Ми рекомендуємо

  • Торт Антреме М'ята, полуниця, апельсин.

    Десерти  /  Торти

    1. М'ятний бісквіт. М'яту, я брала листя разом з гілочками викласти в чашу блендера, додати 1 ст. ложку цукру. Пробити в пюре. 2. Яйця збити з цукром і ванільним цукром до збільшення в об'ємі в 3 рази. 3. Борошно просіяти з крохмалем. Акуратно з'єднати яєчну і борошняну суміші. Додати м'яту, перемішати. 4. Деко застелити пергаментом, ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Баранина тушкована з махаємо в порційних горщиках в ароматному бульйоні (дуель)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Спочатку зваримо ароматний бульйон. З кісток зрізати м'ясо (не повністю). У велику каструлю покласти кістки, помідори, одну очищену цибулину (можна лише очищену від верхньої лушпиння, а нижню залишити, так бульйон буде більш гарного кольору), насіння зіри, насіння коріандру і горошини чорного перцю. Залити 4л води, довести до кипіння. Ретельно ...
    Читати далі

  • Мій узбецький плов.

    Другі страви  /  Плов  /  Плов узбецький

    Рис залити холодною водою і залишити на деякий час, в казані добре розкол раст. масло і обсмажити м'ясо до золотистої скоринки, слідом іде цибулю, обсмажується кілька хвилин з м'ясом, потім моркву. Коли морква з цибулею трохи обсмажилися додаємо ст. ложку спецій, часник (Не чищений, цілком) і сіль за смаком, перемішуємо і обсмажуємо пару ...
    Читати далі

  • Кролик по-Андалузії

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Кролика обробити на порційні шматки. Я вирізала хребет з шиєю і реберної частиною, залишивши все це на суп. Іншу тушку розрізала, натерла сіллю і перцем, посипала травами, поклала в невелику глибоку ємність і залила вином. (150 мл) Нарізати петрушку і роздавити один зубчик часнику. Решті часник разом з петрушкою, сіллю, меленим перцем ...
    Читати далі

  • Картопля з реберцями в імбирно-медовій глазурі з соусом "Цацики"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картопля вимити, якщо великий розрізати на половину, посолити поперчити, полити олією, викласти у форму, разом з порізаною цибулею Свинячі реберця помити, обсушити серветками, натерти сіллю, перчиком і укласти на картоплю. Форму затягнути фольгою. Духовку нагріти до 250 градусів, готувати близько години. Коли картопля буде готова, реберця ...
    Читати далі

  • Швидко маринована барабулька

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Барабульку, очистити від луски, випатрати і обробити на 2 філе. Приправити сіллю і перцем з обох сторін, покласти її на півгодини - годину в холодильник, щоб вийшла зайва волога. У невелику глибоку каструльку налити соняшникова олія шаром 2 см і добре розігріти. Імбир очистити і тонко нарізати. Помістіть в масло шматочок імбиру. Коли він...
    Читати далі

  • Паелья з морепродуктами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити до готовності рис. Після того, як рис закепіт і пінка буде знята, посолити і додати 1 ст. ложку каррі. Відварити морепродукти. На самому початку варіння покласти 1/3 цибулини і 1/3 лимона. Посолити. Після того, як морепродукти закиплять, Повора їх хвилин 10-15. До готовності. Нашінковуать цибулю. Нашаткувати морквину (я її натерла на спеціальній ...
    Читати далі

  • "Сигари" з лисичками і кускусом

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Лисички промити від землі і налиплих листочків, обсушити порізати довільно. Дрібні грибочки можна не різати. Подрібнити цибулину. Розігріти оливкову олію на сковороді, обсмажити лисички з цибулею не менше 40 хвилин, випарувати всю рідину. Кускус запарити окропом з розрахунку одна частина кускуса і дві частини окропу. Змішати лисички з кускусом, ...
    Читати далі

  • Баніца підглянута у Сірануш Онікян

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Знайшла прекрасний рецепт Баніци від Сірано Онікян і вирішила його помістити, вже дуже смачне це справа, та все відкладала, на кулінарію Баніци багато, а сьогодні дивлюся Оля знову піднесла нам прекрасний подарунок, описавши так цікаво про тест Філло і вирішила показати вам ще й цей рецепт. У нас це тісто теж дешеве, та наостанок з'явилися заморожені ...
    Читати далі

  • Соус з Марліном, фенхель і солодкої картоплі!

