Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Зелений суп

    Перші страви  /  Інші супи

    Цибулю почистити і дрібно порізати, гриби вимити і теж дрібно пофарбовано. Обсмажити цибулю і гриби до золотистого кольору. Кропиву вимити й обшпарити в окропі. Капусту і шпинат вимити й нарізати. У киплячу воду або бульен покласти картоплю і капусту, варити 10 хв. Додати кропиву і шпинат, посолити суп. Коли картопля буде готовий, покласти в суп гриби ...
    Читати далі

  • Пиріжки картопляні з капустою

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Картоплю відварюють, гарячим пропускають через м'ясорубку, додають сіль, яйця і перемішують. Свіжу капусту рубають і смажать на деку в олії, потім солять, додають лук, сирі яйця і перемішують. Квашену капусту з цибулею смажать в жирі і заправляють цукром. Картопляну масу обробляють на круглі коржі, заворачіваютв ...
    Читати далі

  • жульєн в батоні

    Закуски  /  Інші гарячі закуски

    цибулю -кубікамі і обсмажити в рослинній олії. в кінці додати гриби і коли впоратися вода трохи про смажити. батон порізати товщиною 2-3см. вмочити їх гарненько в молоко і прим'яв м'якуш зробити поглиблення. туди покласти фарш-гриби смажені з цибулею + трохи тертого сиру-перемішати. зверху на фарш зигзагом майонез і тертий сир. всюету ...
    Читати далі

  • Рибка в горщику

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Картоплю відварити в мундирі, злегка підсолити воду. Яйця також відварити. Цибуля порей промити і нарізати кільцями. Моркву очистити і натерти на дрібній тертці. Подрібнити всю зелень. Картопля поки гарячий очистити, нарізати невеликими квадратиками, додати 3 ст. л. рослинного масла, чорний мелений перець, сіль (якщо необхідно) і зім'яти ...
    Читати далі

  • Баранячі реберця з квасолею

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Спочатку приготуємо квасоля ... Хочу поділитися рецептом швидкої варіння, без попереднього замочування квасоля буде готова вже через 40хвилин! Квасоля заливаємо водою, тільки щоб покрила, доводимо до кипіння, підливаємо склянку холодної води (не повний, приблизно 150мл) знову даємо закипіти і повторюємо цю процедуру 3-4раза, потім варимо до готовності-но ...
    Читати далі

  • Оселедець під мусом з буряка (варіант).

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Замочити желатин згідно інструкції на пакетику. Філе оселедця (я брала цілу оселедець пряного посолу атлантичну і обробляла її на філе без шкіри і кісток) нарізати дрібними кубиками. Лук теж дрібно покришити, змішати з 1/2 сиру. У набряклий желатин додати вино і злегка підігріти до розчинення желатину (в СВЧ дуже зручно - 1-1,5 хв. На ...
    Читати далі

  • А-ля террин з оселедця з бородінським хлібом

    Закуски  /  З риби і морепродуктів

    Вітаю, дорогі друзі! Щось на солоненьке потягнуло. Філе оселедця вимочити в молоці або чаї, а потім нарізати кубиками. Цибулю і яблуко також нарізати кубиками. До оселедця, яблуку, цибулі додати сметану і пюрировать в блендері до однорідної маси. Вершкове масло збити міксером до білого. Додати до маслу подрібнену оселедцеву масу іпродолжает ...
    Читати далі

  • Мова, запечений з грибами у вершковому соусі

    Другі страви  /  Страви з субпродуктів

    У мене були мови свинячі. Мови спочатку треба відварити до готовності в підсоленій воді з додаванням улюблених спецій і після варіння очистити. Відварені мови порізати на шайбочки товщиною приблизно 5-7 мм. Гриби протерти вологою серветкою і при необхідності пополовініть або четвертувати. Цибулю почистити і нарізати соломкою. У сковороді розігріти ...
    Читати далі

  • Cпаржа, запечена з грибами

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У сковороді розтопити масло (30 грам) і додати нарізані цибулю та гриби. Тушкувати, поки не стануть м'якими і цибуля не набуде прозрачностть. Відкласти суміш окремо. У цю ж сковороду додати масло, борошно, бульйонний кубик, сіль і чорний перець, зменшивши вогонь і при цьому помішуючи. Влити потроху молоко, довести до кипіння, кип'ятити 2 хвилини ...
    Читати далі

  • Запіканка картопляна в мультиварці

    Другі страви  /  Страви з м'яса

    Збити яйця з дрібкою солі. Влити вершки, розмішати. Всипати борошно і знову розмішати щоб не було грудок. Нарізати злегка заморожене м'ясо тонкими пластинками. При бажанні злегка відбити. (Я не стала.) Нарізати очищену картоплю тонкими кружечками, ріпчаста цибуля тонкими кільцями. Дрібно нашаткувати зелена цибуля. Змастити ємність мультиварки ...
    Читати далі

