Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: довга

  • Ще не Окрошка, але вже не Довга. Азербайджан і Росія.

    Перші страви  /  Холодні

    Рис потрібно добре промити в крижаній воді і відварити до стану аль-денте. Яйця вимити і зварити круто. Остудити під струменем холодної води, очистити і натерти на крупній тертці. Шпинат, м'яту і кріп так само потрібно вимити, а потім обсушити і дрібно нарізати. У глибоку миску або каструльку вилити кисле молоко. Додати яйця, зелень і рис ... далі ...
    Читати далі

  • Довга

    Перші страви  /  Інші супи

    Довга також є одним з популярних і улюблених страв нашої кухні. У холодильнику будь азербайджанської сім'ї ви завжди знайдете баночку цього чудового блюда. Воно добре і тим, що прекрасно воно і в гарячому вигляді, і в хололдном. Приїжджі називають довгу "білим супом". Спробуйте. Я думаю вам сподобається. Але, знову-таки, при тому, що продуктів ...
    Читати далі

  • Довга

    Інші  /  Інші рецепти

    Відварити рис до напівготовності, нарізати дрібно зелень. У каструлі змішати яйце з борошном, додати мацоні і воду, гарненько розмішати (щоб без грудок). Поставити на вогонь, дати закипіти, при цьому обзательно помішувати дерев'яною ложкою, щоб не згорнулося. Потім засипати зелень і рис, і варити хвилин 10-15 на маленькому вогні
    Читати далі

  • довга

    Інші  /  Інші рецепти

    зелен нарізати. гатиг і рис вилити у велику і глибоку кострюлю. в мисці перемішати і збити борошно яйце + 1ст гатиг до однорідності (я збивала блендором). цю суміш вилити в кост-лю до остольное. добре перемішати до однородносьті. варити на середньому вогні до кипіння НЕ перестовая перемішувати. остоновітесь навіть на хвилинку всі згорнеться. перемішувати ...
    Читати далі

  • Довга

    Перші страви  /  Інші супи

    Кисле молоко, сметану і яйце збити до утворення однорідної маси. Поставити на середній вогонь, постійно заважати по колу дерев'яною ложкою (щоб кисле НЕ скипілися) до закипання. Після закипання додати рис, зелень, посолити. Продовжувати варити до повної готовності (15 хв.), Знизивши вогонь і продовжуючи помішувати періодично. Довгу ...
    Читати далі

  • Довга

    Перші страви  /  Молочні

    Гатиг, воду, яйця, сіль і промитий рис перемішати так, щоб стало однорідним. Поставити на газ і постійно перемішувати поки не закипить. Якщо припинити перемішувати, то їжа стане не смачною. Коли скипить, зменшити газ і чекати коли рис звариться. За 2-3 хв до готовності додати в суп середньо накришених зелень і перемішати. Можна посипатькрошкамі ...
    Читати далі

  • довга

    Інші  /  Інші рецепти

    відварити рис, нарізати зелень якомога дрібніше, згасити зелень у великій каструлі куди поміститься балон гатиг, зняти з вогню, туди відварений рис, сіль, перець, яйце сире, гатиг, все ретельно перемішати, поставити на вогонь і на великому вогні, постійно, суть в тому що не відходячи, а постійно заважати поки не закипить, прибираємо з вогню і ще хвилини 2 заважаємо, щоб ...
    Читати далі

  • Довга

    Перші страви  /  Інші супи

    Горох жовтий замочити на ніч, потім зварити окремо. Всю зелень очистити, вимити, дрібно нарізати. Із зелені головними є петрушка і селера, інших можна замінити. Приміром замість свіжої м'яти покласти суху. Хоча всі ці інгредієнти доступні, крім шпинату, якого не часто знайдеш. Мацоні і сметану добре перемішати, перемішуючи ...
    Читати далі

  • Довга

    Перші страви  /  Холодні

    Для приготування "супчика довга" яйце збити з борошном і 1 ст. л. холодного кефіру. У каструлю з кефіром додати збите яйце, промитий рис і поставити на середній вогонь, постійно помішуючи. Коли рис звариться, всипати рубану зелень і щавель. Проварити ще 10 хвилин і зняти з вогню. Продовжувати заважати довгу до тих пір, поки вона не охолоне. Чи не ...
    Читати далі

  • Довга (варіант)

    Перші страви  /  Інші супи

    Беремо каструлю (на даний кількість інгредієнтів підходить 8 літрова каструля) висипаємо туди промитий рис і яйце, змішуємо дерев'яною ложкою. Потім заливаємо в каструлю весь мацоні, змішуємо і додаємо води, (я наливаю фільтровану воду в баночку з під мацоні) отже води буде потрібно 6 баночок мацоні. Гарненько змішуємо і ставимо на плиту ...
    Читати далі

