Ми рекомендуємо

  • Рис з рибою "Судак в римському стилі" за 35 хвилин

    Другі страви  /  Інші гарніри

    Рис відварити, протягом 35 хвилин, як зазначено на упаковці. Займемося рибою. На знадобитися 2 філе судака. Посолити поперчити філе. Начинка Сир Фета порізати на кубики. Помідор помити, очистити від шкірки і насіння. Порізати кубиками тільки м'якоть. Оливки порізати кружальцями, часник видавити, додати оливкове масло і перемішати. Підготуємо ...
    Читати далі

Ви шукали: пеламуши

  • Пеламуші

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Виноград покласти в миску. Руками вичавити сік. Процідити через сито. Все, що залишиться, можна вичавити з допомогою марлі. Або ж другий варіант (так готують справжні грузини): виноград покласти в каструлю, накрити кришкою і залишити на день-два, щоб злегка побродив, далі вичавити сік. У каструлю перелити сік. Періодично помішуючи, довести до ...
    Читати далі

  • Пеламуші (????????) (Дуель)

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Вичавити сік з темного винограду, налити в казанок. Кукурудзяну і пшеничне борошно змішати; поступово додати в сік, помішуючи. Поставити казанок на вогонь, довести до кипіння, зменшити до нижче середнього. Варити 10-15 хв., Поки не зникне присмак борошна. Від плити не відходити - постійно помішувати, бажано дерев'яною ложкою. Ще гарячим розлити ...
    Читати далі

  • Пеламуші або Арабська Маль-бан, десерт з виноградного соку і горіхів Тест драйв VITEK

    Десерти  /  З фруктів і ягід

    Між експериментами випічки дріжджового тіста в мультиварці VITEK VT-4205BK я приготувала простий, але дуже смачний десерт з увареного виноградного соку. Головна умова цього десерту, про це попереджала і Неля у своєму рецепті, ніяких натуральних з пакетів, тільки той, що видавили самі годиться для цього десерту. Виноград віджати будь-яким ...
    Читати далі

  • churchxela

    Десерти  /  Інші десерти

    волоські Арех порізати навпіл і низах на нитку. на дві нідзелі повісити чтоби вони підсохли. прігатовіть пеламуши. взяти вінаградні сік. якщо сік кисли дабавіть цукор за смаком, чтоби сік бив слаткі. всіпать 250гр. борошна. харашо розмішати чтоби не била комочкав. поставити на повільному вогні і весь час Міша, поки не загусне. взяти нанізаніе Арех, тримати ...
    Читати далі