Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Різотто "Ангельський" з гребінцями і фаршем з креветок.

    Другі страви  /  Різотто  /  Різотто з морепродуктами

    Креветки розморозити і залити окропом ... залишити на 1 хвилину, потім очистити і подрібнити у блендері разом з 2 зубчиками часнику. Сир натерти на дрібній тертці. Рис добре ... точніше дуже добре промити в холодній воді. Гребінці нарізати великим кубиком ... я Броньку долучила. Цибулю дрібно нарізати, а залишився часник прим'яти ножем. Обсмажити цибулю ...
    Читати далі

  • Галки рибні

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Філе риби пропускають через м'ясорубку разом з цибулею, додають крохмаль, сіль, перець, воду або молоко і перемішують. Масу обробляють у вигляді клецек і відварюють їх в солоній воді. Подають як в холодному, так і в гарячому вигляді з соусом хрін.
    Читати далі

  • Салат гострий

    Салати  /  Інші салати

    Варену ковбасу, сосиски або шинку, варену картоплю і моркву нарізують кубиками, перемішують з журавлиною, рубаними огірками та цибулею, заправляють соусом. Для соусу змішують в рівних частинах масло рослинне з томатним соусом і добре збивають. Прикрашають вареним яйцем і зеленню.
    Читати далі

  • Суп грибний

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Половину цибулі і моркву смажити на раст. маслі. Печериці смажити з рештою цибулею окремо. Сиру картоплю натерти на крупній тертці. Сирок дрібно нарізати і розчинити в киплячій підсоленій воді. Всі овочі покласти в бульйон, довести до кипіння і вимкнути.
    Читати далі

  • Салат із щавлю і редиски

    Салати  /  Інші салати

    Щавель дрібно нарізаємо, змішуємо з скибочками і подрібненими листочками редису і зеленою цибулею, тертими яблуками і часником. Масу укладаємо в салатниці, заправляємо сметаною або рослинним маслом, цукром і сіллю.
    Читати далі

  • Пуй ку фасоле (Курча з квасолею)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тушку курчати смажать до готовності. Стручкову квасолю відварюють, заправляють маслом і поливають соусом, який готують з дрібно нарізаною луком і перцем (паприкою). При подачі на квасолю кладуть шматок курчати.
    Читати далі

  • Рожеві яйця з оселедцевим фаршем.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Яйця зварити круто, очистити і розрізати вздовж на половинки. Жовтки вийняти і в окремій чашці добре розім'яти виделкою. Зварити буряк, очистити, нарізати дрібними кубиками, викласти в глибоку миску і залити 750 мл - 1л крутого окропу. У миску з буряком занурити білки яєць і залишити на 1:00. А поки що робимо фарш. Оселедець філетіровать, ретельно ...
    Читати далі

  • Курячий пиріг з грибами в ніжному заварний тісті

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Тісто У каструльку з водою покласти маргарин і поставити на вогонь. Довести до кипіння, помішуючи, поки маргарин повністю не розплавиться. Зняти з вогню і всипати відразу всю муку. Швидко перемішати до однорідної маси. Відставити в сторону і дати трохи охолонути. Міксером по-одному втерти яйця, кожен раз гарненько і ретельно вимішуючи. Додати ...
    Читати далі

  • Гуляш (варіант)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Цибулю порізати півкільцями, часнику порізати дрібно М'ясо вимити, обсушити і нарізати кубиками. У сковороді розігріти олію й обсмажити м'ясо на сильному вогні (невеликими порціями) Все м'ясо обсмажуємо з цибулею і часником додаємо сіль, перець, чебрець, лавровий лист і все добре перемішати і ще пару хвилинок обсмажити. Заливаємо водою (3/4 літра), додаємо ...
    Читати далі

  • куксу (Кукса)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1 капусту нарізати соломкою, посолити, потім додати перець чорний, можна і червоний, кореандру, цукор, масло зі смаженою цибулею, можна просто масло, часник 2 так само запровляете огірки 3 м'ясо порізати соломкою, посмажити і посолити 4 яйця посмажити тонкими млинцями, згорнути в рулет і порізати тонко 5 вермішель зварити, добре промити в холодній ...
    Читати далі

  • Тещині вареники

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку тушкуємо капусту: нашаткувати капусту, цибулю, моркву, Солька, спеції. Робимо опару для тіста: 2 склянки теплого (Не гарячого) молока, 1 маленька пачка дріжджів (40 гр.), 1 ст. л. цукру, щипотку солі, пів склянки борошна. Поставити в тепле місце на 20 хв. Домішати трохи борошна, щоб опара була як сметана і залишити ще на 10-15 хвилин ....
    Читати далі

