Ми рекомендуємо

Ви шукали: лукум

  • Тайський курячий суп

    Перші страви  /  Інші супи

    Всі овочі вимити, почистити, залити водою і зварити бульйон. Додати в бульйон півкільцями нарізану цибулю, часник, половинку перцю чилі, рисовий оцет, гвоздику, крупно нарізану капусту (половину). Варити кілька хвилин на сильному вогні, потім процідити через сито в іншу каструлю. (З решти овочів можна зробити чудове овочеве ...
    Читати далі

  • Биточки по-селянськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Яловичину пропускають через м'ясорубку з крупними гратами, додають воду, рубаний цибулю, сіль, перець. З вимішати фаршу формують биточки, панірують їх у борошні, обсмажують, укладають в сотейник, заливають соусом (Лукова або грибним соусом) і тушкують, у міру необхідності додаючи бульйон. Для приготування гарніру картоплю нарізують кубиками середньої ...
    Читати далі

  • Перкельт з коропа (Тушкований короп)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Рибу чистять, потрошать, промивають, обробляють на дві філейні половини, які розрізають на шматки по 200 г і солять. У низькій каструлі злегка підсмажують дрібно нарізану цибулю і приправляють його сіллю і червоним перцем. Потім шматки коропа опускають в каструлю з цибулею і додають туди нарізані кружками помідори і зелену паприку. Все це заливають ...
    Читати далі

  • Апетитна банька з віником

    Закуски  /  М'ясні

    Для початку очистимо картопля, заливаємо водою, солимо і можна відразу ставити на вогонь. Своє блюдо я готувала в посуді iCook двоярусним способом, тому економія була не тільки в часі. Поки наш картопля закипає, м'ясо і цибулю пропускаємо через м'ясорубку. У готовий фарш додаємо 1 яйце, сіль, перець за смаком. формуємо котлетки і викладиваемна ...
    Читати далі

  • Томатний рис з куркою під молі «Еспаньол»

    Другі страви  /  Страви з птиці

    У сотейнику розігріти олію, обсмажити цибулю і перець, нарізані кубиком, до напівготовності. Додати рис, прожарити протягом п'яти хвилин, потім залити водою, влити томатний сік і готувати, поки рис не стане розсипчастим, приблизно 15 хвилин. Солодкий перець розрізати навпіл, видалити серцевину. Цибулину очистити, нарізати часточками; часник очистити ....
    Читати далі

  • Теплий вегетаріанський салатик

    Салати  /  Салат з овочів

    Побачила у дівчини дуже цікавий рецепт і вирішила створити цей шедевр, але всіх продуктів не було плюс захотілося трошки підлаштувати під себе)) Чистимо овочі і нарізаємо їх овощечисткой (дуже прикольний спосіб), все крім баклажана та цибулі)) Баклажан ріжемо кільцями, цибулю тонкими півкільцями. Заправку змішуємо в мисочці в пропорції: 1 ст ....
    Читати далі

  • печінковий торт з омлетом

    Десерти  /  Інші десерти

    Печінка провернути з цибулею. Посолити, поперчити, додати 1 яйце і борошно. Випікати як млинці - з двох сторін, тонко розмазуючи по сковороді (товщиною 0.5 ~ 0.7см). Перевертати дуже важко - "млинці" ламаються, тому перед тим, як перевернути, можна розламати на 2 ~ 4 частини і перевертати кожну частину окремо. Зробити масу для омлету ...
    Читати далі

  • Камден Ча

    Салати  /  Інші салати

    Береться картопля, ріжеться соломкою (можна на тертці для моркви по-корейськи) і вариться в солоній воді до майже готового стану. Як тільки вода закипить, опустити туди картоплю, хвилини на 3 (пробувати). М'ясо так само ріжеться соломкою і обсмажується разом з дрібно порізаним ріпчастою цибулею і соєвим соусом в рослинному маслі. Спочатку мясовиложіть ...
    Читати далі

  • "Равлики" з м'ясом

    Вироби з тіста  /  Інша випічка

    З сиру, масла, яйця і борошна замісити м'яке тісто, якщо тісто виходить пухким, додати трохи води і добре промесіть, накрити плівкою і відкласти хвилин на 10. М'ясний фарш змішати з рубаним цибулею, сіллю і спеціями, можна додати трохи води або молока для соковитості, цей фарш повинен нагадувати пельменний і бути однорідним. Розкачати ...
    Читати далі

  • Котлети з капустою

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Капусту дрібно нарізати, посолити, поперчити. Цибулю дрібно порізати і обсмажити. Змішати до однорідності капусту з фаршем, яйцями, манкою і цибулею. Зліпити невеликі котлетки і обсмажити їх. Змішати сметану, молоко і томатну пасту. Викласти котлети в глибокий посуд, залити молочною сумішшю і поставити в духовку на 1:00 при t150.
    Читати далі

