Ми рекомендуємо

  • Баранячий окіст з сочевицею

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо ретельно промити, обсушити і обсмажити в рас маслі на дуже добре розігрітій сковороді на сильному вогні до рум'яної скоринки. Перекласти м'ясо у велику форму для запікання. Цибуля, часник очистити і нарізати, цибулю півкільцями, часник великими шматочками. Обсмажити їх в олії, яке залишилося від смаження м'яса. Додати цедру лимона, подрібнені помідори, воду. Довести ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Куряча запіканка "Весняна"

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Картоплю почистити, порізати пластинками і відварити до напівготовності. Курячі стегенця відварити, відокремити м'ясо. Цибулю порізати, а морквину потерти на тертці, все спассировать. У жароміцних форму, змащену олією, викладаємо шарами картоплю, куряче м'ясо, Пассированную морквину з цибулею, порізані кільцями помідори і порізаний ...
    Читати далі

  • Сирні деруни (Kaas-Rosti)

    Другі страви  /  Деруни  /  Деруни з сиром

    Сир нарізати мекімі кубиками. Цибулю і часник подрібнити в блендре або натрете на тертці. Картоплю помити, почистити, і натерти на крупній тертці і максимально через марлю віджати виділився сік. На деко застелений пекарської папером налити рослинне масло і розігріти в духовці 220 ° C. Картоплю змішати з сиром, часником, цибулею і яйцем, поперчити ...
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з грибами, бринзою, сиром і кропом.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зварити картоплю, і розім'яти в пюре, з додаванням молока, вершкового масла і яєць. Посолити, поперчити. Нарізати печериці, посмажити з ріпчастою цибулею, посолити, поперчити. Кріп дрібно нарізати, і розділити на дві частини. Форму, в якій будете запікати, змастити олією (можна з додаванням натертого 1 зубчики часнику). Викласти ...
    Читати далі

  • корейка ягняти з гарніром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо швидко (на сильному вогні, в невеликій кількості рослинного масла) обсмажити з двох сторін. Потім посолити, поперчити і приправити зверху розмарином і часточками часнику. Картопля очистити і порізати на дольки, кинути в киплячу підсолену воду, варити 5 хвилин, злити воду. Цибуля порей нарізати і обсмажити в сковороді, в якій обсмажували ...
    Читати далі

  • Пиріг з листкового тіста з різними начинками.

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з листкового тіста

    1. Спочатку приготуємо начинки. Для м'ясної. Цибулину нарізати, обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Курку нарізати довільно, змішати з цибулею. Посолити, поперчити, додати зелень. 2. Для сирної. Сир змішати з нарізаним шпинатом, додати кмин, сіль, перець, перемішати. 3. Для сирної. Сир натерти на крупній тертці, добавітьфасоль, ...
    Читати далі

  • Котлети курячі з сиром у беконі на грилі. Дуель.

    Закуски  /  М'ясні

    Змішати курячий фарш з гірчицею, порізаним чилі і цибулею пореєм. Потім у фарш додати сир фета (розкришити сир на середні шматочки) і дуже акуратно вимісити фарш. Розділити фарш на 10 котлет, вставити паличку;) Розкласти смужки бекону, посипати їх з одного боку паприкою і ореганом. Обматать беконом котлету, починаючи з низу в верх (див. Фото) на одну ...
    Читати далі

  • Тушкована риба "Артеміда"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Розігріти 1 ст. л масла, злегка обсмажити дрібно нарубані ріпчасту цибулю і часник. З помідор зняти шкіру, дрібно нарізати, додати до цибулі, посолити, поперчити. Рибу порізати шматочками, скропити соком лимона, і натерти сіллю. Розігріти в сковороді раст. масло, додати 2-3 ст. ложки води, покласти рибу, накрити обсмаженими раніше цибулею з помідорами ...
    Читати далі

  • жульєн з морського коктеля

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    На сковороді обсмажуємо гриби з цибулею. Морепродукти обдаємо окропом, і додаємо їх до грибів. Обсмажуємо все міну 5, додаємо сметану і тушкуємо все разом ще хвилини 3. зверху посипаємо тертим сиром і накриваємо кришкою, що б сир розплавився. На гарнір можна відварити рис або приготувати картоплю пюре.
    Читати далі

  • Вірменський плов "Полба з грибами"

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з грибами

    Полба трошки смажити в топл. олії (3 ст. л), додати 5 ст. кип'яченої води, посолити, закрити кришку і залишити до готовності, поки вода не сохне. У цей час варити гриби, якщо гриби маленькі, то можна їх не розділити на Частини ... цибулю різати півкільцями і смажити в топл. маслі (1 ст. л), додати до цибулі варені гриби, трошки смажити. Потім ...
    Читати далі

  • Капуста, тушкована з яблуками

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Капусту тонко нашаткувати, перетерти капусту з невеликою кількістю солі. Цибулю нарізати півкільцями. Яблука очистити і нарізати скибочками, видаливши серцевину. Буряк очистити, натерти на тертці. Змішати капусту з яблуками, цибулею, буряком, корицею, гвоздикою, цукром, соком лимона. Викласти суміш у велику каструлю з товстим дном. Зверху невеликими ...
    Читати далі

  • Північний вершковий картопля "Снігами і туманами ..." (ГОТУЄМО швидко і просто!)

