Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Рисові зрази з рибою по-тайськи

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Філе риби очистити від шкірки і нарізати невеликими шматочками. Посолити і полити соком половини лимона. Залишити помаринувати хвилин на 20. Тим часом відварити рис в підсоленій воді до готовності. Поки вариться рис зробимо соус: за допомогою блендера подрібнити помідор (без шкірки), часник (краще пропустити через чеснокодавку), солодкий і гострий ...
    Читати далі

Ви шукали: місо суп

  • Грибний місо-суп

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Загалом-то, я не знаю правильної технології приготування цього супу і готувала я його практично з напівфабрикатів, основою його є місо-паста, яка задає смак бульйону і всьому супу в цілому. Якщо використовуються сухі гриби, їх попередньо розмочити. Потім гриби (свіжі або розмочені) порізати. Для приготування 2-3 порцій супавскіпятім ...
    Читати далі

  • суп місо з грибами

    Інші  /  Інші рецепти

    Гриби нарізати часточками, обсмажити 2-3 хвилини в невеликій кількості оливкової олії Закип'ятити воду, в киплячу воду запустити обсмажені гриби і рис. Воду не солити !! за 5-7 хвилин до готовності рису розвести 2-3 ложки (за смаком) пасти місо в теплій воді, вилити в суп. Посипати суп тертим імбиром (імбир надає оригінальний смак, дуже добре ...
    Читати далі

  • Найшвидший Місо суп!

    Перші страви  /  Інші супи

    Відварюємо порізаний великими кубиками картоплю і дайкон в гарячій підсоленій воді до готовності. Відварюємо яйця до стану крутизни! Водорості заливаємо теплою водою і відставляємо в сторону. Готуємо локшину відповідно до інструкції на упаковці. Я варила 3 хвилини, потім злила воду. Беремо 2 піалки / у мене тарілки / і в кожну наливаємо окропу, приблизно ...
    Читати далі

  • Місо суп з лососем

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Я давня прихильниця Вашого сайту, дуже люблю готувати, безліч ідей для своїх страв черпаю від Вас шановні кулінари. Сьогодні хочу запропонувати Вам варіант місо супу. Я збиралася готувати роли і купила свіжого лосоля на засолювання, в результаті у мене залишилася кісточка з риби і де то 200 гр. м'яса. Місо суп я пробувала в японському ресторані, погуглити ...
    Читати далі

  • Суп місо з рибними кульками Камабоко

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Для початку зваримо бульйон Ітабаі даши. 1 жменю сухої морської капусти (це водорості Комбу) і шматок хребта лосося довжиною 10-15 см залити водою, довести до кипіння і варити 5 хвилин. Процідити. Можна і потрібно використовувати стружку тунця і будь лососеві обрізки, аж до плавників і шкурки. Подрібнити філе риби за допомогою блендера, додати ...
    Читати далі

  • Суп Місо (Misoshiru) мій варіант

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Описаний в покроковому.
    Читати далі

  • Місо суп

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Налийте воду в каструлю і доведіть до кипіння. Додайте гранули дасі і розмішуйте до однорідної маси. Переключіть плиту на середній вогонь і додайте в суп тофу. У сушені водорості додайте трохи води і почекайте поки оніразмокнут. Відіжміть зайву воду і додайте водорості в каструлю з супом. Кип'ятіть на повільному вогні протягом 2 хвилин ....
    Читати далі

  • Моментальний місо-супчик. Тест Драйв.

    Перші страви  /  Інші супи

    У мене Мультиварка Vitek - VT-4211W. 1. Курячу грудку обробити на чисте філе. Філе нарізати великим кубиком. Обрізки залити в чаші мультиварки холодною водою -2 л, в режимі СУП довести до кипіння, зняти піну і дати покипіти 10 хвилин. Перевести в режим ЗБЕРЕЖЕННЯ ТЕПЛА і почати підготовку овочів. 2. Почистити, промити і обсушити овочі ....
    Читати далі

  • Місо-масло

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Вершкове масло кімнатної температури ретельно змішати в пополаме з місо-пастою (зручно пробити в блендері). Зберігати в холодильнику. Шикарно з вареною в мундирі / печеної картоплею! от ні відняти, ні додати! Відмінно підходить для додавання до тушкованим невиразним печерицям з цибулею, та й взагалі, будь-яким грибам. Можна в цей же масло бахнути муки ...
    Читати далі

  • Японський суп по-моєму

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Розморожуємо креветки, чистимо їх, якщо вони не очищені. Режим моркву і цибулю кубиками, потім обсмажуємо їх на сковороді з вершковим маслом. У киплячу воду (4-5 літра) додаємо кріп (можна сухий) потім додаємо моркву з цибулею, даємо закипіти. Додаємо очищених креветок і даємо покипіти супу хв. 10. Картопля трьом на тертці досить дрібної ...
    Читати далі

  • Бельгійський сніданок (домашні вафлі з гарячим шоколадом)

