Ми рекомендуємо

  • Курка по-індійськи з рисом Янтар за 30 хвилин

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Цей рецепт досить простий і готується не більше 30 хвилин, а каррі і яблуко надають йому неповторний смак. Я на гарнір взяла рис Бурштин в пакетиках від фірми Містраль. Для приготування рису опускаємо пакетик з рисом в киплячу, підсолену воду, не відкриваючи його. Варимо на повільному вогні 30 хвилин. Приготуємо інші товари. Курочку наріжемо на ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Домашні ковбаски

    Закуски  /  Ковбаси

    Курку обробити і перемолоти у фарш, філе порізати дрібними кубиками. Болгарський перець порізати дрібними кубиками і відварити в киплячій воді 3 хв. Сир порізати кубиками. Зелень дрібно посікти. У фарш додати порізане філе, жовтки, паприку, часник через Давилка. Добре посолити поперчити. Добре перемішати руками, і відбити фарш (щоб ...
    Читати далі

  • Майже ЛЮЛЯ з індички з соусом "компот" зі слив

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з індички

    Філе індички провернути через м'ясорубку разом з цибулею. Сало свиняче і перець болгарський порізати шматочками і теж провернути через м'ясорубку. Сир порізати дрібними шматочками. Змішати фарш, з сиром, приправити сіллю, перцем, сухим базиліком. Вимішувати фарш 7-8 хвилин, потім з силою відбити об стіл. Хліба і яйця у нас у фарші немає, тобто немає ...
    Читати далі

  • Сирні палички до пива

    Десерти  /  Печиво  /  Сирне печиво

    Див. Покрокові
    Читати далі

  • рагу з буряка з копченостями

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Копченості, у мене була ковбаса, порізати довгими тонкими смужками і злегка обсмажити з цибулею. Викласти в невеликій казанок або глибоку сковороду. Додати картоплю, порізану кубиками, і тертий буряк, злегка политу розведеним оцтом, щоб колір не загубився. Куряче філе порізати тонкими довгими скибочками і викласти в казан. Додати ...
    Читати далі

  • Зливана каша - пшенка по-українськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Запах і смак цієї каші когось поверне в дитинство, а комусь нагадає вечір біля вогнища на березі річки чи в лісі. І так, приступимо: Картоплю почистити, порізати на невеликі кубики, залити 2,5 склянками води, довести до кипіння і варити хвилин 10. Тим часом вимити в декількох водах пшоно і додати його до підлоги готової картоплі, зменшити вогонь ...
    Читати далі

  • Фарширований ледачий пиріг з рисом і тунцем

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Змішати яйця з кефіром, сіллю, содою. Перемішати. Ввести просіяне борошно і замісити тісто. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками й обсмажити на рослинному маслі. Для начинки з консервів злити рідину. Рибу розім'яти виделкою. Тунця перемішати з рисом, зеленим горошком і обсмаженою цибулею. Перемішати. У силіконову форму налити половину ...
    Читати далі

  • Салат гранатовий до плову

    Салати  /  Салат з овочів

    Гранат розрізати і вийняти зерна. Цибулю дрібно порізати. Кінзу порізати і змішати з цибулею і гранатом. Заправити соусом. Подавати охолодженим.
    Читати далі

  • Мішок з подарунками

    Закуски  /  М'ясні


    Читати далі

  • М'ясо від ресторану "Тіфані"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    М'ясо злегка відбити, посолити і поперчити. Дати трохи просочитися. Шматочки м'яса обсмажити на олії без запаху до напівготовності. Викласти м'ясо на деко застелений пергаментом. Помідори нарізати часточками, печериці посмажити з цибулею до напівготовності, сир натерти на крупній тертці. На м'ясо викласти шматочки помідор. На помідори ...
    Читати далі

  • Закуска "Грибні кульки"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Печериці обсмажити з цибулею яйця і картоплю потерти на тертці все перемішати, сформувати кульки і обваляти в сирі.
    Читати далі

  • Тортілья в духовці

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю почистити, нарізати на тоненькі шматочки. Викласти в холодну воду, посолити. Варити протягом 5 хвилин. Воду злити. Червоний перець нарізати на шматочки, цибулю півкільцями. У сковороді обсмажте цибулю, додайте перець ми готуйте 5-6 хвилин. Посолити, поперчити. Якщо використовуєте заморожений горошок, тушкуйте його з овочами. Варена картопля...
    Читати далі

