Ми рекомендуємо

  • Індійський сочевичний дав

    Перші страви  /  Супи-пюре

    Часник і корінь імбиру очистити і вимити. Зелень петрушки вимити, обсушити, обірвати листочки. У каструлю покласти промиту сочевицю, часник, імбир і гілочки петрушки. Долити води так, щоб сочевиця була покрита, довести до кипіння і варити на невеликому вогні близько 20 хвилин до повної готовності сочевиці. Рослинна олія розігріти в невеликій ...
    Читати далі

Ви шукали: брауни

  • Брауні з сиром

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    Сир збити з 2/3 склянки цукру і цедрою лимона. Якщо сир недостатньо м'який додати сметану. Збити яйця зі склянкою цукру до світлої піни. У каструльці розтопити масло, додати ванілін, какао і добре розмішати. Охолодити. Влити розтоплене масло в яєчну суміш, перемішати. Додати горіхи і борошно, змішане з сіллю і розпушувачем ....
    Читати далі

  • Легкі брауни

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Яблука очистити і натерти на самій дрібній тертці. У чашу міксера помістити яблука, яйце, цукор, ванільний цукор, сіль і рослинне масло. Перемішати до однорідності. Борошно, какао-порошок і розпушувач просіяти і з'єднати з яєчно-масляною сумішшю. Вимісити тісто. Форму для випічки змастити маслом і присипати какао. Розподілити тісто по формі ....
    Читати далі

  • Потрійні шоколадні брауни з кавою

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Шоколад і масло рстопіть в мікрохвильовці (або на водяній бані), перемішати. Додати какао і кави, знову перемішати. Трохи остудити. Яйця збити з цукром і ванільним цукром. До борошна додати сіль. З'єднати борошно, яєчну масу і шоколадну масу. Ретельно перемішати. Форму (у мене 20 * 25 см) вистелити фольгою, змастити олією. Вилити тісто вформе, ...
    Читати далі

  • Брауні з маскарпоне

    Десерти  /  З шоколаду

    1. каструльку розтопити вершкове масло, вилити розтоплене масло на нарізаний шоколад і залишити на 30 секунд 2. Перемішати, щоб вийшла однорідна шоколадна маса 3. Всипати цукор і какао. Додати маскарпоне і яйця і все перемішати за допомогою дерев'яної ложки, додати ванілін 4. Додати борошно і сіль, ще раз хоршенько перемішати до образовнія ...
    Читати далі

  • брауни з білого шоколаду з сушеної вишні

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    На водяній бані, постійно помішуючи, розтоплюємо білий шоколад з цукром і маргарином. Злегка охолоджуємо, додаємо лікер. По одному вводимо яйця, постійно розмішуючи віночком. Всипаємо борошно з розпушувачем і сіллю, в кінці додаємо вишню. Викладаємо в змащену маслом форму і випікаємо при t 170 близько півгодини. Остужаем на решітці, змащуємо ...
    Читати далі

  • Брауні "Елегантність шоколаду"

    Десерти  /  Торти

    Гарбуз очистити і некрупно порізати. З великого апельсина зняти тонку шкірку-цедру. До гарбузі додати цукор, цедру і 1 ст. холодної води. На невеликому вогні довести до кипіння, додати корицю і уварювати 15 хвилин під кришкою. Відкинути на сито, корицю і цедру видалити. Гарбуз пюрировать з 2 ст. л. сиропу (злитий сироп не виливати!). Шоколад дрібно ...
    Читати далі

  • Брауні з сирною начинкою

    Десерти  /  Торти

    Збити до однорідності сир з цукром, молоком і ваніліном. Відкласти в сторону. Яйця з цукром збити в пишну масу. Масло з какао-порошком обережно нагріти, помішуючи, щоб масло розтопилося і всі інгредієнти перемішалися. Потім акуратно, в кілька прийомів, підмішати в яєчну масу. Додати просіяне борошно і розпушувач, і перемішати ....
    Читати далі

  • Брауні з сиром і мартіні.

    Вироби з тіста  /  Печиво та інша дрібна випічка

    Форму для запікання застелити папером і змастити вершковим маслом. Розтопити в мікрохвильовці вершкове масло разом з шоколадом. Додати цукор, ванілін, борошно, сіль і яйця. Все добре перемішати і відставити убік. Збити Філадельфію я цукром за допомогою міксера ... потім додати яйця і продовжувати збивати. Сир і яйця повинні бути холодними ....
    Читати далі

  • Бананово-сирний брауни

    Десерти  /  З шоколаду

    1. Шоколад і масло порубати і розтопити на водяній бані. 2. Яйце збити з цукром. З'єднати обидві суміші + сіль + мука і ретельно розмішати. 3. Банани розім'яти в пюре + сир + яйця + цукор: все подрібнити до консистенції крему. 4. Форму вистелити папером для випічки або фольгою. На дно форми вилити половину шоколадного шару. Зверху викласти кілька ...
    Читати далі

  • Бурякові брауни з чорносливом

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Змішати пластівці, борошно, какао, цукор, лимонну кислоту і соду. Буряк нарізати великими шматками, додати води і пюрировать за допомогою блендера до однорідності. Додати до сухої суміші, влити олію і перемішати. Додати дрібно нарізаний чорнослив, перемішати. Тісто викласти у форму, застелену папером для випічки. Випікати при 180 * С близько 25-30 ...
    Читати далі

