Ми рекомендуємо

Ви шукали: хала

  • здобна хала зі сливово-горіховою начинкою

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    тісто: розвести дріжджі з 1 ч. л. цукру в 50 гр. теплої води. додати 1 ст. л. борошна і добре перемішавши поставити в тепле місце на 10-15хв. до утворення шапочки. до 3 склянках борошна додати ваніль. сіль і цукор і добре перемішати. розвести йогурт зі 100гр. теплої води і додавши яйце влити в борошняну суміш. перемішати до однорідності. ввести подошедшие ...
    Читати далі

  • Білоруська хала для Еллочки.

    Вироби з тіста  /  Булочки

    Див. Покрокові
    Читати далі

  • Литовська хала (холодного бродіння)

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Ця сама хлібна хала, в ній дуже мало здоби, немає яєць, вершкового масла. Вона така білосніжна, легка з дуже вираженим хлібним смаком і запахом. см. покрокові
    Читати далі

  • Хала шафраново-шоколадна для Еллочки

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Добрий день! Ось вона, твоя ХАЛА, Елл! Від усієї душі вітаю тебе і всіх, хто святкує зараз Новий 5774! Мирного, веселого, доброго і солодкого року всім вам бажаю! Просіваємо борошно (400 гр.) В глибоку ємність, робимо лунку, вливаємо туди тепле молоко, кладемо 1 ч. Л. меду і дріжджі, залишаємо на 15 хвилин. Потім додаємо ваніль, мед, м'яке вершкове ...
    Читати далі

  • Хала - спосіб плетіння з п'яти джгутів

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    1. Теплу воду з'єднати з 1 ч. Л. цукру і дріжджами. Накрити плівкою або рушником і залишити на 15-20 хв. для підходу. 2. У тепле молоко додати 2 ст. л. цукру, розтоплене масло і яйце, злегка збити виделкою для з'єднання інгредієнтів. Після з'єднати з підійшла дріжджовий сумішшю. В окремій мисці змішати приблизно половину просіяного ...
    Читати далі

  • ХАЛА з сухофруктами святкова Тест драй VITEK

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Моя мультиварка VITEK VT-4205BK в режимі "Випічка" дала позитивні результати і я вирішила продовжити її випробування на випічці здобного хліба. Хала, єврейський святковий хліб. Він може бути менш здобним, але і мій рецепт відноситься саме до цього виду випічки. Тісто для Хали приготуємо на опарі, так здобне тісто виходить більш ніжне ...
    Читати далі

  • ХАЛА єврейська святкова (ФМ: ХЛІБНИЙ СЛОВНИК)

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    Спосіб приготування: Рецептів хали багато. Так як я жодного разу ще не мала справи з цією випічкою, то вибрала навскидку перший, що привернув мою увагу рецепт. Скажу чесно, результатами дуже задоволена. Обов'язково буду пробувати і інші варіанти, більш здобної і солодкої хали, і ту, яка з медом, і де добавки всякі, і посипання різні. Ось ...
    Читати далі

  • ХАЛА "" ? "" З фініками, мигдалем і яблуками

    Вироби з тіста  /  Хліб і тісто

    Добрий день-!??? ?? ? Солодкого і рясного року, здоров'я і миру бажаю всім, хто зустрічає-святкує Новий Рік! Вітаю вас, друзі і дарую чергову халу, угощайтесь! 1. Підігріваємо трохи кефір, додаємо вершки, цукор і дріжджі. 2. Через 10 хвилин додаємо всі наступні продукти, борошно обов'язково просіваємо і підсипаємо по частинах ...
    Читати далі

  • кростіні з курячої печінки

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    1/2 кіло курячої печінки обваляти в борошні, змішаної з сіллю і чорним перцем, обсмажити на сильно розігрітій сковорідці з двох сторін (приблизно 5 хв. З кожної сторони) коли печінка буде майже готова додати в совородку 3 ложки меду, через хвилину 2 ложки соєвого соусу, і дати печінці увібрати в себе соус перевернувши її ще раз. печінка в соусі ...
    Читати далі

  • Хала кругла коричних-медова з яблуками // ? ? ? ??

