Ми рекомендуємо

Ви шукали: люля кебаб

  • Коржі бакинські із зеленню (Кулінарний алфавіт)

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    З води, масла, солі й борошна замісити тісто, скачати в кулю, накрити рушником і залишити на півгодини. Приготувати начинку: зелень дрібно нарізати. На сковороді розігріти олію, всипати зелень, посолити, тримати на вогні, помішуючи, до м'якості. Влити збите яйце, швидко перемішати. Відключити вогонь. Додати дрібно нарізаний часник. Розділити ...
    Читати далі

  • Котлети по-східному

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Хліб замочити у воді, віджати Додати подрібнений часник, терту картоплю. Змішати все з фаршем, посолити, поперчити, вимісити. Сформувати довгенькі котлетки зразок люля-кебаб. Обсмажити їх на сковороді з двох сторін на великому вогні до скориночки Томат розвести водою, додати сіль, цукор, подрібнений часник, зелень, залити котлети ...
    Читати далі

  • Майже ЛЮЛЯ з індички з соусом "компот" зі слив

    Другі страви  /  Котлети  /  Котлети з індички

    Філе індички провернути через м'ясорубку разом з цибулею. Сало свиняче і перець болгарський порізати шматочками і теж провернути через м'ясорубку. Сир порізати дрібними шматочками. Змішати фарш, з сиром, приправити сіллю, перцем, сухим базиліком. Вимішувати фарш 7-8 хвилин, потім з силою відбити об стіл. Хліба і яйця у нас у фарші немає, тобто немає ...
    Читати далі

  • Кебабче з часниковим соусом.

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. М'ясо пропустити через м'ясорубку 2 рази. Додати сіль, чабер і кмин, довго і ретельно вимішати фарш. 2. Прибрати фарш в холодильник на ніч. 3. Вранці дістати фарш з холодильника, вимішати ще раз і відставити на 30 хвилин. 4. Потім мокрими руками ліпити кебабче. Я робила довжиною приблизно 10 см, товщиною 3 см. 5. Електричний гриль нагріти, ...
    Читати далі

  • Ніжки курячі фаршировані «Все жартики жартуєте!»

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. З стегенець зняти шкірку, підрубавши кінець кісточки так, щоб він залишився в шкірці. Промити шкурку, Постол і посипати чорним перцем за смаком. 2. Очистити картоплю, часник і морква, промити і обсушити зелень. 3. Натерти моркву на дрібній тертці, порубати зелень дрібніші. Потерти сир, змішати все в мисці, додати приправи і сире яйце ....
    Читати далі

  • Люля-Кебаби з хитринкою

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    Скажу відразу, як тільки ні готувала кебаби, хоч вимішуємо годину! Хоч додавай батон, хоч яйця, хоч крохмаль, (як мені порадили один раз), але це вже не кебаби будут !!! Вони падають зі шпажок, хоч убейся. І ось, прийшла до такого рішення! Обов'язково потрібно брати не пісне м'ясо (свинину, або баранину), а жирне. Що я і прикупила. М'ясо, цибулю ...
    Читати далі

  • Цукуне (японські тефтелі на шпазі)

    Другі страви  /  Страви з птиці

    Якщо готуємо соус Якиторі вручну: 1. Змішати всі рідкі інгредієнти в соуснику. 2. Додати білу частину цибулі і цукор. 3. Поставити на повільний вогонь і, не доводячи до кипіння, випарувати половину рідини. Соус помітно загусне. Остудити. Лук ізвлечьб. Для тефтелей: 1. Замочити дерев'яні шпажки в холодній воді на 30 хвилин. Нагріти духовкудо ...
    Читати далі

  • Люляшкі для Оляшкі

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину, свинину і цибулю перекрутити на м'ясорубці, додати сіль, перець і сушений барбарис. Долити води і гарненько вимішати. Сфоріровать люля-кебаби і обсипати густо сушеної зеленню. Тепер можна розігріти олію на сковорідці. Смажити на швидкому вогні, перевернути, зменшити вогонь, накрити кришкою і довести до готовності.
    Читати далі

  • Соус "Бактерицидний"

    Закуски  /  Соуси, діпи, маринади

    У літрову ємність викласти томатну пасту. Додати коріандр, оцет, цукор, а також частина перцю і солі (щоб не переборщити з самого початку). Долити окропом до рівня? обсягу ємності. Ретельно все перемішати. Дуже дрібно нарубати киндзу, додати до соусу. Знову перемішати. Також дрібно нарізати часник (тиснути через чеснокодавку, самі розумієте, ...
    Читати далі

  • Кебаб по-узбецьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    На 4 порції. У кожну порцію кебаба по-уебекскі входять: рубленаябаранья котлеті-люля, бараняча відбивна котлета і кілька скибочок шашлику. Баранячу корейку розділити на 4 шматки, злегка відбити, посипати сіллю, перцем і обсмажити з двох боків до повної готовності (на сильному вогні 10-15 хвилин). М'якоть баранини розділити навпіл. З однієї частини ...
    Читати далі

  • Токаш або коржик по-казахському. Хлібний ФМ.

    Другі страви  /  З овочів і грибів

    1. Просіяти борошно в миску, додати сіль, всипати дріжджі, перемішати. 2. Потихеньку вливаючи воду, замісити м'яке тісто. Гарненько вимісити його і пром'яти, трохи змастивши руки маслом і не додаючи борошна- щоб тісто залишалося м'яким і ніжним. Накрити мискою і дати підійти в два рази. 3. Обробити підійшло тісто на 2 або 3 шматки, злегка обваляти ...
    Читати далі

  • Хінкалі, або Грузинський пельмень, але дуже великий

    Другі страви  /  Інші основні страви

    В одній з поїздок спробували справжні хінкалі, вони продаються скрізь і недорого, здалося, що нічого не варто приготувати їх самій. Люблю баранину, для цього рецепта якраз, саме воно. Хто не любить будь ласка Фарш свинячо-яловичий, курячий, тільки сала побільше не шкодуйте, дає соковитість. Взяла для фаршу баранячу лопатку і м'яса достатньо і жирок ...
    Читати далі

  • Такі різні плацинди (плечінте): частина 3 - плацинди солодкі (листкові, холодні)

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    з інгредієнтів для тіста приготувати досить круте тісто (тісто добре вимісити хвилин 10-15!), розділити на 6 частин, скачати їх у кульки, прикрити рушником або целофаном і залишити на 40-50 хвилин, за цей час тісто стає м'яким і еластичним. приготувати начинку: яблука очистити від шкірки, прибрати серцевину і натерти на крупній ...
    Читати далі