  • Музична каша =)

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Горох замочити, М'ясо обсмажити з цибулею, Починаємо варити горох солимо і добовляем обсмажене м'ясо з цибулею помішувати до готовності. Нямку кашка)
    Читати далі

  • Зрази м'ясні з грибами (варіант) з вершково-шпинатним соусом

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Готуємо котлетну масу: у фарш вбиваємо 1 яйце, додаємо одну дрібно натерту (або перемелену) цибулину, 2 столові ложки манної крупи, 2-3 пропущених через прес зубки часнику, сіль, перець мелений, трохи води - добре вимішуємо, відбиваємо, човгаючи з невеликого розмаху в миску. Готовий фарш накриваємо і прибираємо хвилин на 30-40 в холодильник ....
    Читати далі

  • "французький" жюльен

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Печериці нарізаємо пластинками і обсмажуємо злегка на вершковому маслі разом з дрібно нарізаною цибулею. Додаємо соєвий соус і на тримаємо на середньому вогні, постійно помішуючи, до повного випаровування рідини. Курку і шинку нарізаємо кубиками. У кокотниці викладаємо рівну кількість курки, шинки і грибів з цибулею, додаємо маслини, заливаємо ...
    Читати далі

  • Котлети з горбуші з сиром (мій варіант)

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з горбуші

    Фарш з горбуші я в сезон заготовлюю, коли риба йде, а потім порційно заморожую. Рибу я очищаю, відділяю філе і двічі пропускаю через м'ясорубку. Лежить мій фаршік потім собі спокійненько і чекає, поки ми котлеток рибних захочемо ... Ну. якщо тільки зблідне малість))) Сир нарізаємо кубиками. М'ясорубку мені ліньки збирати і мити, тому сало ...
    Читати далі

  • Роті, корисний індійський хліб з сочевицею. Roti.

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    1. Сочевицю промити, залити водою і зварити до готовності, див. Інструкцію на упаковці. 2. У мисці змішуємо обидва види борошна, варену, охолоджену сочевицю, порізаний шпинат, натерту на тертці капусту брокколі і імбир. 3. Додаємо спеції, сіль. 4. Вливаємо потроху воду і замішуємо тісто. 5. Поділяємо тісто на шматочки завбільшки з абрикос, розгортаємо ...
    Читати далі

  • Тжвжік

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Печінка залити молоком і залишити на 2:00. 2. Потім порізати печінку довгими брусочками. 3. Беремо жирову сітку. Розрізаємо її на 3 частини. Розрівнюємо кожну частину на робочому столі і кладемо ближче до довгого краю трьох брусочка печінки. Солимо, перчимо за смаком. 4. Звертаємо конвертиком і кладемо у форму, змащену маслом. Ставимо в заздалегідь ...
    Читати далі

  • Кукурудзяні оладки

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Обсмажити цибулю, додати м'ясо. В оригінальному рецепті-бекон. Збити яйця з молоком, додати інші компоненти. Перемішати разом з цибулею і м'ясом. Смажити, як оладки.
    Читати далі

  • Цибулевий киш

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    1. Насипати на робочу поверхню гіркою борошно і зробити в ній поглиблення, порізати на кубики або натерти на крупній тертці вершкове масло. Перетерти масло і борошно до утворення дрібних крихт. 2. Зробити в тісті поглиблення і додати жовток і 2 ст. л. холодної води. Зробити в тісті поглиблення і додати 1 жовток і 2 ст. л. холодної води. Замісити ...
    Читати далі

  • Лисички в шафрановим соусом "Помаранчеве настрій!"

    Закуски  /  З овочів і грибів

    Цибулю і часник подрібнити. Розігріти в глибокій сковороді олію, обсмажити на маленькому вогні цибулю і часник до золотистого кольору, 10 хв. Тим часом залити шафран 1 ст. л. окропу, дати настоятися. Гриби очистити від лісового сміття, промити, обсушити. Збільшити вогонь, покласти в сковороду лисички, готувати, поки не випарується майже вся рідина ....
    Читати далі