  • Картопля тушкована з м'ясом

    Другі страви  /  Інші основні страви

    1. Свинину посолити, поперчити і підсмажити в каструлі разом з цибулею, який додається трохи пізніше м'яса. 2. Додати в каструлю трохи води і викласти порізаний на невеликі шматки картоплю, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні. 3. За 5 хвилин до готовності додати в блюдо сушений майоран або м'яту (можна меліси). 4. Додати лавровий ...
    Читати далі

  • Хан (ковбаски)

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Кров, спущену з туші свежезарезанного барана, змішують з молоком (1: 1), сіллю, перцем і дрібно рубаним луком. Отриманою сумішшю наповнюють оброблені тонкі кишки. Зав'язавши кінці ковбас вузлами, відварюють хан в м'ясному бульйоні, стежачи за тим, щоб не переварити, потім виймають, розрізають і подають.
    Читати далі

  • Шашлик з баранини казахський

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину нарізають шматочками, солять, перчать, збризкують оцтом, перемішують з тонко нарізаною цибулею і маринують в глиняному посуді протягом 5-8 годину. Потім м'ясо смажать на шпазі над гарячим вугіллям. При подачі шашлик посипають кільцями ріпчастої цибулі, замаринованого в оцті з цукром.
    Читати далі

  • Шашлик по-узбецьки

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Баранину нарізати на дрібні шматочки і разом з нашаткованою цибулею залити маринадом (60 г), перемішати і поставити в холодне місце на 3-4 години. Потім м'ясо наколоти на шпажку, на кінець якої насадити шматок курдючного сала, посипати борошном і обсмажити над розжареним вугіллям. Подати по 3-5 шт. на порцію; гарнір - нашінкованнийлук ...
    Читати далі

  • Суп з печерицями та диким рисом

    Перші страви  /  Овочеві та грибні

    Рис відварюємо у воді до напівготовності, солимо. Поки він вариться, нарізаємо печериці, м'ясо і цибулю. Печериці обсмажуємо на маслі 5-10 хвилин. Також окремо обсмажуємо м'ясо з цибулею до рум'яності, додаємо в бульйон з рисом і варимо близько 7-10 хвилин. Потім кладемо туди обсмажені гриби і варимо ще хвилин 5. Перед кінцем варіння додаємо зелень і приправи ....
    Читати далі

  • Салат "Крем-Олів'є"

    Салати  /  Салат з м'ясом

    Всі інгредієнти порізати як на звичайний «Олів'є». Змішати всі компоненти, крім м'яса, заправити суміш майонезом, посолити і поперчити за смаком і відправити в чашу блендера. Перемішати до однорідної маси. Викласти крем-салат в склянку, зверху викласти шматочки м'яса, прикрасити блюдо часточками солоного огірка, зеленим горошком і цибулею-сібулет. Приємного ...
    Читати далі

  • Овочевий салат з морською капустою і пряної заправкою

    Салати  /  Салат з овочів

    Овочі миємо. Чистимо морква, дайкон, цибуля. Солодкий перець розрізаємо навпіл і видаляємо насінну коробку. За допомогою насадки VeggieLove і диска-жульєн нарізаємо соломкою моркву, огірок, дайкон, солодкий перець. Міняємо диск-жульєн на диск-шинкування, робочою поверхнею для дрібного шинкування (дотримуємося техніку безпеки!). Шаткуємо капусту з цибулею ....
    Читати далі

  • "котлети рибні особливі"

    Другі страви  /  Інші основні страви

    філе рибне нарізати видавити в нього лимонний сік (налити винний оцет), додати чайну ложку грузинської аджики, чорний мелений перець і поставити в холодильник на 2-3 години мінімум замариновану рибу пропустити через м'ясорубку разом з копченим салом, замоченим (і добре віджатим) в молоці хлібом, обсмаженими (до готовності) на маргарині ...
    Читати далі

  • Чаклуни по-Забайкальський. Однак, шамани!

    Другі страви  /  Страви з м'ясного фаршу

    1. Квашену капусту злегка віджати про розсолу і згасити зручним вам способом без надлишків олії до готовності. Я тушу з додаванням ложки води в мікрохвильовці під кришкою. Остудити. 2. Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити на олії до легкого зарум'янювання. Остудити. 3. Змішати сирий фарш з тушкованою капустою, цибулею, свіжо чорним перцем- в достатній ...
    Читати далі

  • Заєць смажений по-берлінськи

    Другі страви  /  Інші основні страви

    Тушку зайця потрошать, ріжуть шматками, сідло і ніжки шпигують салом шпик і смажать в гарячому духовці разом з попередньо спассировать на вершковому маслі морквою та цибулею. Спочатку виймають сідло, ніжки дійдуть до готовності трохи пізніше. Готують соус: кілька ложок залишився після смаження бульйону вливають в сковороду, додають сметану, ...
    Читати далі