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Для вафель: підігріти молоко, розчинити в ньому дріжджі. Збити яйця. Додати половину розм'якшеного масла до молочної суміші. Розмішати. Додати в молочно-дріжджову суміш борошно, сіль, пиво, цукор, збиті яйця і ретельно розмішати. Поставити тісто на 30 хвилин у тепле місце. Розігріти вафельницю згідно інструкції, змастити залишилися розтопленим ...
    Читати далі

  • Японський домашній суп з фрикадельками з кальмара і імбиру

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Яйця зварити круто, очистити. Картоплю очистити, розрізати на 4 частини, залити водою на 1:00. Відрізати 3-см Кучок імбиру, натерти на тертці, вичавити сік, приблизно 1 ст. л. Ще 5 см. Кореня імбиру дрібно порубати. Кальмарів очистити від плівок, порізати і в блендер до дрібного фаршу (в журналі рекомендували рубати ножем ...). Змішати його з імбиром, ...
    Читати далі

  • Суп "Азіатський фьюжн" (Дуель)

    Перші страви  /  Інші супи

    "З борозни" простори інтернету, перегорнувши купу кулінарних журналів у пошуках азіатського супу і відклавши все в сторону я взяла енну суму грошей, толком так і не знайшовши що то одне, я вирушила на пошуки грибів шиітаке, пасти місо, рисової локшини Фо і рисового оцту (мені пощастило, все знайшлося в найближчій "ДІКСІКОМ"), в голові перемішалося ... Японія, Китай, Корея, В'єтнам, курка, креветки, локшина, що ...
    Читати далі

  • Ароматний рис з курчам

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У каструлю з важким дном влити кокосове молоко, прогріти. Нарізати часник, перець чилі, імбир (натерти на дрібній тертці), цибуля. Всі додати в молоко. Куряче філе нарізати смужками і додати в каструлю. Коли все почне золотитися, додати каррі, соєвий соус, рис, паличку кориці, гвоздику. Влити 300 мл гарячої води, довести до кіпеніяі ...
    Читати далі

  • Пісний "вершковий" гарбузовий крем-суп з яблуком і пастою з кешью

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Хочу поділитися рецептом, який зараз роблю собі через день: напевно я зовсім не одна така, хто не любить гарбуз, але божеволіє від хороших гарбузових крем-супів і ось, схоже, знайшла свій ідеал. Секрет у тому, щоб тушкувати гарбуз з яблуком, в поєднанні солодкого, ситного, кислинки і ароматних спецій. Я так за нього вхопилася, тому що тут ...
    Читати далі

  • Суп з вешенками і шпинатом (не проходьте повз)

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Нарізати яловичину / індичку тонкими скибочками і замаринувати в соєвому соусі, табаско, цукрі, поставити в холодильник на хвилин 30. Гливи нарізувати досить крупно, обсмажити у вершковому маслі, додати 100мл води і трохи солі і тушкувати хвилин 15. Закип'ятити воду, додати м'ясо з маринадом і довести до кипіння. Додати моркву, яку попередньо ...
    Читати далі

  • "Суномоно" - японський огірковий салат

    Салати  /  Салат з овочів

    Огірок вимити й нарізати дуже тонкими скибочками. Скласти в друшлаг, присипати сіллю, перемішати і залишити на 15 хв. Потім промити скибочки і дати обсохнути. Водорості покласти в теплу воду на 10 хвилин. Відкинути на друшлаг, промити чистою водою. Імбир очистити і натерти на дрібній тертці. Змішати вакаме, огірки та імбир. Розмішати сахарв ...
    Читати далі

  • М'ясна солянка

    Перші страви  /  Інші супи

    Якщо огірки великі з твердою кожіцец, то її потрібно зняти. Цибулю і огірки нарізати квадратиками. Лук смажити майже до готовності, додати томатну пасту і тушкувати ще 10 хв. Огірки скласти в каструлю, налити трішки води (близько склянки), накрити кришкою і поставити тушкується на 10-15 хв. Перемішати з цибулею. У мене така велика кількість, тому ...
    Читати далі

  • морський гребінець на рисовій подушці з місо-соусом

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Соус: На водяній бані нагріти вершки, додати розім'яту виделкою сир і прогріти 1-2 хв. (не доводячи до кипіння). Додати сік лимона, пасту Місо і жовток, гарненько вимішати, не знімаючи з лазні, дати прогрітися протягом 3-4 хв. Соус зняти з вогню і відставити. Рис: рис висипати в ємність з щільно закривається кришкою, залити склянкою окропу, ...
    Читати далі

  • Йота

    Перші страви  /  Інші супи

    Відразу прошу мене вибачити, я не засікав часу і кількість води для варіння, сподіваюся на ваш кулінарний досвід. Особливість цього рецепту в тому, що картопля, капуста і м'ясо готуються окремо і тільки в кінці змішуються в одній каструлі. Якщо ви хочете використовувати квасоля не з баночки, а зварити свіжу, то її слід теж готувати окремо ....
    Читати далі