Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Суп з лисичок з сиром та квасолею

    Перші страви  /  Інші супи

    Картоплю порізати часточками, або кубиками, в залежності від уподобань. Спасерувати на суміші оливкової та соняшникової олії Морква з луком і Лисички з цибулею КОЖНОГО !!! З'єднати за 15хв. до готовності картоплі. Квасолю разом з соком і плавленим сиром додати за 5 хв. до готовності. Потім, ЗА БАЖАННЯМ (!?), Можна дрібно порізати кріп ....
    Читати далі

  • Паштет з квасолі з баклажаном.

    Закуски  /  З овочів, бобових і грибів

    1. Баклажан запекти в духовці до готовності. Покласти в пакет і остудити. Вийняти, очистити від шкірки. 2. Цибулю нарізати і обсмажити на розігрітій сковороді до світло-золотистого кольору 3. З квасолі злити рідину. Квасоля з'єднати з цибулею, горіхами, баклажаном. Пюріровать. 4. Додати соєвий соус, пропущений через прес часник і суміш перців за смаком ....
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з грибами

    Другі страви  /  Запіканка  /  Картопляна запіканка

    Теплий картопля добре розім'яти, додати шматочки масла, перемішати, остудити. Ввести жовтки, перемішати. Печериці (у мене були дрібні, я їх не різала) обсмажити на суміші рослинного і вершкового масла, грибну суміш відтанути, промити і обсмажити з цибулею в маслі. У форму для запікання, змащену маслом і посипану панірувальними сухарями ...
    Читати далі

  • Домашня ковбаса "Купати"

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Підготувати кишки, промити в холодній воді, вивернути навиворіт і счітстіть весь жирний шар. Всі показано на фото М'ясо, нарізати і прокрутити двічі на м'ясорубці з цибулею. Часник очистити і роздавити ножем, дрібно нарубати, додати до м'яса, також всі спеції, за вашим смаком і сіль. Перемешть, влити вино або вино і воду, ретельно вимещіватьфарш, ...
    Читати далі

  • Закуска з лосося в заварний булочці

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Заварні булочки були приготовлені за рецептом Mimi http://smach.pp.ua/recipe/view/18011 - найсмачніше, що є їх головним недоліком - сьедают моментально. Без будь начинки! Вдалося зберегти 3 і доведеться думати, як використовувати шоколадний крем, який не встиг булочки наповнити. Решта були розрізані навпіл, наполненикремом ...
    Читати далі

  • Яйця фаршировані грибами (як варіант)

    Закуски  /  З сиру і яєць

    Відчинити яйця круто. Очистити. Розрізати уздовж навпіл. Жовтки вийняти і відкласти в миску. Гриби і цибулю дрібно порізати і обсмажити на сковороді на олії. Підсолити і поперчити, приправити спеціями - за буженинам і смаком. Жовтки розім'яти і змішати з цибулею і грибами. Можна додати 1 ~ 2 ложки майонезу (я не додавала). Отриманою масою заповнити ...
    Читати далі

  • Гречка з грибами

    Другі страви  /  З круп

    Розігріти в сотейнику половину масла і обсмажити промиту крупу 2-3 хв. Додати дрібку солі і паприку, влити 2 ст. окропу і варити 20-25 хв. Печериці вимити, нарізати скибочками. Лук очистити, подрібнити і обсмажити в розігрітій олії 5 хв. Додати гриби, готувати 10 хв. Посолити, поперчити за смаком. Гречку змішати з цибулею і грибами, ...
    Читати далі

  • рулетики "по-німецьки"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    фарш змішати з яйце, мускатним горіхом, сіллю, перцем, зеленню. добре вимісити. гриби обсмажити з цибулею, посолити небагато. з фаршу скачуємо кульки, приплюснути, ввиде коржі, покласти гриби посипавши сухарями, зробити рулетик, про обсмажити з двох сторін на вершковому маслі. викласти в сотейник, залітьлюбімим соусом і довести до готовності, подавоть з будь-яким ...
    Читати далі

  • Піца "Поллі"

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. тісто замісити і дати постояти. 2. підсмажити гриби з цибулею. 3. тісто розподілити рівномірно по змащеному маргарином деку. 4. зорово розділити на 4 частини: 1/4 натерти на тертці картопля + сосиски порізати кружальцями + маслини, а на іншу 1/4 викласти гриби + помідори, далі навпаки все дзеркально симетрично: гриби, а потомкартофель ....
    Читати далі

  • Салат з квашеної капусти з буряком: -)

    Салати  /  Салат з буряка  /  Салат з буряка і капусти

    Капусту віджати. Буряк нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями. Кріп подрібнити. Бекон нарізати невеликими шматочками. Бекон обсмажити на сухій сковороді, додати цибулю і готувати на сильному вогні 3 - 4 хвилини Змішати капусту з буряком. Додати цибулю з беконом, перемішати. Посипати кропом, цибулею. Смачного!!! НЕ вболівайте.
    Читати далі

