Ми рекомендуємо

  • Кассуле (Le Cassoulet) - м'ясне рагу з квасолею

    Другі страви  /  Рагу  /  М'ясне рагу

    Квасоля замочити звечора у великій кількості води і залишити на 6-8 годин. Свинячу шкіру скрутити рулетом і зв'язати мотузкою або силіконовим шнурком. Сиру свинячу грудинку і свинячу шкіру покласти в каструлю і залити холодною водою, довести до кипіння і варити кілька хвилин, після чого злити воду і промити м'ясо і шкіру холодною водою. Плече індички ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Пиріг рибний «Офіцерська дружина» (ФМ «Доброго ранку, Рідний»)

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з сайра

    Для начинки цибулю порізати чверть-кільцями або трохи дрібніше. Морквину нарізати соломкою або тонкими полукружкі. Спасерувати разом з цибулею на олії. Злегка охолодити. Тим часом, Яйця змішати з цукром, додати ванілін, сіль. Злегка збити. Ввести кефір і соду (соду попередньо не потрібно тушкувати ні оцтом, ні лимоном -це ...
    Читати далі

  • Баклажани фаршировані бараниною

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Баклажани промиваємо, розрізаємо на дві частини, робимо надрізи у вигляді сіточки Поливаємо баклажани оливковою олією і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин Дістаємо баклажани з духовки, даємо їм охолонути і вичищаємо серцевину (серцевину не викидаємо) парралельно беремо сотейник, заливаємо в нього оливкову олію приблизно 0,3 літра. Додаємо ...
    Читати далі

  • Вогезьких салат

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Листя салату вимити і висушити. Скропити лимонним соком і помістити на блюдо. У мене листя салату Лола, але це не настільки важливо, ви можете використовувати ті, які у вас є в наявності. З оцту, я до речі замінила його лимонним соком, гірчиці і масла, приготувати соус, посолити і поперчити. Тільки враховуйте, що бекон, теж солоний. Помідори ...
    Читати далі

  • голубці домашнии

    Другі страви  /  Інші основні страви

    капусту опустити в киплячу воду на 5-7 хв. витягнути в друшлак щоб вода стекла, відокремити листя від качана. фарш змішати з перемеленим або дрібно нарізування цибулею, яйцем, гречкою, посаліть, поперчити і добре перемішати. зробити голубці і щільно укласти в казан / каструлю / томат трохи обсмажити, посолити і додати 1ч. лож. цукру щоб смак був ...
    Читати далі

  • Голубці з рибою

    Другі страви  /  Страви з риби

    Добрий вечір! Пропоную вам свій варіант голубців з рибою. Розморожуємо рибу, посолити поперчити. Помиємо, очистимо, поріжемо кубиками цибулю і помідори, моркву натираємо на тертці. У сковороді розігріваємо 1 ст. л. раст. масла і обсмажуємо спочатку цибулю, потім додаємо моркву, потім-помідор, посолити і поперчити, відставимо в сторонку. У каструлі кип'ятимо підсолену ...
    Читати далі

  • ПИРІЖОК з м'ясом.

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Зазвичай тісто я беру готове, а тут вирішила по випендрюватися! Моя подружка робить таке тісто, знайшла десь в інеті, мені так сподобалося, вирішила зробити! Отже, приступимо: Борошно потрібно обов'язково просіяти і додати в неї масло (холодне) і швиденько рубати ножем, руки до маси не доторкаються (так сказала подруга) У холодну воду додаємо сіль, цукор, оцет ...
    Читати далі

  • Зимовий "печеня" зі свининою і овочами

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свиняче філе порізати на кубики, поперчити, посолити і відправити на сковороду разом з нарізаною цибулею (2шт.). Одну моркву натерти, помідори нарізати кубиками і додати до м'яса. І тушкувати до напівготовності. Брукву, морква, картопля, гарбуз, цибулю порізати кубиками і занурити в каструлю з киплячою водою. Дані овочі варимо до напівготовності ....
    Читати далі

  • М'ясні трояндочки у вершковому соусі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Замісити тісто, як на пельмені, накрити його чашкою і відставити на 30 хв. Фарш змішати з дрібно нарізаною цибулею, додати натерту на корейській тертці моркву. Посолити і поперчити Додати яйце і суху зелень петрушки (можна замінити на свіжу). Добре перемішати. Тісто тонко розкачати, рівномірно розподілити начинку по всьому тіста. Скрутити щільно ...
    Читати далі

  • Свинина з картоплею та морквою, тушковані в горщику

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Свинину порізати не великими шматочками, посолити, поперчити, додати приправу і половину майонезу, все перемішати і відставити хвилин на 20. Цибуля покришити, моркву натерти на тертку, картопля покришити кружечками. Цибулю і моркву додати до м'яса і перемішати. Картопля посолити, додати залишився майонез і теж перемішати. У горщики спочатку ...
    Читати далі

  • Пиріг "Гість на порозі"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Замісити тісто з майонезу, сметани, яєць, соди, солі, борошна. За контістенціі воно має бути як густа сметана. У форму вилити 1/2 частину тіста. Натерти на нього сиру картоплю на крупній тертці. Рівномірно розподілити консерви. посипати нарізаною цибулею. Залити другою половиною тіста. У духовці піч 30 хв при 180-200 градусах. Начинку можна ...
    Читати далі

  • Салат зі свіжої капусти з добавками «Рожева пантера».

