Ми рекомендуємо

  • Торт з нуту з каштановим кремом для всіх принцес кулінарів

    Десерти  /  Торти

    Нут попередньо замочити мінімум на 4:00 (я замочувала на ніч). Змінити воду і варити близько 50 хвилин. Апельсин також варити 1:00. Витягнути його (воду не виливати). Коли апельсин перестане обпалювати, крупно нарізати, по можливості витягнути кісточки, подрібнити у блендері. Нут також подрібнити і, якщо блендер не справлятиметься, то ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • Чизкейки в бокалі "кісочке"

    Десерти  /  Інші десерти

    На 4 склянки: розділила сир на 4 частини, підмішала до кожної порції розпущений на гарячому молоці агар-агар (желатин) дала охолонути. Порізала фрукти, обклала дно і краї келиха, поклала в всередину сир сухими руками, обклала сир фруктами і залила теплим соком в якому предворительно розпустила агар-агар (желатин), прикрасила фруктами. Швидко, смачно, порційно ....
    Читати далі

  • "Подвійний" гороховий суп

    Перші страви  /  Інші супи

    Горох відварити без солі майже до готовності, відокремити половину. Половину гороху розбавити водою або бульйоном, додати картоплю порізану кубиками і варити до готовності картоплі, потім все розім'яти толкушкой і посолити. Тримати на слабкому вогні, щоб не остигало, а й майже не кипіло. Бекон дрібно порізати і витопити, шкварки вийняти і відкласти ...
    Читати далі

  • Лінзи

    Перші страви  /  Інші супи

    Овочі помити, почистити. Сочевицю промити. М'ясо порізати дрібними шматочками. Ковбасу великими. Можна додати ще сосисок будь-яких. Відправити в кипляче плавання сочевицю і овочі. Залишити на середньому вогні на пів годинки поки все не свариться. Витягнути овочі, і закинути м'ясну частину. Пропустити через сито часник, помідор, цибуля. Паприку протерти, морква ...
    Читати далі

  • Індичка "Важлива персона"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Філе індички розділити на 4 шматки (по 200гр), збоку кожного зробити розріз, щоб вийшов кишеньку. Кожен шматок натираємо сіллю, перцем, гірчицею і відкладаємо маринуватися мінімум на 40 хвилин. У кожен кишеньку вкладаємо кружок ананаса (краще свіжого). На розпеченій сковороді обсмажуємо кишеньки з двох сторін (по 5-7 хв на кожній стороні) ....
    Читати далі

  • Салат "Причуда кутюр'є" від Слави Зайцева

    Салати  /  Салат з фруктів  /  Салат вітамінний

    Всі овочі та фрукти крупно порізати. Полити медом і перемішати. СМАЧНОГО!
    Читати далі

  • Салатик "Вечірній"

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Капусту шаткуємо тонший, кладемо в салатник солимо і мнем руками, щоб вона розм'якшилася і дала сік. Огірки кругляшками, помідори тоненькими шматочками. Крабові палички на дрібні фрагменти. Все перемішуємо, заправляємо маслом і додаємо цукор. Перевіряємо на сіль. Все готово.
    Читати далі

  • Баваро з дачних ягід

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    Технологія приготування як в оригіналі. Полуницю очистити від хвостиків, промити. Зложить у вогнетривкий посуд, додати цукор (я дала 5 ст. Л. Без гірки) і лимонний сік. Закрити кришкою і поставити в духовку на 30 хв при 180 гр. Трохи остудити і розомнять.20 гр. желатину приготувати за інструкцією і Дода до пюре, перемішати. Пюре викласти у велику ...
    Читати далі

  • судак приготований в горщику ...

    Другі страви  /  Страви з риби

    підготуємо продукти для цього 1. гриби почистити, помити і порізати тонкими пластинками. 2. філе судака порізати кубиками. 3. креветки розморозити і злити з них воду. 4. тепер беремо 2 горщика і половину грибів. Укладаємо гриби на дно горщиків. 5. Другим шаром йде наша риба. 6. Тепер розкладаємо креветки і знову гриби. 7. Заливаємо горщики до ...
    Читати далі

  • Картопляні кульки з томатним соусом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю очистити, зварити, пропустити через м'ясорубку, додати яйця, вершкове масло, борошно і посолити. Замісити картопляне тісто, розкачайте його в ковбаски, сформуйте кульки і варіть їх в киплячій підсоленій воді 6-7 хв. Потім вийміть їх шумівкою на блюдо, посипте тертим сиром і полийте томатним соусом. Для приготування соусу дрібно ...
    Читати далі