  • Салат "Шарлотка"

    Салати  /  Інші салати

    всі продукти збити і насмажити млинчики, вихід-9шт. ще гарячі млинці змастити сиром "Філадельфія" або "крем -чіз", згорнути в трубочку. помідори, палички, яйця порізати маленькими кубиками, додати рис, кукурузку, майонез сметаною і перемішати, поперчити, якщо мало солі, посолити. перемішати. тепер беремо і режим млинчики, 1см. Діаматр. миску на1,5-2 ...
    Читати далі

  • Пілаф з диким рисом та шампіньйонами / версія /

    Другі страви  /  З круп

    пів склянки змішаного рису заливаємо півтора склянками холодної води. додаємо кубик. доводимо до кипіння. прибираємо вогонь до мінімуму і варимо 20-25хв. гриби нарізаємо шматочками і смажимо з цибулею до готовності. з'єднуємо з рисом і ставимо на повільний вогонь ще на 5хв. можна їсти просто Пілаф. а можна використовувати як гарнір до м'яса.
    Читати далі

  • салат світлофор

    Салати  /  Інші салати

    Перець розрізаємо вздовж на 4 частини і дрібно шаткуємо. Те ж саме - з цибулею. Грудинку нарізаємо на квадратні шматочки і додаємо маслини. З'єднуємо з перцем і цибулею. Все перемішуємо, додаємо майоноез і сіль за смаком. Смачного!
    Читати далі

  • капуста тушкована з фаршем

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Капусту нарізати великими квадратами і бланшувати 5хв. в киплячій воді. Фарш обсмажити з ріпчастою і зеленою цибулею. У обсмажений фарш кладемо капусту, Марківка, цукіні, солимо перчимо, добовляем трохи води і тушкуємо 10хв. Потім кладемо рис і тушкуємо до готовності Наприкінці кладемо кріп.
    Читати далі

  • "шарлотка" з цукіні з козячим сиром

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Цукіні нарізаємо на тонкі довгі скибочки (я використовувала сирорізки), змащуємо кожну скибочку рослинним маслом і швидко обсмажуємо з двох сторін. Козячий сир змішуємо з дрібно нарізаною зеленою цибулею, видавленим часником і лимонним соком, перчимо. Невеликі формочки (наприклад, для маффінів або чашечки) викладаємо скибочками цукіні, залишаючи звисаючі ...
    Читати далі

  • рулет "по-домашньому"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    м'ясо відбити з двох сторін, посолити, поперчити, дати полежати 30 хвилин. за цей час почистити гриби, і обсмажити їх з цибулею, охолодити. варені яйця порізати кубиками, сир натерти. м'ясо з одного боку намазати майонезом, посипати сиром, зверху викласти гриби і порізані яйця. згорнути рулетом, і защипи рубець зубочистками. випікати при 200гр, 30 хвилин, потім ...
    Читати далі

  • Міні-піца (варіант)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Сир розтерти з яйцем, добввіть сіль, цукор, соду, потім всипати борошно і замісити тісто. Ковбасу натираємо на крупній тертці. Цибулю ріжемо кільцями. Сир натираємо на сирній тертці. Тісто розкачати в тонкий пласт, змастити весь верх кетчупом, посипаємо весь верх цибулею, потім ковбасою, намазуємо майонезом, укладаємо нарізані гриби, посипаємо сиром. Згорнути ...
    Читати далі

  • Оладки з зеленню і яйцем.

    Вироби з тіста  /  Млинці та оладки

    Варені яйця і зелень дрібно порубати, додати сире яйце, гашене соду і борошно, до консистенції оладьевое тіста. Смажити на сковорідці, з двох сторін, як оладки. Смак як у пиріжків з зеленою цибулею, але готувати швидше, тому як не треба возитися з тістом. Ніжне, ароматне, м'яке тісто.
    Читати далі

  • Люля - кебаб на укропной паличці (Кулінарний алфавіт)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Куряче філе подрібнити разом з цибулею в кухонному комбайні (але не до стану фаршу). Перець, очистити від насіння, дрібно порізати. Зелень і базилік подрібнити. Перець, порізану зелень, Сумак додати до м'яса, посолити, поперчити, добре - добре вимішати. Поставити в холодильник на 2:00. Зробити довгасті котлетки, нанизуючи на палочкуукропа ....
    Читати далі

  • Біфштекс рубаний з чорносливом в беконі

    Другі страви  /  Біфштекс  /  Біфштекс рубаний

    Чорнослив замочити в теплій воді. М'ясо разом з морквою та цибулею пропустити через м'ясорубку з крупними гратами або дрібно порубати ножем. Додати подрібнену зелень петрушки, сухі травички (які подобаються), сіль перець за смаком і жовток одного яйця. Фарш добре вимісити. Розділити на 4 частини, з кожної порції сформувати коржик, всередину покласти ...
    Читати далі