    Салати  /  Інші салати

    1. Капусту, корінь селери і цибулю нашаткувати дуже тонкою соломкою, трохи присолити і пом'яти злегка. 2. Шинку і крабові палички нашаткувати тонкою і довгою соломкою. 3. Печений буряк так само нашаткувати соломкою, викласти в миску і полити ложечкою масла, перемішати, щоб вона не надто офарбила інші складові. 4. Змішати всепродукти ...
    Читати далі

  • Картопляний салат з копченою рибкою

    Салати  /  Інші салати

    Поки вариться і охолоджується картопля в мундирах, очистити цибулину і нарізати її тонкими півкільцями. Скласти в чашку і залити лимонним соком або оцтом. Очистити рибку (випатрати, зняти шкіру і витягнути кісточки), нарізати філе кубиками 1х1 і залити соняшниковою олією. Після того, як очищений і нарізаний кубиками картоплю, змішати його з рибкою і цибулею, з ...
    Читати далі

  • Кюфта - один з численних варіантів

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    М'ясо нарізати тонкими великими пластинами і дуже добре відбити. Половину м'яса "розстелити" на столі, другу половину змішати з молоком, коньяком, борошном, пасерованою цибулею, спеціями, зеленню і яйцем, добре перемішати і "загорнути" в розстелені на столі пласти м'яса, сформувати велике "яйце", оббити в руках, для вірності перев'язати нитками ...
    Читати далі

  • Картопляний салат з рибкою і авокадо.

    Салати  /  З риби і морепродуктів

    Картоплини ретельно вимити і відварити (або запекти в МВП) в мундирі до готовності. Поки вариться картопля, приготувати заправку. Дрібно порізати часник, зелень і половину зеленої цибулі, натерти цедру на дрібній тертці. Скласти все в миску, присипати сіллю і придушити дерев'яною ложкою або товкачиком до появи соку. Оцет і масло (я брала по ...
    Читати далі

  • Капусняк український

    Перші страви  /  Інші супи

    Свинину варять до готовності і нарізають на порції. Віджату квашену капусту тушкують до напівготовності, додаючи жир, знятий з бульйону. Нарізані дрібною соломкою цибулю і коріння пасерують в жирі перемішують зі злегка підсмаженим борошном. Свиняче сало дрібно рубають разом з сирим луком (5 г на порцію), часником і зеленню петрушки. У бульйон кладуть нарізану ...
    Читати далі

  • грузінчікі

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    тісто розкачати в пласт товщиною 3мм. рівномірно розмазати по ньому фарш (3мм.) і загорнути рулетом. діаметр не повинен перевищувати 5см. порізати рулет на брусочки довжиною 3-4см. і обсмажити їх з 2-х сторін (підстави одержані циліндриків) у цій же сковороді обсмажити терту моркву і кільця цибулі. посолити. додати 2-3 ст. л. томат-пасти. залити водою ...
    Читати далі

  • Закуска "Оселедець на картоплі" (тест-драйв)

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    У мене модель мультиварки VITEK VT-4201 SR Буряк і картопля вимити, покласти в чашу мультиварки, залити гарячою водою і включити програму "Congee". Встановити клапан в робоче положення. Після звукового сигналу скинути тиск і зняти кришку. Овочі дістати і остудити. Лук очистити, нарізати тонкими кільцями, покласти в глибоку тарілку, ...
    Читати далі

  • Каша з шпиком

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Зварити розсипчасту пшеничну або гречану кашу на воді. Шпик нарізати дрібними кубиками, підсмажити з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею. Вилити в кашу і подавати.
    Читати далі

  • Шавля-рисова каша з м'ясом. Узбецька кухня.

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо вимити, витерти на сухо, нарізати не великими шматочками морква - соломкою, цибулю - півкільцями. У казані розігріти масло. Додати м'ясо і смажити шумівкою, помішуючи, поки не випарується вся рідина. Покласти цілу головку часнику і смажити ще 15 хвилин. Потім додати цибулю і моркву, смажити помішуючи 15-20 хвилин Потім налити воду, дати закипіти, ...
    Читати далі

  • рибний відкритий пиріг

    Другі страви  /  Страви з риби

    Маргарин порубати ножем з борошном, додати пиво, сіль, яйце перемішати і замісити тісто. покласти в холодильник на 1,5-2 години. Філе тиляпии поріжте скибочками навскоси (товщиною приблизно 0,5 сантиметра). Точно таким же чином наріжте філе горбуші. Злегка посоліть рибу. Твердий сир натріть на крупній тертці. Адигейський сир поріжте дрібним ...
    Читати далі