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Добрий день! Вітаю всіх, святкуючих Рош ха-Шана! Гарного свята і доброго, мирного і щедрого 5775 роки! Із задоволенням пригощаю вас ароматною халой. У теплому молоці розпускаємо дріжджі, додаємо просіяне борошно, сіль, рідкий мед, розтоплене і охолоджене вершкове масло, яйце, ваніль, корицю і натерте на тертці яблуко. Замішуємо злегка ...
    Читати далі

  • Пица з грибами (швидка до ззавтраку)

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Гриби відцідити і підсмажити. Скибочки хали намазати томатом, покласти гриби, кілька маслин, зверху шматочок сиру і запекти в духовці. При подачі прикрасити листком кінзи.
    Читати далі

  • печінковий паштет по єврейськи

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    печінку курячу обсмажити на сковорідці дуже швидко- приблизно 2-3 хвилини з кожного боку. 4-5 жовтків яєць (яица зварити в "мішечок", щоб жовток був напіврідкий) очистити від білка. 5-6 білих цибулин нарізувати досить крупно і обсмажити в гусячому або курячому жиру, який попередньо растапіть в сковороді. якщо жир зі шкірою щось "шкварки" вийняти, ...
    Читати далі

  • Тост- жульєн (швидше за все варіант)

    Закуски  /  Бутерброди

    Гриби помити, дрібно порізати, з'єднати з мелкопорезанной цибулиною і поставити смажитися на рослинному маслі. Перед закінченням смаження, коли гриби і цибулю придбають злегка золотистий колір, додати мелкопорезанний кріп і порошок грибного супу і продовжувати смажити ще 2-3 хвилини. Додати сметану, все перемішати і тушкувати ще 5 хвилин. Посолити, ...
    Читати далі

  • Звичайні рулети незвичайної форми із здобного дріжджового тіста.

    Вироби з тіста  /  Рулети

    1. Рулет-хала з маком. Готове тісто розкачати в пласт, нанести рівним шаром мак і скрутити в рулет. Рулет розрізати на навпіл, але не до кінця з однієї зі сторін (поздовжній розріз) з отриманих двох частин сплести косу. Покласти халу на деко, поставити в тепле місце (наприклад в духовку на 50 ° C) дати їй підійти 20-25 хвилин. Випікати при 200-220 ° C ...
    Читати далі

  • Риба, фарширована "ДЛЯ 33 БОГАТИРІВ"

    Другі страви  /  Страви з риби

    Цей рецепт від подруги ... готувала рибу для Оксаниної дочі - вона мені комп "перекладала" зі злою тітки Віста на веселого хлопчика ВІНДОУ 7 - ось і "веселюся" досі: прошу пардону, якщо фото не ті й не такі, якщо взагалі щось не так ... ми ще з цим хлопчиком не зовсім дружимо !!! Ви знаєте, як воно з хлопчиками ... Готувала я, намагалася ......
    Читати далі

  • Плетінка з маково-вишневою начинкою

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Добрий день! Це дуже смачна плетінка-хала, рекомендую! Дістанемо розморожуватися вишні на сито. У теплому молоці розведемо дріжджі з 1-2 ст. л. цукру. Додамо всі інші компоненти для тіста, крім жовтка, вимісимо і поставимо в тепле місце на годинку. Самі тим часом приготуємо начинку: проваримо мак з медом в молоці до загустіння, додамо цедру ...
    Читати далі

  • спекотне кисло-солодке

    Другі страви  /  Інші основні страви

    М'ясо нарізати шматочками, цибулю дрібно порізати, все скласти в каструлю, посолити і поставити тушкується. У процесі тушкування з'являється сік, його злити в окремий посуд. До вмісту каструлі додати масло, краще рослинне без запаху і продовжувати тушкувати. У цей час м'ясо не тільки тушкується, але і обсмажується. Коли все трохи обсмажиться починаємо ...
    Читати далі

  • піца "Після балу!"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Бувають у всіх заходи, після яких залишається незліченна кількість їжі ... ну або не дуже незліченна, а викинути шкода і з'їсти вже у початково приготовленому вигляді немає шансів ... Ось це той самий варіант. Днем був банкет, а на вечерю потрібно було щось скоренько придумати. Отже, в залишку були грецький салат і нарізка. Придумалося зробити ...
    Читати далі

  • "Мімоза"

    Салати  /  Інші салати

    Спочатку рецепт салату був придуманий для використання старого засохлого сиру, але при сучасному достатку сирів можливий підбір інгридієнтів за смаком гурманів. Раджу взяти салатник діаметром 20-25 см і висотою 6-8 см Салат збирається пошарово і містить в собі 9 шарів. 1-й - 5 білків натертих на крупній тертці (для додання легкості ...
    Читати далі