Тільки зареєстровані користувачі можуть використовувати книгу скарг

Ми рекомендуємо

Ви шукали: гаспачо

  • Гаспачо

    Перші страви  /  Інші супи

    Помідори покласти в миску, залити окропом на 2-3 хвилини, потім воду злити, з помідор зняти шкірку, порізати на 4 частини. Перці почистити від насіння, порізати, огірок очистити від шкірки, порізати. У блендер покласти помідори, перець, огірок, червона цибуля, часник і подрібнити до консистенції пюре, потім додати сік половини лимона, оливкова олія, соус Табаско-2-3 ...
    Читати далі

  • Гаспачо

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Беремо помідори, зверху злегка робимо надрізи хрестом і опускаємо в киплячу воду. Считаем до 10 і акуратно виймаємо наші помідори з киплячої води. Очищаємо шкіру. Огірки очистити від шкірки. Перець очистити від насіння. Часник почистити. Замочуємо хліб у воді для пом'якшення. Всі овочі нарізаємо кубиком для того що б нашому блендеру було легше збивати ...
    Читати далі

  • Гаспачо

    Перші страви  /  Холодні

    Овочі порізати брусочками, додати шматочками - хліб без кірки, масло, оцет; Посолити, поперчити, залишити в холодильнику на 1:00; У блендер викласти мариновані овочі, залити холодним соком і збити до однорідної консистенції; Подавати, прикрасивши зеленню і скибочками овочів на свій смак - в холодному вигляді;
    Читати далі

  • Гаспачо's

    Перші страви  /  Інші супи

    1) - = Гаспачо = - (буряк-малина) 1. Довести воду в сотейники до кипіння. 2. Буряк нарубати дрібними кубиками, відварити. (аль денте) 3. У чашу від блендера покласти: буряк, малину см, часник, сік лимона, олія оливкова, оцет, сіль, перець і збити. 4. Перелити в чашу і прикрасити кінзою, крупно рубаним кешью, черрі і бризнути оливкове масло. 2) - = Гаспачо = -...
    Читати далі

  • ГАСПАЧО варіант

    Перші страви  /  Холодні

    Часник подрібнити в ступці, розтерти з сіллю, додати розкришений хліб і перемішати, далі ввести оливкова олія. Червоний цибулю дрібно нашаткувати, залити бальзамічним оцтом, перемішати. Часник з хлібом і маринована цибуля поставити в холодильник. Помідори, огірок і перець помити, помідори і огірок розрізати по-полами видалити насіння, перець ...
    Читати далі

  • Гаспачо

    Перші страви  /  Холодні

    М'якоть червоного перцю, огірок, цибуля, томати довільно крупно нарізати і висипати в склянку. Туди ж поламати 3 шматки білого хліба, залити томатним соком. Додати червоний винний оцет, кілька крапель тобаско, посолити. Овочі в склянці поставити на добу в холодильник. Через добу дістати запанірувати овочі і подрібнити їх блендером до ...
    Читати далі

  • холодна солянка "Гаспачо"

    Перші страви  /  Солянка  /  Овочева солянка

    Я люблю солянку і люблю гаспачо! Зараз зима і ви скажете, що не до холодного супу зараз ... Але мені захотілося саме зараз! Ну а перепон істинному буженинам буває мало! Особливо, якщо все дуже просто. Інгредієнти не надзвичайно, готується все дуже швидко! Помідори краще без шкірки, але якщо вона є, знімаємо її, вона нам не потрібна. Відправляємо ...
    Читати далі

  • гаспачо

    Перші страви  /  Холодні

    Обшпарити окропом помідори, опустити на хвилину в холодну воду, очистити від шкірки, також очистити від насіння перці. Все. Опускаємо в блендер, збиваємо, регулюємо сіллю, трохи цукром, хто любить винний оцет. Деякі рецепти пропонують, запекти перці, очистити від шкірки, помідор від насіння, я роблю простіше, після блендера протріть через сито, стане прям шовковим. Подавайте ...
    Читати далі

  • Холодний суп Гаспачо.

    Перші страви  /  Холодні

    Помідори опустити в окріп і потім очистити від шкірки, порізати. Огірок порізати кубиками. Солодкий перець очистити від насіння і порізати. У міксер покласти всі інгредієнти і 3-4 хвилини перемішати на високій швидкості. Посолити. Поперчити. Полити оцтом і соком лимона. Охолодити. Для крутонов нагріти масло на сковорідці. Додати часточки часнику ....
    Читати далі

  • Полунично-кавуновий гаспачо

    Перші страви  /  Холодні

    половину кавуна, порізаного кубиками, 300 гр. полуниці, цукор і сік граната збити в блендері додати йогурт і сік лимона і злегка збити. охолодити решті кавун і полуницю нарізати кубиками в тарілочки покласти кавун, залити кавуново-полуничною сумішшю прикрасити полуницею і чорницею (я ще вафельними листочками прикрашала) подавати охолодженим ...
    Читати далі

