Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Салат з яйцем пашот

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    соєве м'ясо відварити 10 хв. і обсмажити до рум'яна кольору буряк відварити і нарізати брусочками розчавити в буряк часник, побризкати оцтом і полити оливковою олією, перемішати кабачёк нарізати бросочком і посолити хвилин на 20 сік з кабачків злити (я віджала на каруселі від Tupperware) обсмажити кабачки до рум'яна кольору сиро плавлений нарізати ...
    Читати далі

  • Яловичина з гострим соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шматок яловичини натерти сіллю, укласти в каструлю, додати перець горошком, лавровий лист, залити оцтом і дати настоятися 2 ч. Закип'ятити воду, покласти в неї шматок м'яса, вимочений в оцті, і варити до готовності. Приготувати соус: ріпчасту цибулю дрібно порубати і обсмажити з борошном на вершковому маслі. Додати сметану, 1/2 склянки бульйону, довести ...
    Читати далі

  • Рибний відкритий пиріг або піца, пальчики оближеш !!!

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Робимо тісто: до розм'якшені маслом додати сметану, потім борошно і розпушувач. Вимісити пісочне тісто. Викладаємо (раскативая) на деко (товщиною 5-7 мм), ліпимо невеликі бортики). Ставимо в розігріту духовку на 180 * С на 10 хвилин. Начинка: Злегка обсмажити гриби з половиною цибулі. Остудити. Філе риби порізати на невеликі шматочки, скропити ...
    Читати далі

  • Італійські тефтелі в томатному соусі і шашличок "Грибна казка"

    Другі страви  /  Тефтелі  /  Тефтелі в томатному соусі

    Всі інгредієнти для маринованих шампіньйонів скласти в ємність, закрити кришкою, трохи потрясти і залишити маринуватися на годину Обсмажити в олії цибулю, горіхи і часник, остудити Фарш разом з цибулею і грибами пропустити через м'ясорубку Додати трави, сухарі, сир, сир, яйце і добре вибити фарш, залишити відпочити 15 хв Зробити тюфтельки (робила змоченими ...
    Читати далі

  • Профітролі з ікрою і червоною рибою. Багато не буває. (варіант 1 001)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Для профитролей: Молоко довести до кипіння, посолити і покласти акуратно нарізане скибочками вершкове масло і знову довести до кипіння. Як тільки маса закипить, обережно по ложкам всипати борошно і постійно заважати. Дивіться потім щоб не було грудочок. Заважати масу до тих пір поки вона не загусне. Массі дати не багато охолонути. Добавітьяйца, ...
    Читати далі

  • Чебуреки

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Робила заварне тісто: 2 склянки борошна висипала в миску 2 ложки оливкової олії влила туди ж додала дрібку солі влила стакан крутого окропу і швиденько перемішала ложкою трошки охололо, замісила руками накрила серветкою і дала постояти, до повного охолодження Начинка №1: м'ясо, ізмельчла в м'ясорубці цибулину дрібно порізала і підсмажила ...
    Читати далі

  • варіант пісних голубців

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    1) Бланширувати капусту (я роблю це в мікрохвильовці), розібрати на листя, видалити грубі частини. 2) Помити сочевицю (не треба замочувати), обполоснути булгур, в мисці змішати сочевицю з булгуром, дрібно накришені цибулею, петрушкою і спеціями. Ретельно вимісити. 3) Розподілити по листю капусти і згорнути голубці. 4) Розжарити ол. масло в широкій ...
    Читати далі

  • Салат з болгарського перцю

    Салати  /  Інші салати

    Болгарський перець очистити від плодоніжок, нарізати тонкою соломкою, змішати з шинкованою зеленою цибулею, рубаною зеленню, посолити і дати постояти 15-20 хвилин. У салат можна додати винний оцет.
    Читати далі

  • Паштет з квасолі

    Інші  /  Інші рецепти

    Квасолю відварити, протерти, змішати з підсмаженою цибулею, додати рослинне масло, сіль, оцет, перець, все добре перемішати, викласти на тарілку і охолодити.
    Читати далі

  • Баклажанна запеканочку

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баклажани очистити і нарізати кружечками товщиною 1 см. Посолити, поперчити і обсмажити на олії. Гіркоти в соку баклажанів не було. Цибулю нарізати тонкими півкільцями і злегка обсмажити разом з подрібненим часником. Солодкий перець нарізати півкільцями. З помідорів зняти шкірку. Половину помідорів нарізати кубиками, решта кільцями ....
    Читати далі

