Ми рекомендуємо

  • Полунично-кокосовий десерт

    Десерти  /  Желе та муси

    Для кокосової Панакота желатин замочити в холoдной кип'яченій воді. Йогурт змішати з цукром і цедрою апельсина. Кокосове молоко і кокосову стружку довести до кипіння, зняти з вогню, покласти віджатий желатин. Поставити на маленький вогонь, весь час перемішуючи, тримати до повного розчинення желатину. Дати масі повністю охолонути і смешатьс ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Салат «Телячі ніжності»

    Салати  /  Салат з мовою  /  Салат з мовою і грибами

    Відваріть яловичий язик або яловичину (телятину). Мова необхідно вимити. Варити не менше 3-х годин в підсоленій воді на середньому вогні з додаванням лаврушки і чорного перцю. Потім видалити шкірку. Відварене м'ясо нашаткувати тонкою соломкою. Морквину потрібно відварити в шкірці до готовності. Потім очистити і нашаткувати тонкою соломкою, як і м'ясо ....
    Читати далі

  • Риба, тушкована в молоці з луком

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе риби з шкірою нарізати на шматки вагою 40-50 г, посипати сіллю, перцем, запанірувати в борошні і обсмажити на олії з обох боків до утворення піджареної скоринки. У глибокий посуд покласти шаром нашаткований соломкою ріпчасту цибулю, на нього - шматки обсмаженої риби, потім знову шар цибулі. Залити гарячим кип'яченим молоком і тушкувати ...
    Читати далі

  • бабусин супчик

    Перші страви  /  Інші супи

    На м'ясному бульйоні відварити картоплю. Замісити тісто з вишеуказаних продуктів як на пельмені, роскатать в тонкий пласт, змастити фаршем і скачати в рулет. Рулет нарізати тонкими кружальцями і відварити в супі. Суп заправить спеціями, маслом і зеленню.
    Читати далі

  • Закусочні сирні маффіни з грибами на манці

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    1. Манну крупу замочити в кефірі на півгодини. 2. Сир натерти на дрібній тертці. Лук-порей-зелену частину-нашаткувати тонко. 3. Борошно просіяти з розпушувачем. Яйця збити з сіллю в піну. 4. Додати в набряклу манку тертий сир, смажені з цибулею остиглі гриби і ретельно перемішати. 5. влити яєчну суміш, додати цибулю-порей, ретельно перемішати ...
    Читати далі

  • Картопляні битки з сиром

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Зварити картоплю Злити воду (повністю), потовкти. Додати тертий сир, жовтки, майонез - за смаком (я додаю 4-5 стіл. Ложки). Все ретельно перемішати, дати охолонути Сформувати котлетки, обваляти в паніровці і обсмажити з двох сторін. Звертаємо увагу, що вершкове масло НЕ потрібно додавати, інакше биточки будуть розвалюватися. Якщо хочете...
    Читати далі

  • Картопля "Смак"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Очистити картоплю ("пошкрябать", гладка поверхня повинна бути збережена), відварити в підсоленій воді. Одночасно зварити яйця. Відварену картоплю обсушити, обсмажити на половині вершкового і половині олії до утворення рум'яної скоринки з усіх боків, викласти на підходяще за розміром блюдо в один шар, загорнути блюдо ...
    Читати далі

  • Террін з сиру і редиски (ВЛК)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Желатин залити 4 ст л води і залишити для набухання згідно інструкції. Зелень і редис вимити. Редис натерти на крупній тертці. Зелену цибулю, петрушку і кріп дрібно нарізати. Набряклий желатин ратопіть на водяній бані (або в мікрохвильовці). У мисці з'єднати сир, молоко, подрібнену зелень, редис, хрін, і розтоплений желатин. Посолити і ...
    Читати далі

  • М'ясо смажене в сметані з цибулею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо (філейну частину) обмити, зачистити від сухожиль, нарізати (з розрахунку 1-2 шматки на порцію), відбити сапою, посипати сіллю, меленим перцем і обсмажити в олії на сильно розігрітій сковороді, перевертаючи шматки після того, як одна сторона підрум'яниться. Окремо на сковороді підсмажити дрібно нарізану цибулю. Коли цибуля обсмажиться, посипати його ...
    Читати далі

  • Печериці, запечені з цибулею і сиром

    Інші  /  Інші рецепти

    Гриби вимити, очистити, нарізати скибочками. Лук очистити, вимити, нарізати кільцями. Сир натерти на крупній тертці. Гриби перемішати з цибулею і нарізування невеликими шматочками вершковим маслом, викласти на фольгу, посипати сиром, посолити, загорнути. Запікати в розігрітій до 180-200 градусів духовці протягом 25-30 хв. Готову запіканку прикрасити скибочками ...
    Читати далі

