Ми рекомендуємо

  • ШокоНутний торт

    Десерти  /  Торти

    я відварюю нут відразу багато, частина відразу використовую, а частина заморожую, тому перед приготуванням мені було достатньо за 1:00 вийняти його з морозилки. Якщо ж у Вас немає таких запасів, то його необхідно попередньо замочити на ніч. і потім відварити за інструкцією на упаковці. Нут з яйцями збиваємо в пюре. Додаємо цукор і розпушувач івзбіваем ...
    Читати далі

Ви шукали: лукум

  • Тарталетки з грибами і двома видами сиру.

    Закуски  /  Тарталетки  /  Тарталетки з грибами

    Тісто розрізаємо на частини (у мене формочки невеликі, виходить 24шт), розгортаємо за розміром тарталетки, Укладаємо тісто в формочки. Включаємо духовку на 200-220 ° C. Гриби миємо, досить дрібно ріжемо. Цибулю дрібно нарізаємо. Змішуємо з часником, пропущеним через прес. На сковороді розігріваємо олію, розтоплюємо в ньому 1 ст. л. вершкового ....
    Читати далі

  • Фаршировані Конкильони під соусом Маринара

    Другі страви  /  З круп

    Це нескладне в приготуванні страва виглядає на столі дуже елегантно. Начинка може бути абсолютно будь-яка - рибна, м'ясна, грибна, овочева ... Обсмажити фарш з дрібно порізаним часником і цибулею. Додати в остиглий і відціджений від рідини фарш тертий сир (2/3 від усього кол-ва), хлібні крихти, яйце і різану зелень. Додати сіль-перець або готову ...
    Читати далі

  • Бюджетне ТІСТО для пиріжків

    Вироби з тіста  /  Пиріжки, ватрушки і булочки

    В оригіналі пропонувалося зробити так: Кисле (кімнатної температури) і борошно з'єднати. Замісити м'яке, ніжне тісто, розкачати його товщиною в палець. Потім посипати сіллю і содою на очей (соду і сіль сипем тільки раз) - стільки, скільки б Ви поклали при звичайному замісі (сода - щіпка, солі трохи більше). Скласти тісто навпіл і ще навпіл ...
    Читати далі

  • Пироги по-уральських з рибою. Пироги по-уральських з м'ясом (ХП)

    Вироби з тіста  /  Пироги  /  Пиріг з мойвою

    Спочатку готуємо тісто. Перераховані інгридієнти закладаючи в перерахованому складі в хлібопічку і включаємо режим №7. Після замісу даємо піднятися при закритій кришці. А тим часом нам треба приготувати 2 смачні начинки, з м'яса і з рибки. М'ясо нарізати маленькими кубиками (по 0,5 см), посолити і поперчити, вимішати до однорідності. Дати постояти ...
    Читати далі

  • КРОЛИК в сметані під сирною скоринкою

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Філе кролика промити, обсушити бум. рушником. Порізані шматочки (у мене як на гуляш) в мисці змішуються з раст. маслом + гірчицею + цибулею + часником + спеціями, додаємо майонез. Видавлюємо сік половинки лимона і все ретельно перемішуємо. Прикриваємо кришкою і відправляємо в холодильник для маринування (мінімум годинки на 3-4, краще на ніч) ...
    Читати далі

  • Жемайчу блінай (Страва з картоплі з м'ясним фаршем)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відвареної гарячий картопля протирають, охолоджують і з'єднують з сирими яйцями, сіллю, крохмалем. Масу перемішують, обробляють на млинці овальної форми і закочують в них фарш, вироби панірують у борошні і смажать в розігрітому жирі. Фарш готують так: м'ясо нарізають шматками по 50-100 г, обсмажують, додають пасирування цибулю, перець, сіль, пасеровану ...
    Читати далі

  • Пирге картопляний з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Відварити, остудити і розім'яти 700-800гр картоплі, змішати з 3-ма жовтками. Збити 3 білки і акуратно змішати з картоплею. Гриби обсмажити з цибулею, остудити і додати 2ст ложки сметани, змішаної з 1 чайн ложкою підсоленій борошна. Картопляну масу розділити на 2 частини. Одну розкласти в глубой сковороді, змащеній олією. Зверху викласти ...
    Читати далі

  • Суп-пюре томатний з беконом

    Перші страви  /  Інші супи

    М'ясо бекону дрібно режим, змішуємо з нарізаною цибулею і тушкувати в маслі протягом 5 хвилин. Додати терту моркву. Накрити кришкою і тушкувати ще 5 хвилин. Додати нарізані помідори (попередньо знявши шкірку), тим часом в охолоджений бульйон всипати борошно і розмішати до однорідної маси без грудок і влити в загальний склад. Накрити кришкою ...
    Читати далі

  • Бутерброди "Оригінальні"

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    Приготувати пюре, наповнити ним кондитерський мішечок і видавити 4 кружечка на плоску форму для запікання щільно, один до іншого. Обсмажити у вершковому маслі ковбасу з обох сторін, покласти поверх пюре. Помідори промити і розрізати на 4 скибочки, посолити поперчити, покласти поверх ковбаси, нагріти духовку. Лук обполоснути і нарізати кільцями, ...
    Читати далі