  • ВАРЕНИКИ "музичні" (варіант)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    ТІСТО: У каструлю з водою, покласти масло, сіль і поставити на вогонь. Почекати поки масло розтане, а вода закипить. Потім у киплячу воду насипати склянку борошна і швидко перемішати, щоб не було грудок. Зняти з вогню і вбити яйця по одному (але я яйця збовтала і ввела туди), ретельно перемішуючи після кожного разу. Потім всипати борошно ...
    Читати далі

  • САЛАТ з баклажанів з помідорами

    Салати  /  Інші салати

    Промити баклажани, очистити від шкірки, нарізати кружечками, посипати сіллю, дати постояти 15-20 хв., Промити водою, щоб відійшла сіль, злегка віджати. Підготовлені баклажани обсмажити разом з ріпчастою цибулею на олії, покласти в салатник, додати нарізані кружальцями помідори і болгарський перець, посипати все сіллю, чорним перцем, ...
    Читати далі

  • Плацинди по-молдавськи

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    1. Замісити тісто з усіх компонентів. 2. Дати тісту трохи постояти. 3. Розкачати якомога тонше. 4. Покласти начинку: можна будь-яку, яка вам подобається. Мені найбільше подобається сир підсолений з дрібно нарізаними в нього зеленою цибулею і кропом. 5. Скрутити рулет, а з нього можна вісімку або спіраль. 6. Смажити в олії на сковороді ....
    Читати далі

  • Борщ з вушками по-литовськи

    Перші страви  /  Інші супи

    Варять кістковий бульйон з цибулею і корінням. За 40 хвилин до кінця варіння додають оцет, дрібно нарізану сирий буряк, сіль, спеції. Готовий бульйон проціджують і з'єднують з грибним відваром. Замішують тісто, розгортають його тонким пластом, нарізають квадратики і ліплять вушка з фаршем, приготованим з сушених відварених грибів, пасеровані ...
    Читати далі

  • Яловичина з соєвим соусом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    У великій неглибокої сковороді на середньому вогні обсмажити до готовності на маслі яловичину з цибулею, соєвим соусом і часником. У той же час відварити макарони аль денте, відцідити, дати стекти. Викласти макарони в сковороду, влити молоко і добре прогріти, перемішуючи. У кожну тарілку при подачі покласти пластинку сиру.
    Читати далі

  • Картопляна запіканка з щавлем

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Почистити картоплю і цибулю. Картоплю порізати кружальцями, а цибулю прсто подрібнити. Щавель крупно порізати. Викласти картоплю в трохи промаслений форму для запікання, прослаівая його щавлем і подрібненою цибулею. Після, поперчити вершки за смаком і залити ними запіканку. Змішати сметану з тертим сиром до однорідної консистенції і змастити верх запіканки ....
    Читати далі

  • Ведерай круп'яні

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Крупу обшпарити киплячим молоком і поставити в гарячу духовку на слабкий вогонь для набухання. Потім додати підсмажене з цибулею сало, пропущені через м'ясорубку нирки, серце, печінка, перець, сіль, перемішати. Отриманою масою начинити підготовлені товсті свинячі кишки, кінці їх зав'язати, ковбаски покласти на змащене маслом деко іжаріть ...
    Читати далі

  • Нухут шурпа з бараниною.

    Перші страви  /  М'ясні

    З вечора замочити нухут холодною водою, води повинно бути в два рази більше. У казані розігріти олію, і обсмажити злегка м'ясо з ріпчастою цибулею, до появи рум'яної скоринки, посолити, поперчити. Залити м'ясо кип'яченою водою, дати закипіти, покласти цибулю, нарізану четвертинками і часник цілими зубчиками. Через хвилин п'ятнадцять покласти ...
    Читати далі

  • "Перо Жар-Птиці"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Робимо маринад: Всі інгредієнти добре перемішуємо. Ріжемо цибулю півкільцями, куряче філе тонкими смужками (як червону рибу) уздовж, перець соломкою, гриби уздовж, сир тонкими смужками. Петрушку дрібно рубаємо. Кладемо в маринад куряче філе і цибулю. Ніжно перемішуємо розрівнюємо, що б філе було повністю покрито маринадом і ставимо вхолодильник ...
    Читати далі

  • Салат "Апельсинова долька"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Крок 1 Куряче м'ясо відварити до повної готовності і нарізати тонкою соломкою. За буженинам варене м'ясо можна замінити копченим. Крок 2 Цибулю нарізати дрібно і обсмажити на олії до золотого кольору, моркву відварити до готовності і натерти на крупній тертці. Одну половину моркви змішати зі смаженою цибулею. Крок 3 Яйця відварити до готовності, ...
    Читати далі