Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Зрази.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З м'ясного фаршу скачати мокрими руками кульку і розкачати його в корж товщиною 1 см. На середину коржика покласти відварений рис, перемішаний з рубаним яйцем і цибулею. Краї коржика защипати, зрази надати овальну форму і обсмажити на сковороді з маслом або поставити в духовку на 30-40 хв. М'ясні зрази можна фарширувати гречаної розсипчастою ...
    Читати далі

  • Піца-маффіни

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Так як я використовувала свіжі шампіньйони, то попередньо я їх обжарила з цибулею приблизно 5 хвилин на 1 ст. л. рослинного масла. Потім остудити і змішати з ковбасою, перцем, сиром, часником і соусом. В іншій мисці збити яйця, додати рослинне масло, борошно і пекарський порошок і збивати до отримання гладкої маси. Потім змішати вміст першої ...
    Читати далі

  • Шашличок з індички з апельсиновим соусом і сирним діпом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Замаринуйте індичку, нарізану на порційні шматки в соусі "Теріякі" з цибулею протягом 2:00. У цей час приготуйте соус і дип. Для соусу приготуйте густий "кисіль" з свіжовичавленого апельсинового соку з додаванням спецій. Для діпа нагріваючи вершки з сиром, розмішайте до однорідної консистенції, в кінці додайте пасеровану цибулю і моркву ....
    Читати далі

  • Маффіни гречані з грибами

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Цибулю чистимо, дрібно ріжемо, обсмажуємо в киплячому маслі. Додаємо гриби, обсмажуємо, смажимо під кришкою на середньому вогні хвилин 5. З'єднуємо пластівці, сметану, 2 яйця, соду, сіль. Перемішуємо до однорідної маси. Додаємо гриби з цибулею, масло, перемішуємо й даємо постояти хвилин 20, щоб розчинилися пластівці. Форми для мафінів змащуємо раст. маслом ...
    Читати далі

  • Холостяцька піца

    Інші  /  Інші рецепти

    Готуємо начинку: в першу тарілку режим одну цибулину і ковбасу варенку / можна замінити відвареним м'ясом /, у другу тарілку трьом на крупній тертці твердий сир, а в третю тарілку вбиваємо яйця солимо і перчимо і гарненько збиваємо. Режим батон на шматочки по ширині і з одного боку підсмажуємо на олії. На змащене деко ложим шматочки ...
    Читати далі

  • Рулет курячий (варіант)

    Закуски  /  М'ясні

    Моркву натираємо на дрібній тертці, пасеруємо. Цибулю дрібно ріжемо, пасеруємо. З'єднуємо цибулю і моркву. Курку помити, обсушити. Знімаємо з курки шкіру, растілаем її, посипаємо 1ст. лож. сухого желатину і рубль. зеленню. З курки зрізаємо все м'ясо, трохи відбиваємо, розкладаємо його на шкіру. Солимо, посипаємо 1ст. лож. сухого желатину, перчимо, пріпровляем спеціями ....
    Читати далі

  • Італійський гуляш з соусом Маринара і ароматом Палермо

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Спочатку робимо соус. Помідори надрізаємо навхрест, заливаємо окропом і знімаємо шкірку. Розрізаємо навпіл. У кожну половинку вставляємо зубок часнику. Це запобіжить подгораніе часнику при випічці, але дасть аромат. Кладемо зрізом вниз на деко, застелене фольгою, посипаємо сухими приправами, нарізаною цибулею, солимо і ставимо запікати ...
    Читати далі

  • оселедець ... в яблуках

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    вимочити рибу у воді порізати шматочками по 2 см. розмішати з тонкот порезаной цибулею, порезаной квадратиками яблуками і солоними огірками розмішати цукор, масло, оцет, гірчицю і помідорову пасту. покрити цим рибу і поставити в холодильник до ранку.
    Читати далі

  • Риба "Пальчики оближеш"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    філе нарізати шматочками шириною 5см., змішати з цибулею півкільцями, зправа майонезом і викласть на протвень. Печериці обсмажити і викласть зверху. Яйця нарізати кружечками і покласти на гриби. Присипати тертим сиром, полити майонезом і запекти в духовці.
    Читати далі

  • Салат з білої квасолі з чорізо

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю і часник дрібно порізати. Помідор очистити від шкірки. Помідор порізати великими кубиками, попередньо видаливши насіння. Скласти овочі в ємність для приготування салату, додати 2 ст. л. оливкової олії і 1 ст. л. червоного винного оцту. Перемішати і залишити помаринувати. Порізати чорізо великими скибочками. У сковороді розігріти столову ...
    Читати далі

