Ми рекомендуємо

Ви шукали: паелья

  • Чергова паелью (з потрошками)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Сердечка і шлунки відварити протягом 30-40 хвилин (взагалі-то їх у сирому вигляді додають, але тоді від сквороду краще далеко не відходити, а мені ніколи було). Помідори бланшувати. Для цього вирізати серединку, зробити на помідорі хрестоподібний надріз і залити його окропом (чим спелее помідор, тим менше часу тримати в окропі, min ...
    Читати далі

  • Паелья

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Готується дуже просто. М'ясо, стегенця, морква, перець болгарський ріжемо кубиками. Смажимо цибулю до золотистого відтінку, додаємо з інтервалом у кілька хвилин: яловичина, стегенця, гриби, морква, перець болгарський, креветки, морську суміш, тертий часник. Солимо, перчимо, шепотку шафрану Окремо готуємо картоплю-фрі. Подаємо в гарячому вигляді у великій ...
    Читати далі

  • Паелья з куркою і морепродуктами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Курячі грудки нарізати шматочками 1,5х1,5 см, цибулю - дрібним кубиком, часник подрібнити. Морепродукти розморозити. У глибокій сковороді розігріти оливкову олію, посолити, викласти куру, цибулю і часник і обсмажувати ок 5-6 хв. Додати подрібнений чилі, шафран, влити воду, дати закипіти і всипати рис, накрити кришкою і залишити тушкуватися. Хвилини ...
    Читати далі

  • Паелья з морепродуктами

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Підготовка до готування: З курячої грудки зрізаємо м'ясо, ріжемо його невеликими шматочками, порівнянними за розміром з морським коктейлем. З шкури і залишилися кісток варимо бульйон (тому краще брати грудку, а не філе). Коктейль розморожуємо, якщо він заморожений. Помідор і перець нарізаємо кубиками, часник дрібно ріжемо. Власне готовка: У глибокій ...
    Читати далі

  • Паелья з морепродуктами

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Наливаємо в каструльку води грам 500, коли закипить кидаємо туди креветки, солимо за смаком, хвилин через 8 витягуємо їх, відкладаємо вбік. У цю ж воду кидаємо морепродукти, варимо їх хвилин 10-15, а тим часом ріжемо квадратиком цибулю, так само болгарський перець, кидаємо на розігріту сковороду з рослинним маслом, додаємо порубаний часник, ...
    Читати далі

  • Овочева паелья а la Ratatouille

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Добрий день! Дуже смачне пісне блюдо з овочів і рису, рекомендуємо .... Нарізаємо дрібно цибулю, часник і чилі, обсмажуємо в сковороді, додавши 2 ст. л. оливкової олії. Додаємо помідори (з баночки), приправи і бульйон і тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин. В іншій сковороді обсмажуємо швидко перці, цукіні і баклажан, порізані крупно на що залишився ...
    Читати далі

  • Паелья з морепродуктами

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Креветки, кальмари розморозити при кімнатній температурі. Відварити в підсоленій воді з скибочками лимона і зеленню. Злити воду. Очищений від насіння болгарський перець і помідори нарізати великими кубиками. Обсмажити овочі на оливковій олії, додати морський коктейль, обсмажуючи всі разом. Видавити в сковороду часник, перемішати, залити все вином і протушкувати. Додати ...
    Читати далі

  • Паелья по-домашньому

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Чому "по-домашньому"? Бо вдома набір продуктів не дотягував до справжньої паельї, а в магазин йти вже ніколи. Але чогось смачно-екзотичного все ж хочеться. Значить так: куряче філе ріжемо середніми шматочками (не великої, але й не дрібно. Середньо так)) І обсмажуємо його в маслі, додаємо рис. Заливаємо все це бульйоном (щоб рис майже був ...
    Читати далі

  • "Паелья" (spanische Paella)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Прогріваємо духовку на 200градусов. Курячі лапи режим навпіл. Свинину і болгарський перець режим полосочкой. Лук півкільцями. Помідор дрібними квадратиками. Курку і м'ясо посипаємо приправою для курки гриль і обсмажуємо на оливковій олії. Виймаємо і прибираємо в сторону. Цибуля, часник, болгарський перець, горох і помідор тушкуємо в олії з під м'яса ....
    Читати далі

  • Паелья з куркою і ковбасою.