  • Бефстроганов з солоними огірками і грибами.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Нашаткуйте ріпчасту цибулю тонкими півкільцями. Гливи очистіть, видаліть корінці, а капелюшки порвіть руками (по волокнах). Якщо використовуєте печериці, наріжте скибочками. Солоні огірки наріжте тонкою соломкою. Наріжте яловичину середніми брусочками. Для цього спочатку наріжте м'ясо поперек волокон скибочками, потім кожну скибочку - брусочками (...
    Читати далі

  • Помідори, фаршировані по-антонівське

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Основу цього рецепта я побачив в "Енциклопедії російської кухні", він мені здався привабливим і я взявся експериментувати. Спочатку я хотів лише зробити оригінальний гарнір до "яловичина по-антонівське" (див. В моїх рецептах), проте виявилося, що ці помидорки з успіхом можуть бути і самостійною стравою. Причому досить смачним і корисним стравою ....
    Читати далі

  • огірковий салат

    Салати  /  Інші салати

    М'ясо порізати на невеликі кубики. Обсмажити його з цибулею, трохи посолити, поперчити. А потім тушкувати 2-3 години (залежить від м'яса), за потребою підливаючи воду. Десь за 1:00 до готовності м'яса огірки порізати півколом, посол (я відразу 2 ст. Ложки додаю, а потім за смаком). Переодически огірки заважаю, щоб Просолов. Затемсліваю ...
    Читати далі

  • биточки з картоплею

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. У фарш додаємо яйце, порізану кубиками цибулю, сіль, спеції. 2. Формуємо биточки і обсмажуємо на сковороді з двох сторін до скоринки. 3. Потім в кип'яченої води розводимо 2-3 ст. л. кетчупу або томатної пасти і 1 ст. л. майонезу, заливаємо біточкітак, що б вони були майже повністю покриті. 4. Коли бульйон закипить додати картоплю (розрізати ...
    Читати далі

  • картопля з грибами

    Інші  /  Інші рецепти

    Картоплю почистити, нарізати шматочками і обсмажити з цибулею, порізаною кільцями. Коли картопля буде майже готовий, посипати його рясно борошном і смажити до утворення золотистої скоринки. Гриби відварити, нарізати соломкою. СОУС: 2,5 склянки відвару довести до кипіння, в лити в нього, постійно помешівая0,5 склянки холодного відвару, розмішаного з мукрй. Коли ...
    Читати далі

  • Листкового САЛАТ

    Салати  /  Інші салати

    Горбушу очистити від шкірки і кісток розім'яти виделкою і перемішати з майонезом. Печериці обсмажити з дрібно нарізаною цибулею, остудити. Яйця зварити, натерти на тертці. Всі викладати тонкими шарами двічі: риба-яйця-гриби-яйця. Має вийти 8 шарів. Кожен шар обов'язково змащувати майонезом. Салатик можна прикрасити зверху тертим сиром ...
    Читати далі

  • Зелене памідори з горіхами

    Закуски  /  Інші заготовки

    . середні зел. помідори вимать, нарізати тонко за зручною вам формі, Насипати в киплячу воду на 2-3мінути і варити. Пересипати на друшлак, вода повинна цілком стекти. . перекласти в миску і залити горіховим соусом. . соус готуємо следуюшим способом. . через м'ясорубку проводимо горіхи-волоські, часник, змішуємо з шафраном, сунелі, сіллю, дрібно нарезаннимлуком, дрібно ...
    Читати далі

  • Курочка маринована по-корейськи

    Другі страви  /  Страви з птиці

    1. Курочку викласти в глибокий посуд 2. Додати порізаний рук 3. Соєвий соус, спеції. 4. Дати чуть чуть настояти, поки розігріється масло на сковороді. Часом помішувати курочку. 4. Нагріти масло на сковороді. Масло можна залити трохи більше звичайного. 5. Викласти курочку, а зверху вилити залишився соєвий соус з цибулею 6. Смажити до готовності ...
    Читати далі

  • Суп хлібний по-селянськи

    Перші страви  /  Інші супи

    Сухі хлібні кірки підсмажують в жирі з нарубаної петрушкою і дрібно нарізаною цибулею, після чого вливають воду, кладуть сіль, червоний перець і доводять до кипіння. Безперервно помішуючи, вливають в суп збите сире яйце.
    Читати далі