  • макарони з грибами у вершковому соусі

    Другі страви  /  Паста

    1. Обсмажити пару хвилин дрібно порізану цибулю на вершковому маслі. 2. Порізати гриби на пластинки, додати до цибулі, згасити практично до готовності. 3. Злегка збити в блендері на невеликій швидкості так, щоб гриби були досить дрібно порубані. Шматочки повинні добре відчуватися, ніякого пюре! 4. Викласти в сковороду, додати вершки, тушкувати ...
    Читати далі

  • "НАША ЛЮБИМАЯ Капустка"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Капусту нарізати соломкою, покласти в каструлю, додати сіль і перетерти руками (щоб почався виділятися сік). Моркву почистити, натерти на середній тертці. Цибулю почистити і нарізати тонкими півкільцями. З'єднати моркву і цибулю з капустою, гарненько все перемішати. Додати цукор, оцет і рослинне масло. Знову все перемішати. Дати настоятися ...
    Читати далі

  • Паста BORGES c соусом з тунця з лимонною цедрою і шніт-цибулею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Дуже ароматна паста з гармонійним, смачним соусом.
    Читати далі

  • Теплий салат з фунчеза з зеленою цибулею і з шашличками з морепродуктів.

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Фунчозу приготувати по інструкції на упаковці. Намазати маслом ITLV і остудити до 40 гр. Порізати дрібно зелену цибулю. Восьминогів відварити 2-3 хв. додавши сіль і перець за смаком. Трохи остудити і нанизати восьминогів на шпажку, чергуючи з маслинами ITLV. На тарілочки викладаємо фунчеза, посипаємо цибулею, викладаємо зверху шашлички. Пригощайтеся! ...
    Читати далі

  • фантазія

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    спосіб приготування. не великий але глибоке деко, розкласти шарами, картопля, поверх м'ясо, помідори, вешанькі, залити майонезом, посипати сиром. і в духовку рідну на 30 хв. не багато остудити порізати на великі квадрати, розкласти по тарілках і прикрасити зеленню. ПРИЯТНОГО ...
    Читати далі

  • Penne Rigate з соусом Бернез, курячою грудкою, карамелізований цибулею і в'яленими томатами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    В'ялені помідори: Помідори розрізати навпіл і викласти на деко, застелене пергаментом зрізом вгору. Присипати сіллю, коричневим цукром і перцем, покласти пару роздавлених зубчиків часнику. Всі за смаком, але обов'язково цукру повинно бути більше, ніж солі. Відправити в духовку на 3:00 (взагалі 4-5, але так вони залишаться соковитими) при ...
    Читати далі

  • Tomale Pie Dip (курячий пай-дип)

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    відварити куряче м'ясо до готовності. в блендері збити помідори, крем чіз, сметану, перець, подрібнений часник, трохи присолити. потім вилити цю масу в миску. додати кукурудзу, порезаную дрібно курку і перемішати, потім додати на тертий сир і ще перемішати. форму змастити оливковою олією, викласти масу, поставити в духовку розігріту при 150гр., на ...
    Читати далі

  • Бігус

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У сквородку налити раст. масло (1 ст л), викласти гудінку, нарізану невеликими кусочкаміі обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки. перекласти в казанок. У виділився жирі обсмажити так само швидко картопля, розрізаний вдольна 8 кусочкв кожен. І теж перекласти в казанок. У жирі після смаження м'яса і картоплі обсмажити цибулю з морквою, додати ...
    Читати далі

  • Вегетаріанський плов

    Другі страви  /  Плов  /  Вегетаріанський плов

    На рослинному маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і натерту на крупній тертці моркву. Додаємо нарізаний дрібними кубиками перець і нарізані гриби, все разом ще обсмажуємо. Додаємо рис, солимо, перчимо, додаємо трохи карі та червоного солодкого меленого перцю. Все перемішуємо, ще трохи обсмажуємо і заливаємо окропом. Всередину ...
    Читати далі

  • Картопляний суп з фрикадельками і шпинатом

    Перші страви  /  М'ясні

    Сформувати з фаршу фрикадельки розміром з волоський горіх (я використовувала заздалегідь приготований фарш). З картоплі та моркви вирізати кульки розміром з фрикадельки (хто цінує свій час, то можна просто порізати овочі кубиками). Шпинат дрібно нарізати. У киплячий бульйон додати картопляні і морквяні кульки, варити близько 10 хв. Додати ...
    Читати далі

  • Вареники та пельмені рецепт-звіт (не для оцінки, а у вигляді подяки)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тісто No: 1 заварне на пельмені за рецептом passion1963: (замість води у мене молоко) У каструлю налити молоко, покласти масло, сіль і поставити на вогонь. Почекати поки масло розтане, а молоко закипить. У кипляче молоко всипати склянку борошна і швидко перемішати, щоб не було грудок. Зняти з вогню і вбити яйця по одному, ретельно перемішуючи після ...
    Читати далі