  • Гаспачо (варіант без хліба)

    Перші страви  /  Холодні

    Овочі помити. У помідор видалити шкірку і плодоніжку. Огірки почистити від шкіри і насіння. Перець також почистити. Всі овочі подрібнити блендером, додати томатний сік, оцет, яблучний сік, соєвий соус і спеції. Гарненько перемішати. Дати настоятися в холодильнику 3-4 години. Довести до смаку і подавати з зеленню, крапелькою оливкової олії і кубиками льоду ....
    Читати далі

  • Гаспачо з печінкою тріски

    Перші страви  /  Супи  /  Томатний суп

    Хліб порізати на скибочки, скропити лимонним соком. Помідори обдати окропом, зняти шкірку. Огірок очистити від шкірки, перець від насіння. Порізати овочі крупно, і перекласти в бдендер, додати часник, морську сіль, перець чорний мелений, оливкове масло і бальзамічексій укус. Додати чилі свіжий за смаком. Подрібнити все в блендері до однорідності ....
    Читати далі

  • гаспачо (щось на зразок)

    Перші страви  /  Інші супи

    надрізати шкірку томатів, як ніби хочемо розрізати на часточки злегка ошпарити томати, шкірка повинна легко сняться покласти всі овочі в блендер і подрібнити посолити, поперчити подавати з гілочкою селери
    Читати далі

  • Салат гаспачо

    Салати  /  Інші салати

    Цей салат добре подати в прозорих коктейльних келихах. Він виглядає красиво, смачний і при нагоді легко перетворюється в більш ситне блюдо, якщо подати його з тортілья (або лавашем). Солодкий перець і помідор поріжте кубиками, з'єднайте перші дев'ять інгредієнтів в списку, накрийте і поставте в холодильник на 1:00. При подачі розкладете ...
    Читати далі

  • Кавуновий гаспачо з сиром фета.

    Перші страви  /  Холодні

    Перець очистити від насіння, приблизно 1/4 частину від загальної кількості нарізати маленькими кубиками і відкласти в сторону, решті помістити в блендер. Огірок очистити від шкірки і насіння, приблизно 1/4 частину від загальної кількості нарізати маленькими кубиками і відкласти в сторону, решті помістити в блендер. Додати цибулю і м'яту, маслинова ...
    Читати далі

  • Гаспачо з тріскою

    Перші страви  /  Холодні

    Рибу посолити, приготувати на пару (я використовувала режим "на пару" в мультиварці, 10 хвилин). Помідори ошпарити, очистити від шкірки, видалити насіння за буженинам. Збити в блендері всі інгредієнти крім риби, оливкового масла і гілочки базиліка. У тарілку викласти шматок риби, залити по колу гаспачо. Прикрасити оливковою олією, гілочкою базиліка, ...
    Читати далі

  • Холодний мигдальний суп "Білий гаспачо - Ajo blanco"

    Перші страви  /  Холодні

    Дуже освіжаючий річний супчик, що не вимагає багато часу. Разом з чищенням мигдалю приготування його не зайняло більше 20 хвилин. Мигдаль залити окропом і дати постояти 5 хвилин, потім злити воду і натискаючи на горіх видавити його з лушпиння (він легко вискакує при натисканні). З шматочка білого хліба зрізати скоринку і замочити в холодній воді ....
    Читати далі

  • Сальморехо по-Севільського (один з варіантів гаспачо)

    Перші страви  /  Холодні

    З помідорів зніміть шкірку, помістивши їх на 2-3 хвилини в окріп, а потім у холодну воду, наріжте м'якоть шматочками, спюріруйте в блендері разом з часником, додайте оцет, сіль і перець. Після чого додайте в масу половину кількості хліба, збийте блендером до однорідності. Залишившись хліб продовжуйте додавати невеликими порціями разом ...
    Читати далі

  • Гаспачо з моцарелою

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Помідори обшпарте і очистіть від шкіри. У міксер-стакан покладіть помідори, очищений огірок, ошпарений цибулю, білий хліб, томатний сік, оливкова олія і розбийте до однорідної маси. Доведіть до необхідного смаку сіллю, перцем, лаймом або оцтом. Потім приберіть в холодильник до охолодження, поки робите крем. Зробіть крем з моцарелли. Для цього...
    Читати далі

  • Буряковий гаспачо з малиною

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Малину протерти через сито. У чашу блендера викласти нарізану буряк, додати соєвий соус, коричневий цукор, лимонний сік, малинове пюре, оливкова олія і воду (75 мл), подрібнити до однорідності. Додати за смаком сіль і перець. Можна довести суп до приємної Вам консистенції, долив ще трохи води. Розлити по келихах / чашкам / тарілках, ...
    Читати далі