Ми рекомендуємо

  • Плов з курячими сердечками

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    Рис промити до чистої води і замочити у великій кількості чистої води. У глибокій сковороді розігріти олію до серпанок. Цибулю і моркву нарізати тонкою соломкою. Лук обсмажити до червоності на сильному вогні. Додати сердечка і обсмажити до золотистого кольори не зменшуючи вогонь. Рівним шаром викласти моркву і через 2-3 хвилини акуратно перемішати. Зменшити ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Скандинавські пироги

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з рибою

    Картопля очистіть, наріжте дрібними кубиками, викладіть в каструлю. Влийте вершки і варіть на середньому вогні до м'якості картоплі (20-25 хвилин). Зніміть з вогню, охолодіть і розімніть вилкою. Надлишки рідини злийте. Філе лосося наріжте кубиками, кріп вимийте і дрібно нарубати. Я ще додала порізаної зеленої цибулі. Додайте до картоплі кріп ...
    Читати далі

  • Оселедець під шубою - ребрендинг

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Буряк відварити або запекти в духовці до готовності, охолодити, очистити. Відварити картоплю і моркву, охолодити, очистити. Оселедець очистити, филировать, одне філе порізати маленьким кубиком .. Ріпчасту цибулю очистити, промити, нарізати маленьким кубиком. Буряк і моркву нарізати тонкими слайсами. Залишки моркви і картоплю нарізати маленькімкубіком, ...
    Читати далі

  • Корюшка в маринаді

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Моркву очистити і нарізати тонкими кружками. Закип'ятити воду з сіллю, цукром, перцями, лавровим листом, родзинками і морквою. Проварити 5-7 хвилин. Влити оцет. У корюшки відрізати голову, вийняти нутрощі і очистити від залишків лусочок. У сковороді нагріти оливкове масло і обсмажити корюшку, щоб вона тільки "схопилася". Якщо корюшка маленька, ...
    Читати далі

  • Грибний суп з підберезовиків (варіант №2)

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Гриби перебрати, вимити й обсушити. Цибулю порізати і обсмажити на суміші масел рослинного і вершкового, до м'якості. Потім до цибулі додати ст. ложку приправ для супів, розмішати і обсмажувати близько хвилини. Гриби я порізала крупно, додати до цибулі і обсмажувати близько п'яти хвилин до випаровування рідини. Картоплю очистити порізати кубиками і залити ...
    Читати далі

  • Spaghetti con tonno

    Другі страви  /  Паста

    Відварити спагетті в підсоленій воді до готовності, відкинути на друшлаг. лать стекти воді. Зверху полити 1 ст. л. оливкової олії, щоб уникнути склеювання спагетті. Лук очистити, нарізати кільцями і тушкувати в сотейнику з 1 ст. л. оливкової олії до м'якості. Тунець розім'яти виделкою, попередньо злив з нього рідину. Викласти тунець в сотейник ...
    Читати далі

  • Закусочний торт (з консервованою рибою)

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Маргарин натерти на тертці. Всипати борошно, кефір, яйце і соду. Замісити тісто. Тісто розділити на 5 частин. Кожну частину розкачати і спекти в духовці. Приблизно по 7-8 хвилин. Коржі гарячими перешаровуються начинками. Начинки: 1 корж: змастити майонезом і посипати натертими на дрібній тертці вареними яйцями. 2 корж: змастити майонезом, потім розім'ята ...
    Читати далі

  • Їжачки з підливою (окрему страву)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    відварити рис до напівготовності, натерти на тертці моркву, нашаткувати цибулю, нарізати кріп. в підготовлений фарш покласти 1/2 частина натертої моркви, висипати рис, додати зелень. фарш присолити і приперчити. скачати їжачки невеликого розміру. на сковорідці згасити морква з помідорами, з цибулею. додати в неї томатну пасту, сметану все перемішати ...
    Читати далі

  • Баклажани мариновані - як закуска, Ееех!

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Баклажани нарізати кружечками завтовшки близько 5-7 мм, злегка посолити, змастити кухонної пензликом оливковою олією і запекти в духовці при t = 200C хвилин 10-15. Лук начистити і нарізати тонкими півкільцями або кубиками (як завгодно), моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору + часник чистимо і дрібно рубаємо, кріп ...
    Читати далі

  • Щец

    Перші страви  /  Інші супи

    Капусту білокачанну і пекінську тонко шаткуємо. Цибулю ріжемо півкільцями. Змішуємо капут і цибулю, додаємо винний оцет, соєвий соус, трошки "жамакаем" все це руками і залишаємо. Курячі гомілки моєму, за буженинам, знімаємо шкурки і ставимо варити, додавши відразу невелику кількість солі. Картоплю чистимо і ріжемо НЕ дрібними кубиками. Помідориошпаріваем, ...
    Читати далі

  • Скумбрія, запечена з кабачками

    Другі страви  /  Страви з риби

    Скумбрію розпатрати, порізати на шматки; Рибу посолити, додати перець (потовкти у ступці), лимон, перемішати і дати постояти 15 хвилин; Кабачок очистити і порізати півкільцями, цибуля теж порізати півкільцями; У відповідну форму для запікання щільно укласти шматки риби, чергуючи їх з кабачком і цибулею; Змастити сметаною верх, злегка підсолити, ...
    Читати далі