  • Суп-Гуляш по сегедськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    м'ясо порізати невеликими шматочками цибулю порізати тоненькими півкільцями Паприку порізати тоненькими півкільцями Якщо капуста дуже кисла, має сенс її потримати трохи в воді (я не робила) Нагріти олію (небагато) в казанчіке Обсмажити м'ясо (рідина повинна випаруватися) Додати цибулю до м'яса, смажити, поки цибуля не придбає таку як-би скляну ...
    Читати далі

  • Тюфтельки по німецьки або Кенігсбергськая клёпси

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Фарш з'єднуємо з дрібно порізаним або перекрученим цибулею, яйцем, хлібом, сіллю і перцем. Добре перемішаємо і сформуємо фрикадельки, в даному випадку-клёпси. У каструлю наллємо 500 мл. води, кинемо туди перець горошком, лаврушку, сіль і другу луковіцу- дрібно порізану, доведемо до кипіння, потім відправивши в каструльку по одній фрикадельки, збавимо ...
    Читати далі

  • Риба з імбиром в пивному соусі

    Другі страви  /  Страви з риби

    Почнемо. Я розрізав рибу на два шматки, але якщо у вас дозволяє посуд, то звичайно краще готувати її цілком. Робимо на ній косі надрізи, і вкладаємо в них шматочки імбиру. Кладемо в пароварку, поливаємо ст. ложкою хересу, посипаємо зеленою цибулею і ставимо варитися хвилин на 7-10. У цей час трьом імбир, приблизно ст. ложку і натираємо цедру ...
    Читати далі

  • Куряча печінка з паприкою, як у угорських євреїв

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Звичайний цибулю дуже дрібно нарізати. У великій сковороді з товстим дном розігріти половину масла, покласти цибулю, готувати на повільному вогні, помішуючи, 30 хв. Покласти в сковорідку з цибулею залишилося олію і паприку, збільшити вогонь до середнього, покласти печінку на цибулю і готувати помішуючи, поки що випливає з печінки сік не стане прозорим, приблизно ...
    Читати далі

  • Суп по Гватемальський! ! !

    Перші страви  /  М'ясні

    Беремо не жирний шматки м'яса з кісточкою, відварюємо на самому маленькому вогні до відділення м'яса від кісток! Або використовуємо для варіння скороварку, - набагато швидше і зручніше! Даємо трохи охолонути і викидаємо кістки, залишаємо м'ясо і бульйон, повертаємо на плиту! Крупно ріжемо молоді патісони, якщо патісони не молоді, то потрібно почистити шкірку! Так-же крупно ...
    Читати далі

  • Салат "Соняшник"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Курячі грудки відварити. Печериці пассировать разом з цибулею до готовності. Все це змішати, додати часник, мак. Заправити майонезом, прикрасити чіпсами.
    Читати далі

  • суп сирний вкусняшка

    Інші  /  Інші рецепти

    Ставимо воду на вогонь, щоб закипала, беремо моркву натираємо на крупній тертці, потім трохи обсмажуємо на рослинному маслі, потім перекладаємо в каструлю в киплячу воду. Так само чинимо з цибулею. Картоплю ріжемо кубиками, висипаємо в бульйон, ковбасу ріжемо соломкою і в бульйон. Сир ковбасний ріжемо спершу пластиками, товщина близько 1 см, потім ...
    Читати далі

  • Бехи думлама

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Сало нарізати пластинками і вистелити ними дно жаровні. 2. Зверху викласти м'ясо нарізане середніми шматками і засипати крупно нарізаною цибулею. 3. Далі покласти крупно порізану моркву, картоплю, кабачок, перець, помідори. Кожен шар трохи присолювати і перчити. 4. Айву розрізати на чотири частини, вирізати серцевину і щільно викласти поверхдругіх ...
    Читати далі

  • Спагетті з соусом з бекону і форелі

    Другі страви  /  Страви з риби

    Для початку пасеруємо в невеликій кількості олії цибулинку, потім відправляємо туди невеликий помідор, порізаний кубиками. Сирокопчений бекон, грам 50, ріжемо смужками і прогріваємо з цибулею і помідором. Вливаємо 250 мл. 20%, прогріваємо пару хвилин, потім додаємо форель. Накриваємо кришкою і прогріваємо ще хвилин 5-7. Відварюємо спагетті, додавши ...
    Читати далі

  • Макарони з м'ясним соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Макарони варимо як звичайно. Фарш ображаріваем (я взяла оливкова, воно дає пікантності). Якщо берете свинину - масла додайте поменше, інакше буде трохи жирно. Якщо більше любите яловичину - краще фарш перед смаженням скропити лимонним соком. Коли фарш підсмажиться додаємо помідори (їх краще дрібно порізати або просто перемолоти в комбаин в ...
    Читати далі