Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Картопля запечена по прованськи

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Молода картопля почистити і трохи приварити (хвилин 10). Можна і не чистити, якщо у вас молодий гладкий красивий картопля, але чоловік переконливо просить чистити навіть молода картопля Бекон порізати тонкими пластиками. З картоплі злити воду, посипати прованськими травами, обернути в пластик бекону. Укласти в жаростійкий форму прокладену пергаментом ...
    Читати далі

  • Гороховий суп на рибному бульйоні з крабовим м'ясом

    Перші страви  /  З риби і морепродуктів

    Рибу відварюємо в підсоленій воді з цибулиною, морквою і спеціями. У цей час обсмажуємо картопельку з цибулею-пореєм, селерою до напівготовності. Рибку виймаємо, зайве викидаємо, а в бульйон засипаємо горошок, потім туди ж піджарку з овочів, варимо до готовності картоплі. Весь вміст разом з рибкою з бульйону в блендер закидаємо і ...
    Читати далі

  • Жульєн

    Інші  /  Інші рецепти

    Дрібно порізати гриби і цибулю, обсмажити на олії, скласти в глибокий посуд. Сметану залити 1 склянкою окропу, перемішати і додати 1 ст. ложку борошна. Приготовленим соусом залити гриби з цибулею. Посолити, поперчити. Поставити тушкувати на повільний вогонь до повної готовності цибулі та грибів. В кінці додати 2-3 зубчики часнику ....
    Читати далі

  • Курінна ніжка з грибами

    Інші  /  Інші рецепти

    Смажимо гриби з цибулею до готовності. Беремо курячий окорок виймаємо з нього кісточку не розрізаючи шкіру і потім на те місце де була кісточка накладаємо Жарінов гриби і зашиваємо нитками. Смажимо окіст до готовності на повільному вогні, і складаємо в сотейник і додаємо трохи води або бульйону, лавровий листок і 20-30 хвилин протушкувати на невеликому ...
    Читати далі

  • Пельмені рибні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу почистити, у мене були щуки, я знімаю шкіру і вирізаю всі великі кістки, знаю що не всі так роблять. Рибу з цибулею пропустити через м'ясорубку з дрібними гратами 2-3 рази, (я цибуля не пропустила, тому порізала його і запарила окропом на 2 хвилини щоб не хрустів). Фарш посолити, додати спеції які вам більше подобаються (я додала тільки ...
    Читати далі

  • Картопляно-сирний гратен (Tartiflette)

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Картоплю ретельно вимити і відварити в мундирі до готовності. Поки вариться картопля почистити і порізати на колечка цибулю. Бекон порізати на маленькі кубики. Камамбер порізати на пластини. У сковороді розтопити трохи вершкового масла і злегка підрум'янити кільця цибулі. Відварену картоплю злегка остудити, очистити і порізати на кружечки. На ...
    Читати далі

  • Пиріжки на кефірі з печінковою начинкою

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки з печінкою

    Печінка протушкувати на суміші рослинного і вершкового масла разом з нарізаною цибулею і натертою на тертці морквою під кришкою. Додати яйця, збиті з соєвим соусом, протушкувати з відкритою кришкою поки не згорнуться яйця, і википить рідина. Подрібнити все блендером. Додати сіль, перець, мускатний горіх, остудити. Додати дрібно нарізаний зелений ...
    Читати далі

  • Куряче філе "гонгбао" з арахісом

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Змішати інгредієнти для маринаду і покласти в нього попередньо нарізане розміром 2х2 см. М'ясо птиці. Залишити на 40-60 хв. Часник і імбир очистити і нарізати. Часник-пелюстками, імбир-дрібним кубиком. Перець чилі розкришити. Порей промити й нарізати білу частину впоперек, кільцями. Розігріти масло в сковороді і обсмажити разом імбир, чилі і часник ....
    Читати далі

  • Фаршировані "Помідори-Фантазерки"

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    Волоські горіхи очищаємо, дрібно рубаємо, але не до стану порошку. Злегка обсмажуємо на сковороді без масла. Цибулю дрібно ріжемо. Моркву натираємо на тертці. Пасеруємо до золотистого кольору. Змішуємо горіхи, моркву і цибулю. Додаємо сир або майонез, ретельно перемішуємо. Помідор надрізаємо навхрест не до кінця, виймаємо м'якоть Заповнюємо пастою, ...
    Читати далі

  • Вершкове масло "закусочне" -3 виду

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Масло №1- петрушка з часником: петрушку помити і добре обсушити, часник (2зубчіка) очистити. Подрібнити в блендері, додати розм'якшене вершкове масло і ще раз збити масу. Перекласти на харчову плівку або фольгу і згорнути у формі валика. Масло №2 - кріп з зеленою цибулею: робимо те ж саме, що і з першим маслом. (цей варіант маслаочень ...
    Читати далі

  • Сімейний рецепт маринування шашлику (один з варіантів)

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    М'ясо ріжемо на шматки і складаємо в ємність, де воно буде маринуватися. Лук очістіть.4шт. порізати кільцями, а 4 шт. подрібнити у блендері або м'ясорубці. М'ясо перемішати з цибулевої кашкою, цибулею кільцями, паприкою і сіллю. Просто і швидко маринується. завжди ці інгредієнти є у всіх вдома. не треба майонез, який вже набрид. вообщем вибір за вами, але ...
    Читати далі

  • Свіжа Ставрида з каперцев і Лимоном! ! !

