Ми рекомендуємо

  • Гуштнут (Баранина з нутом по-узбецьки)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Горох замочити у великій кількості холодної води на добу. Воду періодично міняти, щоб уникнути закисання нуту або поставити ємність з замоченим горохом в прохолодне місце. У моєму випадку це був балкон. Потім злити воду, нут промити. М'ясо порізати дрібними шматочками, не більше 1,5-2 см. Розжарити в казані або каструлі з товстим дном рослинне ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Куряче філе з БАНАНАМИ

    Інші  /  Інші рецепти

    1. філе нарізати невеликими шматочками (3 см) 2. цибулю порізати півкільцями 3. обсмажити курку з цибулею на підсівши. маслі, додавши приправи 4. коли м'ясо буде готове, додати порізаний банан і залишити ще на 4 хв. 5. смачного !!!
    Читати далі

  • салат "День і ніч"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Чергова варіація на тему салату з курки + гриби + .... Може хто теж такий робить, мені подруга розповіла звідки вона взяла рецепт не можу знати. Первий шар (день) -філе курки, без шкіри подрібнених Другий (ніч, я так думаю) -чернослів, вимити, висушити, порізати соломкою Промастити маонезом. Третій (день) -подрібнення варені яйця Четвертий (ніч, швидше ...
    Читати далі

  • Запіканка "По домашньому"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Зварити картоплю, добре пом'яти його, додати вершкове масло, молоко, яйця, добре перемішати все щоб небуло грудочок, незабутні посолити. М'ясо пропустити на м'ясорубці разом з цибулею, посолити і додати спеції, обсмажити на сковорідці до готовності, але не пересушити. Беремо будь-яку форму для запікання, змастити форму маслом і викласти ровнимслоем ...
    Читати далі

  • Яйце з сиром запечені в картоплі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Відварити (не знімаючи шкірки) велика картопля і дати йому охолонути. Поки картопля остигає натерти на тертці сир і нарізати дрібно зелену цибулю. Розрізати картопля уздовж попалам. Акуратно ложкою або маленьким ножем вирізаємо з картоплі вміст, залишаючи не великий шар на шкірці 3-5 мм. Картоплю посолити, поперчити, посипати сиром (приблизно ...
    Читати далі

  • "Крабові" Рангуні.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Замісити тісто як на пельмені, відкласти в сторону, накрити і дати відпочити. А поки що робимо начинку. Крабове м'ясо дрібно нарізаємо, додаємо плавлений сир і дрібно нарізану зелень (хто не любить петрушку можна замінити зеленим цибулею або кропом, вобщем будь-яка зелень підійде), розбиваємо сире яйце, солимо, перчимо, все добре перемішуємо. З готового ...
    Читати далі

  • Домляма

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    На дно казана укласти м'ясо упереміж з цибулею і часником. Поперчити, посолити і додати частину спецій. Всі овочі ріжуться крупно. Следуюшим шаром укласти перець, потім помідори, лимон, кабачки, баклажани і картоплю. Кожен шар поперчити, посолити і додати спеції. Зверху все прикрити кілька аркушів капусти, щоб герметично закрити вміст ...
    Читати далі

  • Салат з запечених овочів з сирним сиром

    Салати  /  Салат з овочів

    Рис відварити за інструкцією до готовності. Кабачок і помідори нарізати кружальцями. Овочі викласти на гриль, скропити оливковою олією, посолити, приправити спеціями і запікати до готовності. (я готувала помідори 2-3 хв, кабачок-5-7 хв.) Готові овочі викласти на тарілку, зверху викласти шматочки сирного сиру, посипати червоним цибулею і зеленню ....
    Читати далі

  • Рис Басматі з солянкою з капусти за 12 хвилин

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Пакетик рису опустити в киплячу підсолену воду. Варити 12 хвилин. 2. У сковороду викласти капусту, бекон і моркву нарізану соломкою, цибулю нарізану півкільцями і масло. Обсмажити на середньому вогні, до злегка золотистого кольору. 3. Рис викласти в центр тарілки, а під коло покласти солянку, зверху присипати зеленою цибулею. Смачного!!!!...
    Читати далі

  • Короп фарширований

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Карпа треба помити і почистити. Потім гострим ножем я вирізаю хребет до самого хвоста. Сшиваю коропа в вигляді панчохи і заповнюю фаршем. Фарш: Рис зварений до напівготовності перемішую з грибами, обсмаженими з цибулею на вершковому маслі, додаю різану зелень, сіль, перець і 2 ст. ложки майонезу. Потім розміщую його на деко, обмазую майонезом ...
    Читати далі

  • Проста і смачна квасоля

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Квасолю замочити на ніч. Злити воду, налити нову і варити близько години, посолити незадовго до закінчення варіння. Тим часом натерти на крупній тертці моркву, дрібно порізати цибулю і все це підсмажити. Коли квасоля звариться - злити воду і викласти квасолю в сковорідку з цибулею і морквою, перемішати, додати сметану, тому. пасту, спеції за буженинам ....
    Читати далі

