Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Диявольська курочка. Pollo alla diavola

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Мені захотілося чого небудь м'ясного і гострого. Часом звернеться до італійської кухні. Взагалі то «Диявольська курочка» готується з половини курячої тушки, але я заміню її тим, що є. А конкретно, парою стегенець. Спочатку курятину потрібно замаринувати. З половинки лимона великого я вичавив сік, зрізав з залишилася шкурки жовту частину і розмолов ...
    Читати далі

  • Рулет з рибною начинкою

    Вироби з тіста  /  Рулети

    Передмова. Тісто замішувала в хлібопічці в режимі "тісто для піци тонка". З цієї кількості зробила дві 30-сантиметрові піци, а залишки (приблизно 200-250 гр.) Заморозила. Тепер власне рецепт. Тісто розморозила, злегка Промес його і поставила підійти в тепло хвилин на 40. У цей час зробила начинку. Сухарі змішала з дрібно натертим ...
    Читати далі

  • Роблення відбивні !!! Дуже соковиті !!

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Спосіб приготування: - Грудинку, цибулю порізати кубиками, моркву і плав. сирок потерти на дрібній тертці, все це змішати, туди додати яйця, майонез, борошно і молоко, посолити, поперчити (за буженинам можна додати спеції) я без них і так смачно. - Все ретельно перемішати і дати постояти 20 хвилин, що б м'ясо в себе ввібрало маринад (за рахунок цього воно соковите ...
    Читати далі

  • Тарт татен (tarte Tatin) з цукіні і камамбером

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    З сиру, солі, оливкової олії, борошна і пекарського порошку замісити тісто. Залишити на деякий час відпочити, накривши серветкою. Тим часом цукіні нарізати на тоненькі кружечки, обсмажити в невеликій кількості оливкової олії. Часник подрібнити і додати разом з перцем до цукіні. Обсмажені цукіні викласти на паперові рушники, ...
    Читати далі

  • Картопляна кулебяка.

    Десерти  /  Пиріжки  /  Картопляні пиріжки з м'ясом

    У випадку, коли всі складові цього рецепта приготовлені заздалегідь, тоді можна швиденько зварганити смачний і цікавий вечерю. Саме у мене так і вийшло-в холодильнику залишилася начинка для млинців із м'яса і цибулі (жар.), А також-кілька відварених в мундирі картоплин. Картопля я очистила і не заморочуючись, пропустила через м'ясорубку ....
    Читати далі

  • Кулеб'яка з дріжджового тіста

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Дріжджове тісто, приготоване опарним способом, розкочують в пласт товщиною 1 см і розрізають на поздовжні смуги шириною 18- 20 см. На середину смуги по всій її довжині кладуть фарш, краї тіста з'єднують і защипують, сформувати кулеб'яку укладають на лист швом вниз і залишають для вистоювання. Перед випічкою змащують меланжем і проколюють ...
    Читати далі

  • пиріг з капустою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Розтопити маргарин, додати інші інгредієнти і замісити тісто. Воно має бути м'яким і еластичним. Поставити на 1:00 в холодильник. У цей час приготувати начинку: капусту згасити на пісному маслі, посолити, додати улюблені спеції і подрібнені яйця. Ця кількість продуктів розраховано на 2 великих пирога. Розкачати тісто, покласти ...
    Читати далі

  • Плацинди (ВАРІАНТ)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Це найпростіші і швидкі в приготуванні плацинди. На нашому сайті є багато хороших рецептів плацинди, і робляться вони з різного тіста, і дріжджового, і листкового, залишається справа вибору. Замісити тісто, накрийте його полотенічком, нехай постоїть хвилин 30, тим часом приготувати начинку. У мене було дві начинки. Тісто розділити на шість частин, скачати ...
    Читати далі

  • Китайські листкові коржі з м'ясом

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Якщо у вас залишилася невелика кількість фаршу від приготування котлет-можна з нього зробити ось такі офігенно смачні коржики. Готуються просто, дуже смачні і ситні! Спочатку робимо тісто. Замішується дуже легко! Змащуємо його маслічком і кладемо відпочити під миску. А тим часом займемося начинкою. Подрібнюємо зелень, змішуємо з фаршем ....
    Читати далі