  • Рецепт салату від кращої родини року-2009

    Салати  /  Салат із сьомгою  /  Салат з сьомгою і огірком

    Відварити квасолю в підсоленій воді, остудити, порізати середніми шматочками. Відварити яйця. Яйця порізати на 8 частин. Порізати дрібно рибу. З батона зробити сухарики розміром 0,5 * 0,5 (підсушити в духовці), потім обсмажити їх на вершковому маслі. Або купити готові сухарики до пива. Запарити трави (залити трохи окропом). Порізати огірки (дрібно) ....
    Читати далі

  • Млинці з йогурту з полуницею і ванільним підданого

    Вироби з тіста  /  Млинці  /  Млинці на йогурті

    Змішати йогурт, яйця, просіяне борошно, сіль і ванільний цукор міксером Дати тісту постояти минт 30-40, ще раз гарненько перемішати Полуницю помити (але в стоячій воді, не в проточній, щоб не пошкодити ягідки), посушити, очистити від хвостиків, порізати часточками Приготувати ванільний підданого згідно інструкції на упаковці (якщо немає підданого, можносделать ...
    Читати далі

  • Торт "Полуниця в шампанському"

    Десерти  /  Торти

    см. покроковий опис.
    Читати далі

  • асорті з листкового тіста / версія / для всіх випадків життя

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    головне. щоб слоёнкі відрізнялися один від одного за формою. для слоенок зі шпинату зробимо прямокутну форму. начинка №1: порізати шпинат. цибуля. кріп. посолити. пом'яти і віджати. щоб видалити сік. додати тертий сир і перець. добре перемішати. для сирних - вона трикутна. начінка№2: всі сири натерти. додати жовток. кріп. перець і сіль. добре ...
    Читати далі

  • Чи то Рошеркі, чи то Рафаеллкі

    Десерти  /  Інші десерти

    Кукурудзяні палички розчавила в крихту Сгущенку і 2 жовтки змішала і "варила" на маленькому вогні, поступово додаючи кукурудзяну крихту і 100 гр. кокосової стружки, постійно помішуючи Коли маса загусла - зняла з вогню і дала охолонути З остиглої маси скачала кульки, поклавши в серединку одну M & amp; Ms-синку обваляти кульки в кокосовій стружці ...
    Читати далі

  • Рулет з паштету.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Посмажити печінка з крупно порізаною цибулею і зі свіжим салом в сковороді під кришкою до готовності. 2. Усе перекрутити на м'ясорубці з дрібною сіткою. Посолити і поперчити за смаком. 3. Розкласти целофановий лист і викласти паштет квадратом .. Намазати квадрат вершковим маслом, мокрими рукмі згорнути паштет у вигляді рулету і помістити в холодильник ....
    Читати далі

  • Тарілка з морепродуктами і ялинка-закуска (не оцінюються)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Ідею ялинки побачила на прикольних листівках. Спорудив її мій онук-другокласник. Дала йому банку корнішонів, огірок і кольорові шпажки. Вийшла ось така ялинка-закуска. На верхівці маленька помідорка і найдрібніший корнішончіков. На тарілці з морепродуктами крабові палички під майонезом і дуже смачні королівські креветки.
    Читати далі

  • наш шашлик-машлік ...)))))))))

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Ну ось і ми нарешті з'їздили у відпустку ... Кубань, літо, Азовське море ... ну і як же у всій цій красі обійтися без шашлику? Ну от і я кажу, що ніяк. А тепер я вирішила поділитися з вами не стільки рецептом, скільки радістю і враженнями, так що не судіть строго)) Отже ... маринуємо м'ясо. Беремо найкрасивіші і великі шматочки свіженької ...
    Читати далі

  • Герлаш - литовське овочеве рагу за 30 хвилин

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Овочі нарізати однаковими кубиками, приблизно в сантиметр. У каструлі розігріти вершкове масло і обсмажити на ньому овочі до золотистої скоринки. Сало нарізати дрібними кубиками й обсмажити на розігрітій сковороді до стану шкварок, присипати прянощами, додати борошно, добре перемішати. Влити воду і довести до кипіння. Залити обсмажені овочі ...
    Читати далі