  • Оселедець по-корейськи

    Інші  /  Інші рецепти

    Оселедець розморозити, очистити від шкіри, відокремити від кісток, порізати на невеликі шматочки. Приготувати розсіл: змішати оцет, олію, томатний сік, сіль, червоний мелений перець. Вилити розсіл на сковорідку, закип'ятити. Дати розсолу охолонути. Цибулю порізати кільцями. У судок укласти філе оселедця перекладене цибулею і залити остившім розсолом ....
    Читати далі

  • Салат і рулет з морського окуня

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філешку помити, розморозити. Одну порізати шматочками, обсмажити занурюючи на хвилинку в киплячу підсолену олію (соняшникова олія). Капусту нашаткувати, нарізати зелень, листя салату, щавель (молоді маленькі листочки). Дати подостить рибку і змішати із зеленню і капустою, заправити майонезом, або сметаною. Для рулету: Рибну філешку натерти з одного боку ...
    Читати далі

  • Шніцель цибульний-кабачковий

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кабачок очистити від шкірки і насіння, натерти на тертці. підсолити, через 10 хвилин, ретельно віджати сік через марлю. Цибулю нарізати. Кабачки разом з цибулею подрібнити блендером. Додати одне яйце, сіль, перець крохмаль. Вийде маса по густоті щось середнє між тістом для млинців і тістом для оладок. На розігріту сковороду налити трохи ...
    Читати далі

  • Анчоуси

    Інші  /  Інші рецепти

    Анчоуси це крихітні рибки розміром до 10см, є улюбленою стравою в Європі та Америці, а в Росії практично не відомі. Анчоуси входять в рецептуру самого, мабуть, відомого шведського страви «Спокуса Йонсона»: злегка обсмажені скибочки картоплі викладають на деко, перешаровуючи їх філе анчоусів і обсмаженою цибулею, верхній ...
    Читати далі

  • соковиті котлетки

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Яловичину мелем разом з цибулею, розмоченим в молоці хлібі на м'ясорубці, солимо, перчимо. Сир тремо на дрібній тертці, додаємо у фарш, додаємо яйце, перемішуємо. Решта яца (а їх залишилося 3) збиваємо з сіллю, перцем і пару ст. ложками молока. Дивіться, якщо ви так само любите сир як і мій чоловік, додавайте ще))) Формуємо котлетки, паніруємо ...
    Читати далі

  • Асорті з кабачків і баклажанів (з грибами)

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Баклажани помити, розрізати на навпіл і надрізати сіточкою. Баклажани посолити і залишити на 20 хвилин. Кабачки почистити, розрізати на невеликі циліндри і вийняти серцевину. Баклажани змити холодною водою, вийняти м'якоть. Гриби нарізати, обсмажити з дрібно нарізаною цибулею, додати дрібно нарізану м'якоть баклажанів, посолити, поперчити. Готуємо ...
    Читати далі

  • Картопляний пісний пиріг з баклажанами.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю очистити нарізати і відварити в НЕ солоній воді до готовності. Злити воду, поставити назад на вогонь для того що б залишки води випарувалися. Картопля розім'яти в пюре. Додати оливкову олію (приблизно 4-5 ст / ложок), сіль, суміш перців і мускатний горіх. Поступово додавати борошно ... вимішувати спочатку виделкою, а потім на рівній поверхні ...
    Читати далі

  • ПОШИТТЯ в Гранатової шалі

    Закуски  /  М'ясні

    Цибулю почистити, порізати. Часник дрібно порубати. Розтопити на сковороді 2ст. л. масла і спасерувати їх, не давай підрум'янитися. Печінка промити в холодній воді, очистити від плівок, промокнути серветкою від вологи і викласти на цибулю хвилин на 5 при слабкому вогні і під кришкою. Ялівець (купила в аптеці) і голки розмарину (порізати дрібно) - розтерти ...
    Читати далі

  • Гніздо глухаря.

    Салати  /  Салат з м'ясом  /  Салат гніздо глухаря

    1. Картоплю очистити, нарізати соломкою і обсмажити в рослинній олії. 2. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити в рослинній олії. 3. Відварене м'ясо нарізати соломкою і обсмажити в рослинній олії. Я обсмажувала разом з цибулею, додавши спеції каррі. 4. Викласти на блюдо у формі гнізда картопля, цибуля, м'ясо. 5. Яйця розім'яти (натерти), змішати з натертим ...
    Читати далі

  • томатний суп з тріскою

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Цибулю і часник очистити і подрібнити. Томати розім'яти виделкою У каструльці розігріти олію, обсмажити цибулю (приблизно хвилини 4), потім додати часник і обсмажувати з цибулею його ще 1 хвилину. Додати розім'яті томати разом із соком, бульйон, довести до кипіння, посолити і поперчити. Рибу нарізати невеликими кусочкаі, додати в суп, датьзакіпеть ...
    Читати далі