  • СВИНИНА з китайськими нотками

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинину нарізати тонко скибочками. Замаріглвать в порошку п'яти трав, червоному гострому перці, оцті, цукрі і солі. Свинину обсушити, посипати крохмалем. Обсмажити в розпеченому рослинному маслі з двох сторін. Викласти на тарілку. У сковороді розжарити масло, обсмажити жменю рубаного часнику, викласти нарізані півкільцями стручки паприки ...
    Читати далі

  • Салатик "Економія"

    Салати  /  Салат з овочів

    Картопельку відварити й остудити. Порізати на квадратики. Додати порізані капустку, посолити, поперчити гарненько, перемішати і дати настоятися.
    Читати далі

  • креплах - єврейські пельмені

    Закуски  /  М'ясні

    1) Завести тісто і залишити його на расст. 2) У великій сковороді повільно і ніжно обсмажити не дуже дрібно нарізаний лук в 5-6-ти ложках олії. Нехай залишиться м'яким і прозорим. Перекласти в тарілку. 3) Видалити з печінки всякі жили, кровоносні і жирові нитки. Обсмажити в тій же сковороді, добре поперчити, але не солити що б не затверділа ...
    Читати далі

  • Сирно-м'ясні рулетики

    Другі страви  /  Інші основні страви

    З борошна, яєць, сиру, соди і солі замісити тісто. Розділити його на 2 частини. Одну частину тіста розкачати в пласт товщиною 1 см. Зверху намазати м'ясний фарш і згорнути рулет. Нарізати рулет скибочками завтовшки в 2 см. Обсмажити на повільному вогні у фритюрі. Так само вчинити з другою частиною тіста.
    Читати далі

  • мішечки з пасти "філо" з креветками

    Другі страви  /  Паста  /  Паста з мідіями

    лист пасти "філо" змазати маслом (із зовнішнього боку) ... вкласти в круглу (квадратну) металическую форму .... в середину покласти очищені креветки, манго і мідію .. посолити, злегка присипати перцем, дрібно натертим часником і нарізаний петрушкою ... полити 1 ч. лож. масла і 1 ч. лож. соєвого соусу і закрити ... запікати в розігрітій духовці до 200 ...
    Читати далі

  • салат "Обманка"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    капусту нашаткувати тонший і пом'яти ковбасу (шинку) нарізати тонкою і довгою соломкою цибулю нарізати півкільцями і замаринувати все з'єднати і заправити майонезом
    Читати далі

  • Салат з оселедцем.

    Салати  /  Інші салати

    Цибулю дрібно нашаткувати і покласти на блюдо, вміст банки - оселедець разом з маслом або маринадом викласти на цибулю. Порізати помідори, підлозі кружечками або кубиками, покласти на оселедець. Майонезу треба зовсім небагато - зробити "решітку" на помідор і зверху покласти варене яйце нарізане кружечками або натерте на крупній тертці.
    Читати далі

  • салат "Гвіневера"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Спосіб приготування: 1. Філе курячої грудки відварити, нарізати «кубиками». 2. Печериці нарізати пластинками (або, як зараз стало модно висловлюватися, «слайсами»))), обсмажити на мінімальній кількості масла) 3. Цибулю ріжемо півкільцями, обсмажуємо на мінімальній кількості масла. 4. Сир - на крупну тертку. 5. Збираємо салат: куряча грудка-печериці-лук-горошок-майонез-сир-майонез ....
    Читати далі

  • тісто для пиріжків сирне

    Закуски  /  Інші холодні закуски


    Читати далі

  • Плов адаптований, з м'ясом птиці

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з індички

    М'ясо ріжемо на кілька дуже великих шматків (у мене був 1100грамм м'яса, я порізала на три частини) Цибулю ріжемо півкільцями Морква ріжемо або шаткуємо досить товстими брусочками У казані (я через брак казана, використовувала велику каструлю, але навіть в каструлі виходить суперски, треба сказати) розпалює рослинне масло У розпечене масло кладемо ...
    Читати далі

  • Обід з половини курки-рецепт вихідного дня

    Перші страви  /  З м'яса птиці

    в окремій каструльці відварити квасолю майже до готовності. половинку курки залити невеликою кількістю води. так щоб закрити тушку. дати закипіти. зняти з вогню і злити воду. курку промити під проточною водою. помістити назад в каструлю. залити великою кількістю води і варити до готовності. шуму буде небагато. але не забувайте його знімати. викласти ...
    Читати далі