  • Мої тюфтельки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясне філе (у мене свинина і яловичина в рівних частинах; свининку краще брати пожирніше, щоб тефтелі вийшли посочнее) разом з сирим луком прокрутити через м'ясорубку, додати яйце, пасероване морква, відварений рис, зелень, приправи (у мене домашні приправи з прянощами) , посолити, поперчити, і поставити в холодильник на 1-1,5 години. Готовий ...
    Читати далі

  • Похідний суп "підливаючи ПОЛЕВАЯ"

    Перші страви  /  М'ясні

    Беремо казанок, Кладемо в нього вміст всіх трьох банок. Додаємо 150 гр. води. Варимо 5 хвилин. Обсмажуємо 100 гр. зеленої цибулі та зелені. Вимикаємо і додаємо різаний часник. Сіль, цукор, перець - за смаком. Можна використовувати як російську підливу до картоплі, вермішелі та гречці. Але смачніше так. А можна і без лечо, як у мене на фото. Це ...
    Читати далі

  • Борщ з телятиною

    Перші страви  /  Борщ  /  Борщ з яловичини

    реберця залити водою, довести до кипіння, зняти піну (можна покласти лавровий лист) прикрити кришкою, варити 1,5 години. Дістати реберця, відокремити м'ясо від кісток. У бульйон покласти нашатковану свіжу капусту і картоплю, варити хвилин 15-20 Нашатковану буряк, моркву згасити з нарізаною цибулею, помідором, томатною пастою, паприкою хвилин ...
    Читати далі

  • Кіфтелуце (молдавські тюфтельки)

    Другі страви  /  Тефтелі  /  Тефтелі з підливою

    М'ясо з розмоченим в молоці білим хлібом, цибулею і часником пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо сіль, перець, сире яйце. Замішуємо фарш і відправляємо його на пів годинки в холодильник З отриманого фаршу формуємо тюфтельки приблизно з тенісний кульку. Паніруємо їх у борошні (обов'язково) на розпечену глибокій сковороді обсмажуємо їх до золотистого кольору. Відкладаючи ...
    Читати далі

  • Запечена Риба зі Спеціями! ! !

    Другі страви  /  Страви з риби

    Стріляємо рибу із списом, або як завжди йдемо в магазин і беремо не крупніше але цілу рибу! Чистимо рибу, видаляємо зябра і кишки, робимо кілька поперечних надрізів з боків риби! Включаємо духовку і заздалегідь прогріваємо при температурі 180 градусів! Дістаємо бленднр і перемелює до однорідної маси цибулю, часник, імбир, цедру лимона, тамарід, соєвий соус і ...
    Читати далі

  • Гусь різдвяний в тісті

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Підготувати гуся- вимити, висушити. Натерти сіллю з перцем. І з зовні і всередині. Відкласти в сторону. Нашаткувати цибулю, часник придушити, картопля почистити і порізати часточками. Картопля посолити, поперчити, змішати з нарізаною ріпчастою цибулею і часником. Нафарширувати гусака. Зашити очеревинний розріз, а лапки зв'язати. Приготувати тісто: залітьмуку ...
    Читати далі

  • Суп-пюре з Цукіні і печерицями.

    Перші страви  /  Інші супи

    Цибулю почистити і порізати ... червоний-півкільцями, а шалот- колечками ... окремо один від одного. Печериці вимити, залити окропом на 3-4 хвилини ..... порізати ... Цукіні нарізати дрібними кубиками. Картоплю очистити, нарізати кружечками і поставити варити ... (вода 1,2 літра) ... на маленькому вогні. Тим часом обсмажити нарізаний шалот, додати гриби ... довести ...
    Читати далі

  • Салат "Курка з закускою"

    Салати  /  Інші салати

    Викладати шарами: 1 Курячі грудки відварити і розділити на дві частини. Нарізати дрібною соломкою. Одну викладаємо в глибокий салатник. 2 Мариновані огірки потерти на крупній тертці. 3 майонез. 4 Гриби посмажити разом з цибулею. 5 Жовток потерти на дрібній тертці. 6 Майонез. 7 Викладаємо другу частину курки. 8 Майонез. 9 Білок ...
    Читати далі

  • Салат з мовою

    Інші  /  Інші рецепти

    відварний язик ріжемо дрібними кубиками сир теж ріжемо дрібними кубиками моркву також кришимо кубиками з цибулею робимо теж саме (я цибулю ошпарюють окропом) огірок також кришимо кубиками дрібно ріжемо кріп або будь-яку іншу зелень і заправляємо все майонезом. салатик дуже ситний і добре замінює олів'є. Смачного.
    Читати далі

  • котлети з сардин.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    картоплю відварити в мундирах, охолодити. рис теж відварити, охолодити. потім перекрутити варену картоплю з цибулею і рисом, на м'ясорубці. сардини пом'яти виделкою, попередньо витягнувши кістки. додати яйця, сіль, перець за смаком і добре вимішуємо. ще можна додати зелень для краси. перемішати і додати масло яке залишилося з сардин. вимісити, робимо ...
    Читати далі