Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: сальтисон

  • Сальтисон

    Закуски  /  М'ясні

    Голову порубати, добре почистити і поставити варити разом з м'ясом. Трохи підсолити, додати цибулю і лаврушку, варити на повільному вогні години 3-4 (поки м'ясо не буде відставати від кістки. Шлунок вивернути і видалити внутреннею плівку. Добре промити, і залити водою з оцтом пускай постоїть пару годинок. Готове м'ясо і голову остудити , відокремити від кістки ...
    Читати далі

  • Закусочний сальтисон

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Роздумуючи, як би краще упакувати вміст, я згадала про рецепт курячого сальтисона (у нас є на сайті), який готується в пакеті з під молока або соку. Таким чином, об'єднала в одному 2 рецепта, змінивши і склад початкового варіанту. Філе кролика (легко замінюється на пташине, просто у мене в холодильнику завалявся шматочок), ковбаса, ...
    Читати далі

  • Закусочний сальтисон-2

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Печінку, куряче філе, білий хліб порізати невеликими шматочками, додати гриби. Заморожений горошок промити, додати в масу. Перемішати, яйця злегка збити, додати туди ж (я брала 2, але можна для вірності 3), посолити, приправити за смаком. Потім в пакет з-під соку або морсу вузький щільно укладаємо вміст, закриваємо його. Я для вірності, ...
    Читати далі

  • сальтисон

    Закуски  /  М'ясні

    Привіт! Знову я з рецептами. До новорічних свят будуть, на мій погляд, дуже незайвими. Зрізаємо жир з серця, всі м'ясні продукти, крім печінки, складаємо в каструлю, заливаємо холодною водою, після закипання варимо на слабкому вогні 2 хвилини. Після зливаємо, миємо продукти, знову заливаємо холодною водоі і повільно доводимо до кипіння, варимо 2:00. Після додаємо ...
    Читати далі

  • Свинячий сальтисон (варіант)

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Нирки, серце і мова окремо відварити до неповною готовності, остудити. Печінка вимочити в холодній воді, нарізати скибочками, залити окропом і залишити на 20 хв. У вузькій частині міхура попередньо зробити отвір, що не широке. Нирки, печінка, серце, мова, шпик і шкурки нарізаємо кубиками, додаємо сіль, спеції і бульйон, перемішуємо. Заповнюємо ...
    Читати далі

  • Сальтисон курячий

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Треба взяти кілограм стегенець (взагалі, можна взяти і грудки), зрізати все м'ясо з кісток, нарізати на шматочки, додати спеції, ті, які ви любите. Можна ще дрібно різаний цибулька, часничок. Потім обсипати м'ясо желатином - 20г. Після цього берете картонну упаковку від кефіру і набиваєте її вийшла сумішшю. Ставите коробку в каструлю з ...
    Читати далі

  • Сальтисон з стегенець

    Закуски  /  М'ясні

    Зрізати м'ясо з окостів і дрібно порізати. Спеції та желатин змішати і обваляти в них м'ясо. Все засипати в банку, яку поставити в каструлю. Налити в каструлю води, щоб була на рівні м'яса. Варити до готовності м'яса (близько 1,5 години) Якщо м'ясо мало пустить соку, трохи долити водички. Коли готове, остудити і вилити у форму або судок. У холодильник ...
    Читати далі

  • Сальтисон з грибами і печінкою

    Закуски  /  М'ясні

    Курячу печінку промити, звільнити від жилок і пленочек, нарізати дрібними шматочками. Куряче філе нарізати пропорційно шматочках печінки. Додати до печінки і курячому м'ясу яйце, желатин, алкоголь, спеції, сіль, вівсяні пластівці. Гриби нарізати шматочками, якщо вони великі і злегка обсмажити на сковороді до повного випаровування рідини. Остудити. Змішати ...
    Читати далі

  • Сальтисон від моєї свекрухи

    Закуски  /  М'ясні

    Всі м'ясні продукти і моркву зварити до готовності. Важливо, не переварити вуха і курку, щоб вони не розповзалися. Всі нарізати шматочками, морква дрібними кубиками. Гірчицю залити окропом і дати трохи настоятися. Все перемішати, додати моркву, сіль, спеції і гірчицю. Масу щільно укласти в підходящу ємність, утрамбувати, долити трохи ...
    Читати далі

  • Колбіко по кубанських (Сальтисон) Дуель

    Закуски  /  М'ясні

    Зі шкурки на голові і вушках добре зскрібає ножем бруд, кров і промиваємо її у воді. Краще замочити її спочатку на пару годин. Перекладаємо печінку і голову в каструлю, в якій будемо готувати сальтисон, наливаємо води і ставимо на вогонь. Після того, як вода закипить, знімаємо з поверхні накип, зменшуємо вогонь до слабкого, прикриваємо ...
    Читати далі

