Ми рекомендуємо

  • Юшка грибна

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    1. Гриби сушені замочіть у воді на годину, наріжте скибочками, якщо великі і відваріть. 2. Картопля, морква і цибуля дрібно наріжте. 3. Обсмажте на олії 5-10 хвилин. 4. Відваріть гречку до підлозі готовності. 5. Бульйон доведіть до кипіння, додайте овочі і варіть 15 хвилин. 6. В кінці приготування додайте гриби, гречку, лавровий лист, посоліть, поперчіть, варіть ...
    Читати далі

Ви шукали: хала

  • БАКЛАЖАНИ В часник і лимони

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    баклажани нарізаємо на кружечки товщиною в 1.5 см перець ріжемо на половинки, вичистивши середину викладаємо баклажани і перець на деко, покритий папером, змащеним маслом, для випічки (у жодному разі не фольгою-прилипне) змащуємо оливковою олією, накриваємо деко зверху фольгою щільно і ставимо в духовку, поки овочі не стануть м'які. Тим ...
    Читати далі

  • Реберця

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Помістіть листя в чашку, залийте окропом і настоюйте протягом 5хв. процідіть чай в миску. Додайте соєвий соус, часник, гвоздику, аніс і 2ст. л корич. цукру. Остудіть маринад. Помістіть реберця у велику каструлю. Залийте водою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть на слабкому вогні 20 хв. Злийте воду і прополощіть в теплій воді. Залийте ...
    Читати далі

  • Рулет з макаронами "ситно"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Очистити і натерти на дрібній тертці цибулю. Фарш викласти в миску, розім'яти, додати подрібнену цибулю і натертий на дрібній тертці картоплю. Посолити і поперчити фарш, вбити яйце і все добре перемішати. Викласти фарш на вологий рушник пластом (товщиною близько 1 см.). Відварені макарони викласти на середину пласта. За допомогою вологого рушника ...
    Читати далі

  • Морквяні Котлетки Ніжно-Пікантні :)

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети морквяні

    Морковочку дрібно порубати в блендері. На сковороду покласти вершкове масло, розтопити його і напівжили туди морква, залити вершками і тушкувати до м'якості. Часничок натерти на самій дрібній тертці і додати до морковочкой. Паралельно цибулинку дрібно порубати і пасерувати на оливковій олії, додати цибулю до моркви. Тепер солимо і перчимо до смаку, ...
    Читати далі

  • Тісто для піци і фокаччи від Вольфганга Пака

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Змішати 1/4 теплої води з дріжджами і медом. Соеденіть борошно з сіллю, маслом, водою, що залишилася і дрожжжевой сумішшю. Добре вимісити. Залишити підходити в теплому місці 30-40 хв. Тісто має збільшитися вдвічі. Можна випікати піцу, фокаччу або будь коржі, булочки на ваш розсуд. Тісто швидко підходить. Начинка на ваш розсуд. Я готувала піцу ...
    Читати далі

  • Італійський овочевий пиріг

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Робимо пісочне тісто: Вершкове масло ріжемо кубиками в миску, просіваємо туди ж борошно і починаємо розтирати суміш пальцями до стану «хлібної крихти». Додаємо 2 жовтки попередньо злегка збиті, ст. ложку води і ст. ложку сметани. Замішуємо тісто, формуємо кулю, загортаємо в харчову плівку і прибираємо холодильник не менше ...
    Читати далі

  • Курячі стегенця У мармелад

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Замаринувати курячі стегенця в суміші приправ, додавши трохи рослинного масла, години на три. Викласти стегенця на змащене маслом деко і смажити в добре розігрітій духовці хвилин 30 (у кожного своя духовка, орієнтуйтеся за часом самі), перевернувши за цей час один раз. Для соусу розтопіть апельсиновий мармелад і додайте гірчицю ...
    Читати далі

  • Брауні шоколадно-м'ятні

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Масло і шоколад розтопити на бані. Окремо змішати борошно, цукор, какао. До цієї суміші додати розтоплене масло з шоколадом і вимішати. Далі додати інші продукти і добре збити до гладкої маси. Форму 15На 30см застелити папером для випічки і вилити туди темне тісто. Сир з'єднати з цукром, яйцями, Крохмаля і добре вимішати. додати ...
    Читати далі

  • Салат за хвилину з грибами, в'яленими томатами і пармезаном.