  • Товстолобик маринований

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Здрастуйте, дорогі мої кулінарікі !!! Як же я за Вам нудьгувала !! Хочу пригостити Вас свіжо-маринованої рибкою-тільки вчора ще плавала в річці. Китайці називають товстолобиків водяній козою-через їх харчування водоростями, причому, в дуууже великих кількостях. Ну, не знаю, кози вони, або Не кози, але, поки я чистила цього звЁра, пережила кілька ...
    Читати далі

  • Кабачки фаршировані + картопля запечена, все на решітці (із серії "Гайда на пікнік")

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Для кабачків: розрізати кабачок уздовж навпіл, ложкою вийняти м'якоть. Човники змастити оливковою олією. Дрібно нарізати всю зелень і часник. Розкришити бринзу або натерти на тертці, скропити начинку оливковою олією, присолити за смаком і поперчити і начинити кабачкові човники. Загорнути кабачки в фольгу і чекати години Х. Для картофлі: Чеснокізмельчіть ....
    Читати далі

  • Гомілка індички під кефіру-часниковим маринадом, запечена з овочами.

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Гомілки помити, обсушити і натерти сіллю і молот. черн. перцем. Для маринаду з'єднати кефір і томатний соус (у мене був кетчуп "Heinz"), видавити туди часник і перемішати. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями. У ємність викласти гомілки з цибулею, залити маринадом, перемішати так, щоб все гарненько з'єдналося і обмазати. Залишаємо на 2:00 мінімум, ...
    Читати далі

  • "М'ясні саше"

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Картоплю відварити в підсоленій воді, воду злити і потовкти. Гриби з цибулею дрібно порізати і обсмажити, посолити, поперчити. М'ясо злегка приморозити в морозилці і тонко порізати як на відбивні. Добре відбити, посолити і поперчити. З картопляного пюре сформувати коржики і в середину кожної покласти начинку з грибів. Cкатать в кульку. Загорнути ...
    Читати далі

  • Грудинка, фарширована кашею

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    У грудинки уздовж ребрових кісток прорізати плівки. Потім по всій довжині грудинки між зовнішнім шаром м'яса і шаром, прилеглим до ребру, прорізати, плівки так, щоб вийшло простір у вигляді мішка. Утворилося простір наповнити фаршем і зашити краю. Підготовлену грудинку посипати сіллю, перцем і смажити в духовці до готовності ...
    Читати далі

  • швидкий горщик по-овернском

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Шинку нарізати на скибочки 1-1,5 см завтовшки і посипати перцем за смаком. Обсмажити на сковороді. Якщо шинка нежирна, спочатку розтопити трохи шпику. Якщо сковорода велика, одночасно обсмажувати нашатковані моркву, ріпу і цибулю. Коли шинка обжарится, нарізати її на кубики або смужки. У горщик шарами класти нарізану квадратиками ...
    Читати далі

  • Фарширована курка (варіант подачі Nr. 1)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    З курочки зняти шкуру (просто стягнути через голову). Так як на крилах вона порвалася, я крильця просто відрізала. З м'яса вийняти кісточки і хрящики. За буженинам можна плоскогубцями видалити всі жилки. М'ясо замаринувати в майонезі з нарізаним півкільцями одним цибулею, сіллю, перцем, чилі, гострим соусом і зеленню. Залишити на два, 3:00. З ...
    Читати далі

  • Суфле "Талліннське".

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Стегенця відварити до готовності, зняти м'ясо з кісток і прокрутити на м'ясорубці. Баклажани дрібно порубати і обсмажити разом з цибулею. Моркву і картоплю відварити. Баклажани, морква та картопля прокрутити на м'ясорубці. Змішати овочі з м'ясом курки. Майoнез збити з яйцями, перемешатьс овощномясной масою. Отриману масу викласти у форму вогнетривку ...
    Читати далі

  • Пиріг "Для тебе"

    Вироби з тіста  /  Піца і несолодкі пироги

    Із зазначених продуктів замісити м'яке еластичне тісто. Прикрити його плівкою і поставити в тепле місце на 3:00. Очистити цибулю, вимити, порізати півкільцями, посолити. Обсмажити цибулю на сковороді до м'якості (2-3 хвилини). Філе риби полити соком лимона. Посолити, поперчити. Обваляти в сухариках і обсмажити до золотистої скоринки. Розрізати шматки ...
    Читати далі

  • Закуска неандертальця

    Закуски  /  М'ясні

    Рецепт настільки простий, що на мій погляд не вимагає і фото. Бо нічого тут особливо фотографувати. Значиться так: Телятину ріжемо на шматочки 2 х 2 см. Солимо і перчимо. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Робимо маринад. Беремо червоне вино і додаємо оцет. Якщо вино недостатньо солодке, то додаємо цукор ... на смак. Я ложу приблизно 1 ч. Ложку ....
    Читати далі

  • Котлети з брусницею від Микити

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Можна приготувати фарш самим, а можна, як я і Нікіта- покупної. Батон замочуємо в молоці і пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею. Я ж завжди користуюся чашею блендера, але вона в цей раз у мене зламалася (в самий невідповідний момент), і я зробила так: намоклий батон збила разом з яйцями. А цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого ...
    Читати далі