  • Сальтисон з курки (мій варіант)

    Закуски  /  М'ясні

    Зняти шкіру з курки. Акуратно розрізати шкуру по спинці, підрізати кожіцув кінці ніжок по колу, обрізати останні фаланги крил, знімати дуже акуратно, щоб не порвати. Якщо порвали, не засмучуйтеся, потім скріпіть це місце зубочисткою з лицьового боку. Відокремити м'ясо від кісток, трохи відбити кожен шматок, грудки розпластати і ...
    Читати далі

  • Сальтисон зі свинячих рулек

    Закуски  /  М'ясні

    Свинячі рульки замочити на кілька годин. Потім добре їх почистити, видалити якщо є щетину. Покласти рульки в каструлю, залити водою, так щоб вона тільки їх прикривала. Поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти піну. Зменшити вогонь і варити 4-5 годин. За годину до закінчення варіння бульйон посолити, додати духмяний перець і лавровий лист. Рульки ...
    Читати далі

  • Сальтисон з рульки (в марлі)

    Закуски  /  М'ясні

    Рульку замочуємо в холодній воді на кілька годин. Чистимо ножем шкірку, добре миємо, заливаємо в каструлі водою, варимо 2:00. Остигле м'ясо відокремлюємо від кісток, ріжемо шматочками, видавлюємо часник, солимо, перчимо, викладаємо в марлю, кінці і край марлі збираємо, закручуючи ущільнюємо м'ясо, опускаємо в каструлю де варилася рулька кладемо лавровий лист ...
    Читати далі

  • Сальтисон з ковбасою та овочами

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Дрібно нарізати перець, посолити поперчити, додати часник (тут за смаком, можна зовсім не додавати) Дрібно нарізати мариновані огірки і додати до перцю. Все ретельно перемішати і залишити маринуватися. Желатин залити водою і залишити для набухання. Ковбасу відварити і порізати кубиками. Змішати разом ковбасу, горошок, овочі, і розкласти ...
    Читати далі

  • Свинячий сальтисон

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Варіант 1. Спочатку м'ясо -свіная голова, ніжки і інші частини свині варити як на холодець. Варити до тих пір, поки кістки не стануть відділятися, мінімум 6:00. Готове м'ясо дістати з бульйону, видалити кістки, не різати, посипати перцем, видавити часник і в що-небудь плотненько загорнути і помістити під вантаж. Коли охолоне вийде товста ...
    Читати далі

  • Сальтисон зі свинячих субпродуктів в пакеті

    Закуски  /  М'ясні

    Рульку на 2:00 замочити в холодній воді і варити разом з серцем (після закінчення години вийняти) 2:00 з додаванням 8 шт. чорного перцю, 2 лаврушек, 5 шт. гвоздики і солі, вийняти, відокремити м'ясо. Нирки підготувати биствим способом http://smach.pp.ua/recipe/view/60931. Порізати маленькими шматочками м'ясо, шкурку, нирки і серце. Очистити болг. перець, ...
    Читати далі

  • Ковбаса "АнтіСальтісон"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    1. Куряче філе і часник пропустити 2 рази через м'ясорубку або перемолоти в блендері. 2. Нарізати сир кубиками 3. Сир і інші інгредієнти додати у фарш і гарненько перемішати. 4. Покласти в * тетра пак і варити 40 хвилин 5. Остудити * Тетра пак - звичайна паперова упаковка з під молока або соку (:
    Читати далі

  • Рулет м'ясний "Святковий"

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Беремо куряче м'ясо без шкіри і жиру. Заправляємо спеціями, часником, ріжемо солодкий перець, маслини і гриби (у мене шампіньйони). Засипаємо сухий желатин. Все перемішуємо кладемо в рукав для запікання і добре скручуємо, як цукерку і укладаємо у форму для запікання, для хліба. (цеглинка) Запікаємо 60 хвилин. Дістаємо і відправляємо на холод. Коли ...
    Читати далі

  • Рулет з курки

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Знімаємо з курки шкіру, растілаем її, посипаємо сіллю, спеціями, подрібненим часником і трохи желатину. З курки зрізаємо м'ясо і розкладаємо його на шкурку, кожен шар також посипаємо спеціями. Далі згортаючи все це в рулет. Обертаємо фольгою і в духовку на хвилин 30-40, при t 180 *. Потім охолоджуючи рулет, тоді виділилися соки застигнуть ...
    Читати далі

  • cальтісон

    Закуски  /  Інші холодні закуски

    Розрубати голову на частини, вуха відрізати Голову, вуха, голяшку варити в одній каструлі години дві. До м'якості. За годину до готовності покласти лавровий лістт, сіль, перець горошок чорний і запашний Серце і печінку зварити окремо. Після варіння продуктів все порізати на кубики-2х2 сантиметри. Скласти все в одну ємність, додати чорний і ...
    Читати далі