  • Суп "Довга"

    Перші страви  /  Інші супи

    Рис замочити в гарячій воді, зелень порубати дрібно, йогурт і воду помістити в каструлю, посолити, додати яйце, перешкодити добре віночком і закинути рис з гороху зняти плівку Тепер увімкніть газ і на середньому вогні починайте варити суп, ложкою (краще дерев'яною) помішуйте по годинникової стрілки до тих пір поки рис не зваритися, кинути нути ...
    Читати далі

  • Довга (мій варіант)

    Перші страви  /  Молочні

    Налити в каструлю гатик, в окремому посуді змішати яйце + мука + рис до утворення однорідної маси. Вилити все це в каструлю і поставити на сильний вогонь, постійно помішуючи в одному напрямку по колу дерев'яною ложкою до закипання. Після закипання додати зелень, постійно помішуючи, посолити. Зелень бажано заздалегідь заготовити, почистити ...
    Читати далі

  • Довга (мій варіант)

    Перші страви  /  Молочні

    Спочатку рис потрібно відварити окремо і залишити його, зелень помити, порізати і залишити щоб стекла вода. Починаємо. Довгу можна їсти як в гарячому так і в холодному вигляді. Наливаємо гатик в касрюлю, перемішуємо його, додаємо яйце, знову хорощенько перемішуємо, потім стави на силнее вогонь, перемішуємо неприривно (для того щоб не згорнулася), перемішуємо ...
    Читати далі

  • Швидка варіація на тему ХОТ-ДОДА.

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Тісто розділити на невеликі порції і підготувати круглі коржі товщиною близько 1 см. В якості начинки - крабові палички, розкриті вздовж і начинені грибним салатом. Грибний салат складався з солоних груздів, ріпчастої цибулі і сметани. Загорнути тісто, защипнути і сформувати круглу булочку. Залишити расстаіваться около30 хвилин, змастити ...
    Читати далі

  • Свинина маринована запечена з двома видами начинки.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Філе вимити й обсушити. Готуємо маринад. З'єднати всі інгредієнти для маринаду і добре перемішати. М'ясо наколоти не часто ножем. Філе повністю занурити в маринад і поставити в холодильну камеру на 4:00. Готуємо перший начинку. Кедрові горішки підсмажити на сухій жаровні на сильному вогні 1-2 хвилини. Остудити. Половинки абрикос нарезатьсоломкой ....
    Читати далі

  • Суп "абура"

    Перші страви  /  Інші супи

    Цільна пшениця - це рідкість, тому я роблю з перловки. 1 станан перловки промити, залити 2-ма склянками води, посолити і поставити на повільний вогонь до випарювання води і готовності крупи. Окремо в мисці розводимо кефір, сметану, воду, збите яйце, борошно (розведену у воді), сіль за смаком. Заливаємо все це в каструлю з готовою перловкою ...
    Читати далі

  • Данська ХОТ-ДОГ з хрусткою цибулею)))

    Закуски  /  Бутерброди

    Друзья !!! Я знайшла рішення !!! Хрусткий цибулю - це просто! Для початку, цибулини чистимо, подрібнюємо в блендері, пасеруємо на підсолити. олії до золотистого кольору. Посипаємо 2 ч. Ложками цукру, і солимо чуйний. Відкидаємо на серветку цибулю, що б пішло масло (можна віджати!) Викладаємо цибулю на деко тоненьким шаром. ставимо в духовку і підсушуємо при ...
    Читати далі

  • Бутерброд "Чоловіча сила"

    Інші  /  Інші рецепти

    Булочку якщо не нарізана розрізаємо вздовж (бажано поравну). Зрізану сторону обсмажуємо на сковороді або на тостері до коричнюватої скоринки. Правильно засмажена булочка дасть незвичайний аромат в сукупності з іншими продуктами. Овочі очищаємо від серцевини і всяких ненужностей закидаємо в блендер і молимо до однорідної маси ...
    Читати далі

  • Девичник (напій)

    Інші  /  Безалкогольні

    Вичавити сік апельсинів, щоб на виході ви отримали 1 літр. Очистити імбир від шкірки, потерти на дрібній тертці. Покласти кашку в сік апельсина. Додати в суміш 1 ст. л- цукру. Довести до кипіння. Зняти з вогню і остудити. Посатавіть в холодильник.
    Читати далі

  • Італійський сандвіч.

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Сир "Моцарелла" (або "Фета") розім'яти з шматочком давленного часнику, додати солі. У розрізану навпіл булочку (для хот-дога) спочатку укласти лист зеленого салату (або рукколи), потім видавити смужку майонезу, скрутити в конус тонкі скибочки бекону, укласти їх в проріз булки, надавши форму пелюсток. Всередину кожного скибочки бекону покласти ...
    Читати далі