Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

  • Манно-сирний парової пудинг.

    Десерти  /  З сиру, молока і сиру

    1. Сир протерти через сито, якщо він грудочками. Ізюм залити окропом на 5 хвилин-я брала великий сорти Джамбо-йому вистачило. Манку залити холодним молоком і залишити хвилин на 15 для набухання. 2. Відокремити жовтки від білків і збити з цукром в піну-крем. Білки збити з чуточкой солі в міцну, але не суху піну. 3. Змішати міксером сир, ...
    Читати далі

Ви шукали: бігос

  • бігос

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У казані топимо свинячий жир. Додаємо нарізане кубиками м'ясо, шінкованной цибулю і обсмажуємо пару хвилин. Шаткуємо капусту перемішуємо її з квашеної та додаємо в казан. Потім додаємо нарізану домашню ковбасу, грудинку, гриби, лавровий лист. Все перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні. "Бігос" любить помішування, так що запасіться терпінням. Хвилин ...
    Читати далі

  • Бігос рибний

    Другі страви  /  Інші основні страви

    На рецепт бігос я звернула увагу давно, ще в той час, коли Борис Бурда розповів про це блюдо по телеку. Але мені рецепт здався настільки складним ..... Не вистачило у мене сміливості приготувати :) А прочитала рецепт "Бігос з судака" у pachita і зважилася! Подумки попросивши прощення у всіх цінителів польської кухні, приступила до готовкерибу, ...
    Читати далі

  • Бігос на мою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Заливаємо гриби окропом (близько 200-300 мл), накриваємо тарілкою Шаткуємо свіжу капусту і обсмажуємо в невеликій кількості ростить масла, додаємо до неї порізаний смужками чорнослив, солимо, перчимо, перемішуємо і викладаємо в миску Обсмажуємо різаний як на шкварки бекон, порізане шматочками м'ясо (посолити, поперчити, посипати кмином), додаємо ...
    Читати далі

  • бігос по домашньому

    Другі страви  /  Інші основні страви

    цибулю з морквою підсмажити на олії. потім додати помідори порізані кубиками і перець смужками, обсмажити. далі додаємо порізані ковбасу, солимо, перчимо і теж підсмажуємо. капусту нашаткувати не надто крупно і теж кладемо в сковороду, ще посолити, поперчити якщо треба, і видавлюємо мариновані помідори, перемішати і тушкувати 30 хвилин ...
    Читати далі

  • Бігос (без м'яса)

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Гриби обсмажити. Цибулю порізати тонкими півкільцями і обсмажити. Капусту, перець, баклажани порізати тонкою соломкою, додати до цибулі, трохи обсмажити. Гриби перемішати з іншими овочами. Додати подрібнений часник, перець, сіль, лимонний сік і зелень. Тушкувати 10-15 хвилин.
    Читати далі

  • Бігос

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати на 4-6 шматків, покласти в каструлю з розігрітим киплячим салом, обсмажити з усіх боків, засипати зверху перцем, рубаним луком, лавровим листом і зверху закласти капустою, нарізаною соломкою, цибулею і рубаною шинкою, потім цибулею та помідорами, яблуками, потім знову капустою і ще раз посипати залишками прянощів, посолітьі ...
    Читати далі

  • Бігос польський

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Квашену капусту рубають, заливають невеликою кількістю окропу і варять до м'якості. Подрібнену свіжу капусту також відварюють з нашаткованими сухими грибами. Шматок свинячої м'якоті солять, зарум'янюється в гарячому жирі з усіх боків, кладуть разом з грудинкою в каструлю з квашеною капустою і тушкують до м'якості. Сало нарізають кубиками, розтоплюють ...
    Читати далі

  • Бігос (як його роблю я)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Замочити сухі гриби в холодній воді на 3:00. Потім воду злити, гриби промити і відварити до готовності в підсоленій воді. Злегка охолодити і нарізати соломкою. Яблука вимити і нарізати соломкою. Сало і цибулю порізати дрібним кубиком і обсмажити до витоплювання жиру і прозорості лука. Квашену капусту покласти в емальований посуд (утятніцу), залити ...
    Читати далі

  • Бігос польський класичний

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Щоб у нікого не виникало сумнівів, що страва, яку ми, сьогодні, асоцііруем з капустою, і називаємо Бігос (і ніяк інакше) це блюдо польське, трохи історії: Так от, походження слова бігос, обьясняют неодностайною. Частина дослідників (більшість), схиляється до того, що слово "бігос" має німецьке походження (від сл.Beiguss = соус). Я схильний ...
    Читати далі

