страви  /  Страви з риби

    Карпи обробити, вирізати філе (шкіру голову хвіст і плавники не викидайте) філе перемолоти в м'ясорубки разом з цибулею додати сіль перець, перемішати, має вийде як каша, можна додати пару ложок води, взяти кострюлю налити води (зовсім небагато) покладіть туди шкіру, голову, хвіст, плавники і варити на повільному вогні 1:30, з фаршу сліпите ...
    Читати далі

  • Цибуля маринована

    Інші  /  Інші рецепти

    На 100 л заливки: 50 л 6% -ного оцту, 45 л води, 6 кг солі, 75 г кориці, 50 г гвоздики, 40 г бадьяна, 50 г запашного перцю, 40 г червоного перцю, 100 г лаврового листа На 10 банок місткістю 0,5 л треба: цибулі - сіянки - 4,4 кг, цукру - 180 г, солі - 105 г, оцтової кислоти (9% концентрації) - 520 г, кориці - 1,5 г, гвоздики - 10 шт., запашного ...
    Читати далі

  • М'ясний паштет

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    200 грамів підкопченими бекону тонко нарізаємо і викладаємо стінки і дно форми для кексів, намагаючись, щоб кінці скибочок звисали назовні. 1 велику цибулину ріжемо на кубики, обсмажуємо в ст. ложці вершкового масла, вливаємо 3 ст. л. коньяку або бренді, тушкуємо під кришкою до м'якості. Прокручуємо через м'ясорубку 150 грамів вимоченої вмолоке ...
    Читати далі

  • Кулеб'яка з куркою і складною начинкою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Муку (2/3 від усієї) просіяти в миску, в центрі зробити поглиблення, вбити 2 яйця, потім, помішуючи, влити тонкою цівкою молоко, додати 1 ч. Л. солі, цукор і дріжджі. Все перемішати. Масло вершкове розтопити і теплим домісити до суміші. Вимісити не надто круте тісто, скачати в кулю, накрити серветкою і поставити в тепле місце для підйому ....
    Читати далі

  • Свинячі відбивні під лимонно-соєвим соусом

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    У невеликій мисці змішайте соєвий соус, лимонний сік, яловичий бульйон, томатну пасту, бастр, цедру лимона (за буженинам), імбир та перець. Покладіть відбивні в неглибокий лоток в один шар. Полийте м'ясо лимонно-соєвим соусом і залиште маринуватися. Крупно наріжте зелену цибулю. Поставте на сильний вогонь глибоку сковороду і налийте в неї ...
    Читати далі

  • Баклажани із зеленню і часником

    Інші  /  Інші рецепти

    Баклажани - 1 кг, зелень (петрушка, кінза) - 10 г, часник - 25 г, оцет 80% -ний - 30 г, сіль - 15 г. Баклажани молоді, зрілі ретельно миють, видаляють плодоніжки з чашолистками і прилеглою частиною плоду, роблять бічний надріз. Зелень сортують, видаляють в'ялі, пожовкле листя, миють і ріжуть на шматочки довжиною 1 - 2 см. Бланшують баклажани ...
    Читати далі

  • Туграмапалав- "неправильний плов"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Підготовча робота: За кілька годин, а краще за день намочити в трохи теплій воді горох "нут", можна на кінчику ножа додати соду. Відварити грам 300 м'яса і остудити. Червону моркву також відварити й остудити. Заздалегідь очистити жовту моркву і порізати брусочками. За годину до початку готування, очищений рис замочуємо трохи підсоленій, теплою ...
    Читати далі

  • качка в тісті

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Просіваємо борошно, маргарин натерти туди ж на крупній тертці, перемішати, всипати розпушувач і сіль за смаком. Додати кефір і замісити тісто. Накриваємо тісто плівкою і ставимо в холодильник приблизно на годину. Змащуємо форму тонким шаром вершкового масла, кладемо туди качку спиною (попередньо натераем сіллю і перцем, робимо в тушці маленькі ...
    Читати далі

  • Оселедець з гарніром

    Інші  /  Інші рецепти

    Дуже солону оселедець перед обробленням треба вимочити у воді або в некрепком настої чаю протягом 3-4 ч. Оселедець, очищену від шкірки і кісток (філе), можна вимочувати в холодному молоці, придающем їй ніжний смак. При обробленні оселедця треба відрізати край черевця, голову і хвіст, випатрати рибу, зробити надріз вздовж спинки, зняти з обох сторін шкіру, ...
    Читати далі

  • Шопський салат

    Салати  /  М'ясний салат

    Шинку нарізати кубиками. Помідори вимити, обсушити, вирізати плодоніжки і нарізати кубиками. Яйця очистити і порубати ножем або натерти на крупній тертці. Сир натерти на середній тертці. Печериці вимити й нарізати кубиками або соломкою. Лук очистити і дрібно нарізати. У сковороді розігріти вершкове і рослинне масло, викласти цибулю, трохи ...
    Читати далі

  • Пангасіус тушкований з овочами

    Другі страви  /  Страви з риби

    1. Цибулину почистити і досить дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з рослинним маслом до легкого золотистого відтінку. 2. У цей час, поки цибуля смажиться, натерти, попередньо почистивши, моркву на крупній тертці і додати, перемішавши, до цибулі на сковороді. Покласти томатну пасту (або перетерті помідори) до овочів і трохи води (головне, ...
    Читати далі