  • Одна рибка, дві страви

    Другі страви  /  Страви з риби

    З практично одного набору продуктів я приготувала дві різні страви. Рибну запіканку і рибу в листковому тісті. Отже, натираємо сир. Бульйонний порошок розводимо в молоці і змішуємо з сиром. Можна додати ще улюблених спецій. Цибулину обсмажуємо з морквою. Для запіканки рибу викладаємо у форму, кладемо шар моркви з цибулею, заливаємо сирно-молочної ...
    Читати далі

  • Яєчний салат одного разу по іншому

    Салати  /  Салат з авокадо  /  Салат з авокадо і яблуком

    Яйця відварити круто, остудити в холодній воді, почистити і порізати на дольки уздовж. Зелений горошок, якщо заморожений побланшіровать в киплячій воді 3-4 хвилини, відкинути на друшляк і обдати холодною водою, якщо консервований - злити рідину. Печериці обтерти вологим кухонним рушником, і порізати на пластини. Яблуко звільнити ...
    Читати далі

  • Риба запечена під сиром

    Десерти  /  Інші десерти

    Рибу почистити, випатрати, видалити хвіст і голову. Нарізати кружками шириною 3-5 см, але однаковими за можливості. Лимон і цибулю нарізати кільцями по 5 мм. Рибу з цибулею і лимоном скласти в ємність посолити, поперчити, перемішати і залишити маринуватися 1:00. Деко змастити маслом (рясно). Викласти рибу кружечками. На кожен шматочок -ломтік ...
    Читати далі

  • Картопляний салат № ...

    Салати  /  Салат з овочів

    Картоплю відварити в мундирі, очистити і порізати кубиками. Цибулю порізати кільцями. Грудинку-тонкими брусочками і обсмажити до хрусткої скоринки. Зробити соус: оцет змішати з рослинним маслом, дрібно порізаним часником і 2-ма ст. л. теплої води. Посолити і поперчити. Соус змішати з теплим картоплею і цибулею. Зверху розкласти обсмажену грудинку і ...
    Читати далі

  • Ханума (найближчі побратими-ледачі пельмені)

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Замішуємо тісто з борошна, яєць, води, ростить масла і солі. Накриваємо, наприклад, мішечком і даємо постояти йому близько години. За цей час ще пару раз треба вимісити тісто М'ясо з цибулею пропускаємо через м'ясорубку (велика решітка). Додаємо сіль перець і перемішуємо Нарізаємо півкільцями (або як бажаєте) цибулю, паприку і злегка обсмажуємо. Туди ж порізаний ...
    Читати далі

  • "Перлові кульки" (курячі кульки в рисової оболонці)

    Другі страви  /  Тефтелі  /  Тефтелі з курячого фаршу

    Рис промити, залити водою і залишити на годину. Після чого, відкинути на друшляк і просушити. З курячих філе зробити фарш, провернувши в м'ясорубці разом з цибулею. Дрібно нарізати креветки. Подрібнити бекон. Змішати фарш, бекон з креветками, яйцем і імбиром, посолити, поперчити. Влити херес, соєвий соус, додати цукор і кунжутну олію. Всипати кукурудзяну ...
    Читати далі

  • М'ясна запіканка з картоплею і помідорами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити "в мундирі". Коли буде готовий, дати йому трохи охолонути. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Петрушку вимити, обсушити і дрібно нарубати. Фарш змішати з яйцями, цибулею, часником і петрушкою. Додати сіль, чорний перець і паприку. Форму для запікання змастити маслом. Картоплю очистити, нарізати кружечками і викласти шарами в ...
    Читати далі

  • Рибний кус

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Я вже як то розміщувала рецептик бутербродів з лавашем, ось ще одна варіація: лаваш розправити як рушник, на одну сторону викласти розім'яту з цибулею скумбрію, на іншу викласти тертий адигейський сир. Скатать все рулетиком, поставити в морозилку на 30 хвилин, а потім нарізати шматочками. Подавати охолодженими.
    Читати далі

  • Ікра з кальмарів

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Кальмари дрібно порубати. Цибулю дрібно порізати, обсмажити до золотистого кольору і охолодити. Помідори і солодкий перець промити, порізати, змішати з кальмарами і тушкувати до повного випаровування рідини. Готову ікру викласти на блюдо, посолити (якщо треба), посипати пасерованою цибулею і дрібно посіченою зеленню.
    Читати далі

  • Дуже смачна щучка

    Інші  /  Інші рецепти

    Рибу порізати шматочками, посмажити. Скласти у велику каструлю. На сковороді обсмажити моркву з цибулею на не великому кількості олії хвилин 8, поки вона мало не розм'якне (тільки щоб не як каша вийшло), якщо в морковкедобавіть сіль, перцю, і томатної пасти. Всю цю масу перекласти в каструлю зі смаженою рибою і згасити на повільному вогні ще ...
    Читати далі