    Перші страви  /  Супи-пюре

    В оригіналі філе морського окуня, так-же підійде філе НЕ костистих риб! Так-як у мене був тільки-що Пойманов Марлін на 150кг., Я і використовував не великий шматочок в 1кг.! Почнемо з бульйону: Крупно ріжемо головку фенхеля, цибуля порей, часник, селеру і моркву! Заливаємо порізані овочі водою і вином з оцтом. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо ...
    Читати далі

  • Фунчозой "свіженьких"

    Салати  /  Інші салати

    Зелену цибулю ріжемо довгими пір'їнками (як показано на картинці), складаємо в каструльку, видавлюємо туди ж часник і заливаємо глибокої чайною ложкою оцту, розведеної в половині склянки води. У киплячу солону воду кидаємо фунчозу і приставляємо чоловіка безперервно помішувати її протягом 5-7 хвилин (якщо на упаковці не вказано іншого часу) ...
    Читати далі

  • Щука фарширована

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Щуку обережно очистити від луски, намагаючись не прорізати шкіру. Підрізати шкіру навколо голови, відокремити її від м'якоті і зняти панчохою. М'якоть в міру необхідності підрізати ножем. При хребті перерубати так, щоб хвостовий плавник залишився з шкірою. Залишилася тушку випатрати, промити і відокремити м'якоть від кісток. М'якоть щуки пропустити через ...
    Читати далі

  • Картопелька в горшочечках з печінкою і грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Мені в повсякденному житті дуже підходять рецепти, в яких обід (вечеря) готується порційно: у мене всі приходять з роботи в різний час, відповідно і обідають (вечеряють) в різний. Отже, ... У глибокий казанок наливаємо раст. масло, ставимо на середній вогонь, обсмажуємо покришені цибулю і моркву. До підрум'яненим овочів додаємо нарізані гливи, ...
    Читати далі

  • Шпетцле (Spatzle) з огіркової-грибним соусом

    Другі страви  /  Паста

    Гриби заздалегідь залити окропом, дати їм розмокнути, а потім довести в цій воді до кипіння і варити хвилин 10. Відварені гриби відкинути на друшляк, при цьому зібравши грибний відвар. М'ясо нарізати на невеликі шматочки, дрібненько нарізати цибулю, огірки - тоненькими кружальцями. Приготувати тісто для шпецле. У просіяне борошно вбити яйця, додати йогурт, ...
    Читати далі

  • «Язичник» генеральський.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Цей пиріг - експеримент і далекий родич відомого багатьом «Курніка». Так вийшло, що курки не було під рукою, був відварний язик, млинці, а в гості вже їхав генерал. І треба було щось терміново-безтямно скласти, як кажуть військові «ніч годувати, до ранку зарізати» Коли готувала цей «шедевр», не планувала виставляти його на загальний ...
    Читати далі

  • Домашні коржі замість хліба

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Після приготування домашнього сиру (догрого, до речі вийшло дуже мало, бач, корові не тої було - дитинка у ньому народився!) Сироватку тепер нікуди дівати. Пити у мене її категорично ніхто не стане. Ось і доводиться изгаляться - то пиріжки, то окрошка. Ось, нарешті останні пів літра пристосувала під домашні коржики. І, всупереч ...
    Читати далі

  • Полента з в'яленими томатами під медово-соєвим цибульним соусом

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Часник і цибулю очистити, дрібно нарізати. Обсмажити в розігрітій сковороді на невеликій кількості оливкової олії до прозорості. Всипати в сковороду поленту і тонкою цівкою влити воду, постійно помішуючи. Додати 2-3 ст. ложки оливкової олії, соєвий соус, чорний мелений перець за смаком. Варити, весь час помішуючи, на невеликому вогні 30-40 ...
    Читати далі

  • суп-пюре GOURMET

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Креветочні панцири відварити в 300 мл. трохи підсоленої води приблизно 10 хвилин буде мало- відвар вийде оранжевого кольору з характерним запахом креветок. тим часом цибулю дрібно порізати і обсмажити на вершковому масле- 4 хвилини Далі два варіанти приготування: перший-Креветки почистити, видалити вену (якщо ви берете свіжі), залишити ...
    Читати далі

  • Рулька по Купцову-Абгарян

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Чим такий люб'язний моєму серцю WhatsApp, так це швидким обміном звуковими повідомленнями і знімками, мало не в режимі живої розмови. Обайфонівшісь рік тому, позбавився від мозолів на пальцях, пов'язаних з написанням sms, і перейшов до частого і вже дуже зручному такому спілкуванню з приятелями. І ось Саша видав рецепт рульки, який його родина приховувала, ...
    Читати далі

  • Рулет з пеляді (сирка)

    Другі страви  /  Страви з риби

    Приготування: Взяти рибу пелядь (сирок). Зачистити від луски. Обережно видалити кістки через черево, в тому числі і верхній плавник, але намагаючись не робити зайвих надрізів на шкірі спини. Ми отримали 2 філе на шкірі. Тим часом, можна відварити рис, пасерувати цибулю і моркву, зачистити брюссельську капусту (якщо вона у вас в заморожуванні - розморозьте ...
    Читати далі

  • Равіолі з індичкою і сирні (моя перша паста)

    Другі страви  /  Паста

    Для початку приготуємо індичку, а точніше - гуляш. Я купую вже нарізаний охолоджений гуляш (там зустрічаються жирні шматочки, з ними соковитіше вийшов), обсмажую його в маслі, тушу хвилин 30 з часником і цибулею, при тушкуванні, якщо потрібно, додаю гарячої води. Вимикаю. Гуляш необхідно остудити, після чого розмолоти в блендері до стану фаршу. Якщо ...
    Читати далі