  • чізкейк на брауни-основі з малиновим ганашем

    Десерти  /  Торти

    На водяній бані розтоплюємо маргарин і гіркий шоколад. Злегка охолоджуємо, додаємо цукор, вимішуємо віночків. По одному вводимо яйця, вимішуючи після кожного. Додаємо борошно і какао. Виливаємо тісто у форму, вистеленную папером для випічки і випікаємо 10 хвилин при температурі 180. Змішуємо сир і сирний сир, додаємо сметану, цукор, яйця ...
    Читати далі

  • Шоколадний брауни з журавлиною.

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    Розтопити на водяній бані шоколад і масло, остудити. Додати в шоколад яйця і збити міксером, спочатку на маленькій швидкості, потім на великій, маса збільшиться майже вдвічі. Потім продовжуючи збивати, додавати цукор маленькими порціями. Борошно змішати з розпушувачем. Всипати її в шоколадну масу і розмішати лопаткою. Формочку змастити слівочниммаслом, вилити ...
    Читати далі

  • Шоколадні брауни з ванільним соусом

    Десерти  /  Тістечко

    1) Розтопити шоколад на водяній бані 2) збити яйця з цукром, олією і ваніліном до густої маси 3) Просіяти в густу масу борошно, розпушувач і какао порошок 4) повільно ввести шоколад 5) металевою ложкою все перемішати, але не занадто швидко, щоб шоколад не згорнувся 6) викласти у форму (20см) і випікати при температурі 200 гр20 ...
    Читати далі

  • Брауні "Райська насолода"

    Десерти  /  З шоколаду

    Шоколад трьом на дрібній тертці або робимо стружку ножем для чищення овочів. Молоко, дрібку солі і цукор добре перемішуємо вінчиком. Вводимо майонез, просіваємо суху складову - борошно з дрібкою розпушувача і какао-порошком. Форми, змащені вершковим маслом, заповнюємо отриманим тістом на 2/3 частини. У процесі випікання брауни будуть підніматися ....
    Читати далі

  • Брауні Вулкан з соусом кюлі

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    1. Яйця збити з цукром до піни (як на бісквіт). 2. Масло розтопити. 3. У яйця з цукром додати борошно, какао, сіль, масло. Добре вимішати. 4. Тісто розкласти по формах. З цієї кількості продуктів виходить 6 кексів. 5. Випікати з конвекцією 5-7мінут при 200градусов. У мене пішло 6мінут. 6. Поки кекси печуться, приготуємо соус. Полуницю, цукор і сік ...
    Читати далі

  • Брауні з сиром і вишнею

    Вироби з тіста  /  Солодкі пироги

    1. Шоколад поламати на шматочки. Розтопити разом з маслом, на водяній бані. 2.2 яйця і 50 грам цукру, збити міксером, додати дрібку солі і ванільний цукор. 3. Для сирного крему, сир змішати з цукром і залишилися яйцями (2 шт.). Розтерти міксером, до кремоподібного стану. Якщо сир зернистий, протерти його попередньо через ...
    Читати далі

  • Пісний пиріг Брауні

    Інші  /  Вегетаріанські страви

    У мисці змішуємо просіяне борошно, какао, цукор (в оригінальному рецепті було 2 склянки цукру, але я подумала, що у мене точно склеїться, але вирішувати Вам), розпушувач, ванілін, сіль і цукор. Додаємо склянку кип'яченої води (не гарячою) і склянка рослинного масла. Все ретельно перемішуємо. Масу виходить досить густий. Тісто перекладаємо ...
    Читати далі

  • шоколадні брауни з мигдалю

    Десерти  /  З шоколаду

    Мигдаль залишаємо на ніч у холодній воді. Вимочений мигдаль подрібнюємо в блендері (измельчителе, кавомолці, комбайні). Видаляємо кісточки із фініків. Режим фініки на шматочки або подрібнюємо в блендері. До подрібненим фінікам і горіхам додаємо кунжут, дрібку солі, какао. Перемішуємо руками, мнем як тісто. З отриманої тугий маси формуємо ...
    Читати далі

  • Малинові кекси-брауни з шоколадом.

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Розтопити шоколад і масло в каструльці на повільному вогні, перемішати. Збити яйця з цукром, додати шоколад з маслом і борошно. Перемішати. Додати малину і знову перемішати. Тісто розлити у формочки, змащені вершковим маслом, і випікати в духовці приблизно 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. При подачі зверху посипати цукровою пудрою ....
    Читати далі

  • Брауні з сиром і гарбузом

    Вироби з тіста  /  Кекси і мафіни

    Гарбуз почистити, порізати на шматочки, залити трохи водою і зварити до м'якості (дуже швидко готуватися), воду злити, гарбуз збити блендером в пюре. Сир змішати з цукром і яйцями, збити блендером. З'єднати з гарбузовим пюре. У борошно насипати какао і розпушувач, окремо збити яйця з цукром і додати до них розтоплений маргарин, змішати ...
    Читати далі