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    Отже, насамперед чистимо картопля - найкраще дрібний, у мене нормальний, я його просто порізала на великі шматочки. Найкраще підходить картопля, яка не для пюре (не повинна сильно розварюватися - а то буде у вас таки пюре ... а у нас інші цілі!), І не дуже жорстка (яка для салатів), а, скажімо так: нормальна. .. для супів ......
    Читати далі

  • Шпинатовий суп з горохом нут і м'ясними фрикадельками

    Перші страви  /  Інші супи

    Морква очистити, протерти через крупну тертку, цибулю і паприку порізати дрібними кубиками. На оливковій олії посмажити сначало цибулю до прозорості, потім моркву і паприку, Добаїть томатну пасту і трохи киплячої води і згасити 5 хвилин. Цибулю пропустити в м'ясорубці з фаршем, додати збите на піну віночком яйце, вершки, панірувальні сухарі, крохмаль, сіль, спеції, ...
    Читати далі

  • Картопляні зрази з печінкою і бринзою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Ретельно помити і відварити картоплю до готовності. На воді зварити густу манну кашу, посолити за смаком. Охолодити. Очистити відварну картоплю і перетворити на пюре будь-яким зручним для вас способом. Охолоджену манну кашу змішати з картопляним пюре, попередньо додавши яйце. Перетерти до стану однорідної маси. Начинка --------------------------...
    Читати далі

  • «Оселедчик в білому комірці» до мундира і зубрівки. (відлуння 60-х років).

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Нічого нового в цьому рецепті немає. Тільки подача. Оселедець очищаємо від шкіри, виймаємо нутрощі, Ріжемо крупно. Чи не знімаємо з кістки. Чи не виймаємо кісточки. З головки виймаємо зябра. Хвіст не викидаємо. Беремо стару селёдочніцу. У мене з 60-х років. Розкладаємо нарізку, хвіст і голову, в яку встромляємо цибулю. Цибуля ріпчаста розкладаємо коміром ...
    Читати далі

  • пиріжки "Сільські-річні"

    Десерти  /  Пиріжки  /  Пиріжки на кефірі

    тісто: теплий кефір / я його злегка підігріла /. ол. масло. яйця. сіль. цукор і дріжджі з'єднати і добре розмішати. додати борошно і замісити не круто м'яке тісто. зробити з тіста кульку. обмазати його злегка маслом і покласти в миску. зверху накрити іншою мискою більшого діаметра. виходить ніби парник для тіста. поставити в тепле місце. через 30 ...
    Читати далі

  • Дріжджові пампушки з індичкою і овочами.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Все дуже просто і смачно! Індюшью грудку порізати на шматки і обсмажити з цибулею і часником на рослинному маслі. Посолити, поперчити, і викласти у вогнетривку форму. Картоплю очистити від шкірки, нарізати на великі кубики. Моркву натерти соломкою. Зелену квасолю нарізати на 2,5-3 см завдовжки. Картопля, морква і зелену квасолю обсмажити ...
    Читати далі

  • Біляші по-полтавськи (дуже смачний варіант)

    Вироби з тіста  /  Біляші  /  Біляші з м'ясом

    З води, дріжджів, цукру, солі, борошна та олії замісити тісто і дати постояти 10хв. Руки змастити соняшниковою олією, щоб тісто не липло до рук і зробити круглі кульки (повинно вийти 12 штук). Залишити на 10хв. Кожна кулька приплюснути і поставити на середину фарш. Зліпити краю кругло так, щоб фарш вийшов в середині. Розкачати і залишити на 5хв ....
    Читати далі

  • Щучі котлетки

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з щуки

    Я роблю котлети тільки з щуки, але можна спробувати і з іншої риби. Рибне філе разом з сирим луком і попередньо замоченим у молоці або вершках і віджатим білим хлібом прокручуємо через м'ясорубку, додаємо яйце, сіль, перець. Все добре перемішуємо. З готового фаршу формуем круглі коржі, на середину кожної кладемо по шматочку вершкового ...
    Читати далі

  • Відбивні з яловичини з грибами і сиром

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Філе яловичини порізати на порційні шматки, гарненько відбити з двох сторін, натерти сіллю, перцем, улюбленими приправами для м'яса, додати оцет і дати постояти близько години. Гриби відварити, дрібно порізати і обсмажити з цибулею. Потім ввести сметану, додати сіль, перець і згасити хвилин 15. Відбивні викласти в лоток для запікання, додати трохи ...
    Читати далі

  • Рибні котлетки з сиром ніжніше ніжного

    Другі страви  /  Страви з риби

    З філе судака зняти шкуру. Філе подрібнити в комбайні або м'ясорубці (через брак такої я користуюся комбайном) разом з морквою та цибулею. Перекласти в миску, посипати сіллю і перцем, ретельно перемішати. Додати сир, яйце і борошно і знову добре вимісити. Маса повинна бути густа і добре ліпитися, тому продукти ви можете коригувати самі ...
    Читати далі