    Салати  /  Салат з печерицями  /  Салат з печерицями консервованими

    1. На тарілку викласти салат. 2. Зверху консервовані гриби. 3. Потім нарізані смужками томати. 4. Для заправки змішати пропущений через прес часник із сіллю, перцем, лимонним соком і олією, заправити салат. 5. Посипати тертим пармезаном. Смачного!
    Читати далі

  • Тортілья-маффіни

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Картоплю і кольрабі очистити і порізати на дрібні кубики. Дрібно нарізати цибулю і часник. У сковороді розігріти олію і обсмажити овочі майже до готовності. Яйця змішати з вершками, приправивши сіллю, перцем, чебрецем і мускатним горіхом. Форми для маффінів, якщо вони не силіконові змастити олією. Обсмажені овочі перекласти ...
    Читати далі

  • Ледача ватрушка, але дуже смачна

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Для крихти: Маргарин нарізаємо на частини, засипаємо борошном і цукром і рубаємо гарненько, додаємо разрахлітель. Потім перетираємо швиденько в долонях масу в крихту. Приготувати начинку: Сир перетерти з цукром Додати по одному яйця, добре перемішуючи Додати до цього родзинки У форму для випічки викладаємо трохи більше половини ...
    Читати далі

  • Пиріг "Ягідне асорті"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Подрібнити в блендері в дрібну крихту печиво, додати йогурт і м'яке вершкове масло, добре вимішати. Тісто викласти у форму, рівномірно розподілити, формуючи бортики. Форму з тістом поставити на 20-30 хвилин у холодильник. Якщо у вас свіжі ягоди, то їх тільки помити і обсушити, у мене ж була ревізія в морозильній камері перед новим сезоном, ...
    Читати далі

  • Французький салат з сирими печерицями

    Салати  /  Салат з овочів

    Ретельно очистити печериці від бруду, протерти вологою серветкою, нарізати пластинами. Паприку, помідори й огірки помити. Паприку нарізати соломкою, помідори шматочками, огірки кружечками. Цибулю почистити і синій нарізати соломкою, а зелена цибуля кільцями. Всі інгредієнти скласти в салатник. Приготувати заправку, змішавши оливкова олія бальзамічний ...
    Читати далі

  • Смородиновий маринад

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    Рецепт полягає в тому, щоб перетворити наші інредіенти в однорідну масу. Я роблю це в блендері. Лук заздалегідь краще дрібно порізати, покласти в блендаре, потім смородину, посічену зелень, приправи і винний оцет. Подрібнюємо і отримуємо відмінний маринад для птиці. У нашій родині з цим маріноадом ценнітся молода качка. Для цього ми натираємо ...
    Читати далі

  • Закуска "Пікантна" з оселедцем

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Приготувати маринад: змішати в однорідну масу гірчицю, оцет і растітьльное масло. Очищене від шкіри і кісток філе оселедця замаринувати в отриманій суміші на 15-20 хвилин. Картоплю очистити, розрізати на дві половинки і акуратно чайною ложкою вийняти середину так, щоб залишилися стінки завтовшки приблизно 0,5 см. Філе вийняти з маринаду ....
    Читати далі

  • Parfait -американський десерт на сніданок

    Десерти  /  Желе та муси

    Я робила два види parfait. Вершковий з бананом, печивом і збитими вершками і шоколадно-вершковий з арахісовим маслом. Чоловік любить какао, я люблю ваніль. Якщо ви, хочете зробити тільки один вид крему: Яйця, цукор, ваніль збити, додати борошно, крохмаль, какао і добре розмішати. Розвести цю масу холодним молоком і варити на середньому вогні до ...
    Читати далі

  • білий апельсиновий кекс

    Десерти  /  Інші десерти

    Збити масло з цукром до пишності й поступово ввести яйця, вмішати розтоплений шоколад (не гарячою) цедру і лікер, все змішати з борошном і молоком. Викласти у змащену форму. Випікати 30 хв, може трохи більше все залежить від вашої духовки.
    Читати далі

  • швидкі мариновані кабачки

    Закуски  /  Інші заготовки

    кабачки нарізати кільцями, викласти в каструлю шарами з кропом, часником, сіллю, цукром, олією, оцтом. Поставити під гніт на 12:00. Потім розкласти по баночках. Зберігати в холодильнику
    Читати далі

  • Пиріжки "Торопижка" -варіанти

    Інші  /  Інші рецепти

    Серце відварити (я варила в скороварці години 2-2,5) Обсмажити цибулю до світло золотистого кольору на пісному маслі без запаху додати в сковорідку размолотое серце і все разом трохи притушити під кришкою. Квадратики готового тіста розкласти, хвилин на 10, щоб, небагато, відтанули і розрізати попалам. Трохи розтягнути і покласти начинку. Відправити в розігріту ...
    Читати далі

  • Слоенкі "Московские".

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    1. У мисці змішуємо яйце, кефір і дріжджі. Відставляємо сторону, нехай дріжджі починають свою роботу 2. В іншій мисці розтираємо 3 склянки борошна і весь маргарин. 3. Тепер цей маргарин з борошном викладаємо в дріжджову масу і ретельно перемішуємо. 4. Додаємо решту борошно (2 склянки) і замішуємо тісто. Тісто має бути м'яким, НЕ ЩІЛЬНИМ! Ставимо в ...
    Читати далі