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Паприку нарізати шматочками, цибулю і часник крупно подрібнити, ковбасу - кільцями. Курячі ніжки помити, обсушити, гарненько посолити і поперчити. Обсмажити їх на сковороді в рослинному маслі і відкласти в сторону. У цьому ж жирі обсмажити легенько цибулю, часник і ковбасу. Додати паприку, рис, горошок і все разом ще трохи обсмажити. Рисово ...
    Читати далі

  • Паелья (іспанський плов)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Влити в каструлю один літр підсоленої води, покласти туди телячі кістки, голову, хребтовую частину і шкіру від риби, додати зелень і варити на слабкому вогні. У сковороду кинути половину (40 г) шпику (дрібно нарубаного) і розтопити його разом з рослинним маслом. Курку нарізати на дрібні частини, обсмажити з сіллю. Потім влити 0,5 склянки води ...
    Читати далі

  • Паелья з морепродуктами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    дивіться покроковий опис
    Читати далі

  • Паелья з морепродуктами (дуже швидкий рецепт)

    Другі страви  /  Плов  /  Плов з морепродуктами

    1. Бланшуємо морепродукти (використовувала заморожену суміш з кальмарів, мідій, осьминожек і креветок) в киплячій воді 3 хвилини, з додаванням солі. Тим часом, ріжемо цибулю тонкими півкільцями. І дуже дрібно гострий перець. Відкидаємо на друшляк морепродукти і даємо гарненько стекти. 2. У товстостінну сковороду, наливаємо масло і викладиваемтуда ...
    Читати далі

  • Паелья з морепродуктами і куркою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    на розпеченій сковродке на оливковій олії обсмажуємо курку, порізану невеликими шматками додаємо туди дрібно порізаний часник, паприку, томати, перець, цибуля температуру зменшити і тушкуємо хв 10 далі вкладаємо рис і заливаємо бульйоном і додаємо шафран все це робиться вже на маленькому вогні накриваємо кришкою і хв 10 тушкуємо-варимо, покаріс ...
    Читати далі

  • Селянська паелья

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Куряче філе порізати і на глибоку сковороду з маслом. Обсмажити м'ясо і покласти на окрему тарілку. Порізати цибулю і обсмажити в тій же сковороді, дати до цибулі порізані на кубики помідор і часник, пасерувати 5 хвилин, додати прянощі. Рис помити і покласти на сковороду залити бульйоном додати Жарінов філе, і тушкувати без кришки 20 хвилин, Кобас ...
    Читати далі

  • Паелья з морепродуктами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити до готовності рис. Після того, як рис закепіт і пінка буде знята, посолити і додати 1 ст. ложку каррі. Відварити морепродукти. На самому початку варіння покласти 1/3 цибулини і 1/3 лимона. Посолити. Після того, як морепродукти закиплять, Повора їх хвилин 10-15. До готовності. Нашінковуать цибулю. Нашаткувати морквину (я її натерла на спеціальній ...
    Читати далі

  • Овочева паелья від Йотама Оттоленгі

    Другі страви  /  Плов

    Лук, фенхель і перець різних кольорів нарізати смужками. Обсмажити цибулю і фенхель, додати солодкий перець і обсмажувати разом 6 хв. Додати лавровий лист, куркуму, шафран і рис, влити херес, дати йому випаруватися. Після чого, додати часник, сіль, влити бульйон і готувати 20 хв. на середньому вогні (не перемішуючи!), підливаючи бульйон за потребою ....
    Читати далі

  • Паелья морська

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Зварити рис на курячому бульйоні з сіллю, лавровим листом, каррі і горошком перцем. Рис виходить жовтенький, жирненькие. Всі інші інгредієнти згасити окремо, бажано на оливковій олії, після чого додати в готовий рис і перемішати. Ананас і каррі додадуть страві пікантний ніжний смак.
    Читати далі

  • А-ля паелья або паелья а-ля (ще один варіант)

    Другі страви  /  Страви з морепродуктів

    Креветки, мідії розморожуємо звичним для вас способом. На сильному вогні розігріваємо олію. Викладаємо заморожену овочеву суміш, додаємо дрібно нарізаний часник. До суміші додаємо рис. Трохи обсмажуємо, наливаємо бульйон (у мене кип'ячена вода). Поки все вирує, солимо, перчимо. Додаємо шафран. Вогонь зменшуємо до мінімуму ....
    Читати далі

  • Овочева паелья в італійському стилі

    Другі страви  /  Плов

    Капелюшки печериць, нарізані смужками цукіні і солодкий перець двох кольорів, змастити за допомогою пензлика оливковою олією, посипати сіллю, перцем і сумішшю італійських трав і запекти під грилем 8-10 хв. Один червоний перець запекти цілком, зняти шкіру і перетворити на пюре за допомогою блендера. Баклажан очистити, нарізати кубиками, посолити. Після того,...
    Читати далі