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Беремо тільки-що Пойманов або свіжу ставриду і обробляв, на філе! Філе має бути без кісток і шкіри, ріжемо філе на не великі шматочки! Додаємо сік з лимонів і перемішуємо з рибою в керамічному або скляною посуді! Ставимо рибу в холодильник на 4:00, потрібно кожну годину акуратно перемішувати рибу! Після, дістаємо рибу і зливаємо сік лимонів, злегка ...
    Читати далі

  • Гострий тунець з помідором і рисом! ! !

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Обробляємо рибу на філе, або як завжди купуємо готове філе! Ріжемо філе на не великі шматочки, приблизно 2х2см.! Дрібно ріжемо цибулю фіолетовий і помідор, тонкими кільцями цибулю зелений! Видаляємо хвостик і насіння у чилі перцю, дрібно ріжемо! Змішуємо з рибою: Лук, помідор, цибуля зелена, чилі перець, сіль, цукор, соєвий соус і кунжутну олію! Відварюємо рис ....
    Читати далі

  • Гарячі бутерброди з шинкою "Доктор" та яєчнею

    Закуски  /  Бутерброди

    На сухій сковороді обсмажити батон з двох сторони. Вийдуть тости. Дрібно нарізати цибулю. Шинку нарізати дрібними кубиками. Обсмажити шинку і цибулю на рослинній олії. Огірок нарізати кружечками. На іншій сковороді зробити 2 маленьких яєчні. Зібрати бутерброди: скибочка батона змастити гірчицею (або соусом), викласти начинку з шинки ...
    Читати далі

  • рулетики з лаваша з грибами

    Інші  /  Інші рецепти

    Першого лист лаваша змастити майонезом (можна додати часничку), посипати кропом і петрушкою. На першому покласти другу лист лаваша, змастити майонезом і викласти нарізані гриби, обсмажені з цибулею. Далі покласти третій лист лаваша, змастити майонезом і засипати сиром. Все це справа згорнути в один рулет і покласти в холодильник на 30 хвилин.
    Читати далі

  • Пікантні ніжки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Змішати 0.5 склянки майонезу + 1ч. ложка грузинської аджики. Окремо збити яйця з перцем, карі і натертими часником і цибулею. Ніжки натерти сіллю. Обмазати спочатку майонезом, потім вмочити в збиті яйця. Скласти в каструльку і в холодильник мінімум на ніч. Готувати в гарячій духовці хвилин 30-40. Хвилин за 5 до готування посипати тертим сиром ...
    Читати далі

  • Салат "Свіжий"

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Молодий кабачок нашаткувати. Цибулю дуже дрібно порізати. Печериці вимити, ніжки викинути, капелюшки нарізати тонкою соломкою. Зробити соус: У невелику мисочку влити оцет, сіль і перець. Розмішувати до розчинення солі. Покласти варений жовток і розтерти. Влити оливкове масло і добре збити виделкою. Повинна вийде маса схожа на гірчицю. Змішати ...
    Читати далі

  • Сільтюпудіньш (Запіканка з оселедця з відварною картоплею)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе вимоченого оселедця рубають, з'єднують з дрібно нарубаними яблуками, звареними круто яйцями, розмоченим у воді хлібом, додають масло, перець, оцет, масу вимішують і запікають у формах. Подають в гарячому вигляді з відвареною картоплею, овочами, зеленню і цибулею, полив маслом.
    Читати далі

  • Драчена картопляна зі свининою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сиру картоплю подрібнюють на тертці, з'єднують з борошном, з сіллю, перцем, содою, цибулею, смаженою з салом (Шпик), дрібними шматочками обсмаженої свинини і ретельно все перемішують. Масу викладають на деко, змащене жиром, і запікають. Подають драчену в гарячому вигляді з маслом.
    Читати далі

  • пиріг. вірніше два "Єдність протилежностей"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    відварену картоплю остудити. почистити і натерти на дрібну тертку. масло порубати з борошном. сіллю і цукром. з'єднати з картоплею і замісити тісто. скачати в кульку і відправити в холодильник на годину. оселедець нарізати маленькими шматочками. замаринувати з цибулею і спеціями. від охолодженого тіста я відокремила невеликий шматочок для пробного пирога з оселедцем ....
    Читати далі