  • Бігос з судака

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу нарізати шматочками, обваляти в борошні й обсмажити. Свіжу капусту нашаткувати. яблуко натерти, цибулю нарізати кільцями, гриби промити. Загасити овочі разом з грибами на протязі 10 хвилин, додати яблуко, томат-пасту, сіль, перець. Ретельно перемішати, укласти зверху обсмажений. рибу і згасити під кришкою ще мінут15. Смачно як в гарячому так і в холодному ...
    Читати далі

  • Білий бігос

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Бігос - це композиція, що має безліч варіантів. Майже скрізь бігос готується по-своєму відповідно з місцевими традиціями. Білий бігос готувати легко і швидко, а в результаті виходить смачно! Для сніданку, дуже хороший варіант. 1. Картоплю миємо, і варимо в підсоленій воді. Зливаємо воду і охолоджуємо. 2. Очищаємо картоплю від шкірки ...
    Читати далі

  • Бігос старопольській з невеликими змінами.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Гриби залити гарячою водою на ніч. Вранці вимити їх, порізати не дуже дрібно. У сотейнику обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, додати до нього гриби і порізаний бекон. Смажити близько п'яти хвилин. Капусту свіжу вимити і нашаткувати. Так само вимити плече індички. У сотейник додати спочатку квашену капусту, потім свіжу. У середину ...
    Читати далі

  • Бігос по-білоруськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо, нарізане шматочками, з'єднати з розігрітим киплячим салом, обсмажити з усіх боків, засипати зверху перцем, рубаним луком, лавровим листом і зверху закласти капустою, нарізаною соломкою, цибулею і рубаною шинкою, потім цибулею та помідорами, яблуками, потім знову капустою і ще раз посипати залишками прянощів, посолити і поставити ...
    Читати далі

  • бігос 1 з варіантів

    Другі страви  /  Інші основні страви

    готую великими порціями, ви приготуйте скільки потрібно. від цього рецепт не змінитися. готую просто, швидко і смачно через не хватки времені.1-2раза в тиждень люблю поготовіть конкретно! грудинку ріжемо на НЕ великі шматки і обсмажуємо на раст. маслі. капусту віджати не сильно! викласти на м'ясо. додати перець гір., лавр. якщо немає в капусті морквини, натерти ...
    Читати далі

  • Улюблена страва мого чоловіка «Як би бігос» (Тест-драйв)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Друзі, може комусь здасться, що це несправжній бігос, як мовиться ерзац, але так готувала моя мама, а тепер готую я. Відразу хочу попередити, що страва далеко не дієтичне, з цієї причини готую його не так часто, як хотілося б. У мене в господарстві мультиварка VITEK VT-+4203 SR Щоб зайвий раз не мити чашу мультиварки я розробила ...
    Читати далі

  • Супчик у польському стилі

    Перші страви  /  Інші супи

    На каструлю 2л. Кинула в 1,2л киплячої води капусту варитися, хвилин на 20. У мене була квашена з буряком (рожевенький), я і соку з неї долила. Печериці розрізала уздовж на 8 частин, обжарила на оливковій олії з соєвим соусом. Ковбаски обсмажувала на тефлоновій сковороді з невеликою кількістю оливкової олії, хвилин 5. Угорські ковбаски ...
    Читати далі

  • Шукрут з дарами моря

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Цибулю дрібно порізати і обсмажити. Додати часник, картоплю, порізану кубиками і трохи протушкувати. Капусту промити кілька разів під проточною водою, щоб прибрати кислоту. Додати бульйон, вино і спеції, вкулючая гірчицю. Довести до готовності. В кінці додати рибу і морепродукти, злегка підсмажені на сковорідці.
    Читати далі

  • Бігус

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У сквородку налити раст. масло (1 ст л), викласти гудінку, нарізану невеликими кусочкаміі обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки. перекласти в казанок. У виділився жирі обсмажити так само швидко картопля, розрізаний вдольна 8 кусочкв кожен. І теж перекласти в казанок. У жирі після смаження м'яса і картоплі обсмажити цибулю з морквою, додати ...
    Читати далі

  • Bigos Wielkopolski

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    На фоте 1 видно які продукти я взяла. Отже, наріжемо сало і бекон (у мене не було копченої грудинки) кубиками і підсмажили. Гриби залили окропом і відставили настоюватися. М'ясо порізали на середні шматочки і підсмажили разом в нарізаною цибулиною. Див. Фото 2 (3 в 1). Коли наше сальце підрум'яниться і підтопили - додаємо туди нарізану квашену ...
    Читати далі

  • Сирник "Королівський"

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Сир розтерти з цукровим піском (150 г). Яйця збити. З'єднати яйця зі солодким сиром. Перемішати. Додати крохмаль, цедру лимона, журавлину. Ще раз перемішати. Змішати борошно, какао, цукровий пісок, вершкове масло до стану крихти. Форму для випічки змастити маслом. На дно форми викласти половину шоколадної крихти. На неї -...
    Читати далі