Ми рекомендуємо

  • Горіховий плов з горошком і бананової Райт.

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    1. Почнемо з Райт-її потрібно остудити. Помити і очистити всі овочі, фрукти та зелень, обсушити. Нарізати дрібно петрушку, нарубати перець, посипати м'ятою, дрібно порубати скибочки лимона, викласти до зелені. 2. Манго нарізати дрібним кубиком, банан нарізати трохи крупніше, викласти в суміш і полити лимонним соком. 3. Йогурт збити віночком з сіллю ...
    Читати далі

Ви шукали: узбецький лагман

  • Лагман Узбецький.

    Перші страви  /  Інші супи

    М'ясо нарізаємо шматками розміром приблизно трохи менше сірникової коробки. Всі овочі нарізаємо дрібними кубиками, довгу зелену квасолю на шматочки по 1,5-2 см. У казан наливаємо на дно масла небагато, в розігріте масло кидаємо м'ясо і злегка обсмажуємо, потім по порядку кидаємо цибулю, моркву, болг. перець, баклажан, квасоля, картопля, солимо іперчім ...
    Читати далі

  • Лагман

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тісто для лагмана замішується таке ж як і на пельмені. На 6 порцій я беру 6 склянок борошна. Додаємо поступово підсоленій воду, близько 1 склянки і замішуємо круте тісто. (фото 1) Особливо важливо звернути увагу на сорт борошна. Деякі сорти борошна потім поступово розповзаються і тісто стає м'яким. Замісити тісто, ми його накриваємо ...
    Читати далі

  • Лагман по-узбецьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    На 4 порції Для тіста локшини: борошно - 3 склянки, вода - 1 склянка, сіль - 1 ч. Л. Борошно з'єднати з водою, додати сіль, замішати круте тісто і надати йому форму ковбаски. Змастивши поверхню тіста маслом, залишити його на 10 хвилин, а потім розкачати в дуже тонкий пласт, скласти в 16-32 рази і нарізати. Локшину поперек не розрізала. Опустити локшину ...
    Читати далі

  • Лагман

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У розігрітий з маслом казан кладемо порізане на шматочки м'ясо. Трохи солимо і обсмажуємо до золотистої скоринки. Кидаємо півкільцями цибулю. Моркву, редьку (або ріпку), перець, (баклажан) режим на кубики і кладемо по порядку в міру прожарювання кожного овоча. Солимо, перчимо, додаємо часник і спеції. Тушкуємо все під кришкою на повільному вогні. Додаємо ...
    Читати далі

  • Манчіза

    Перші страви  /  М'ясні

    З продуктів приготувати тісто, як для локшини. Розкачати в тонкий пласт, згорнути гармошкою, нарізати шириною в 4 см стрічки, зібрати їх разом і нарізати куточки. (хто як хоче, головне, щоб були куточки, стороною в 2 см). Окремо підсмажити в розпеченому маслі дрібно нарізане м'ясо (нежирний фарш), цибуля. Додати нарізані кубиком моркву. Через ...
    Читати далі

  • Страждання по лагману

    Інші  /  Інші рецепти

    На локшину: 0,5 кг борошна вищого гатунку, 4 жовтки з домашніх яєць, сіль. На підливу: 500гр угодованої баранини, 2 цибулини, 1 зелена редька середньої величини, 2 моркви, 500гр стиглих помідорів, 4шт болгарського перцю, 1 головка часнику, кінза, базилік, сіль і спеції, 2ст. ложки рослинної олії. Відваримо локшину в солоній киплячій воді, відкинемо в друшляк, 3-4 рази ...
    Читати далі

  • Лагман, або похмільний супчик

    Перші страви  /  Інші супи

    Прокинувшись недільним ранком, о першій годині дня після відзначення головного свята всіх трудівників - суботи, тремтячими руками намагаючись знайти в холодильнику хоч що-небудь їстівне, що могло б полегшити нестерпне стан і усунути похмільний синдром, згадую, як тато в таких випадках ласкаво казав: «Ну що, дівчинка моя, погано, ...
    Читати далі

  • Лагман

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Спосіб приготування Нарізаємо цибулю, ріпку, морквину і редьку кубиками (сторона 1,5 см.) Помідори обшпарюємо окропом, і поливаємо холодною водою. Шкірочка при цьому легко знімається, ріжемо кубиками м'якоть. Солодкий перець ріжемо соломкою. Стручки квасолі розрізаємо на шматочки по 3 см, часник чистимо й ріжемо, 1 перець чилі подрібнюємо, другий відкладаємо ....
    Читати далі